HERKEN JIJ ONDERSTAANDE ‘PROBLEMEN’ ALS ONDERNEEMSTER?

R

Ik weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen om elke avond een tutorial (video) te zoeken voor het maken van mijn website.

R

Ik worstel met de technische kant van het maken van een website en ik heb niemand die mij hierbij kan helpen.

R

Ik heb een visie voor mijn website, maar ik krijg het maar niet gerealiseerd. Hoe hard ik ook mijn best doe.

R

Ik ben super enthousiast over mijn bedrijf, maar ik weet niet hoe ik mijn ideeën kan vertalen naar een goede website.

R

Ik heb een website, maar ik krijg helaas geen (nieuwe) klanten binnen via mijn website.

R

Hoe word ik ooit succesvol als mensen mij niet vinden op Google.

R

Ik heb geen kennis van social media en programma’s voor het maken van digitale nieuwsbrieven en ik heb werkelijk geen idee waar ik moet beginnen.

R

Ik heb het geld niet om een professionele webbouwer in te huren.

R

Ik blijf het ontwikkelen van mijn website steeds maar uitstellen en kan een stok achter de deur gebruiken.

R

Ik gebruik al vanaf het begin een standaard WordPress thema en ben toe aan vernieuwing.

“ROSANNE LEGT IN HAAR VIDEO’S DUIDELIJK UIT HOE JE EEN MOOIE WEBSITE KUNT BOUWEN. ZE DOET HET ECHT STAP VOOR STAP, ZODAT ER EEN LOGISCHE OPBOUW IN ZIT. IK HAD VAN TEVOREN NIET VERWACHT DAT IK ZOVEEL OVER WORDPRESS ZOU LEREN.”

Stefanie Post – Professional Organizing

JOUW DROOM

Droom jij van een mooie en perfect werkende website?
Wil jij geen klanten meer verliezen zodra ze jouw website bezoeken?
Wil jij alle ins & outs weten van WordPress?
Wil je graag met een gerust hart al je vragen snel en eenvoudig kunnen stellen
in een besloten Facebook groep met gelijkstemden?

Start dan met het online programma DESIGN YOUR DREAM! Het eindresultaat is een perfect werkende website geheel afgestemd op jouw wensen. De website heb je bovendien in eigen beheer en je hebt geleerd hoe je de website zelf makkelijk kunt onderhouden.

HOE WERKT HET?

Een periode van 12 weken ontvang je elke week om 9:00 uur een les van mij in je mailbox.
Daarnaast organiseer ik drie live webinars waar je vragen kunt stellen en twee online samenwerkdagen.
Bovendien kun je ook altijd terecht in de besloten Facebook groep.

12 LESSEN

Les 1:

MAAK EEN PLAN
VOOR JE WEBSITE

Maak een omschrijving van je eigen bedrijf. Onderzoek en omschrijf je ideale klant

LES 2:

PRODUCTEN & DIENSTEN BEPALEN

Bepaal producten & diensten van je bedrijf en verdeel deze in pakketten.

LES 3:

JOUW DROOM
LAY-OUT!

Bepaal de stijl voor je website met behulp van Pinterest. Maak een keuze uit thema’s van WordPress.

LES 4:

UITLEG WORDPRESS

Uitleg over de basis van WordPress en instructies over hoe je een thema kunt installeren en optimaliseren.

LES 5:

STIJL INTEGREREN

Keuze maken uit huisstijlen, lettertypes en kleuren en deze vervolgens integreren op je website.

LES 6:

PAGINA’S + NAVIGATIE MENU

Pagina’s opbouwen in WordPress en diensten integreren. Menu’s aanmaken.

LES 7:

WOOCOMMERCE WEBSHOP

Het maken van een webshop met WordPress en uitleg over betalen met iDEAL.

LES 8:

PLUGINS

Je krijgt toegang tot 25 plugins voor je WordPress website.

