HERKEN JIJ ONDERSTAANDE ‘PROBLEMEN’ ALS ONDERNEEMSTER?

R

Ik weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen om elke avond een tutorial (video) te zoeken voor het maken van mijn website.

R

Ik worstel met de technische kant van het maken van een website en ik heb niemand die mij hierbij kan helpen.

R

Ik heb een visie voor mijn website, maar ik krijg het maar niet gerealiseerd. Hoe hard ik ook mijn best doe.

R

Ik ben super enthousiast over mijn bedrijf, maar ik weet niet hoe ik mijn ideeën kan vertalen naar een goede website.

R

Ik heb een website, maar ik krijg helaas geen (nieuwe) klanten binnen via mijn website.

R

Hoe word ik ooit succesvol als mensen mij niet vinden op Google.

R

Ik heb geen kennis van social media en programma’s voor het maken van digitale nieuwsbrieven en ik heb werkelijk geen idee waar ik moet beginnen.

R

Ik heb het geld niet om een professionele webbouwer in te huren.

R

Ik blijf het ontwikkelen van mijn website steeds maar uitstellen en kan een stok achter de deur gebruiken.

R

Ik gebruik al vanaf het begin een standaard WordPress thema en ben toe aan vernieuwing.

“Rosanne legt in haar video’s duidelijk uit hoe je een mooie website kunt bouwen. Ze doet het echt stap voor stap, zodat er een logische opbouw in zit. Ik had van tevoren niet verwacht dat ik zoveel over WordPress zou leren.”

Stefanie Post – Professional Organizing

JOUW DROOM

Droom jij van een mooie en perfect werkende website?
Wil jij geen klanten meer verliezen zodra ze jouw website bezoeken?
Wil jij alle ins & outs weten van WordPress?
Wil je een duidelijk doel en focus creëren voor je nieuwe website in WordPress?
Wil jij dolgraag aan de slag met (online) ondernemen, maar is je website momenteel alleen een statisch ‘visitekaartje’?
Wil je graag met een gerust hart al je vragen snel en eenvoudig kunnen stellen
in een besloten Facebook groep met gelijkstemden?

Start dan met het online programma DESIGN YOUR DREAM! Het eindresultaat is een perfect werkende website geheel afgestemd op jouw wensen. De website heb je bovendien in eigen beheer en je hebt geleerd hoe je de website zelf makkelijk kunt onderhouden.

HOE WERKT HET?

Een periode van 12 weken ontvang je elke week om 9:00 uur een les van mij in je mailbox.
Daarnaast organiseer ik maandelijks een online vragenuurtje in Zoom.
Bovendien kun je ook altijd terecht voor vragen in de besloten Facebook groep.
Maandelijks nieuwe updates over WordPress & online marketing in de academie.

12 LESSEN

Les 1:

MAAK EEN PLAN
VOOR JE WEBSITE

Je maakt een plan voor jouw droomwebsite. Jouw ideale klant, verdienmodellen, kernwaarden en missie worden duidelijk. Het belangrijkste is waar jij met jouw website op gaat focussen.

LES 2:

TEKSTEN & GRATIS WEGGEVER

Je krijgt duidelijk welke pagina’s je wilt gebruiken en hoe je homepage qua indeling eruit komt te zien. Je gaat aan de slag met teksten schrijven. Daarnaast ga je een waardevolle gratis weggever bedenken.

LES 3:

JOUW DROOM
LAY-OUT!

Bepaal de stijl voor je website met behulp van Pinterest. Je gaat een digitaal brandboard maken. Dan word je stijl en sfeer duidelijk op je website. Je verzamelt favoriete lettertypes, kleuren en websites.

LES 4:

UITLEG WORDPRESS

Uitleg over de basis van WordPress en instructies over hoe je een thema kunt installeren en optimaliseren.

LES 5:

STIJL INTEGREREN

Keuze maken uit huisstijlen, lettertypes en kleuren en deze vervolgens integreren op je website.

LES 6:

PAGINA’S + NAVIGATIE MENU

Pagina’s opbouwen in WordPress en diensten integreren. Je leert menu’s aanmaken en werken met de Divi builder.

