DREAMSTORY #24: Lynn van der Meer

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner en lid van mijn dreamteam is mijn VA Lynn van der Meer. Lynn is echt mijn rechterhand en helpt mij bij allemaal VA klussen. Ik ben zo blij met Lynn! Lynn heeft de afgelopen jaar ook veel keuzes moeten maken en ze kiest echt voor haar zelf en wat echt bij haar past. Dit vind ik super knap! Bekijk snel haar dreamstory.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Lynn van der Meer, 30 jaar en ik woon samen met mijn verloofde Hans en onze twee katten Kruimel en Trash. In februari ben ik 5 jaar ondernemer. Dat ik wilde ondernemen was voor mij altijd wel duidelijk. Mijn studie Facility Management vond ik echt niets aan en daarom startte ik na het behalen van mijn diploma als weddingplanner.

Na een paar jaar liep ik vast. Toen besloot ik MPOP te gaan doen van Simone Levie. Tijdens het bouwen van mijn eigen online academie en het helpen van anderen kwam ik erachter dat ik het technische gecombineerd met het creatieve wel heel erg leuk vond. Zo ben ik gestart als Virtual Assistant.

Ik vind het heerlijk om dagelijks andere vrouwen te helpen met het online ondernemen. Om alles klaar te zetten zodat mijn klant kan shinen en kan doen waar zij goed in is. Ik merk echt (ook al vind er nu een verschuiving plaats binnen mijn bedrijf) dat dit mijn droombaan is.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

In 2017 heb ik een hele reis doorgemaakt. Ik heb mezelf laten coachen door Carolien van de Kamp en Katelijne Vermeulen en toen is er echt heel veel in werking gezet. Ik kies nu echt bewust de klanten waarmee ik samenwerk en ik kies daardoor ook meer voor mezelf. In 2017 heb ik mijn site helemaal vernieuwd. Ik moet stiekem toegeven dat hij nu alweer under construction staat, omdat ik hem weer helemaal aan het veranderen ben. Nu ben ik mij 50% aan het richten op de salesfunnels waar ik in 2018 mee wil gaan groeien.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
  1. Hans en al mijn dierbaren om mij heen.
  2. Mijn geweldige klanten die mij elke dag weer inspireren
  3. Dat ik heb geïnvesteerd in de coaching van Carolien van de Kamp
  4. Dat ik zo ontzettend gegroeid ben in 2017, waardoor ik nu ook meer voor mezelf kies en daardoor ook een betere Virtual Assistant word.
  5. Dat ik (ondanks dat het VA werk echt mijn passie is) ook de salesfunnels heb leren kennen en mezelf daar nu als expert voor kan neerzetten.
Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Design Your Dream heeft mij verschillende dingen geleerd. Zo kan ik samenwerken met Rosanne en dat vind ik heerlijk. Bij Design Your Dream help ik Rosanne met de mailbox en de Facebookgroep. Ik vind het heerlijk om onderdeel uit te maken van het team van Rosanne. Het is een heerlijke community waar ik ook weer andere vrouwen leer kennen.

Design Your Dream inspireert me ook en laat mij ook zien wat er allemaal mogelijk is. Rosanne deelt haar kennis met iedereen en kan mij soms ook nog helpen. Dus ik ben vooral dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?

Oh, deze is vraag makkelijk. Ik houd van dromen opschrijven! Nu alleen nog nakomen hahaha 😉

  1. In 2018 ga ik de Salesfunnel School lanceren. Ik wil vrouwelijke ondernemers helpen om meer gebruik te gaan maken van salesfunnels om zo hun omzet te verhogen. Mijn wens is in 2018 daar 50 deelnemers mee te helpen.
  2. In 2018 wil ik mijn leven als bride to be en ondernemer gaan delen via vlogs. Ik wil elke week een vlog delen waarin ik mijn avonturen als onderneemster met jullie deel. Maar ik ben ook bezig met het plannen van mijn bruiloft en ik wil tussendoor ook nog 38 kg afvallen 😉 dus ik kan genoeg met jullie delen hahaha
  3. In 2018 wil ik de balans tussen privé en werk beter verdelen. Ik wil meer ontspannen en leuke dingen doen waardoor ik ook een betere Virtual Assistant word.
  4. Ik wil mijn team uitbreiden zodat ik nog meer mensen kan helpen.
  5. Ik wil nog meer investeren in coaching zodat ik nog meer kan groeien.
★ Website van Lynn www.jouwonlineassistent.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Lynn! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!