DREAMSTORY #9: Audrey Loman

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Audrey Loman. Ik vind Audrey echt een hele mooie vrouw, met super veel levenservaring. Ze is mega ambitieus en heeft hele mooie plannen voor 2018. Bekijk snel haar dreamstory!

Wil je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Audrey Loman (37) en ik ben moeder van Amélie (7), Beau (2012+) en Noah (3). Na een studie Bedrijfskundige Economie ben ik gaan werken als business consultant. Van kinds af aan heb ik een passie voor menselijk gedrag en vraagstukken over mindset. Hier wilde ik uiteindelijk ook iets mee gaan doen in mijn werk. In september heb ik de stap genomen naar het zelfstandig ondernemerschap en heb ik Beaumind opgericht. Vanuit Beaumind bied ik verschillende diensten aan, onder andere mindfulness trainingen, coaching en rouwbegeleiding. Daarnaast doe ik ook nog freelance opdrachten op het gebied van proces- en gedragsverandering. Bij elke dienst staan de factoren mens en mindset centraal. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het ervaren van meer innerlijke rust. Vanuit innerlijke rust kan er gewerkt worden aan persoonlijke ontwikkeling en leert men beter om te gaan met tegenslagen.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Toen ik in 2016 begon met het schrijven van mijn ondernemersplan kwam ik uit op verschillende diensten: consultancy, training en rouwbegeleiding. Ik kreeg vanuit diverse hoeken het advies om mij specifiek te richten op één dienst. Toch wilde ik deze drie diensten aanbieden en ben mij in 2017 dus ook op deze drie onderdelen gaan richten. Het is me in 2017 gelukt om voor alle drie de onderdelen opdrachten uit te voeren. Ik wilde voor mezelf veel variatie in werk en het was mijn wens om vrijheid te hebben in het kiezen van opdrachten.

Ik doe nu opdrachten die op mijn pad komen. Soms doe ik een tijdje alleen maar trainingen, dan weer een periode consultancy. Daarnaast is er ook nog tijd over voor rouwbegeleiding en volg ik trainingen waardoor ik zelf weer kan ontwikkelen. Ik ben er trots op dat ik dit in 2017 heb bereikt. Daarnaast ben ik ook heel trots op een nieuw product wat ik dit jaar heb ontwikkeld: de online training “Mindfulness op het werk”. De online academie heb ik laten maken door Rosanne Raubun van Design Your Dream. Ze heeft in 2016 mijn website gemaakt en ik was heel tevreden met het resultaat. Daarom wilde ik ook dat zij mijn online academie zou maken. De academie is precies in mijn stijl vormgegeven en past ook precies bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
  1. Goede gezondheid: Ik ben dankbaar dat ik gezond ben en dat mijn dierbaren gezond zijn. Gezondheid is de basis van alles.
  2. Mijn gezin: Mijn gezin staat op nummer 1 en dat is mijn basis. Vanuit deze basis kan ik mij 100% inzetten voor Beaumind;
  3. Mijn vriendschappen: Ik heb een aantal hechte vriendschappen met wie ik alles deel en deze vrienden denken ook mee met Beaumind. Beaumind is een onderdeel van mijn leven geworden en daarom is het extra fijn dat deze vrienden mij steunen en een luisterend oor zijn;
  4. Opdrachten Beaumind: Ik ben erg dankbaar voor de opdrachten die ik heb mogen doen;
  5. De mogelijkheid om mij persoonlijk te ontwikkelen (boeken, trainingen, coaching
Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Mijn website heb ik gemaakt tijdens het programma Design Your Dream. Ik vond het een bijzonder en waardevol traject. Je start namelijk met het bepalen van de diensten, de doelgroep en de ideale klant. Daarnaast word je uitgedaagd om na te denken over een eigen stijl en branding. Hierdoor heb ik niet het idee dat ik alleen werkte met een webdesigner, maar ook met een business coach die de juiste vragen stelt op het gebied van ondernemerschap. Rosanne is een heel prettig persoon en ook makkelijk benaderbaar. Ze legt de technische kant op een leuke en pragmatische manier uit, waardoor je het ook zelf leuk gaat vinden om aan de website te werken.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
  • Een business retraite aanbieden op een mooie locatie;
  • Mooie reizen maken met mijn gezin, o.a. om inspiratie op te doen voor Beaumind. Ik wil heel graag weer naar Bali. Daar krijg ik veel inspiratie voor de mindfulness trainingen;
  • Een nieuwe training aanbieden aan mijn klanten: “Compassie training” (Mindfulness Based Compasionate Living). In maart ben ik klaar met de opleiding;
  • De dienst “rouwbegeleiding” meer ontwikkelen;
  • Meer gaan schrijven (o.a. blogs, artikelen en wie weet een nieuw boek).
★ Website van Audrey beaumind.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Audrey! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!