LES 7:

WOOCOMMERCE WEBSHOP

Het maken van een webshop met WordPress en uitleg over betalen met iDEAL. Producten uit je shop kunnen zijn: een online programma, (online) events, e-book of fysieke producten. Ook leer je jouw mailings koppelen aan WooCommerce.

LES 8:

PLUGINS

Je krijgt toegang tot 25 plugins voor je WordPress website.

LES 9:

VEILIGHEID EN ONDERHOUD WEBSITE

Tips en adviezen om ervoor te zorgen dat je website veilig is en om te voorkomen dat je website gehackt wordt. Je leert zelfstandig jouw website onderhouden.

LES 10:

NIEUWSBRIEF MAKEN IN MAILCHIMP

Ontwerp en verstuur een nieuwsbrief met MailChimp. Je leert hoe je een gratis weggever kunt koppelen in MailChimp.

LES 11:

BLOGGEN + GOOGLE

Tips over bloggen, vindbaarheid in Google en een blogkalender maken voor je website.

LES 12:

SALESPAGE MAKEN

Hoe maak je een salespage met Divi voor bijvoorbeeld: een online programma, event of dienst. De verkooppagina zorgt ervoor dat je sneller klanten krijgt.

‘Het is meer dan alleen een website, je bouwt echt aan je bedrijf’

‘Design your dream heeft voor mij betekend dat ik een hele nieuwe weg ben ingegaan. Ik ben trots op het feit dat ik echt mijn eigen stijl op mijn website heb kunnen zetten en dat ik ook mezelf daar in kan laten zien.’

Marloes Teunissen-Arend
www.goalsonheels.nl

‘Rosanne is er gewoon, dat vind ik heel bijzonder’

‘Rosanne die inspireert, geeft je het vertrouwen en denkt met je mee tot het allemaal klopt. Bijzonder dat ze een ondernemer met een droom is en het ook kan vertalen naar haar klanten.’

Angela Vrieling
www.coachnest.nl

‘Ik kan het programma zeker aanraden omdat ik geloof dat je het zelf kan doen’

 

‘Het is wel investeren in jezelf om het hele proces aan te gaan, maar het is het waard. Het meest trots ben ik dat ik doorzet en geloof heb in mijn product. Het contact met Rosanne is heel persoonlijk en dat is heel fijn.’

Eefje van Dongen
www.eefjevandongen.nl

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ik hou van dromen. Maar ik bén een echte doener. Ik begon tijdens mijn studieperiode al met ondernemen. Dat maakt dat ik in de afgelopen vijf jaar al vele vrouwelijke ondernemers heb geholpen. Ik heb vele dromen gehoord. En ik heb vele werkelijkheid zien worden. Ik help droombedrijven neer te zetten met de juiste persoonlijke stappen, website, programma’s, creativiteit en online marketing. Drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 330 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ik hou van dromen. Maar ik bén een echte doener. Ik begon tijdens mijn studieperiode al met ondernemen. Dat maakt dat ik in de afgelopen vijf jaar al vele vrouwelijke ondernemers heb geholpen. Ik heb vele dromen gehoord. En ik heb vele werkelijkheid zien worden. Ik help droombedrijven neer te zetten met de juiste persoonlijke stappen, website, programma’s, creativiteit en online marketing. Drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 330 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

WAAR HEB JE TOEGANG OP?

=

12 weken lang elke week toegang tot een les

=

Meer dan 25 video’s

=

Divi thema  (incl. Elegant plugins t.w.v. 89 dollar p/j)

=

Verkooppagina maken in Divi

=

Maandelijkse vragenuurtjes via Zoom

=

Lijst van 25 plugins & 15 bonussen van gastexperts

=

Werkboek “Maak een plan voor je website”

=

25 unieke graphics

=

Webinar “Scoor een betere positie in Google”

=

Webinar “Schrijf je eigen onweerstaanbare over mij pagina”

=

Gave mock-ups van je eBook

=

Facebook Community (voor altijd online)

“Ze kan heel helder uitleggen hoe bepaalde zaken werken online, ik heb veel van haar geleerd!”

