DREAMSTORY #18: Marielle Bouw-Koller

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Marielle Bouw-Koller van Tintelend Trouwen. Op zoek naar een trouwambtenaar? Niet verder zoeken want dan ben je bij Marielle op de juiste adres. Ik vind Marielle echt een prachtmens met een heel warm hart. Ik ben erg benieuwd naar haar plannen voor 2018! Bekijk snel haar dreamstory.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Enthousiast, creatief, liefde voor liefde, luisterend oor, sprankelend, moeder van de twee mooiste dochters, vrouw van de allerliefste, vol passie en met het talent om gevoel om te zetten in woorden. Dat ben ik! Mariëlle Bouw-Koller, zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker van Tintelend Trouwen. Ondernemer vanaf mei 2013, omdat ik meer dan graag iets doe waar ik echt gelukkig van werd. Met al mijn lieve lief iets betekenen in de liefde, hoe mooi zou dat zijn? Mijn missie was om uit te mogen spreken wat zo vaak onuitgesproken blijft, woorden te geven aan gevoel en verbinding te creëren tussen twee mensen en hun gasten op één van de meest bijzondere dagen in hun leven.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Toen ik begon, hoopte ik op 10 opdrachten (huwelijken) op jaarbasis. Dit werden er al snel 40 als zelfstandig trouwambtenaar. Het ging werkelijk beyond mijn stoutste dromen. Dus mijn doelen zijn me eigenlijk voorbijgestreefd, wat ervoor heeft gezorgd dat ik nieuwe doelen heb opgesteld. Onder andere door mijn website te vernieuwen, mijn logo aan te passen, online werkboeken te ontwikkelen en me steeds te blijven onderscheiden van andere trouwambtenaren. Door mijzelf te blijven en vast te houden aan de waarden die ik heb opgesteld voor Tintelend Trouwen. Want ik ben ervan overtuigd dat daar mijn kracht ligt. Oprechte interesse in twee mensen, stil staan bij hun liefde en wat het ze heeft gebracht. Herinneringen koesteren, dromen uitspreken en voelen wat de liefde met hun doet!

Toen ik in 2015 tijdens de uitreiking van de Dutch Wedding Awards in de categorie trouwambtenaar/ceremoniespreker, de spreker dit hoorde zeggen: ‘Als ze spreekt dan steelt ze je hart…. Dan weet ze de kern zo te verwoorden dat ze je meezuigt in haar verhaal.
Overal doorklinkt de liefde voor het vak en mooier nog; de liefde voor mensen!’, kon ik alleen maar hopen dat hij het over mij had! Dat is exact waar ik voor sta! Je snapt wel dat ik een dansje op de tafel deed toen hij het dus daadwerkelijk over mij had!

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
 1. Ik ben dankbaar dat ik mag doen waar ik blij van word. Dat ik de vrijheid mag ervaren om mijn passie te volgen, mijn talent in kan zetten en dit kan combineren met het moederschap.
 2. Dat ik me blijf ontwikkelen en angsten of onzekerheden aan durf te gaan en er steeds weer sterker uit kom. Dat ik mijn creativiteit steeds weer mag laten stromen: samen met 5 toffe collega’s hebben we twee magazines uitgebracht en met de 3e zijn we bezig.
 3. Dat ik mijn ‘waarom’ heb mogen voelen. Dat ik met mijn hele ik heb mogen ervaren dat het creëren van momenten onbetaalbaar is, omdat het voor altijd in je hart beklijft.
 4. Dankbaar ben ik, dat ik door het succes wat ik heb ondervonden, óók heb geleerd dat tijd misschien wel de belangrijkste waarde is in mijn leven. Want ik houd alle ballen hoog, maar ik vergeet nog weleens mijn eigen ‘bal’. Ik ben dankbaar voor de mensen om me heen die me dit laten inzien, die me helpen om mijn doelen bij te stellen en me er ook aan helpen te houden! Zodat ik aandacht en tijd blijf maken voor de dingen die het allerbelangrijkst zijn in mijn leven.
 5. Last but not least ben ik dankbaar voor mijn familie en vrienden die mij in de drukke trouwmaanden laten doen waar ik gelukkig van word en de vele nieuwe contacten en vriendschappen die ik op heb gebouwd met bruidsparen, collega’s, trouwleveranciers, en mensen die genieten van het werken in de liefde! Het vertrouwen wat mensen je geven is onbeschrijfelijk. Ik mag vaak zo dichtbij komen, dat het me stil maakt…
 6. Ik doe stiekem nog een 6… super materialistisch (en zo ben ik niet) maar ik ben er eigenlijk ook rete trots op… Dat je naar de garage gaat voor nieuwe winterbanden net voor Sinterklaasavond en jezelf een MINI cadeau uit eigen zak schenkt. Puur omdat het kan en je er knetterhard voor hebt gewerkt! Hij rijdt GE-WEL-DIG! 🙂

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Samen met Rosanne heb ik middels een 1-op-1 dag mijn website gecreëerd. De teksten waren aanwezig en in mijn hoofd wist ik hoe ik het wilde vormgeven. Naast elkaar, gelijk veranderingen doorvoeren en iemand naast je hebben die kan maken wat je bedoelt. Dit was magisch! Snel resultaat, snel zichtbaar, snel schakelen!

Het kwam tot leven en tot op de dag van vandaag krijg ik van bruidsparen terug dat de site precies weergeeft wie ik ben.

Rosanne’s technische oog, kennis van zaken en enorme dosis rust, hebben ervoor gezorgd dat mijn site laat zien wie ik ben en waar ik voor sta. Nog elke dag ben ik haar hier dankbaar voor!

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
 1. Gezondheid voor de liefsten om me heen. En natuurlijk voor mezelf. Vanuit die basis is namelijk alles haalbaar!
 2. Nog betere balans vinden qua tijdsverdeling door prioriteiten te stellen, “nee” te zeggen en te focussen op mijn doelen.
 3. Een online programma introduceren en hiermee in de trouwwereld iets creëren wat er nog niet is (plannen zijn al volop in de maak)…
 4. Een huwelijk op Ibiza (al vaak was ik die bofbips die mee mocht naar het buitenland met mijn bruidsparen, maar nog niet op IBIZA… dus ja die staat echt op mijn lijstje)
 5. 3x per jaar met mijn gezin op vakantie om met elkaar nieuwe herinneringen te creëren.
 6. 2x per jaar 2 dagen training geven aan collega trouwambtenaren om met elkaar de trouwwereld nog mooier te maken.
 7. Mijn bedrijf uitbreiden met meerdere sprekers om op die manier te kunnen voldoen aan de grote aanvraag die Tintelend Trouwen dagelijks ontvangt.
 8. Nieuwsbrief ontwikkelen
 9. Online betalingssysteem implementeren.

★ Website van Marielle tintelendtrouwen.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Marielle! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!