Dreamdesigner serie

Op mijn podcastkanaal heb ik een aparte serie gemaakt waarin ik dreamdesigners (deelnemers van mijn programma) interview over het ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling een online ondernemen.
Laat je vooral inspireren met deze mooie interviews!

#1  Zelfverzekerd voor de camera met Marleen Sahetapy

In de eerste aflevering interview ik Marleen Sahetapy. Marleen is fotografe en mentor voor fotografen. In het interview hebben wij het over zelfverzekerd voor de camera staan. Geloven in jezelf, de kracht van kwetsbaarheid in je foto’s, waarom een grote beeldbank zo belangrijk is voor ondernemers etc. Wil jij binnenkort een fotoshoot boeken of twijfel je over een fotoshoot? Luister dan de podcast met Marleen.

#2  Ontdek je purpose met intuïtief coach Jantine

Vandaag een dreamdesigner interview met intuïtief coach Jantine (van By Jantine). Vroeger droomde Jantine altijd van het perfecte plaatje of te wel huisje, boompje, beestje en inmiddels heeft ze hele moedige stappen gezet in haar leven omdat ze niet gelukkig werd van het ‘perfecte plaatje’ voor de buitenwereld. Ben jij voor de buitenwereld gelukkig? Maar voel je diep van binnen dat je nog niet (helemaal) je purpose hebt gevonden?  Luister snel het interview met Jantine!

#3  Hoe combineer je slow living in het ondernemerschap met Mirjam van MindBee

In deze aflevering interview ik Mirjam van Mindbee. Mirjam leeft en onderneemt volgens de leefstijl ‘slow living’. Haar missie is ook wel van druk naar geluk. Tijdens de podcast vraag ik hoe wij als ondernemers meer ‘slow living’ kunnen leven en ondernemen. Hoe zorg je voor meer rust en vrijheid in je bedrijf? Mirjam deelt hele handige praktische tips in de podcast. Veel luisterplezier!

#4  Hoe herken je dominant gedrag in je bedrijf met Chantal?

In deze aflevering interview ik Chantal van den Broek. Zij is life coach en expert in dominant gedrag. Ben jij vaak (on)bewust degene die slachtoffer is van dominant gedrag? Of werk jij samen met een dominante baas of klanten? Of is je partner, vader of moeder dominant? En wil je leren hoe je met dominantie kunt omgaan in je bedrijf? Luister dan snel de podcast!

GRATIS ROADMAP:Van offline naar online

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!