Lisette Wevers – Hart&Ziel

EXTRA BONUSSEN

KORTING OP PORTRETSESSIE

Zakelijke portretsessie van Marleen je krijgt korting als DESIGN YOUR DREAM deelnemer. Neem contact op met Marleen voor de mogelijkheden.

Marleen Sahetapy heeft alle foto’s voor mijn website gemaakt. Zo heeft Marleen o.a. gewerkt voor Van der Valk Hotel Apeldoorn, Sieradenmerk Buddha To Buddha, Simone Levie, Debbie Bernasco en Dolly Heuveling van Beek.

www.marleensahetapy.nl

ILLUSTRATIE BUNDEL

Je krijgt als extra bonus een illustratie bundel met leuke icoontjes van hartjes, kantoor accessoires etc. die je kunt gebruiken op je website van ontwerper Nynke. Het zijn getekende illustraties in het zwart en alle illustraties worden apart aangeleverd. Zodat jij ze ook los kunt gebruiken om er bijvoorbeeld een patroon mee te maken in Canva.

www.nynkeontwerpt.nl

WORKSHOP AVG WET

Het bewaren van de gegevens van de klanten of je mailinglijst. Hoe doe je dat? Een privacyverklaring is verplicht vanaf 25 mei 2018. Wil je persoonlijk en juridisch advies over de nieuwe AVG wet samen met jurist Stephanie van Slim Juridisch advies hebben wij twee video’s gemaakt hoe je website AVG proof kunt maken.

www.slimjuridischadvies.nl

TRAINING ‘OVER MIJ’ PAGINA

Wist je dat je ‘Over mij pagina’ een van de belangrijkste pagina’s van je website is? Christine leert je precies wat je wel en niet moet doen om een klant de kans te geven jou te leren kennen zoals je echt bent, je leuk te vinden en je te vertrouwen. Ook gaat Christine in op onderwerpen die je ervan kunnen weerhouden om jouw verhaal op te schrijven en te delen met de rest van de wereld. Denk bijvoorbeeld aan een writersblock, perfectionisme, gemis aan inspiratie, angst voor kritiek of online zichtbaar zijn.

www.christinealgera.nl

HOGER SCOREN IN GOOGLE

Wil jij graag hoger scoren in Google met je nieuwe website? Wil je de vindbaarheid van jouw website, webshop of blog verbeteren? Ilona van Bloesem Marketing helpt je bij het strategisch inzetten van SEO voor jouw bedrijf. Ze heeft een hele waardevolle bonusles gemaakt in mijn academie.

www.bloesemmarketing.nl

GOOGLE ANALYTICS TRAINING

Wil je graag weten hoe veel bezoekers je maandelijks op je website hebt? Welke pagina’s zijn het best bezocht op je website en welke doelgroep kijkt er eigenlijk op jouw website? Dan is de gratis training van Google Analytics van Linda & Angela echt een fijne bonus om te bekijken. Je leert alles over wat de cijfers in Google Analytics betekenen.

www.flyingconcepts.nl

DE 11 BESTE POSITIONERINGSADVIEZEN

Wist je dat mensen eerder kiezen voor merken en ondernemers die een hoger doel dienen? Het is dus heel belangrijk dat potentiële klanten zich kunnen identificeren in jou. En in jouw waarom. Doran heeft 11 positioneringsadviezen waarmee je hartposities, oftewel jouw droomklanten verovert in de markt.

www.positioningfromtheheart.com

ACTIVE CAMPAIGN TRAINING

Wil je graag leren hoe nieuwsbriefprogramma Active Campaign werkt? VA Clasina van Time4More heeft een gratis cursus gemaakt in de academie over hoe je kunt werken met Active Campaign.

www.time4more.nl

E-BOOK TRAINING

Wil jij als gratis weggever een super gave eBook of werkboek maken? Ilse leert je eerst in een aantal stappen hoe je een eBook in Canva maakt en daarna legt ze ook uit hoe je eBook als een 3d plaatje kan presenteren op je website. Het lijkt dan net een ‘echt’ boekje!

www.somethingilse.nl

 

SUPER BONUS VAN MIJ (!)

