HERKEN JIJ ONDERSTAANDE ‘PROBLEMEN’ ALS (STARTENDE) ONDERNEEMSTER?

R

Je wil graag controle over je eigen website en niet afhankelijk zijn van een webbouwer.

R

Je wil een authentieke website maken echt van binnen naar buiten (de inspiratie uit jezelf halen i.p.v. afhankelijk zijn van een ander).

R

Je zoekt een compleet programma waarin je leert om jouw droomwebsite, huisstijl, logo, branding, positionering te ontdekken en maken.

R

Je blijft het ontwikkelen van jouw website steeds maar uitstellen en kan een stok achter de deur gebruiken.

R

Je wil van jezelf een eigen persoonlijk merk maken (waardoor jouw expertstatus groeit). Misschien net als ik ook onder je eigen naam verder.

R

Je wil dolgraag aan de slag met online ondernemen, maar je website is momenteel alleen een statisch ‘visitekaartje’.

R

Op dit moment stroomt jouw huidige website nog niet. Je moet echt ‘moeite’ doen om klanten te krijgen.

R

Jouw huidige website is vooral gemaakt vanuit het ‘hoofd’ terwijl jij veel meer vanuit het ‘hart‘ wil ondernemen.

R

Je bent het zat om elke keer te wachten op een aanpassing van je webbouwer en je wil niet maandelijks honderden euro’s betalen voor een aanpassing.

R

Je wil graag meer verdiepen in online marketing o.a. podcasts maken, webinars organiseren, SEO, Pinterest marketing, nieuwsbriefprogramma’s, listbuilding etc.

ZEG ‘JA’ TEGEN JE DROMEN <3

Al meer dan 400 onderneemsters
volgden DESIGN YOUR DREAM.

JOUW DROOMreis..

Wil jij samen met mij de reis maken om echt even naar ‘binnen’ te keren en na te denken over jouw droombedrijf? Want als jij echt 100% vanuit je intuïtie  je droomwebsite bouwt dan gaat je bedrijf mega stromen.

Wil je graag met een gerust hart al je vragen snel en eenvoudig kunnen stellen
in een besloten Facebookgroep met gelijkstemden? Nooit meer bezwaard voelen om vragen te stellen. Geen vraag is te veel!

Start vandaag nog met mijn onlineprogramma DESIGN YOUR DREAM! Het eindresultaat is een perfect werkende website, geheel afgestemd op jouw wensen. De website heb je bovendien in eigen beheer en je hebt geleerd hoe je de website zelf makkelijk kunt onderhouden.

HOE WERKT HET?

Een periode van 12 weken ontvang je elke week om 9.00 uur een les van mij in je mailbox.
Daarnaast organiseert mijn team maandelijks een online vragenuurtje in Zoom.
Bovendien kun je ook altijd terecht voor vragen in de besloten Facebookgroep.
Mijn programma blijft altijd in ontwikkeling en maandelijks komen er nieuwe updates over WordPress en online marketing in de academie.

in 12 stappen jouw droombedrijf vormgeven

Les 1:

MAAK EEN PLAN
VOOR JE WEBSITE

Je maakt een plan voor jouw droomwebsite. Jouw ideale klant, verdienmodellen, kernwaarden en missie worden duidelijk. Het belangrijkste is waar jij met jouw website op gaat focussen.

LES 2:

TEKSTEN & GRATIS WEGGEVER

Je krijgt duidelijk welke pagina’s je wilt gebruiken en hoe je homepage qua indeling eruit komt te zien.
Je gaat aan de slag met teksten schrijven. Daarnaast ga je een waardevolle gratis weggever bedenken.

LES 3:

JOUW DROOM
LAY-OUT!

Bepaal de stijl voor je website met behulp van Pinterest. Je gaat een digitaal brandboard maken. Dan wordt je stijl en sfeer duidelijk op jouw website. Je verzamelt favoriete lettertypes, kleuren en websites.

LES 4:

UITLEG WORDPRESS

Uitleg over de basis van WordPress en instructies over hoe je een thema kunt installeren en optimaliseren.

LES 5:

STIJL INTEGREREN

Keuze maken uit huisstijlen, lettertypes en kleuren, en deze vervolgens integreren op je website.

LES 6:

PAGINA’S + NAVIGATIE MENU

Pagina’s opbouwen in WordPress en diensten integreren. Je leert menu’s aanmaken en werken met de Divi builder.

LES 7:

WOOCOMMERCE WEBSHOP

Het maken van een webshop met WordPress en uitleg over betalen met iDEAL. Producten uit je shop kunnen zijn: een onlineprogramma, (online) events, e-book of fysieke producten. Ook leer je jouw mailings koppelen aan WooCommerce.

