DREAMSTORY #3: Deborah de Poorter

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn derde dreamdesigner of eigenlijk zit ze in mijn dreamteam is Deborah de Poorter. Deborah is mijn online projectmanager, coach, VA en sparringspartner :-)! Eigenlijk kan ik met alles bij Deborah terecht. Deborah zorgt dat ik enorm kan groeien met mijn bedrijf en zij optimaliseert al mijn online diensten. Ik ben super blij met deze superheld in mijn dreamteam! Weet je wat super knap is? Dat ze pas afgelopen september is begonnen met haar bedrijf. Lees snel haar dreamstory hoe ze dat heeft gedaan :-)!

Wil je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Deborah de Poorter, ik ben 30 jaar en sinds september dit jaar ben ik officieel ondernemer. Ik ben Virtual Assistant en ik werk voor de meest toffe online ondernemers die er zijn, o.a. Rosanne zelf! J Daar ben ik mega trots op. Ik vind het super inspirerend om met online onderneemsters samen te werken en hen te helpen in hun groei.

Al een paar jaar kriebelde het bij mij om de stap richting ondernemerschap te zetten. Ik heb mezelf in 2015 al geregistreerd bij de KvK. Op dat moment gaf ik workshops, lezingen en schreef ik boeken. Daar hoopte ik uiteindelijk een eigen onderneming mee op te kunnen bouwen. Dit ging moeizaam, vaak kostte het te veel energie, tijd en geld voor wat ik ervoor terug kreeg. Maar ik ben een doorzetter, dus ik wilde niet zomaar het bijltje erbij neergooien. Toen ontdekte ik het vak Virtual Assistant, ging ik parttime aan de slag en rolde zo nog meer het online wereldje in.

Alle dingen die ik leuk vind om te doen zijn gecombineerd in dit vak. Hoe gaaf is dat! Dit voorjaar kwamen er een aantal kansen voorbij die ik met beide handen aan heb gepakt. Uit mijn netwerk kwamen een aantal relaties die met mij wilden werken. Zo had ik vanuit het niets mijn eigen klanten en heb ik dan toch, sneller dan gedacht, mijn eigen bedrijf.

Mijn missie is om te laten zien dat het mogelijk is om je persoonlijke leven en werk te combineren en in balans te zijn. We zijn zo snel geneigd om drie stappen harder te lopen en overal ja op te zeggen. Alles te geven. Daar is niets mis mee; ambitie en hard werken is alleen maar gaaf. Maar goed voor jezelf zorgen is voor mij de basis om te kunnen groeien als persoon en ook als ondernemer. Ik weet hoe het is om de balans de andere kant uit te zien schieten en als het erop aankomt draait het om je gezondheid, plezier en geluk. Hierin ontwikkel ik mezelf en dat hoop ik ook mee te mogen geven in mijn werk.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Het meest trots ben ik op het feit dat ik de eerste week dat ik gestart was als ondernemer al vol zat met klanten! Ik heb zelf nauwelijks acquisitie gepleegd, eigenlijk heb ik deze zomer alleen op een leuke mail van Rosanne gereageerd. Rosanne was al jaren mijn droomklant. Iemand met wie ik super graag zou willen werken, maar wat in mijn ogen ver weg leek. Totdat ik de stoute schoenen aan durfde te trekken en haar een mailtje stuurde. Rosanne zocht nog iemand die haar kon helpen met het schrijven van interviews. We planden een Skypegesprek en tijdens dat gesprek ontstond er een hele nieuwe en andere functie. Nu ben ik meer aan het werk als haar projectmanager en mag ik meedenken over de groei van haar bedrijf en help ik met focus. Ik ben erg dankbaar voor onze samenwerking.

Ook ben ik mega trots dat ik de sprong in het diepe durfde te wagen, het is toch niet niets om echt volledig op eigen benen te gaan staan. Ik miste mijn collega’s enorm, het sparren, de gezelligheid. Maar ik heb er een leuker, rustiger en fijner leven voor teruggekregen. Vanuit huis werken was een grote wens en ik ben super blij dat ik dit nu kan doen.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
  1. Onze puppy Memphis, we zijn zo blij met hem! Dat wilden we al zo lang en nu hij bij ons is kunnen we hem niet meer missen.
  2. Dat mijn familie, ondanks een aantal tegenslagen dit jaar, weer sterk in geluk en gezondheid is.
  3. Dat mijn geliefde Mark, me als eerste aanmoedigde om voor mezelf te starten.
  4. Dat ik, ondanks een heel stressvol jaar, de keuze om te ondernemen voor mezelf heb gemaakt.
  5. Dat ik met zulke geweldig leuke mensen mag samen zijn en ook met de leukste mensen mag werken.
Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Zelf heb ik het programma (nog) niet doorlopen, maar ik ken het natuurlijk goed doordat ik achter de schermen meewerk aan DESIGN YOUR DREAM. Wat ik zo sterk vind, is dat het een heel waardevol programma is en tegelijkertijd is het ook heel erg Rosanne. Daarmee spreekt zij ook direct haar doelgroep aan. Het sluit perfect aan op wie jij bent en wat je uit wilt dragen. Een aantal jaren geleden keek ik al naar je op en ik was al nieuwsgierig hoe je die prachtige websites maakte. Daarin ben je zeker een inspiratiebron.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?

Ik heb net mijn eerste rijles gehad (en ik ben 30 jaar:-) ). Ik hoop in 2018 mijn rijbewijs te halen. Iets wat ik jarenlang heel spannend vond wil ik nu toch echt gaan halen. Net als in mijn weg richting het ondernemerschap wil ik graag zelf met beide handen aan het stuur zitten.

Daarnaast wil ik toffe dingen realiseren met en voor mijn klanten. 2018 wordt voor mij ook een jaar van ontwikkeling. Ik wil mezelf graag ontwikkelen als ondernemer, nog beter worden in mijn vak en ontdekken waar dit nieuwe leven mij gaat leiden.

Wie mij kent weet dat ik altijd een doelenmeisje ben geweest. Ieder jaar maakte ik een jaarplanning die ik dan vervolgens opdeelde in maanden, weken en zelfs dagen. Ik behaalde ook ieder doel. Maar wel soms met mijn tanden op elkaar. Vooral door dóór te bikkelen en door te bijten. Sinds ik mijn doelen wat meer heb losgelaten “ontstaat” mijn leven voor me en leef ik veel meer vanuit flow. Ik had nooit gedacht dat ik aan het einde van 2017 een eigen VA Business zou hebben. Toen de kansen zich voordeden ben ik in het diepe gesprongen. Toch nog een wens, ik hoop op mijn intuïtie te kunnen blijven varen; dat brengt me vanzelf waar ik zijn moet.

Zonder dollen. Ik ben gewoon super dankbaar voor en blij met waar ik nu ben.

Ik gun jullie allemaal een leven waarin je op een gegeven moment voelt ‘ik ben precies waar ik moet zijn!’.

★ Website van Deborah deborahdepoorter.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Deborah! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!