DREAMSTORY #8: Nynke Verwer-Groen

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner oftewel dreamteam lid is Nynke Verwer-Groen. Nynke is een oud klasgenootje van mij en ook een goede vriendin! Ik vind het super dat ik haar mocht interviewen. Ze is binnen een paar jaar tijd zo gegroeid en heeft inmiddels al heel veel logo’s ontworpen voor vrouwelijke ondernemers.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Nynke Verwer-Groen, 27 jaar. Ik ben net getrouwd met Rudi en samen wonen wij in Marknesse (Noordoostpolder). Ik ben grafisch vormgever en ik ontwerp huisstijlen voor vrouwelijke ondernemers. Naast mijn onderneming ben ik twee keer in de week op de manege te vinden. Paardrijden is erg belangrijk voor mij. Wanneer ik hier mee bezig ben vergeet ik alles om mij heen en ben ik echt even weg. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om uitgebreid te koken, gezellige avondjes te hebben met vriendinnen en te genieten van de kleine dingen.

Hoe ben ik begonnen? Ik wilde na mijn opleiding grafische vormgeving niet direct op kantoor zitten en ging fulltime in de horeca werken. Tot ik mij bewust werd dat ik daar niet gelukkig van zou worden. Ondernemen was niet het eerste waar ik aan dacht, maar mijn man wist mij te overtuigen dat ik moest gaan ondernemen. Tot nu toe mijn beste beslissing ooit! Ik word uitgedaagd, ontwikkel mezelf enorm en kan de dingen doen zoals ik wil.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Dit jaar heb ik meer van mezelf leren houden. Ik had altijd veel belemmeringen, keuze stress en ik was heel streng voor mezelf. Nu zit ik lekker in mijn vel en kan ik belemmerende overtuigingen makkelijker loslaten.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!

Ik ben dankbaar voor:

 1. De mensen om mij heen. De gave ondernemers die ik heb ontmoet en familie en vrienden die mij steunen in alles wat ik doe.
 2. Dat ik zakelijke vriendinnen heb mogen maken. Elke maand spreek ik af met 4 onderneemsters bij mij uit de buurt en helpen we elkaar verder in het ondernemerschap. Dit is zo ontzettend waardevol! We gaan de verdieping in en zijn heel open en eerlijk naar elkaar.
 3. Dat ik het boek “Eetbare Schoonheid” heb mogen vormgeven. Het was mijn eerste boek en Ellen en Annemarie hadden volle vertrouwen in mij.
 4. De coaches die mij verder hebben geholpen om door te groeien met mijn bedrijf.
 5. Het spreken op het event van Rosanne ;). Ik ben super dankbaar dat je mij die kans hebt gegeven. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen. Daar stond ik dan, voor 50 vrouwen, vanuit mijn hart te spreken over vormgeving.

Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Toen Rosanne het thema Divi ging uitleggen dacht ik.. Nee! Waarom heb ik zo moeilijk gedaan met een ander WordPress thema?! Het is heel gebruiksvriendelijk en ik ben er van overtuigd dat ik nu echt zelf met mijn website aan de slag kan gaan.

Ik heb geleerd dat je eerst de basis van je website moet vullen. Dit versnelt namelijk het bouwen enorm! Je bent snel geneigd om met details bezig te zijn en dat kost tijd. Ik weet dat mijn website er straks nog professioneler uit ziet, mijn portfolio van het beeldscherm spat en mijn bereik gaat vergroten.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018
 1. Mijn vernieuwde website online zetten
 2. Webshop aanvullen met eigen ontwerpen
 3. 1 dag in de week een inspiratie dag houden (naar een stad of dorp en gewoon rondlopen) en 1 dag in de week echt aan mijn bedrijf werken
 4. Een boek vormgeven, bijvoorbeeld een kook- of lifestyleboek
 5. Nog dichter bij mijn “waarom” komen. En deze ook helder kunnen communiceren
 6. Ik wil graag naar de Paper Passion beurs in Tilburg
 7. Meer video’s maken en ook live video’s (dat laatste vind ik wel spannend)
 8. Sparen voor een nieuwe auto
 9. 1 keer per twee weken bloggen
 10. Een VA vinden die mij kan ondersteunen en werk uit handen kan nemen
 11. Een paar dagen aan zee zitten (met overnachting) om te werken aan mijn bedrijf
 12. Sparen voor een woonboerderij

★ Website van Nynke nynkeontwerpt.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Nynke! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!