LES 8:

PLUGINS

Je krijgt toegang tot 25 plugins voor je WordPress website.

LES 9:

VEILIGHEID EN ONDERHOUD WEBSITE

Tips en adviezen om ervoor te zorgen dat je website veilig is en om te voorkomen dat je website gehackt wordt. Je leert zelfstandig jouw website onderhouden.

LES 10:

NIEUWSBRIEF MAKEN IN MAILCHIMP

Ontwerp en verstuur een nieuwsbrief met MailChimp. Je leert hoe je een gratis weggever kunt koppelen in MailChimp.

LES 11:

BLOGGEN + GOOGLE

Tips over bloggen, vindbaarheid in Google en een blogkalender maken voor je website.

LES 12:

SALESPAGE MAKEN

Hoe maak je een salespage met Divi voor bijvoorbeeld: een online programma, event of dienst. De verkooppagina zorgt ervoor dat je sneller klanten krijgt.

‘Het is meer dan alleen een website, je bouwt echt aan je bedrijf’

‘DESIGN YOUR DREAM heeft voor mij betekend dat ik een hele nieuwe weg ben ingegaan. Ik ben trots op het feit dat ik echt mijn eigen stijl op mijn website heb kunnen zetten en dat ik ook mezelf daarin kan laten zien.’

Marloes Teunissen-Arend
www.goalsonheels.nl

‘Rosanne is er gewoon, dat vind ik heel bijzonder’

‘Rosanne inspireert, geeft je het vertrouwen en denkt met je mee tot het allemaal klopt. Bijzonder dat ze een ondernemer met een droom is, en het ook kan vertalen naar haar klanten.’

Angela Vrieling
www.coachnest.nl

‘Ik kan het programma zeker aanraden omdat ik geloof dat je het zelf kan doen’

‘Het is wel investeren in jezelf om het hele proces aan te gaan, maar het is het waard. Het meest trots ben ik dat ik doorzet en geloof in mijn product. Het contact met Rosanne is heel persoonlijk en dat is heel fijn.’

Eefje van Dongen
www.eefjevandongen.nl

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner, en heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ik hou van dromen; maar ik bén een echte doener. Ik begon tijdens mijn studieperiode al met ondernemen. Dat maakt dat ik in de afgelopen zeven jaar al vele vrouwelijke ondernemers heb geholpen. Ik heb vele dromen gehoord, en ik heb vele werkelijkheid zien worden. Ik help droombedrijven neer te zetten met de juiste persoonlijke stappen, website, programma’s, creativiteit en online marketing.

Drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal onlineprogramma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite te realiseren. Ik heb al meer dan 400 onderneemsters in heel Nederland & België geholpen met een droomwebsite door middel van mijn onlineprogramma.

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner, en heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ik hou van dromen; maar ik bén een echte doener. Ik begon tijdens mijn studieperiode al met ondernemen. Dat maakt dat ik in de afgelopen zeven jaar al vele vrouwelijke ondernemers heb geholpen. Ik heb vele dromen gehoord, en ik heb vele werkelijkheid zien worden. Ik help droombedrijven neer te zetten met de juiste persoonlijke stappen, website, programma’s, creativiteit en online marketing.

Drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal onlineprogramma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite te realiseren. Ik heb al meer dan 400 onderneemsters in heel Nederland & België geholpen met een droomwebsite door middel van mijn onlineprogramma.

WAAR HEB JE TOEGANG OP?

=

12 weken lang elke week toegang tot een les.

=

Meer dan 25 video’s.

=

Divi thema  (t.w.v. 249 dollar lifetime access).

=

Verkooppagina maken in Divi.

=

Maandelijkse vragenuurtjes via Zoom.

=

Lijst van 25 plugins & 15 bonussen van gastexperts.

=

Werkboek ‘Maak een plan voor je website’.

=

25 unieke graphics.

=

Webinar ‘Scoor een betere positie in Google’.

=

Webinar ‘Schrijf je eigen onweerstaanbare over mij pagina’.

=

Gave mock-ups van je e-book.

=

Facebookcommunity (voor altijd online).

“Ze kan heel helder uitleggen hoe bepaalde zaken werken online, ik heb veel van haar geleerd!”

Lisette Wevers – Hart&Ziel

EXTRA BONUSSEN

KORTING OP PORTRETSESSIE

Zakelijke portretsessie van Marleen je krijgt korting als DESIGN YOUR DREAM deelnemer. Neem contact op met Marleen voor de mogelijkheden.

