DREAMSTORY #11: Doran van Veenendaal

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Doran van Veenendaal van Positioning from the heart. Ik vind Doran echt geweldig en zij heeft begin 2017 haar baan opgezegd en is nu helemaal full time onderneemster. Ze heeft mij ook geholpen om mijn hartmissie helemaal goed te formuleren. Daar ben ik mega dankbaar voor! Bekijk snel haar dreamstory!

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Doran van Veenendaal, 33 jaar. Ik ben een branding en positioneringsexpert, met een enorme passie voor de wijsheid vanuit je hart. Het is mijn missie om te werken aan een authentiekere wereld. Daarvoor help ik mooie personal brands, die willen groeien vanuit hun bijzondere hartmissie.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Ik heb mijn baan opgezegd en mijn droombedrijf opgezet. Ik wilde een positioneringsbureau opzetten speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Hier is Positioning from the Heart uit geboren. Los van alle onzekerheden, angsten, vragen… Ik ben het gewoon gaan DOEN.

Ik ben namelijk pas sinds september officieel live gegaan met mijn bedrijf en website! Ik ben dan ook enorm trots op de klanten die ik nu help. Dit zijn echt succesvolle powerladies zeg! Dit had ik NOOIT durven dromen. Mijn meest trotse ‘werk’ moment was dat ik jouw dreamteam mocht trainen Rosanne. Wat was dat genieten samen! Nu is het december en heb ik over enkele weken mijn eigen kerstborrel!! Ik houd enorm van vieren!

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!

Uiteraard ben ik voor veel dingen dankbaar. Maar ik ben niet alleen dankbaar voor de dingen die ‘lukken’. Ook voor de ‘mislukkingen’. Sinds een jaar heb ik een dankbaarheids-ritueel. En dat heeft mijn leven omgegooid.

  1. Ik ben in de eerste plaats dankbaar voor mijzelf. Dat klinkt egoïstisch, maar zelfwaardering is voor mij de basis. Alles en iedereen om mij heen wordt er beter van als ik in mijn kracht zit.
  2. Mijn prachtige blonde Thijme, met zijn grote donkere ogen. Boy oh boy wat ben jij een fantastisch ventje. Ik ben super dankbaar voor jouw verbeterde gezondheid in 2017.
  3. Een jaar geleden had ik burn-outklachten. Ik was mezelf kwijt. Ik miste mijn kind. Ik had echt geen idee hoe ik mezelf uit mijn drukke branding baan kon ‘redden’. Ik zag geen oplossing en dat vond ik echt doodeng. Nu ben ik mega dankbaar voor die periode. Mijn ego zat me in de weg en daar moest ik zelf achter komen. Toen ik mijn ego had afgebrokkeld, heb ik mezelf weer opgebouwd vanuit mijn hart.
  4. Ik ben oprecht dankbaar voor jou, Rosanne. Met jou voel ik een hartconnectie. Dat gaat verder dan een nieuwe website of een online programma wat ik via jou bouw. Je creëert kansen en ik voel dat je in mij(en mijn bedrijf) gelooft. En ik geloof in jou en jouw mooie hartmissie. Mooier wordt een connectie niet.
  5. Ik ben dankbaar voor alle kennis, ervaring en kunde die deze wereld kent. Wat heb ik prachtige boeken gelezen in 2017. Kersttip: Moeiteloos Jezelf Zijn van Vera Helleman.
Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Dat heeft mij een prachtige website opgeleverd! Maar het was veel meer. Mensen zien alleen een website aan de buitenkant, terwijl een eigen website maken voor mij een waardevol ‘intern’ proces was. Voor mijzelf en voor mijn bedrijf. En anno nu is mijn online positioneringscursus in de maak via DYD. Ik groei gewoon mee met DYD haha! De DYD events hebben overigens minstens ook heel veel voor mij betekend. Ik heb hier fijne onderneemsters ontmoet, die nu een bijzondere rol spelen in mijn leven (en bedrijf!).

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
  • Mijn favoriete droom: Halverwege 2018 organiseer ik mijn eerste business retreat voor 8 onderneemsters. Drie dagen op een uiterst bijzondere plek in de Nederlandse natuur! Om te ontspannen, maar ook voor yoga, heartfulness, business & branding strategie bespreken en om te verbinden.
  • In 2018 wens ik mijn eigen droomkantoor. Veel licht, veel glas, veel natuur. Met een workshop ruimte! Whaaa! Aan het water… (2018 zou wel mega snel zijn!)
  • Ik wil in 2018 ontdekken hoe ik Social media minimaal kan inzetten! Ik heb ergens een haat-liefde verhouding met Social media. Soms vind ik het super leuk! Al vind ik het soms ook zonde van mijn tijd, bovendien leidt het me af. Ik weet dat branding niet per sé betekent dat je overal maar zichtbaar moet zijn. Heb jij ooit een reclameboodschap van Apple gezien? De Facebookpagina van Apple Inc. heeft ruim 10 miljoen likes, maar er staat geen bericht op haha! Daar houd ik enorm van. Gewoon ‘zijn’ en zo min mogelijk hoeven ‘roepen’. Mijn klanten komen bij mij, omdat ze mij ergens real-life in actie hebben gezien, gehoord of ontmoet. Het gaat om die beleving. Met mij. Ik ben mijn eigen merk. Aan de andere kant had ik Rosanne nooit ontmoet zonder Facebook! Ik zie ook echt het positieve er van. Onlangs heb ik fijne gesprekken gehad met een lieverd van een VA, met echt hart voor mijn zaak! Ik wens dat we in 2018 dat Social media stuk lekker samen op de rit krijgen.
  • Tot slot wens ik een retreat voor mijzelf. Ik teer nu nog op een retreat wat ik 5 jaar geleden deed op Ibiza, het is tijd voor een nieuwe ;-).
★ Website van Doran positioningfromtheheart.com

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Doran! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!