DREAMSTORY #3: Aike Neuteboom

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Aike Neuteboom. Ik mocht haar helpen met haar droomwebsite bouwen en haar online programma. Ik vind Aike een hele inspirerende vrouw. Elke keer als ik haar spreek dan krijg ik weer mega veel inspiratie en denkstof om weer verder te gaan met mijn bedrijf. Bekijk snel haar dreamstory!

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Aike Neuteboom-Borghuis. Geboren als oudste dochter van Gery en Ans. Na mij werden nog twee dochters geboren. Een echt meidengezin (arme paps)! Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven; Peter en ik ben moeder van twee prachtige dochters.

In 2008 liep ik vast. Ik kwam op mijn werk en ik kon alleen maar huilen. Ik had geen energie meer. Was totaal uitgeput. Bovendien was ik boos op mezelf, omdat ik me niet zo aan moest stellen. Wat zouden anderen wel niet van me denken? Zwakkeling! Ik schaamde me. Achteraf gezien is die burn-out een keerpunt geweest in mijn leven. Zonder me er bewust van te zijn, worstelde ik met het-aangepaste-meisje-effect én de-oudste-dochterdynamiek.

Als ik terugkijk, werd ik op school vooral gezien als ik hard werkte, mijn best deed en goede cijfers haalde. Daardoor ging ik nog harder werken. Ik haalde mijn erkenning, het gevoel goed genoeg te zijn uit mijn omgeving en niet van binnenuit. Onbewust ben ik me al heel vroeg aan gaan passen aan mijn omgeving. Thuis en op school. Ik zorgde vaak voor alles en iedereen totdat ik er uiteindelijk zelf bij neer viel.

Ik besloot: zo wil ik het niet meer. Dit is mijn leven. Ik ben stap voor stap mijn eigen plek en ruimte weer gaan innemen. Ik heb weer leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Opstellingen en systemisch werk zijn daarin voor mij ontzettend waardevol
geweest. Ik heb weer leren vertrouwen op mijn innerlijke leiding en intuïtie. Ik ben keuzes gaan maken waarin ik trouw ben aan mijzelf. Ik leef nu MIJN leven en gun dat mijn klanten ook.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

In 2016 heb ik mijn nieuwe website gelanceerd. In 2017 heb ik met hulp van Rosanne mijn academie gebouwd en heb ik het coaching-programma “Leef jouw leven” ontwikkeld. Voor mijn klanten een combinatie van thuis op je eigen tijd en tempo aan de slag met online modules in combinatie met individuele coaching. De eerste klanten zijn inmiddels begonnen en zetten mooie stappen. Hoe gaaf is dat!

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
 1. Mijn gezin en dierbaren om mij heen.
 2. De overvloed waarin ik leef in liefde, gezondheid, tijd, geld, energie, aandacht & creativiteit.
 3. Werken met ideale klanten met lef: Leef JOUW leven.
 4. Durven investeren in toppers waardoor mijn bedrijf kan groeien. Rosanne en haar Team, Ninke van der Leck, Zarayda Groenhart, Simone Veld. Kristian Higham en Femke Hogema.
 5. De oude camper die we hebben gekocht en opgeknapt en nu symbool staat voor je vrij voelen, op avontuur gaan met de mensen van wie ik het meeste houd.

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

De samenwerking met Rosanne en haar team maakt dat ik veel sneller heb kunnen groeien als mens en als ondernemer. Ook het leren kennen van gelijkgestemde onderneemsters is waardevol gebleken. Het met elkaar meedenken en meeleven in de warme facebookgroep maakt dat ik altijd door kon, ook als ik even vastliep.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
 • Leef jouw leven. Dat is wat ik mijn klanten gun. In 2018 wil ik nog meer klanten helpen.
 • Ik wil samenwerken met toppers in mijn team, zodat we nog mooiere resultaten kunnen bereiken.
 • Meer tijd, ruimte en aandacht voor mijn dierbaren.
 • In maart 2018 heb ik een schrijfweek en schrijf ik mijn boek.
 • Ik sta als spreker op een event en het publiek hangt aan mijn lippen.
 • Ik investeer in mijn ontwikkeling als mens en ondernemer. De lessen die ik leer geef ik door aan mijn klanten.
 • In 2018 ga ik nog meer waardevolle content maken en delen.
 • In de zomer van 2018 trekken we met het gezin in onze camper een deel van Europa door (ter voorbereiding op onze rondreis in Australië in 2019).

★ Website van Aike stroom8.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Aike! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!