Marleen Sahetapy heeft alle foto’s voor mijn website gemaakt. Zo heeft Marleen o.a. gewerkt voor Van der Valk Hotel Apeldoorn, Sieradenmerk Buddha To Buddha, Simone Levie, Debbie Bernasco en Dolly Heuveling van Beek.

www.marleensahetapy.nl

ILLUSTRATIE BUNDEL

Je krijgt als extra bonus een illustratie bundel met leuke icoontjes van hartjes, kantoor accessoires etc. die je kunt gebruiken op je website van ontwerper Nynke. Het zijn getekende illustraties in het zwart en alle illustraties worden apart aangeleverd. Zodat jij ze ook los kunt gebruiken om er bijvoorbeeld een patroon mee te maken in Canva.

www.nynkeontwerpt.nl

WORKSHOP AVG WET

Het bewaren van de gegevens van de klanten of je mailinglijst. Hoe doe je dat? Een privacyverklaring is verplicht vanaf 25 mei 2018. Wil je persoonlijk en juridisch advies over de nieuwe AVG wet samen met jurist Stephanie van Slim Juridisch advies hebben wij twee video’s gemaakt hoe je website AVG proof kunt maken.

www.slimjuridischadvies.nl

TRAINING ‘OVER MIJ’-PAGINA

Wist je dat je ‘over mij’-pagina een van de belangrijkste pagina’s van je website is? Christine leert je precies wat je wel en niet moet doen om een klant de kans te geven jou te leren kennen zoals je echt bent, je leuk te vinden en je te vertrouwen. Ook gaat Christine in op onderwerpen die je ervan kunnen weerhouden om jouw verhaal op te schrijven en te delen met de rest van de wereld. Denk bijvoorbeeld aan een writersblock, perfectionisme, gemis aan inspiratie, angst voor kritiek of online zichtbaar zijn.

www.christinealgera.nl

HOGER SCOREN IN GOOGLE

Wil jij graag hoger scoren in Google met je nieuwe website? Wil je de vindbaarheid van jouw website, webshop of blog verbeteren? Ilona van Bloesem Marketing helpt je bij het strategisch inzetten van SEO voor jouw bedrijf. Ze heeft een hele waardevolle bonusles gemaakt in mijn academie.

www.bloesemmarketing.nl

GOOGLE ANALYTICS TRAINING

Wil je graag weten hoeveel bezoekers je maandelijks op je website hebt? Welke pagina’s zijn het best bezocht op je website en welke doelgroep kijkt er eigenlijk op jouw website? Dan is de gratis training over Google Analytics van Linda & Angela echt een fijne bonus om te bekijken. Je leert alles over wat de cijfers in Google Analytics betekenen.

www.flyingconcepts.nl

DE 11 BESTE POSITIONERINGSADVIEZEN

Wist je dat mensen eerder kiezen voor merken en ondernemers die een hoger doel dienen? Het is dus heel belangrijk dat potentiële klanten zich kunnen identificeren in jou. En in jouw ‘waarom’. Doran heeft 11 positioneringsadviezen waarmee je hartposities, oftewel jouw droomklanten verovert in de markt.

www.positioningfromtheheart.com

ACTIVE CAMPAIGN TRAINING

Wil je graag leren hoe nieuwsbriefprogramma Active Campaign werkt? VA Clasina van Time4More heeft een gratis cursus gemaakt in de academie over hoe je kunt werken met Active Campaign.

www.time4more.nl

E-BOOK TRAINING

Wil jij als gratis weggever een supergaaf e-book of werkboek maken? Ilse leert je eerst in een aantal stappen hoe je een e-book in Canva maakt, en daarna legt ze ook uit hoe je e-book als een 3D-plaatje kunt presenteren op je website. Het lijkt dan net een ‘echt’ boekje!

www.somethingilse.nl

 

SUPERBONUS VAN MIJ (!)

Uiteraard krijg je van mij ook een leuke bonus: het Divi thema voor WordPress (t.w.v. 249 dollar lifetime access), een e-book met 25 plugins en 25 graphics die je kunt gebruiken voor je website. Verder krijg je tips over hoe je start met een eigen podcast en hoe ontvang je goede testimonials? Tot slot vijf waardevolle lessen over ontwerpprogramma Canva!

‘Ik bewonder haar als businessvrouw, omdat ze ontzettend goede service geeft’

‘Ik was zelf aan het worstelen met een website en op een gegeven moment heb je toch hulp nodig. Het gaat verder dan een website bouwen, het is ook gericht op marketing. Het programma is super-gestructureerd.’