LES 9:

VEILIGHEID EN ONDERHOUD WEBSITE

Tips en adviezen om ervoor te zorgen dat je website veilig is en om te voorkomen dat je website gehackt wordt. Zelfstandig onderhouden website.

LES 10:

MAILCHIMP + GRATIS WEGGEVER BEDENKEN

Ontwerp en verstuur een nieuwsbrief met MailChimp. Bedenk een aantrekkelijke gratis weggever om meer abonnees te werven voor je nieuwsbrief.

LES 11:

BLOGGEN + GOOGLE

Tips over bloggen, vindbaarheid in Google en een blogkalender maken voor je website.

LES 12:

VERKOOP PAGINA MAKEN

Hoe maak je een verkooppagina met Divi + wat is de goede indeling.

OVER MIJ

Ik ben Rosanne Raubun (27 jaar) en sinds mijn 21ste trotse eigenaar van Stijlvol Creatie. Mijn eigen bedrijf voelt als een kindje. In een korte tijd ben ik enorm gegroeid, zowel qua opdrachten als ervaring.

Ik heb al meer dan honderd websites & huisstijlen mogen maken voor vrouwelijke ondernemers, want daar richt ik me op. Ook heb in het verleden meerdere workshops gegeven in MailChimp.

Ik heb de opleiding Grafisch Vormgever op het CIBAP in Zwolle gevolgd en heb tijdens mijn opleiding bij drie reclamebureaus stage gelopen. Voor mijn eindopdracht ben ik als online designer aan de slag gegaan bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Ik heb voor dit hotel een nieuw concept speciaal voor kinderen ontwikkeld en in de markt gezet. In het jaar 2015 ben ik afgestudeerd en intussen ben ik hard aan het werk om mijn design- en marketingkennis te verspreiden en delen met het online programma DESIGN YOUR DREAM. Zo heb ik bijvoorbeeld al een succesvolle online challenge georganiseerd over WordPress en de ‘Presenteer Jezelf Challenge’ waaraan maar liefst 2.000 vrouwelijke ondernemers uit heel Nederland deelnamen.

WAAR HEB JE TOEGANG OP?

=

12 weken lang elke week toegang tot een les

=

Meer dan 25 video’s

=

5 Betaalde WordPress thema’s (o.a. Divi themes)

=

Verkooppagina maken in Divi

=

Twee online samenwerkdagen

=

Werkboek “Maak een plan voor je website”

=

Lijst van 25 plugins

=

25 unieke graphics

=

Webinar “Scoor een betere positie in Google”

=

Webinar “Schrijf je eigen onweerstaanbare over mij pagina”

=

Gave mock-ups van je eBook

=

Eén keer in de maand een Q&A webinar.

=

Facebook Community

“ZE KAN HEEL HELDER UITLEGGEN HOE
BEPAALDE ZAKEN WERKEN ONLINE, IK HEB VEEL VAN HAAR GELEERD.”

Lisette Wevers – Hart&Ziel

EXTRA BONUSSEN

KORTING OP PORTRETSESSIE

Zakelijke portretsessie van Marleen t.w.v. € 135,- nu speciaal voor DESIGN YOUR DREAM members €95,- excl. 21% BTW. Bekijk haar prachtige portfolio.

Marleen Sahetapy heeft alle foto’s voor mijn website gemaakt. Zo heeft Marleen o.a. gewerkt voor Van der Valk Hotel Apeldoorn, Sieradenmerk Buddha To Buddha, Simone Levie, Debbie Bernasco en Dolly Heuveling van Beek.

www.marleensahetapy.nl

LOGO ONTWERP

Bezig zijn met je huisstijl is een ontzettend leuk proces! Wanneer je een logo ontwerp bij Nynke Groen van NynkeOntwerpt afneemt krijg je er een visitekaartje ontwerp bij.