Uiteraard krijg je van mij ook een leuke bonussen, namelijk het Divi thema voor WordPress ($ 89 dollar), een E-book van 25 plugins, 25 graphics die je kunt gebruiken voor je website en tot slot vijf waardevolle lessen over ontwerpprogramma Canva.

‘Ik bewonder haar als business vrouw, omdat ze ontzettend goede service geeft’

‘Ik was zelf aan het worstelen met een website en op een gegeven moment heb je toch hulp nodig. Het gaat verder dan een website bouwen, het is ook gericht op marketing. Het programma is super gestructureerd.’

Rosanne Verstappen
www.jadeplaats.nl

‘Wat het voor mij doet is dat het mijn business zichtbaar maakt op een manier waar ik heel happy mee ben’

Als ik begin bij het begin, kan ik het helemaal bouwen zoals ik dat wil, ik had de technische kennis niet, maar die had Rosanne, dus helemaal top.’

Henriette Visser
www.studiomosk.nl

‘Ik kan nu alles zelf doen en hoef geen hulp meer te vragen’

‘Ik was enthousiast, Rosanne legt het makkelijk en spontaan uit. Ik vind het fijn om met Rosanne te werken omdat ze heel gewoon is.’

Suzan Biemans-Peters
www.deonlineetaleuze.nl

WAT ZEGGEN ALLE DEELNEMERS

Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb on deel te nemen aan Design Your Dream. Rosanne is ontzettend behulpzaam en reageert lekker snel en duidelijk. De good vibes en behulpzaamheid van de groep waren heel fijn en hebben mij nog meer doen geloven in mijn droomdoel! Ben heel blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden deel te nemen!

Suzan

Suzies Cheese Stories

Een schot in de roos het programma en de 1 op 1 begeleiding van Rosanne! Wat ben ik blij dat ik via via bij haar terecht ben gekomen. Zonder al teveel woorden had ze gelijk door wat mijn website moest uitstralen, welk gevoel en welke sfeer het moest oproepen, en dat alles zodat het precies past bij mij en mijn praktijk! Ik ben dolgelukkig met mijn website, Rosanne bedankt! Liefs, Tess

Tess

Derde Boom Links

Ik was al aardig op weg, maar met de hulp van DYD- Rosanne is mijn website nu helemaal naar mijn zin en heb ik zelf ontdekt hoe de wordpress werkt en kan ik aanpassingen doen wanneer ik dat wil, precies hoe ik het wil. Bedankt voor je duidelijke filmpjes, en de fijne offline dag Rosanne! Lieve groet, Dana

Dana

BYDAYSTORIES.COM

Ik heb nu 2 rondes meegedaan met het DYD programma van Rosanne en het programma wordt steeds completer. Rosanne legt zelf in de video’s goed uit hoe je het aan moet pakken en heeft aandacht voor het ontwerp. En ze betrekt andere deskundigen bij het programma zoals bij het schrijven van de ‘over mij’ pagina, google analytics en het maken van mock-ups. Daardoor wordt mijn site ook steeds completer. Bedankt Rosanne

BIRGITTE WOLTMAN

TIJDOMVOORJEZELFTEKIEZEN.NL

Op een 1-op-1 dag heb ik met Rosanne mogen werken aan mijn website. Zelf had ik nog niet exact voor ogen hoe ik mijn website eruit wilde laten zien. Rosanne volgde mij hierin, ik vond het prettig om zo geen hoge druk te ervaren dat het direct perfect moest zijn. Door een combinatie van uitleg geven over het maken van een website en samen ontwerpen, stond na deze dag al een eerste concept voor mijn website. Ik was er nu helemaal klaar voor om mijn eigen droomwebsite verder gestalte te geven. Met behulp van goede uitleg en praktische hulp is mijn website geworden zoals ik hem voor ogen had…

Marjella

Mammoed.nl

Na dat ik de presenteer jezelf challenge had gevolgd, waarin ik echt heel veel geleerd heb. Heb ik me opgegeven voor Design your Dream. Ik koos voor Stijlvol Creatie vanwege jouw duidelijke uitleg via filmpjes. Ik kan en zal iedereen jouw bedrijf aanraden. Ik ben echt super tevreden. De Online Etaleuze (www.deonlinetaleuze.nl ) is nu klaar, ik ben net gestart met de tweede site: de Online Etalage. Ik was echt een dummie op het gebied van WordPress en nu bouw ik “gewoon ff” 2 sites!

