1-op-1 Heisessie

Wil jij graag 1-op-1 met mij samenwerken? Eén hele middag in de natuur focussen op jouw droombedrijf, samen brainstormen en iets moois creëren voor jou! Hoe tof is dat?! Tijdens de heisessie kan je mij echt ALLES vragen. Over het bouwen van jouw droomwebsite, hoe maak je jouw diensten schaalbaar, leven van alleen een onlineprogramma, tips over online lanceren, samen een marketingplan maken of juist jouw bedrijf minimaliseren. Mijn intentie is dat je aan de eind van de middag een duidelijk droomplan hebt waar jij de komende tijd op gaat focussen. 

Hoe werkt het?

Ik stuur je van te voren één vraag wat je graag uit de heisessie wil halen. Wat is je intentie? Wat wil je sowieso vragen aan mij? Waar wil je over brainstormen? Zodat wij een duidelijk doel hebben tijdens de heisessie. Vanuit jouw intentie ga ik ook jouw website reviewen om te kijken of dit nog past bij jouw missie en droomdoel van je bedrijf. Ik review je website op basis van gebruiksvriendelijkheid, marketing en vormgeving.

Wat is het doel van een sessie?

Het doel van de heisessie is dat jij in de ACTIESTAND komt. Ik ben een enorme ‘doener’ en ik wil dat jij echt met een plan van aanpak naar huis gaat. Vragen als.. maar nu heb ik een plan en hoe nu verder? Ik heb ook een enorme ervaring in alle programma’s en in de techniek. Voor mij is geen één vraag te gek. Ik adviseer je ook direct de programma’s of tools die je kunt gebruiken om je plan te realiseren. Belangrijkste doel is dat jij duidelijke inzichten en ‘wow’ momenten krijgt. Ik heb al 7 jaar ondernemerservaring en een succesvol onlineprogramma met meer dan 400 deelnemers. Ik zie direct al jouw blinde vlekken.. en ik zie gelijk de potentie in jouw bedrijf waar je nog mee kunt groeien. 

Op donderdag of vrijdag maak ik ruimte vrij in mijn agenda voor de 1-op-1 heisessies. Dit is ook direct de enige manier om 1-op-1 met mij samen te werken. 

Kosten: 497,- euro per heisessie van 3,5 uur incl. lunch.
Waar: Op de Veluwe in Epe

Liever in termijnen betalen?
Je kunt eventueel in 2 maandelijkse termijnen betalen.

Voel jij dat je snel een afspraak moet maken voor een heisessie?
Zie jij jezelf al lopen op de Veluwe met mij?

Vul onderstaande contactformulier in en dan maak ik zo snel mogelijk een afspraak met je.

Maak een afspraak

3 + 2 =

Ik gebruik je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring).

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!