Hoe werkt het? Ze stuurt een werkboek toe, je gaat samen brainstormen, ze maakt ongeveer 3 logo voorstellen met daar weer variaties op. Wanneer het logo ontwerp klaar is krijg je alle juiste bestanden voor je logo, zwart/wit versie en een merksheet met kleurcodes en lettertypes.

www.nynkeontwerpt.nl

STORYTELLING TRAINING

Nu je jouw verhaal op zo’n mooie website gezet hebt wil je ook vol vooruit in je zichtbaarheid. Maar hoe vertel je nu jouw verhaal op een manier die echt aanspreekt? Die raakt, en binnenkomt? Storyteller Yvette Tick heeft een praktische training ontwikkeld waarin je leert hoe je met storytelling-technieken jouw teksten levendiger, persoonlijker en scherper maakt. Zodat je echt impact maakt. Yvette Tick geeft speciaal voor DESIGN YOUR DREAM members een gratis training over storytelling.

www.yvettetick.nl

TRAINING ‘OVER MIJ’ PAGINA

Wist je dat je ‘Over mij pagina’ een van de belangrijkste pagina’s van je website is? Christine leert je precies wat je wel en niet moet doen om een klant de kans te geven jou te leren kennen zoals je echt bent, je leuk te vinden en je te vertrouwen. Ook gaat Christine in op onderwerpen die je ervan kunnen weerhouden om jouw verhaal op te schrijven en te delen met de rest van de wereld. Denk bijvoorbeeld aan een writersblock, perfectionisme, gemis aan inspiratie, angst voor kritiek of online zichtbaar zijn.

www.christinealgera.nl

GOOGLE TRAINING

Als jouw website klaar is, wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk potentiële klanten je website bezoeken. Een goede positie in Google zorgt voor veel verkeer. Linda Even geeft een aantal handige tips om beter vindbaar te zijn in Google. Ontdek stap voor stap welke relevante zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt. En die jij dus heel goed kunt gebruiken in bijvoorbeeld jouw blogs.

www.62flavours.com

E-BOOK TRAINING

Wil jij als gratis weggever een super gave eBook of werkboek maken? Ilse leert je eerst in een aantal stappen hoe je een eBook in Canva maakt en daarna legt ze ook uit hoe je eBook als een 3d plaatje kan presenteren op je website. Het lijkt dan net een ‘echt’ boekje!

www.somethingilse.nl

BRANDING MASTERCLASS

In Boost Your Happy Brand masterclass training van Lyanne Vos gaan wij terug naar de kern. Waarschijnlijk ben jij net begonnen of al een tijdje bezig en merk jij dat jij jouw focus verliest. Tijdens deze online masterclass scherpen wij jouw focus aan, leer ik jou hoe jij jouw ideale klanten kunt raken en heb jij straks een duidelijk merkverhaal.

www.lyannevos.nl

EXTRA DIVI THEMA, 25 PLUGINS E-BOOK, 25 GRAPHICS, CANVA WORKSHOP

Uiteraard krijg je van mij ook een leuke bonussen, namelijk het Divi thema voor WordPress ($ 89 dollar), een download lijst van 25 plugins, 25 graphics die je kunt gebruiken voor je website en tot slot vijf waardevolle lessen over ontwerpprogramma Canva.

WAT ZEGGEN ALLE DEELNEMERS

Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb on deel te nemen aan Design Your Dream. Rosanne is ontzettend behulpzaam en reageert lekker snel en duidelijk. De good vibes en behulpzaamheid van de groep waren heel fijn en hebben mij nog meer doen geloven in mijn droomdoel! Ben heel blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden deel te nemen!

