Zeg ‘JAA’ tegen jouw dromen!

Bekijk mijn aanbod..

Online programma DESIGN YOUR DREAM

Het websiteprogramma om jouw droomwebsite te realiseren. Een periode van 12 weken ontvang je elke week om 9:00 uur een les van mij in je mailbox. Daarnaast organiseer ik drie live webinars waar je vragen kunt stellen en twee online samenwerkdagen. Bovendien kun je ook altijd terecht in de besloten Facebook groep.

Canva workshop

Video’s van de Presenteer jezelf challenge over Canva. De lessen gaan over de basis van Canva, hoe maak je een Facebookomslag, Facebook posts, headers voor je website & nieuwsbrief, ebook, werkboek, presentatie voor je event of webinar.

DRIEDAAGSE op de Veluwe

Drie dagen lang focussen op jouw droomwebsite op een prachtige locatie in Wissel. Inclusief het basis programma DESIGN YOUR DREAM en een fotoshoot van top fotografe Marleen Sahetapy.

DROOM project op maat

Wil jij graag 1-op-1 met mij samenwerken? Interesse in een website op maat, sales page en/of online programma? Wil je de stap maken van een offline bedrijf naar een online bedrijf? Ben jij er klaar voor om je mega grote droom te verwezenlijken? Dan is een DROOM project misschien wel iets voor jou!

Pin It on Pinterest