DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Linda Wolfs van Healthy Coach Linda. Linda is echt super jong, nog studerend en nu al heel ambitieus bezig met haar bedrijf. Ze is enorm actief op Facebook en volgens mij heeft ze super mooie plannen voor 2018. Ik ben erg benieuwd! Bekijk snel haar dreamstory.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Linda Wolfs, ik ben 22 jaar en sinds een jaartje ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen onderneming. Ik heb het altijd fijn gevonden anderen te kunnen helpen op welk gebied dan ook. Nadat ik vorig jaar een geweldige manier heb gevonden om op een goede, gezonde en lekkere manier af te vallen, ben ik gevraagd om zelf ook coach te worden. Ik gaf toch al zo veel advies, dat leek me super! Andere dames en heren helpen om zich ook weer super in hun vel te voelen. Er echt zijn voor de mensen en ze eindelijk een programma aanbieden dat echt werkt! Ik ben er immers zelf ook veel door afgevallen!

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Het meest trots ben ik op het feit dat ik doorgezet heb. Starten als student/ondernemer is erg moeilijk, maar toch ben ik door gegaan! Nu loopt het ontzettend goed en heb ik kort achter elkaar geweldige stappen kunnen zetten binnen mijn bedrijf, waardoor het nog meer een succes gaat worden.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
  1. Geweldig team waar ik ontzettend dankbaar voor ben, de steun, de motivatie!
  2. Dat ik natuurlijk het geweldige programma van Rosanne heb gewonnen!!
  3. Dat cliënten het vertrouwen hebben om met mij in zee te gaan
  4. Dat ik door deze vrijheid, naast mijn studie geweldige dingen kan doen. (Op vakantie, leuke uitstapjes, en ik kan gewoon werken waar en wanneer ik wil)
  5. Dat ik door dit te gaan doen kennis heb gemaakt met Mindset, Law of Attraction en hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten en je eigen keuzes durven te maken!
Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Ik vind het super om een eigen website te hebben. Je kan cliënten echt naar iets verwijzen. Ik werk voornamelijk via Facebook en dat is toch niet altijd even geloofwaardig. Dat begrijp ik ook zeker! Vandaar dat een website een mooie manier is om de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid goed naar voren te laten brengen. Ik wil altijd alles zelf doen en dus ook zelf een website maken, ondanks dat ik totaal geen verstand heb van ICT gerelateerde zaken. Door het programma van Rosanne lukte het mij wel om een mooie website te bouwen. Voor mij heeft het dus echt geholpen om niet alleen voor cliënten geloofwaardigheid, betrouwbaarder en ‘echter’ over te komen. Maar sinds ik die website heb, voel ik dat zelf ook echt! Geen leuke hobby, maar echt een eigen bedrijf. Voor mij waren de eerste lessen heel waardevol. Ik vind het lastig om keuzes te maken, maar daar hielpen de vragen van Rosanne heel goed bij. Van iedereen de ervaringen lezen en elkaar tips geven is ontzettend fijn. Ook al verwachtte ik het niet, maar toch is ook voor het bouwen van je eigen website en Facebook groep echt fijn en leerzaam!

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?

Op nummer 1 staat sowieso meer bloggen. Dat doe ik nu niet en dat is echt zonde van de website! Ook ga ik binnenkort party’s organiseren met 2 collega’s; super leuk om te doen en leuk om dames en heren laagdrempelig kennis te laten maken met een gezonde levensstijl. Ik wil ook meer live gaan op Facebook en leuke en leerzame online programma’s opzetten.

★ Website van Linda healthcoachlinda.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Linda! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer
DREAMSTORY #18: Marielle Bouw-Koller

DREAMSTORY #18: Marielle Bouw-Koller

DREAMSTORY #18: Marielle Bouw-Koller Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of...

Lees meer

GRATIS ROADMAP:Van offline naar online

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!