20 t/m 22 mei

GRATIS 3-DAAGSE ONLINE CURSUS:
CREËER MEER ZELFVERTROUWEN
MET JOUW DROOMWEBSITE

=

Het maken van je eigen droomwebsite zorgt voor meer zelfwaarde en zelfverzekerdheid. Jij hebt je eigen website gemaakt en dat geeft een mega trots gevoel.

=

Het feit dat jij zelf jouw website en droombedrijf bouwt, maakt deze puur en krachtig. Jouw liefde, energie en werkelijke zelf zit erin. Waardoor je bedrijf mega snel gaat stromen.

=

Jouw ambitie zorgt ervoor dat je jouw droomwebsite serieus neemt. En dat je gaat groeien.

=

Doe het niet alleen! Samen kom je verder. Samen helpen wij elkaar om in je eigen kracht te kunnen blijven staan. Door blinde vlekken te bewaken. En door elkaar warme steun te bieden. Omring jezelf met gelijkgestemden die geloven in jouw dromen.

Wil jij dolgraag een droomwebsite maken die 100% bij jou past?
Schrijf je gratis in voor mijn online 3-daagse cursus via Instagram (geheim account).

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hoe werkt het?

Meld je via onderstaande button aan voor de gratis online cursus en je krijgt vervolgens een mail met een link naar het geheime Instagram account. Je vraagt een volgverzoek aan op Instagram en dan voeg ik je toe! Vanaf 20 mei krijg je drie dagen lang inspiratie & tips via insta stories en via live uitzendingen op Instagram.

i

3 werkboeken

Je drie werkboeken met hele waardevolle opdrachten en vragen om een duidelijke focus te krijgen voor je droomwebsite.

w

Live Q&A's via Instagram

Tijdens de 3-daagse kom ik elke avond om 20:00 uur live op Instagram met een live Q&A. Op donderdagavond geef ik een exclusieve online masterclass voor alle deelnemers van de 3-daagse.

Winacties

Probeer zo actief mogelijk mee te doen tijdens de 3-daagse.. want je kunt allemaal toffe prijzen winnen. Namelijk mijn online programma DESIGN YOUR DREAM, mijn website weekplanner en een aantal 1-op-1 online strategie sessies met mij.

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Met deze 3-daagse wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat je binnen één week al zo veel mooie resultaten kan neerzetten, niet alleen, maar samen met elkaar. Zodat je helemaal in flow bent en gaat knallen met je droomwebsite.

“Ik geloof dat wanneer jij jezelf op één zet, jouw dromen werkelijkheid worden.
Ik geloof dat wanneer je JA zegt tegen jezelf, jouw dromen gaan stromen.
Wanneer je het kan visualiseren, het écht kan zien, ga je erin geloven.
Alleen dan ga je actie ondernemen. Jij moet de stapjes gaan zetten.
Om bij jouw droom te komen.”

Mijn missie
Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in ‘doen’. Ik help vanaf het begin tot het eind om jouw droombedrijf te realiseren. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ruim drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 350 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

Successen die ik mocht behalen

jaar ervaring met online ondernemen

Cursisten voor mijn programma's

Trouwe fans op mijn mailinglijst

Wat is het resultaat aan het eind van de week?

i

Je hebt een mega plan voor je droomwebsite om een vliegende start te maken! Je weet nu duidelijk wat je belangrijkste doel is voor je website.

Je hebt waardevolle salesteksten geschreven voor je website en gratis weggever. 

Je hebt alle tricks & tools gekregen van mij om een goede start te maken met je droomwebsite. 

Je hebt een mega waardevolle weggever gemaakt voor je website waardoor je veel sneller klanten krijgt.

‘Met deze website durf ik naar buiten en dit wil ik aan iedereen laten zien. Door de website ben ik meer zichtbaar geworden en trek ik ook echt klanten aan.’

Clasina la Verge

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.Bedankt voor je inschrijving!

Gratis 3-daagse: Creëer meer zelfvertrouwen met jouw droomwebsite!

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.You have Successfully Subscribed!