DREAMSTORY #22: Marte Methorst

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Jaaa mijn volgende dreamdesigner is Marte Methorst. Ik vind Marte super ambitieus en ik help haar momenteel om haar branding online programma te realiseren. Wil je aan de slag met branding in 2018? Volg Marte dan zeker even op social media! Bekijk snel haar dreamstory.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Marte Methorst, moeder van Fleur (3 jaar) en getrouwd met mijn lieve man die mij in alles steunt. En wat is dat nodig geweest! Mijn bedrijf ben ik niet zomaar begonnen, daar is een heel verhaal aan vooraf gegaan. Ik denk dat wanneer het allemaal niet gebeurd was, dat ik nog steeds in de sleur zou zitten van mijn alledaagse baan als marketingcommunicatie manager. Dat was ook leuk, maar niet mijn ding! Wat is er dan gebeurd; na de geboorte van Fleur ben ik in een postnatale depressie beland, de wereld zag ineens heel zwart voor mij. Niks was meer leuk, ik durfde niks meer en ik vroeg mezelf af wat ik eigenlijk nog waard was. Daar schrik je misschien van als je dit leest, maar zo heb ik me gevoeld tijdens deze depressie. Langzaamaan met de juiste hulp ben ik uit het dal geklommen en door dat hele proces werd ik aan het denken gezet. Ik begon te denken; wat wil ik nu? Wat maakt mij gelukkig, waar krijg ik energie van? En net toen ik het eindelijk voor me zag, stierf heel plotseling mijn vader. Ik was uit het veld geslagen, waarom míjn vader? Het leven is kwetsbaar, je moet eruit halen wat er in zit. Die tegenslag heeft mij de laatste extra kracht gegeven om mijn droom te verwezenlijken. Ik kan je vertellen dat ik heel sterk ben geworden door deze rollercoaster. Ik wilde geen tijd meer verspillen, voelde me sterker dan ooit en ben mijn bedrijf gestart! Dit is echt de beste keuze ooit geweest, ik heb zulk ontzettend leuk werk. Het voelt niet eens als werk! Ik geniet met volle teugen van mijn bedrijf en ook weer van mijn leven. Opgeven? Dat komt niet voor in mijn woordenboek. Als je iets wilt, dan moet je er hard voor werken en erin geloven. Dat is wat ik met mijn klanten doe, hard werken aan een prachtige branding en uitstraling voor hun bedrijf. Werken vanuit je hart; wie wil dat nou niet 🙂

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Ik heb sinds de lancering van mijn bedrijf (maart 2017) direct opdrachten gekregen, ik had nog geen portfolio maar mensen hadden het vertrouwen dat ik ze verder kon helpen. En dat is zo’n tof gevoel! Ik ben trots op het feit dat ik mijn klanten vertrouwen kan geven en dat we samen mooie dingen creëren. Daarnaast ben ik enorm trots op wat ik voor elkaar gebokst heb, in zo’n kort tijdsbestek van nog niet eens een jaar. Ik heb veel opdrachten en daarnaast ben ik ook nog een heel gaaf onlineprogramma aan het bouwen. Echt zo gaaf allemaal! Ik stuiter een beetje van trots, maar dat mag ook toch?

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
  1. Mijn geweldig lieve dochter, man, familie en lieve vrienden die allemaal in mij geloven!
  2. Dat ik het geluk weer heb gevonden
  3. Dat ik een heel mooi bedrijf heb opgebouwd op mijn eigen voorwaarden
  4. Dat ik hele fijne en lieve collega’s heb leren kennen door het ondernemerschap
  5. Dat ik veel mooie dingen heb mogen leren dit jaar, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Ik vind het fijn dat ik samen met andere ondernemers hetzelfde pad bewandel, ook al doen we niet “hetzelfde”. We kunnen samen sparren, elkaar inspireren en helpen. Dat vind ik zo fijn! Ook heb ik extra stappen gezet in mijn zichtbaarheid, ik heb echt het gevoel dat ik een volgende stap heb gezet in mijn onderneming. Iets wat ik heel graag wil en waar ik ook met focus naartoe werk. Tevens heb ik nieuwe dingen geleerd betreft Facebook, Instagram, Mailchimp etc. Dat zijn praktische aspecten, maar wel heel belangrijk.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?

– Genieten met mijn gezin en dankbaar zijn voor wat we hebben.
– Het lanceren van een onlineprogramma voor visuele branding.
– Ik heb een hele toffe (gratis) minicursus ontwikkeld die in de week van 15 januari 2018 plaats zal vinden
– Ik heb de droom om offline dagen te organiseren waarbij mijn klanten en ik samen aan de slag gaan
– Ik wil meer structuur aanbrengen in de organisatie voor mijn eigen bedrijf. Mijn bedrijf heeft zo’n vliegende start gemaakt, waardoor ik tijd te kort kom! (Ik wil dus meer werk uitbesteden)
– Ik wil meer waardevolle content schrijven en delen met mijn volgers. Ik heb zo veel leuke ideeën, nu de tijd nog.
– Ik heb een businessbuddy gevonden waarmee ik in het nieuwe jaar wekelijks ga sparren om elkaar scherp te houden.
– Ik ga investeren in nog meer kennis en ontwikkeling voor mezelf.
– Ik wil mijn “eigen team” van collega’s verder gaan concretiseren.
– Ik wil meer vrouwen inspireren die een moeilijke periode hebben gekend dat ze niet moeten opgeven, dat er heel veel mogelijk is als je maar blijft geloven!

★ Website van Marte www.martemethorst.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Marte! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!