DREAMSTORY #5: Ilse ten Broek

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn vijfde dreamdesigner oftewel dreamteam buddy is Ilse ten Broek. Ilse staat bekend om de e-book/werkboeken ontwerper. Zij maakt bijna alle e-books/werkboeken voor mijn klanten. Ik ben daarom erg benieuwd naar haar plannen voor 2018.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Ilse en word heel blij van digitaal vormgeven. Ik vind het de grootste uitdaging om op onderzoek te gaan, mezelf te leren te creëren op het grote gebied van digitale vormgeving, fotograferen en (grafisch) ontwerpen. Dit te mogen delen met een netwerk is waar Something Ilse over gaat. Ik krijg mijn positieve Flow van het visueel maken van kleine en grote wensen voor mijn ideale klant en dan samen tot een ideaal eindproduct komen.

Ik richt me met Something Ilse op allerlei digitale vormgevingsopdrachten. Denk daarbij dan vooral aan e-books, werkboeken, hand-outs voor trainingen, of voor online academies, invulbare pdf’s , planners, kalenders, visitekaartjes, ansichtkaarten, huisstijl, logo & websites; je ziet, er komen van allerlei vragen voorbij! Ik werk voornamelijk en graag voor bijzondere, krachtige online ondernemende vrouwen. Supertof om te zien waar mijn werk allemaal naar toe gaat en de enorme diversiteit ervan!

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Ik werkte begin dit jaar al 14 jaar, drie dagen per week op de allerleukste BSO als teamleider in een tof team met lieve collega’s. Begin dit jaar heb ik zachtjes uitgesproken dat het wel heel leuk zou zijn als ik fulltime Something Ilse zou kunnen onderhouden, een stille wens/droom. Nog geen 3 maanden na dit te hebben uitgesproken ben ik één dag minder gaan werken en sinds afgelopen oktober heb ik mijn vaste baan opgezegd!

Daar ben ik nu het meest trots op. Het lef te tonen alle veiligheid op te zeggen en de sprong te wagen. De keuze was echt niet makkelijk, allerlei beren verzamelden zich op mijn weg en de angst en paniek sloeg toe! De combinatie van werkzaamheden was echt niet meer fijn, ik moest een keuze maken. Maar “waar deuren sluiten openen zich weer nieuwe deuren” dat hield ik mezelf voor! And suddenly you know: It’s time to start something new and trust the magic of beginnings.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
 1. De allerleukste en tofste coaches/opdrachtgevers
 2. De kansen en het grote vertrouwen wat ik van hen heb mogen ontvangen
 3. De ongekende mogelijkheden en dromen die daardoor zijn ontstaan
 4. Een fijne kring van lieve zonen, husband, familie, collega’s, vrienden en dierbaren om me heen
 5. De mooiste reisjes die ik heb gemaakt het afgelopen jaar, ik heb zoveel toffe plekken bezocht! #NewYork #Porto #Nice #Barcelona #Frankrijk/Zwitserland #Greece
Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Het programma, mijn deelname aan DYD is voor mij één grote bevestiging hoe leuk ik het vind om een website te maken voor mezelf, maar ook in een opdracht. Ik vind het iedere keer weer bijzonder hoe de techniek werkt! Ik word heel blij van de community van vrouwelijke online ondernemers. De prachtige virtuele vrouwenwereld met zoveel mooie kennis, ontmoetingen en netwerk.

Daarnaast is Rosanne mijn grote voorbeeld 😊. De uitleg, gemakkelijkheid, haar loyaliteit en het feit dat zij volledig zichzelf is, is zo mooi om te zien en zo fijn om van te leren!

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
 • Een echt kantoor (het allerliefst een houten zelfgebouwde hut in mijn tuin aan een vijver en/of een gezellige (oude) opgepimpte caravan😊)
 • Nog meer leren, leren & leren en vooral verdieping zoeken in ondernemen en zelfkennis.
 • Allround website bouwer zijn/worden (nog meer technische kennis opdoen).
 • Een online programma met mijn eigen (facebook) community met minimaal 50 deelnemers
 • Een langere periode (in Griekenland 😉 ) of op een andere buitenlandse locatie aan het werk zijn.
 • Een volle webshop met zelfgemaakte producten en mijn eigen illustraties
 • I love Adobe! Adobe after effects ontdekken
 • Een agenda ontwerpen
 • Een WordPress/DIVI werkboek maken
 • Een Something Ilse team……😊
 • Meer Balans, Vrijheid, focus, overzicht en planning
 • Met allebei mijn zonen apart op stedentrip naar (in ieder geval) London #belofte
 • En oh ja! Ik spaar voor een eigen auto.. zelf verdiend met Something Ilse, het wordt een lichtblauwe renault twingo! (een paar jaar geleden heb ik mijn lichtblauwe renault 4 verkocht #nogsteedsspijtvan 😉
 • Illustreren en tekenen
★ Website van Ilse somethingilse.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Ilse! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!