DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Maris Nunumete. Maris heeft met mijn online programma haar droomwebsite gebouwd. Ik ben super benieuwd naar haar mooie plannen in 2018. Bekijk snel haar dreamstory!

Wil je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Mariska Nunumete, de vrouw achter Praktijk Maris. Ik geloof in de schoonheid van elk mens. In iedereen schuilt een prachtig en krachtig persoon. Met mijn manier van begeleiden breng ik inspiratie en beweging om dat te gaan ontdekken. Er achter komen waarom je doet wat je doet.

Stralend jezelf zijn, tot groei en bloei komen.

Mijn praktijk ben ik vanuit mijn passie gestart, omdat ik graag deel wat mij verder heeft gebracht. Ik heb mij jarenlang anders gevoeld dan de mensen om mij heen. Voelde mij onbegrepen, nergens bij horen en had het gevoel ik er niet toe deed. Ik was nergens goed in. Achteraf weet ik heel goed waar ik toen al goed in was. Er voor mensen zijn, luisteren en helpen. Dit stond op de kleuterschool al in mijn rapport. Heel waardevol. Ik had gewoon van nature andere kwaliteiten, die ik toen nog niet zag.

Mijn reis heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf mag zijn en heb manieren gevonden hoe ik met mijn hooggevoeligheid kan omgaan. Want dat is wat mij altijd anders heeft laten voelen. Van mijn hooggevoeligheid heb ik mijn kracht gemaakt.

Zo heb ik de cursus mindfulness gevolgd om meer rust te creëren in mijn hoofd, maar vond de oefeningen niet fijn en tijdrovend. Dus bedacht ik een manier om deze elementen praktisch toe te passen in mijn dagelijkse leven. Hierdoor kan ik rustig blijven en sta ik in mijn kracht in elke situatie, omdat ik in het moment kan zijn. Dit is de reden waarom elementen van mindfulness als een rode draad door mijn manier van begeleiden loopt.

Voor collega’s in de zorg bedacht ik als verzorgende IG een succesvol compleet pakket om gezond op de werkvloer te staan en heb ik meerdere gastlessen mogen verzorgen op school en binnen zorginstellingen. Met trots mag ik mooie resultaten delen van tientallen vrouwen en inmiddels ook mannen, die individuele begeleidingstrajecten hebben gevolgd

Omdat ik vanuit mijn hooggevoeligheid tussen de regels door luister en voel, weet ik dingen die ik moet weten en mag ik begeleiden op een unieke manier. Ik wil een spiegel zijn voor iedereen die het beste uit zich zelf wil halen.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Ik ben 100% gaan staan voor wie ik ben en wat ik doe, heb mijzelf zichtbaar gemaakt als professioneel coach. Wat super spannend was en ook niet altijd makkelijk. Ik heb mijn hart gevolgd en heb de zekerheid van loondienst opgezegd om mijn droom achterna te gaan. Mijn droom om honderden vrouwen te bereiken en in beweging te brengen zichzelf op 1 te zetten, Stralend Zichzelf te zijn.

Door deze keuze kreeg ik de mogelijkheid mijn focus te leggen op de dingen waar ik blij van word. Ik ontwikkelde de nieuwe training Stralend Jezelf zijn. Waarin je ontdekt welke energie van jou is en welke van iemand anders, zodat je jezelf kunt beschermen tegen de prikkels van buitenaf. Je leert te begrijpen waarom je doet wat je doet en zo kun je gaan kiezen voor jezelf. Leer je grenzen aan te geven en bewaken en zorg je dat de kwaliteit van je gedachten hoog is, omdat die bepalen hoe jij je voelt.
Uit je hoofd en naar je hart en intuïtie, om zo vanuit rust en daarmee je kracht te reageren/leven en je niet te laten leiden/lijden door wat er om je heen gebeurd.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!

1. Dat ik elke dag weer de positiviteit en dankbaarheid voel in mijn leven en kan genieten van de kleine simpele dingen die groots voelen.
2. De vrijheid die ik elke dag mag ervaren om te doen waar ik blij van word.
3. De kans die ik krijg om mijn praktijk tot een groot succes te maken.
4. De lieve mensen in mijn leven, vrienden en familie.
5.De inspirerende mensen die ik ontmoet heb, waar ik veel energie van krijg.

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

De laagdrempeligheid van de online lessen heeft mij laten doorzetten mijn website te lanceren. Elke keer als ik dacht “laat maar dat gaat toch niks worden”, dan was er weer een heldere nieuwe les. De begeleiding en interactie in de besloten Facebook groep maakte dat ik al mijn vragen kon stellen en ook heel snel weer verder kon met mijn website bouwen. Ik had echt nooit verwacht dat ik mijn eigen site zou gaan creëren, als computer-nitwit. Vanuit de challenge doorgerold naar Design Your Dream, geweldig ik ben er nog steeds blij mee. Ik maak nog steeds mijn eigen quotes in Canva en verander regelmatig dingen op de site.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?

Ik wil heel graag een challenge neerzetten en vanuit daar een online training lanceren om zo nog meer vrouwen te bereiken en kunnen begeleiden. Groeien met mijn praktijk om zo financieel onafhankelijk te zijn. Te kunnen doen waar ik blij van word.

Ook wil ik heel graag mijn motorrijbewijs halen. Zelf kunnen rijden lijkt mij het ultieme gevoel van vrijheid, heerlijk de wind voelen met de zon op mijn gezicht.

Een lange vakantie naar een zonnig oord, het is te lang geleden dat ik echt vakantie had. Genieten van het niks doen

Oh en als dan alles gaat lukken op zakelijk gebied, dan wil ik ook heel erg graag mijn eigen BMW (om maar groot te blijven dromen). Ik geloof dat alles mogelijk is als je het maar echt wilt.

★ Website van Maris praktijk-maris.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Maris! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #18: Marielle Bouw-Koller

DREAMSTORY #18: Marielle Bouw-Koller

DREAMSTORY #18: Marielle Bouw-Koller Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of...

Lees meer

GRATIS ROADMAP:Van offline naar online

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!