DREAMSTORY #2: Marloes Teunissen-Arends

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn tweede dreamdesigner is Marloes van Een Kopje Tekst. Ze is zo’n super actieve leerling in mijn online programma. Ze maakt al mega stappen met haar droombedrijf en ze wil zelfs andere vrouwen gaan helpen om hun dromen te realiseren.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Marloes Teunissen-Arends, ik geniet ervan om te zien hoe ik anderen kan inspireren en motiveren om het mooiste leven te leiden wat ze kunnen leiden. Ik heb jaren in de financiële dienstverlening gewerkt, maar voelde me nooit 100% op mijn plek. Dit resulteerde ook in het zogenaamde “job-hoppen”, wat ongetwijfeld veel andere onderneemsters zullen herkennen. Ik ben begonnen als tekstschrijver, maar inmiddels heb ik mezelf ontpopt tot personal cheerleader.

Door het ondernemen heb ik geleerd dat ik het onwijs leuk vind om te zien hoe anderen groeien en te ontdekken wat hen drijft. Ik vind het zo zonde als ik vrouwen zie met een enorme potentie, maar die er vervolgens niets mee doen. Mijn missie is daarom nu om andere vrouwen te inspireren en motiveren om hun dromen waar te maken. Dit doe ik door samen met hen hun verhaal te gaan schrijven. Zo vinden we haar angsten en belemmeringen en kan ze vervolgens met meer zelfvertrouwen haar pad bewandelen.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Het meest trots ben ik dat ik de stap heb genomen om volledig voor mijn onderneming te kiezen en mijn parttime baan op te geven. Ik heb het geluk dat ik een man heb die me 100% steunt in mijn dromen en die me af en toe herinnert aan mijn eigen potentie. De potentie in anderen zien is een stuk makkelijker dan bij mijzelf heb ik gemerkt! Ik heb dit jaar gebouwd aan een nieuwe website met het programma van Rosanne en mede daardoor heb ik nieuwe inzichten gekregen in wat mijn werkelijke doel in mijn leven is. Dat is ook een onderdeel waar ik ontzettend trots op ben; ik durf ook van mijn eerst gekozen pad af te gaan en mijn gevoel te volgen.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!

Ik ben voor heel veel dingen dankbaar, maar als ik een top 5 moet maken ziet deze er als volgt uit:

  1. Mijn man en kinderen, die me onvoorwaardelijk steunen en liefhebben. Ik krijg zo veel energie van ze, ze zijn een onderdeel van mijn drive om succesvol te willen zijn.
  2. De klanten die ik tot nu toe heb gehad, voor het vertrouwen wat ze in mij hebben.
  3. DESIGN YOUR DREAM; dankzij het programma ben ik een prachtige website aan het bouwen en heb ik meer talenten van mezelf ontdekt.
  4. Mijn ouders en schoonouders voor het opvangen van mijn dochters op twee dagen.
  5. Ik ben ook dankbaar voor de stappen die ik heb durven zetten, zonder dat was ik nu nooit zo gelukkig geweest.

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Dankzij DESIGN YOUR DREAM heb ik ontdekt dat ik naast schrijven een enorme liefde heb voor coachen. Ik heb mijn oude cursus weer opgepakt en ben zelfverzekerder geworden. Op het moment ben ik nog bezig om mijn website af te maken, maar dankzij het programma weet ik zeker dat ik het zelf kan. Bovendien durf ik nu ook zelf wijzigingen aan te brengen in een andere website, omdat ik nu begrijp hoe het programma achter de site werkt. De Facebook-groep was ook erg fijn, daar kon ik vragen van anderen lezen waar ik ook mezelf in herkende. Daarnaast gaf het mij ook een mogelijkheid om aan mijn eigen doelgroep directe waardevolle vragen te stellen, zoals wat zij zelf waarderen in een gratis weggever.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
  • Mijn eigen (online) dromenvanger programma opzetten
  • Meer zichtbaar zijn op Instagram en Facebook door vaker live te gaan
  • Workshops geven
  • Een event organiseren
  • Aansluiten bij een Mastermind-groep
★ Website van Marloes eenkopjetekst.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Marloes! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!