DREAMSTORY #4: Kristy Verboom

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn vierde dreamdesigner is Kristy Verboom. Ze heeft binnen enkele maanden haar website helemaal zelf gemaakt en gelanceerd hoe tof? 2017 was voor haar een heel bijzonder jaar! Bekijk snel haar dreamstory.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Kristy Verboom en heb sinds juni 2015 mijn praktijk Right! Food. Ik werk als voeding- en leefstijlcoach en het is mijn missie om jou letterlijk en figuurlijk weer echt lekker in je vel te laten zitten, zodat jij kunt zijn wie je echt wil zijn. Ik coach in mijn praktijk mijn cliënten 1 op 1. Daarnaast start in januari 2018 mijn 1e groepstraject en geef ik workshops en presentaties op het gebied van een gezonde leefstijl.

Ik werkte al jarenlang in de kinderopvang toen er een moment kwam waarop ik iets anders wilde. Maar wat? Ik ben me toen gaan verdiepen in vacatures, maar daarin vond ik ook niet wat ik zocht.

Totdat ik zelf 20 kilo was afgevallen door gezond te eten en steeds meer mensen vroegen hoe ik dat nou had gedaan. Dat was het moment waarop ik besloot om een opleiding te volgen tot gewichtsconsulent. Destijds had ik nog helemaal niet het idee om echt mijn eigen praktijk te beginnen, maar tegen het eind van de opleiding begon het te kriebelen. Het stukje vrijheid om te kunnen doen waar je hart echt ligt, dat gaf voor mij de doorslag. Ik heb me zonder enige voorbereiding ingeschreven bij de KvK en ben begonnen door het gewoon te “doen”!

Vooral het afgelopen jaar ben ik ook steeds meer gaan inzien waar mijn hart echt ligt en wat mij te doen staat.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Ik ben het meest trots op hoe mijn bedrijf gegroeid is in dit jaar. Niet alleen mijn bedrijf is gegroeid, ik ben persoonlijk ook ontzettend gegroeid. Eind 2016 stelde ik mezelf als doel om in 2017 ontslag te nemen bij mijn baan in de kinderopvang. Eind mei kwam die dag ook dat ik daadwerkelijk mijn ontslag indiende. Als je mij dit half 2016 had gezegd had ik je waarschijnlijk uitgelachen, dat zou ik toch nooit durven? Al mijn zekerheden opgeven, maar ik heb het gewoon gedaan! Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik nu echt volledige focus heb op mijn eigen bedrijf en hierdoor is het ook ontzettend gegroeid.

Ik heb een nieuwe website gemaakt die helemaal past bij mij en mijn bedrijf. Daarnaast geef ik sinds een paar maanden ook steeds meer workshops en presentaties. Ik ben erachter gekomen dat ik het ontzettend leuk vind om voor een groep te staan en aan het begin te staan van kleine veranderingen in een gezonde leefstijl. Dus ja, hier ben ik ook wel trots op. Dat ik de durf heb om voor groepen te spreken en er ook nog plezier in te hebben!

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
 1. (Het klink misschien gezapig, maar…) Ik ben dankbaar dat ik nog steeds alle mensen die ik lief heb, om mij heen heb.
 2. Dat ik nieuwe mensen heb mogen ontmoeten die dezelfde visie hebben op ondernemersgebied en die mij motiveren en stimuleren om mezelf uit te dagen.
 3. Dat mijn bedrijf dusdanig is gegroeid dat ik nu de mogelijkheid heb om volledig te doen wat ik echt wil!
 4. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik op een plek woon waar ik heerlijk kan ontladen en me echt thuis kan voelen.
 5. Ik ben dankbaar dat ik mezelf die schop onder de kont heb gegeven die ik nodig had om echt verder te komen. Als ik die schop niet had gegeven had ik nu nog steeds een bedrijfJE en was ik niet veel verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Het maken van mijn eigen website heeft er mede voor gezorgd dat ik steeds meer in mezelf ben gaan geloven. Ik heb echt een flinke stap gezet in hoe serieus ik mijn bedrijf neem en dat is te zien aan mijn website nu. Ik had eerder nooit verwacht mijn eigen website te kunnen bouwen. Doordat ik steeds beter voor ogen had welke richting ik op wilde met mijn bedrijf, wist ik ook dat hier een goede website bij hoorde. In het hele proces vond ik het erg fijn om in de facebookgroep te zoeken naar ervaringen en vragen van anderen. Daarnaast heb ik het als prettig ervaren dat er ook voldoende ruimte was voor persoonlijke aandacht wanneer dat nodig is.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
 • Right! Food meer op de kaart zetten door een groter online en offline netwerk op te bouwen
 • Mijn 1 op 1 coaching cliënten aantal verdubbelen
 • Maandelijks 2 of meer workshops of presentaties geven op het gebied van een gezonde leefstijl
 • Een opleiding vinden en starten waarin ik mezelf nog meer kan ontwikkelen en om die kennis ook mee te nemen in de coaching van mijn cliënten
 • Mijn eerste groepstraject start in januari 2018, mijn doel is om in 2018 nog zeker 2 groepstrajecten te organiseren
 • Een sparringspartner(s) vinden die mij kan stimuleren en motiveren om nog meer uit mijn bedrijf te halen
 • Een online programma voor coaching opzetten en starten
 • Minstens 1x per jaar een paar dagen/week alleen weg naar een mooie plek in binnen- of buitenland
 • Sparen voor een auto
 • Meer schrijven en hiermee meer bereik krijgen online, maar ook in bijvoorbeeld kranten of tijdschriften
 • Financiële vrijheid creëren
 • Meer boeken lezen
 • Regelmatig online en offline seminars/workshops volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezonde leefstijl, voeding etc.
★ Website van Kristy rightfood.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Kristy! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!