Suzan Biemans

De Online Etalage

Het online programma van design your dream is super handig om zelf een website te bouwen. Het is goed opgebouwd en de duidelijke video’s helpen je stap voor stap om je eigen droomwebsite te maken. Je kunt altijd in de Facebookgroep of mail terecht voor vragen en hulp. Aan alles wordt gedacht, hoe je de website vormgeeft maar ook het maken van een backup en veiligheid. Hoe stoer is het als je kunt zeggen dat je zelf je website hebt gemaakt? En dan hoef je niet te verklappen dat het eigenlijk best makkelijk is ?

 

Cindy

Liefs van Cindy

Ik vond het superleuk om zelf mijn website te bouwen en ben trots op het resultaat! Rosanne heeft me met haar programma het zelfvertrouwen gegeven dat ik het kon, en geholpen om veel belangrijke keuzes te maken. Ik heb erg genoten van Rosanne. Zij inspireert me met hoe zij dit programma aanpakt en door compleet zichzelf te zijn. En ze bleef me verrassen door steeds nog weer iets extras te geven. Dank je wel, Rosanne!

Julia Arnscheidt

Schrijven met impact

Rosanne, ik ben heel erg blij met de cursus. Je legt helder uit, stap voor stap komt zo de zelfgebouwde website dichterbij. Als leek zijn je lessen te volgen en ik sta versteld van de vele mogelijkheden die naar voren komen tijdens het stoeien als nitwit. Mijn website zal nog een tijdje under construction zijn, door mijn werkzaamheden in de praktijk, maar ik ben er van overtuigd dat er in februari een prachtige nieuwe website online komt. Bedankt!

MARISKA NUNUMETE

PRAKTIJK MARIS

Een inspirerend DOE programma! Waarin je stapje-voor-stapje op een hele heldere manier geholpen wordt. Ik had nooit kunnen geloven dat het mij zou lukken om zelf zo’n website te bouwen en…dat was me zonder dit programma ook nooit gelukt hoor. Maar het is echt super om met behulp van Rosanne het toch ook echt ZELF te doen. Voor mij geeft dit ook vertrouwen in die toekomst, dat mocht ik dan iets aan mijn website willen veranderen, ik dit ook echt zelf kan doen. Tot slot is het gewoon super leuk om dit te doen en om ook het enthousiasme & de inspiratie van de groepsleden terug te zien…

EDITH SUTMULLER

‘Ze heeft zelf heel veel kennis en dat wil ze graag delen’

‘Ik vind het heel fijn dat ze anderen wil leren hoe ze het zelf kunnen doen. Rosanne werkt heel snel, heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding. Ze weet heel goed wat je wil en kan dat vertalen naar beeld.’

Eva Brouwer
www.evabrouwer.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben totaal niet technisch. Wat nu?
WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je hoeft niet te programmeren of te coderen. Vind je het toch eng? Je kunt na de eerste twee lessen alsnog annuleren en je krijgt je geld dan retour!
Kan ik dit programma wel doen op mijn computer?
Je hebt alleen internet nodig op je computer. Bijvoorbeeld Google Chrome.
Ik heb al een website. Kan ik dan onder een ander testdomein werken aan de website?
Je huidige website blijft gewoon online staan, gedurende dat jij bezig met de nieuwe website. Je werkt onder een testdomein van mij. Zodra de website online kan, verhuizen wij hem over naar je huidige domein. Een testdomein kost € 50,- excl. BTW (dit zit niet bij de prijs inbegrepen).
Kan ik in termijnen betalen?
Wil je het basisprogramma in termijnen betalen? Betaal in 12 termijnen van 97,- per maand klik hier.