Rosanne Verstappen
www.jadeplaats.nl

‘Wat het voor mij doet, is dat het mijn business zichtbaar maakt op een manier waar ik heel happy mee ben’

Als ik begin bij het begin, kan ik het helemaal bouwen zoals ik dat wil. Ik had de technische kennis niet, maar die heeft Rosanne wel, dus helemaal top.’

Henriette Visser
www.studiomosk.nl

Ik kan nu alles zelf doen en hoef geen hulp meer te vragen’

‘Ik was enthousiast, Rosanne legt het makkelijk en spontaan uit. Ik vind het fijn om met Rosanne te werken omdat ze heel gewoon is.’

Suzan Biemans-Peters
www.deonlineetaleuze.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben totaal niet technisch. Wat nu?
WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je hoeft niet te programmeren of te coderen. Vind je het toch eng? Je kunt na de eerste twee lessen alsnog annuleren en je krijgt je geld dan retour!
Kan ik dit programma wel doen op mijn computer?
Je hebt alleen internet nodig op je computer. Bijvoorbeeld Google Chrome.
Ik heb al een website. Kan ik dan onder een ander testdomein werken aan de website?

Je huidige website blijft gewoon online staan, gedurende dat jij bezig met de nieuwe website. Je werkt onder een testdomein van mij. Zodra de website online kan, verhuizen wij hem over naar je huidige domein. Een testdomein kost € 50,- excl. btw (dit zit niet bij de prijs inbegrepen).

Kan ik in termijnen betalen?

Wil je het basisprogramma in termijnen betalen? Betaal in drie termijnen van € 497,- per maand klik hier.

Ik heb al een huisstijl, hoe kan ik dat verwerken in mijn nieuwe website?

Tijdens de video’s krijg je tips hoe je de bestaande huisstijl kunt verwerken in een nieuwe lay-out van je website.

Moet ik al ervaring hebben met WordPress?

Nee, je krijgt de basis uitgelegd van WordPress.

Ik ben nog niet begonnen met mijn eigen bedrijf. Kan ik dan wel meedoen?

Ja, je kunt zeker meedoen. Het is wel belangrijk dat je weet wat je precies wilt met je bedrijf. Wat is je visie, missie en ideale klant?

Hoelang krijg ik toegang tot dit programma?

Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.

Hoe werkt het onderhouden van een WordPress website?

Ook hier ontwikkel ik video’s voor met duidelijke uitleg. Je kunt je website ook door mij laten onderhouden wanneer dit je voorkeur heeft.

Tot wanneer blijven de video’s online staan?

De video’s blijven altijd online staan.

Het is heel fijn om zelf te leren wat het inhoudt om een website te maken: waar het uit bestaat of hoe je zelf foto’s, kleuren en tekst kunt wijzigen. Met name de live samenwerkingsdag is echt heel waardevol! Rosanne is echt superlief en creatief. Het website lanceerfeestje is ook echt een feestje! Heel inspirerend en je krijgt er superveel energie van.
Bedankt Rosanne!!

Matty Ouwers

Virtueel assistent

Ik kan iedereen het programma van Rosanne aanbevelen! Ik had nooit gedacht dat ik zelf mijn website zou kunnen bouwen. Alles gaat in overzichtelijke stappen en duidelijk uitgelegd middels beschrijvingen én video’s. Als er dingen onduidelijk zijn wordt dit in de besloten facebookgroep nader toegelicht. In die groep helpt iedereen elkaar voort, waar dit mogelijk is. Echt een aanwinst ook voor de DESIGN YOUR DREAM-cursus!
Nu kan ik zelfs anderen helpen met hun website. Ik ben zo blij als een klein kind. Echt een boost voor mijn bedrijf! dank je wel Rosanne en alle mede-designers 😉

Marije Creaties

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Twijfel je nog?

Twijfel je nog of dit programma iets voor jou is?
Boek nu gratis een Droom Doe Gesprek met mij. 

‘Rosanne maakt altijd tijd voor je en legt alles duidelijk en rustig uit’

‘’Ik en een website maken, dat gaat het niet worden met al die technische dingen’, dacht ik. Maar dat het toch gelukt is ben ik erg trots op. Door DESIGN YOUR DREAM ben ik erachter gekomen wat mijn visie en doelgroep is.’

Kristy Verboom
www.rightfood.nl

‘Het is niet alleen een website maken, Rosanne neemt je helemaal mee en coacht je daar echt in’

Met vol zelfvertrouwen kan ik nu mijn website bijhouden. Ik vind Rosanne een heel warm en open persoon; de samenwerking is heel erg open. Rosanne probeert op een persoonlijke manier het beste in jezelf naar boven te halen

Nynke Verwer – Groen
www.nynkeontwerpt.nl

GRATIS ROADMAP:Van offline naar online

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!