Suzan

Suzies Cheese Stories

Een schot in de roos het programma en de 1 op 1 begeleiding van Rosanne! Wat ben ik blij dat ik via via bij haar terecht ben gekomen. Zonder al teveel woorden had ze gelijk door wat mijn website moest uitstralen, welk gevoel en welke sfeer het moest oproepen, en dat alles zodat het precies past bij mij en mijn praktijk! Ik ben dolgelukkig met mijn website, Rosanne bedankt! Liefs, Tess

Tess

Derde Boom Links

Ik was al aardig op weg, maar met de hulp van DYD- Rosanne is mijn website nu helemaal naar mijn zin en heb ik zelf ontdekt hoe de wordpress werkt en kan ik aanpassingen doen wanneer ik dat wil, precies hoe ik het wil. Bedankt voor je duidelijke filmpjes, en de fijne offline dag Rosanne! Lieve groet, Dana

Dana

BYDAYSTORIES.COM

Ik heb nu 2 rondes meegedaan met het DYD programma van Rosanne en het programma wordt steeds completer. Rosanne legt zelf in de video’s goed uit hoe je het aan moet pakken en heeft aandacht voor het ontwerp. En ze betrekt andere deskundigen bij het programma zoals bij het schrijven van de ‘over mij’ pagina, google analytics en het maken van mock-ups. Daardoor wordt mijn site ook steeds completer. Bedankt Rosanne

BIRGITTE WOLTMAN

TIJDOMVOORJEZELFTEKIEZEN.NL

Op een 1-op-1 dag heb ik met Rosanne mogen werken aan mijn website. Zelf had ik nog niet exact voor ogen hoe ik mijn website eruit wilde laten zien. Rosanne volgde mij hierin, ik vond het prettig om zo geen hoge druk te ervaren dat het direct perfect moest zijn. Door een combinatie van uitleg geven over het maken van een website en samen ontwerpen, stond na deze dag al een eerste concept voor mijn website. Ik was er nu helemaal klaar voor om mijn eigen droomwebsite verder gestalte te geven. Met behulp van goede uitleg en praktische hulp is mijn website geworden zoals ik hem voor ogen had…

Marjella

Mammoed.nl

Na dat ik de presenteer jezelf challenge had gevolgd, waarin ik echt heel veel geleerd heb. Heb ik me opgegeven voor Design your Dream. Ik koos voor Stijlvol Creatie vanwege jouw duidelijke uitleg via filmpjes. Ik kan en zal iedereen jouw bedrijf aanraden. Ik ben echt super tevreden. De Online Etaleuze (www.deonlinetaleuze.nl ) is nu klaar, ik ben net gestart met de tweede site: de Online Etalage. Ik was echt een dummie op het gebied van WordPress en nu bouw ik “gewoon ff” 2 sites!

Suzan Biemans

De Online Etalage

Het online programma van design your dream is super handig om zelf een website te bouwen. Het is goed opgebouwd en de duidelijke video’s helpen je stap voor stap om je eigen droomwebsite te maken. Je kunt altijd in de Facebookgroep of mail terecht voor vragen en hulp. Aan alles wordt gedacht, hoe je de website vormgeeft maar ook het maken van een backup en veiligheid. Hoe stoer is het als je kunt zeggen dat je zelf je website hebt gemaakt? En dan hoef je niet te verklappen dat het eigenlijk best makkelijk is ?

 

Cindy

Liefs van Cindy

Ik vond het superleuk om zelf mijn website te bouwen en ben trots op het resultaat! Rosanne heeft me met haar programma het zelfvertrouwen gegeven dat ik het kon, en geholpen om veel belangrijke keuzes te maken. Ik heb erg genoten van Rosanne. Zij inspireert me met hoe zij dit programma aanpakt en door compleet zichzelf te zijn. En ze bleef me verrassen door steeds nog weer iets extras te geven. Dank je wel, Rosanne!

Julia Arnscheidt

Schrijven met impact

Rosanne, ik ben heel erg blij met de cursus. Je legt helder uit, stap voor stap komt zo de zelfgebouwde website dichterbij. Als leek zijn je lessen te volgen en ik sta versteld van de vele mogelijkheden die naar voren komen tijdens het stoeien als nitwit. Mijn website zal nog een tijdje under construction zijn, door mijn werkzaamheden in de praktijk, maar ik ben er van overtuigd dat er in februari een prachtige nieuwe website online komt. Bedankt!

