DREAMSTORY #16: Linda Even

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner en lid van mijn dreamteam is Google expert Linda Even! Ik ben zo dankbaar dat ik Linda heb leren kennen tijdens onze studie-periode! Nu maken wij af en toe hele leuke reistrips samen en helpen wij samen hele mooie onderneemsters met hun online plannen.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Linda, 25 jaar, ik reis de wereld rond terwijl ik ondernemers help om te groeien en zo meer vrijheid te ervaren in hun bedrijf. Misschien ken je mij via Rosanne, van de Google Analytics en ‘Beter scoren in Google’ trainingen of het online programma traject dat we nu samen organiseren.

Ik ben gaan ondernemen omdat ik vrij wilde zijn, de wereld over wilde reizen. Direct na mijn afstuderen was het zó logisch, omdat ik mezelf echt niet vroeg zag opstaan om vervolgens door de regen fietsen naar een kantoor. Ik wilde terug naar Spanje, zon, na mijn werk naar het strand, ’s avonds tapas eten met internationale nieuwe vrienden en het gevoel hebben dat ik LEEF! Omdat vrijheid zo belangrijk is voor mij, is het mijn missie om ondernemers te helpen om meer vrijheid in hun bedrijf te creëren

Dat doe ik met twee verschillende bedrijven. Ik help samen met mijn copiloot, Angela, ondernemers om online te groeien. Door meer mensen naar je website te krijgen (dankzij beter vindbaar zijn in Google bijvoorbeeld). Door meer mensen die op je website zijn, echt klant te laten worden (dankzij bijvoorbeeld conversie-optimalisatie, emailmarketing of webinars). En door meer inzicht te krijgen in hoe jouw bedrijf het doet en waarvan je meer ‘moet’ doen, omdat het heel goed voor jou werkt (Google Analytics heeft een schat aan informatie voor de groei van jouw bedrijf!). Mijn andere bedrijf heet Menukaartmeisje. Hiermee help ik horecaondernemers om meer winst te maken, door psychologische en vormgevingsaanpassingen op hun menukaart. Ik deed dit 6 jaar geleden voor de menukaart van de zaak van mijn ouders en zag hoe goed de principes werkten. Ik dacht: hiermee moet ik veel meer restaurants gaan helpen!

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

In 2017 heb ik aan super toffe opdrachten gewerkt en is mijn eigen bedrijf ook enorm gegroeid. Ik ben trots dat ik voor een zaal met 220 ondernemers heb gesproken. Dat ik Google Partner ben geworden. Ik ben trots dat ik precies doe wat ik leuk vind om te doen. Dat ik samen met hele toffe collega ondernemers, waaronder Rosanne, andere ondernemers mag inspireren en helpen om hun dromen waar te maken en meer vrijheid (wat dat ook voor diegene betekent) te creëren.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
  1. Ik ben dankbaar voor alle toffe ervaringen van dit jaar: bijvoorbeeld hele gave nieuwe ideeën krijgen op het strand, een super mooi meer ontdekken in de bergen in Zwitserland, een inspiratiedag houden op het strand (mijn lievelingsplek!), carnaval vieren in Las Palmas, overnachten in mooie hotels voor werk, spreken op events, alle nieuwe smaken die ik in restaurants heb mogen proeven, intense lachbuien, nieuwe skills die ik heb geleerd en compleet nieuwe culturen die ik zelf heb mogen ervaren.
  2. Ik ben dankbaar voor de mensen op wie ik altijd terug kan vallen, ook als het even moeilijk is, ook als het juist heel goed gaat.
  3. Ik ben dankbaar voor alle mooie samenwerkingen van dit jaar, waaronder die met jou, Rosanne.
  4. Ik ben dankbaar dat ik in mezelf geloof, dat ik de acties heb ondernomen die ik wilde ondernemen.
  5. Ik ben dankbaar dat mijn bedrijf ook dit jaar weer enorm gegroeid is en dat ik tegelijkertijd kon reizen en kon zijn waar ik wilde zijn.

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Ik heb zelf niet het programma DESIGN YOUR DREAM gedaan, maar ik vind het heel tof hoe Rosanne zoveel onderneemsters helpt om hun dromen waar te maken. Wat ik er speciaal aan vind, is dat je niet alleen focust op functioneel een website maken, maar juist ook nadenkt over je doelen om jouw bedrijf te laten stralen.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?

Dat is best een lange lijst! Ik zal een paar punten noemen:
* In 2018 ben ik genoeg hersteld van mijn blessure om iedere week salsa te dansen en hard te lopen!
*Begin 2018 komt o.a. het online programma Google Analytics uit, ik wens dat we daar in 2018 meer dan 400 ondernemers mee gaan helpen.
*In 2018 organiseer ik een heel tof kleinschalig evenement in het buitenland, op een zonnig eiland, waarbij ik ondernemers inspireer en help om hun online business nog meer te laten groeien.
*In 2018 help ik nog meer restaurants om alles uit hun menukaart te halen en een glimlach op hun gezicht en dat van hun gasten te creëren.
*In 2018 reis ik naar zonnige plekken op de wereld waar ik nog niet geweest ben. O.a. Buenos Aires en Bonaire staan hoog op mijn lijstje.
* In 2018 hoop ik ergens op de wereld mijn eigen, zonnige plekje te creëren. Een schattig appartement wat ik ook als AirBnB kan verhuren als ik aan het reizen ben.

★ Website van Linda flyingconcepts.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Linda! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!