DREAMSTORY #14: Kim Hobo

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Kim Hobo! Ik vind Kim super gaaf! Mijn tweede hobby naast werk is ook reizen en Kim volgt echt haar droom. Ze combineert haar werk en haar webshop met reizen. Hoe gaaf?! Bekijk snel haar dreamstory!

Wil je wat over jezelf vertellen?

Hi, ik ben Kim (29) en woon met mijn vriend Sander in Papendrecht. Samen delen we een grote passie voor reizen en nieuwe plekken ontdekken. Afgelopen juni heb ik mijn website gelanceerd. Op de site van Ontdek je bestemming vind je mijn reiservaringen, super veel tips en mijn mooiste foto’s. Ook heb ik diverse interviews gedaan met vrouwen die in het buitenland het avontuur zijn aangegaan. Wat een inspirerende verhalen zijn dat zeg! Daarnaast heb ik ook een webshop met allerlei leuke reisaccessoires en handige benodigdheden voor onderweg. Van sieraden tot paspoorthoezen en van reis-organizers tot toilettassen. Je vindt het allemaal in de shop!

Met Ontdek je bestemming wil ik zoveel mogelijk vrouwen inspireren zodat zij vaker de stap zetten om de dagelijkse sleur even achter zich te laten en een nieuw stukje van de wereld te ontdekken! Naast dat het ontdekken van nieuwe plekken ontzettend gaaf is, heeft het nog meer voordelen. Je hoeft je dan even niet druk te maken over zaken als werk, oneindige to-do-lijstjes en het behalen van allerlei doelen. Het enige wat telt is dat moment, de verwondering, de rust en een leeg hoofd. Je hebt dan eindelijk eens de tijd om stil te staan bij de dingen die jij belangrijk vindt in het leven!

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Dit jaar heb ik mijn website gelanceerd en daar ben ik erg trots op! Een idee wat al lange tijd in mijn hoofd zat, werd opeens werkelijkheid. Ik heb heel hard gewerkt om het zo te kunnen lanceren als ik wilde: een site waar alle nodige informatie te vinden was over een aantal bestemmingen en een webshop met gave producten!

Het afgelopen half jaar heb ik enorm veel contacten gelegd, stoere vrouwen gesproken over hun avontuur in het buitenland, mooie blogs geschreven en veel mooie ervaringen gedeeld. Ik heb super veel leuke reacties gehad en dat is toch wel heel gaaf!

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
  1. Ik heb mijn droom uitgevoerd: mijn website en webshop gelanceerd en zoveel mooie, nieuwe contacten opgedaan.
  2. Bij het opstarten van een onderneming komt veel kijken. Ook daarna blijft het hard werken. Ik ben aardig wat keren uit mijn comfortzone gestapt en heb ontzettend veel geleerd dit jaar.
  3. Alle reizen die ik dit jaar weer heb mogen maken. Het is zo fijn om steeds weer te merken hoe goed het me doet. Bovendien is het nu een extra inspiratiebron voor blogs en het maken van foto’s. Ik vind het zo heerlijk; hele dagen op pad om nieuwe plekken ontdekken en uiteraard altijd met fotocamera!
  4. De reacties van mensen die aangeven dat ze door mijn blogs en tips voor een bepaalde bestemming hebben gekozen vind ik echt geweldig! Ook de berichtjes die mensen mij sturen dat ze zo blij zijn met hun aankopen maken me heel erg blij!
  5. De steun van vrienden en familie om me heen. Ik kan altijd rekenen op hulp en steun; even samen brainstormen, hulp bij het inpakken van bestellingen en het nalezen van mijn teksten. Dat is heel fijn!

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Ik zat al bijna een half jaar te werken aan een website met een thema waar zoveel fouten in zaten, dat ik er helemaal gek van werd. Ik kreeg zaken niet zoals ik ze wilde en zelfs professionals kregen het niet goed. Toen heb ik het besluit genomen om opnieuw te beginnen. Het Design Your Dream programma kwam voor mij precies op het goede moment. Ik had inmiddels al aardig wat WordPress-ervaring, maar toch was het super fijn om iedere week aan de hand van video’s weer een stapje verder te komen. Wat ik ook heel fijn vond, waren de tips voor de handigste plugins. Er staan nog een paar lessen voor me klaar waar ik mee aan de slag kan. Daar ben ik heel blij mee. Er is nog voldoende ruimte voor ontwikkeling!

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?

Yes, ik heb super veel zin in 2018. Het afgelopen half jaar heb ik hard gewerkt om Ontdek je bestemming goed neer te zetten. Ik heb geleerd wat wel en wat niet werkt en waar ik wel en waar ik niet gelukkig van word. Dat zijn mooie lessen om mee te nemen naar het komende jaar.

Sowieso wil ik graag de website en webshop uitbreiden en nog veel meer ervaringen delen. Er komen meer producten online die een blijvende herinnering aan een mooie reis kunnen zijn. Ook staan er wat leuke samenwerkingen op de planning.

In 2018 ga ik meer doen met video’s. Tekst en foto’s zijn super leuk, maar als ik dat combineer met video, kan ik een complete reiservaring bieden. Ik vind dat nog wel een beetje spannend, maar ik blijf het leuk vinden om mezelf uit te dagen.

Hoe ik Ontdek je bestemming verder wil gaan vormgeven en uitbreiden, daar ben ik nog heel hard over aan het brainstormen. Ik heb daar uiteraard al wel wat ideeën over, maar daar ga ik nu nog even niet te veel over vertellen. Blijf me vooral volgen, dan ben je de eerste die het weet!

En natuurlijk staan er voor 2018 weer geweldige reizen op mijn wensenlijstje!

★ Website van Kim ontdekjebestemming.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Kim! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!