MARISKA NUNUMETE

PRAKTIJK MARIS

Een inspirerend DOE programma! Waarin je stapje-voor-stapje op een hele heldere manier geholpen wordt. Ik had nooit kunnen geloven dat het mij zou lukken om zelf zo’n website te bouwen en…dat was me zonder dit programma ook nooit gelukt hoor. Maar het is echt super om met behulp van Rosanne het toch ook echt ZELF te doen. Voor mij geeft dit ook vertrouwen in die toekomst, dat mocht ik dan iets aan mijn website willen veranderen, ik dit ook echt zelf kan doen. Tot slot is het gewoon super leuk om dit te doen en om ook het enthousiasme & de inspiratie van de groepsleden terug te zien…

EDITH SUTMULLER

EVA BROUWER

www.evabrouwer.tv

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben totaal niet technisch. Wat nu?
WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je hoeft niet te programmeren of te coderen. Vind je het toch eng? Je kunt na de eerste twee lessen alsnog annuleren en je krijgt je geld dan retour!
Kan ik dit programma wel doen op mijn computer?
Je hebt alleen internet nodig op je computer. Bijvoorbeeld Google Chrome.
Ik heb al een website. Kan ik dan onder een ander testdomein werken aan de website?
Je huidige website blijft gewoon online staan, gedurende dat jij bezig met de nieuwe website. Je werkt onder een testdomein van mij. Zodra de website online kan, verhuizen wij hem over naar je huidige domein. Een testdomein kost € 50,- excl. BTW (dit zit niet bij de prijs inbegrepen).
Kan ik in termijnen betalen?

Wil je het basisprogramma in termijnen betalen? Betaal in 12 termijnen van 97,- per maand klik hier.

 

Ik heb al een huisstijl, hoe kan ik dat verwerken in mijn nieuwe website?
Tijdens de video’s krijg je tips hoe je de bestaande huisstijl kunt verwerken in een nieuwe lay-out van je website.
Moet ik al ervaring hebben met WordPress?
Nee, je krijgt de basis uitgelegd van WordPress
Ik ben nog niet begonnen met mijn eigen bedrijf. Kan ik dan wel meedoen?
Ja, je kunt zeker meedoen. Het is wel belangrijk dat je weet wat je precies wilt met je bedrijf. Wat is je visie/missie en ideale klant?
Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?
Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.
Hoe werkt het onderhouden van een WordPress website?
Ook hier ontwikkel ik video’s voor met duidelijke uitleg. Je kunt je website ook door mij laten onderhouden wanneer dit je voorkeur heeft.
Tot wanneer blijven de video’s online staan?
De video’s blijven altijd online staan.

Het is heel fijn om zelf te leren wat het inhoud om een website te maken. Waar het uit bestaat. Hoe je zelf foto’s, kleuren en tekst kunt wijzigen. Met name de live samenwerkings dag is echt heel waardevol! Rosanne is echt super lief en creatief. Het website lanceerfeestje is ook echt een feestje! Heel inspirerend en je krijgt er super energie van.
Bedankt Rosanne!!

Matty Ouwers

Virtueel assistent

Ik kan iedereen het programma van Rosanne aanbevelen! Ik had nooit gedacht dat ik zelf mijn website zou kunnen bouwen. Alles gaat in overzichtelijke stappen en duidelijk uitgelegd middels beschrijvingen én video’s. Als er dingen onduidelijk zijn wordt dit in de besloten facebook-groep nader toegelicht. In die groep helpt iedereen elkaar voort, waar dit mogelijk is. Echt een aanwinst ook voor de Design Your Dream- cursus!!!
Nu kan ik zelfs anderen helpen met hun website. Ik ben zo blij als een klein kind. Echt een boost voor mijn bedrijf! dank je wel Rosanne en alle mede-designers 😉

Marije Creaties

Wil je het basisprogramma in termijnen betalen? 
Betaal in 12 termijnen van 97,- per maand klik hier.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Pin It on Pinterest