Ik heb al een huisstijl, hoe kan ik dat verwerken in mijn nieuwe website?
Tijdens de video’s krijg je tips hoe je de bestaande huisstijl kunt verwerken in een nieuwe lay-out van je website.
Moet ik al ervaring hebben met WordPress?
Nee, je krijgt de basis uitgelegd van WordPress
Ik ben nog niet begonnen met mijn eigen bedrijf. Kan ik dan wel meedoen?
Ja, je kunt zeker meedoen. Het is wel belangrijk dat je weet wat je precies wilt met je bedrijf. Wat is je visie/missie en ideale klant?
Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?
Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.
Hoe werkt het onderhouden van een WordPress website?
Ook hier ontwikkel ik video’s voor met duidelijke uitleg. Je kunt je website ook door mij laten onderhouden wanneer dit je voorkeur heeft.
Tot wanneer blijven de video’s online staan?
De video’s blijven altijd online staan.

Het is heel fijn om zelf te leren wat het inhoud om een website te maken. Waar het uit bestaat. Hoe je zelf foto’s, kleuren en tekst kunt wijzigen. Met name de live samenwerkings dag is echt heel waardevol! Rosanne is echt super lief en creatief. Het website lanceerfeestje is ook echt een feestje! Heel inspirerend en je krijgt er super energie van.
Bedankt Rosanne!!

Matty Ouwers

Virtueel assistent

Ik kan iedereen het programma van Rosanne aanbevelen! Ik had nooit gedacht dat ik zelf mijn website zou kunnen bouwen. Alles gaat in overzichtelijke stappen en duidelijk uitgelegd middels beschrijvingen én video’s. Als er dingen onduidelijk zijn wordt dit in de besloten facebook-groep nader toegelicht. In die groep helpt iedereen elkaar voort, waar dit mogelijk is. Echt een aanwinst ook voor de Design Your Dream- cursus!!!
Nu kan ik zelfs anderen helpen met hun website. Ik ben zo blij als een klein kind. Echt een boost voor mijn bedrijf! dank je wel Rosanne en alle mede-designers 😉

Marije Creaties

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Twijfel je nog?

Twijfel je nog of dit programma iets voor jou is? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met mij! Iedere vrijdag ben ik beschikbaar voor gratis gesprekken.

‘Rosanne maakt altijd tijd voor je en legt alles duidelijk en rustig uit’

‘Ik en een website maken, dat gaat het niet worden met al die technische dingen, dacht ik. Maar dat het toch gelukt is ben ik erg trots op. Door Design your Dream ben ik erachter gekomen wat mijn visie en doelgroep is.’

Kristy Verboom
www.rightfood.nl

‘Het is niet alleen een website maken, Rosanne neemt je helemaal mee en coacht je daar echt in’

Met vol zelfvertrouwen kan ik nu mijn website bijhouden. Ik vind Rosanne een heel warm en open persoon, de samenwerking is heel erg open. Rosanne probeert op een persoonlijke manier het beste in jezelf naar boven te halen

Nynke Verwer – Groen
www.nynkeontwerpt.nl

 

‘Gewoon doen en doorgaan’

‘Je kan toewerken naar nieuwe dingetjes, dat vond ik erg leuk om te doen. Het is leuk om je eigen website te kunnen maken, dat heb je gewoon zelf gedaan en zit je eigen energie in.’

Annemiek Tijhof – van den Heuvel
www.partyfours.nl

 

‘Het was zoveel meer dan alleen het maken van de website, ze geeft je echt een podium’

‘Met deze website durf ik naar buiten en dit wil ik aan iedereen laten zien. Door de website ben ik meer zichtbaar geworden en trek ik ook echt klanten aan.’

Clasina la Verge
www.time4more.nl

‘Hier wil ik in investeren en in mezelf en in mijn bedrijf’

‘Ik had vooral iemand nodig die een stok achter de deur voor me had en een stappenplan aan me gaf. Dit is wat ik op dit moment wil doen.’

Janneke de Vries

 

Pin It on Pinterest