DREAMSTORY #17: Danielle Leuvering

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Danielle Leuvering van Va Business Academy. Ik ben enorm trots op Danielle! Ze heeft in 2017 haar nieuwe bedrijf gelanceerd, haar nieuwe website en haar academy! En ze heeft al super veel deelnemers voor haar VA programma. Hoe gaaf?! Bekijk snel haar dreamstory!

Wil je wat over jezelf vertellen?

37 lentes jong, bruisende energie en vol positiviteit. Een geboren ondernemer. Yes, that’s me. Daniëlle Leuvering :).

Dat ik wilde ondernemen was al lang duidelijk, maar mijn richting was lang onvindbaar. Tot het moment dat ik als franchise ondernemer dacht, nu wil ik het anders. Een nieuwe uitdaging, vanuit huis werken, serieus een f*cking goede business opbouwen waar ik trots op kon zijn. Dat was mijn missie. En nog steeds.

Het begrip virtueel assistent kwam op mijn pad. Allereerst onbekend, maar meteen zat het begrip VA in mijn hart toen ik op onderzoek ging. Vanuit huis een sparringpartner zijn voor andere ondernemers; en óf ik dat zag zitten! Een expert worden in datgene waar mijn hart lag. Mooier kon niet. Daarom dook ik er vol in. Binnen 1,5 jaar stond er een succesvol VA-bedrijf. En ik groeide door tot online business manager.

Daarna kwam een nog grotere roze wolk. “Daniëlle, zou jij niet eens een eigen academie beginnen voor virtueel assistenten?” Eh, nou…. daar hoefde ik diep in mijn hart niet lang over na te denken. En zoals ik ben, ging ik weer vol gas…….. Met succes. De VA Business Academy staat als een huis.

Met mijn bedrijf help ik ambitieuze moeders om een winstgevend bedrijf op te zetten in eigen tijd als virtueel assistent. Het is mijn missie om ze op te leiden tot succesvolle VA-players zodat ze de business van hun klant naar ‘the next level’ brengen.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Dat er nu een geweldig bedrijf staat in een korte tijd, dáár ben ik echt enorm trots op. Nog trotser ben ik op de virtueel assistenten die enorme stappen zetten. Ze draaien een winstgevend bedrijf in eigen tijd naast hun gezin. Ze maken grote sprongen en zijn helemaal happy met deze keuze. Ze hebben het geluk in hun werk gevonden. Ik ben dankbaar dat ik ze daarbij begeleid.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!

Mijn dankbaarheidslijstje is enorm lang, maar als ik de top 5 eruit moet halen dan zijn het wel deze;

  1. Mijn gezin staat op 1. Ze staan altijd op 1 ook al was het een jaar waarin ik keihard heb moeten werken om een 2e bedrijf op te zetten naast mijn oude bedrijf. Zonder de support van mijn gezin was ik niet zover gekomen. Ik ben dankbaar voor hun steun, liefde en betrokkenheid.
  2. Dankzij mijn businesscoaches heb ik enorme stappen gezet, daarom ben ik ze enorm dankbaar voor hun kennis, support, liefde, aandacht en betrokkenheid en die liefdevolle schop onder mijn kont 😉
  3. Rosanne, dankzij jou en jouw team van experts (Nynke, Marleen, Ilse) staat er een geweldige website en huisstijl. Bij een professioneel bedrijf hoort ook een professionele uitstraling. Bedankt voor al jullie inzet en inleving in mijn bedrijf.
  4. Mijn (business)maatjes, die er altijd voor mij zijn. In goede en slechte tijden. Deze vriendschappen zijn enorm waardevol voor mij. Bedankt lieve schatten voor jullie betrokkenheid, support en liefde!

Mijn prachtige team van vaste virtueel assistenten, mijn partner en externe coaches, trainers en adviseurs. Ik ben enorm trots op ons als team. Mede dankzij jullie geef ik het beste aan (aankomende) VA’s. Daardoor geven zij weer het beste aan hun klanten.

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

In 2017 is mijn website, dankzij Rosanne, live gegaan. Zij stimuleerde mij en zorgde dat ik sneller de stappen zette waar ik soms wel eens tegenop zag. Binnen no time was na de lancering mijn eerste groep gevuld.

Op Rosanne kon ik rekenen qua service, kwaliteit en professionaliteit. Ze heeft ervoor gezorgd dat de bouw van mijn bedrijf voorspoedig verliep en dat heeft veel voor mij betekend.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?

2018 wordt een fantastisch jaar waarin er veel gaat gebeuren. Er komt een 2-daags event. Ik ga mijn jaarprogramma voor ambitieuze virtueel assistenten, die een top VA-player willen worden, lanceren. Daardoor gaan ze op een veel hoger niveau sparren met hun klanten zodat ze hen nog beter van dienst zijn en meer gaan verdienen.

Ook zal de eerste bijeenkomst van de VA Business Community plaatsvinden en mijn team van experts zal verder uitbreiden.

En natuurlijk blijf ik mijn kennis vergroten door mezelf te laten trainen door de beste trainers en coaches in binnen- en buitenland. Waarom? Ik sta voor het beste en door zelf het beste te krijgen, geef ik het beste aan VA’s. In maart ga ik o.a. naar Russel Brunson in Amerika.

Ik kijk er enorm naar uit om te gaan knallen in 2018!

★ Website van Danielle vabusinessacademy.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Danielle! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!