DREAMSTORY #6: Margot Morrenhof

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Margot Morrenhof. Ze heeft samen met mij in één dag haar droomwebsite gebouwd en is nu bezig met hele mooie (online) plannen voor 2018! Bekijk snel haar dreamstory.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Margot Morrenhof en ik begeleid ondernemers die hun droombedrijf willen bouwen. Mijn bedrijf combineer ik met het moederschap van mijn 2 zoons van 11 en 13 jaar.

Ik ben al 20 jaar actief als ondernemer en de afgelopen jaren heb ik meerdere bedrijven opgestart. Door vallen en opstaan kwam ik er achter dat succesvol ondernemen iets anders is dan gelukkig ondernemen. Ik was jarenlang eigenaar van meerdere bedrijven. Ik zette meerdere miljoenen om, een groot bedrijfspand, veel personeel etc.

In 2014 kwam ik in een burn-out. Ik had nooit verwacht dat mij dat zou kunnen gebeuren. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven; onder meer hoe belangrijk het is om te ondernemen vanuit je eigen drijfveren en passies. Doen waar je blij van wordt en goed in bent. Want ook al ben je succesvol, als je niet doet waar je gelukkig van wordt zal het je nooit voldoening geven. Ik verkocht mijn bedrijf en startte opnieuw met een nieuw bedrijf. En nu werk ik volledig vanuit mijn talenten en doe ik waar ik echt blij van word. Ondernemers coachen naar gelukkig ondernemerschap met mooie resultaten.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

In januari 2017 heb ik mijn eigen website gelanceerd. Ik heb het programma Maak je eigen droom website van Rosanne gevolgd. Ook heb ik de afgelopen jaren meerdere ondernemers mogen coachen die óf starten of al jaren bezig waren, maar nog geen goede resultaten behaalden. En ondernemers die zich niet helemaal happy voelden in hun onderneming (wat zich vaak ook vertaalde naar hun privé situatie). Het is super om te zien dat nu hun omzet groeit, ze meer doen waar ze goed in zijn en zich veel beter voelen, zowel zakelijk als privé.

Ik heb ook een e-book geschreven over gelukkig ondernemerschap, die vanaf eind dit jaar aan te vragen is en ik ben bezig met het ontwikkelen van het on- en offline programma wat ik begin volgend jaar ga lanceren.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!

Mijn dankbaarheidslijstje van 2017:

 1. De grote groei van mijn nieuwe bedrijf
 2. De goede balans tussen werk en privé nu
 3. Alle mooie mensen die ik ben tegen gekomen het afgelopen jaar en waar ik mee heb mogen werken
 4. Mijn gezondheid, ik voel me fit
 5. Mijn gezin, mijn 2 jongens die zich ontwikkelen tot pubers 😉
Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Het programma heeft mij allereerst weer zichtbaar gemaakt door mijn eigen website, waardoor ik met mooie klanten heb mogen werken. Ik vind het vooral erg prettig dat ik het zelf heb gebouwd, maar ook heel gemakkelijk kan aanpassen of acties kan toevoegen. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over andere programma’s, zoals Canva en Mailchimp etc. wat ook super is voor de communicatie van mijn bedrijf op diverse Social media. Daarnaast heeft het programma me ook de foto’s die Marleen heeft gemaakt gebracht; het is super om goede en professionele foto’s te hebben. Kwalitatief goede foto’s geven een heel andere uitstraling aan je bedrijf.

Voor mij is een groot voordeel van het programma ook dat je het altijd terug kan kijken. Dus op momenten dat je weer wat wil wijzigen of wanneer je wat anders wil aanpassen log je even in en kijk je het filmpje wat zeer duidelijk uitlegt welke handelingen je dan het beste kunt uitvoeren.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
 • Super waardevol en kwalitatief programma voor “de gelukkig ondernemer” succesvol lanceren
 • Dat mijn e-book “de gelukkige ondernemer” meer dan 500x wordt gedownload
 • Meer dan 75 ondernemers helpen met mijn nieuwe programma “de gelukkige ondernemer”
 • Meer dan 1000 abonnees op mijn nieuwsbrief
 • Regelmatig een weekend weg, stedentrips en op vakantie met vriend(en) en/of jongens (ook alleen)
 • Een mooi team om mij heen verzamelen, samen mooie initiatieven bedenken en opzetten voor gelukkig ondernemerschap
 • Een eigen super mooi kantoor
 • Regelmatig filmpjes maken, vloggen over gelukkig ondernemerschap en live gaan op Facebook
 • Minimaal 1 dag per maand mezelf trakteren op sauna of een andere ontspanning
 • Live dagen organiseren voor ondernemers om workshops te geven en elkaar te inspireren
 • Een gezonde en happy levensstijl creëren
 • Mooie samenwerkingen aan gaan met andere ondernemers
 • Een netwerkclub/mastermind opzetten van gelukkige ondernemers
 • Mijn ideeën voor 2 nieuwe e-books uitwerken en lanceren
 • Mooie groepen ondernemers samenbrengen en inspireren in gelukkig ondernemerschap
 • Blijven investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
★ Website van Margot margotmorrenhof.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Margot! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!