DREAMSTORY #10: Mandy Visser

Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind je je nieuwe dreambuddy!

Mijn volgende dreamdesigner is Mandy Visser. Afgelopen jaar heb ik haar geholpen met haar droomwebsite realiseren. Ze heeft het roer omgegooid in haar bedrijf en ze is echt haar hart gaan volgen <3. Ik vind dit zo mooi om te zien! Bekijk snel haar dreamstory.

Wil je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Mandy Visser (43), LifeStylist en dé Uitstralingsexpert met mijn bedrijf BLOOM for life. Getrouwd met Ronald en trotse moeder van Skip.

Inmiddels ben ik 3 jaar ondernemer en dat had ik (terugkijkend J) jaren eerder moeten doen! Ik geniet enorm van de vrijheid die ik sindsdien ervaar, om mijn passie te volgen in combinatie met het moederschap. Onderweg heb ik fantastische gelijkgestemde vrouwen ontmoet, waarmee ik zoveel raakvlakken heb. Bijzonder dankbaar ben ik daarvoor!

Jarenlang worstelde ik met het werken in loondienst en het moederschap. Het leek wel of ik letterlijk verzoop. Kon geen adem meer halen. Zat enorm ‘vast’ voor mijn gevoel. In loondienst werken voelde steeds meer als een keurslijf. Ik wilde graag uitbreken en mijn creativiteit weer laten stromen. De vrijheid hebben om mijn eigen tijd in te delen en eigen pad te volgen. Meer te genieten en vooral financieel onafhankelijk te zijn. Dat zijn de belangrijkste redenen dat ik ondernemer ben geworden.

Nu heb ik vele vrouwen geholpen hun uitstraling te versterken en het onzichtbare in zichzelf weer letterlijk zichtbaar te maken. Ik noem het cadeautjes ontdekken, waarvan je niet weet dat je ze in je hebt. Je moet het zo zien…deze vrouwen hebben zich vaak zolang weggecijferd voor hun gezin, bedrijf of werkgever dat ze zijn opgegaan in hun omgeving. Ze zijn mee-gekleurd. Gecamoufleerd. En dat is vaak te zien. Dat wat ze in de spiegel zien, klopt niet meer met wie ze écht zijn. Ze zijn de verbinding met zichzelf kwijt. Ik help deze ondernemende, creatieve vrouwen hun binnen- en buitenkant weer met elkaar te verbinden en hun unieke talenten zichtbaar stralend te laten zien. Te matchen. Zo verschrikkelijk boeiend en fantastisch leuk om te doen!! Dankbaar werk ook. Deze vrouwen bloeien letterlijk helemaal op.

Het is mijn missie om duizenden vrouwen te inspireren om hun hart te volgen en te laten zien hoe mooi ze zijn, zodat ze MAXIMAAL zichzelf durven zijn. Kleur bekennen en weer bruisen van binnen én van buiten.

Waar ben jij het meest trots op wat je hebt bereikt in 2017?

Het meest trots ben ik op het feit dat ik als ondernemer vorig jaar het roer heb omgegooid. Ik heb het gedurfd mijn ruimte te pakken om helemaal opnieuw te beginnen met het opbouwen van mijn bedrijf zoals het er nu uitziet. Mijn vorige bedrijf (ik werkte als Virtueel Assistent) paste mij niet goed (mismatch) en nu stroomt er weer zoveel energie. Heerlijk!

Dat vroeg natuurlijk ook om een nieuwe website die nu écht uitstraalt wie ik ben en wat ik bied. Naast het geven van Inspiratie dagen, ben ik ook super trots op de speciale BLOOM-up methode die ik ontwikkelt heb. Deze methode helpt je niet alleen te ontdekken waar je unieke kwaliteiten liggen, maar ook hoe je deze letterlijk uitdraagt en je binnen- en buitenkant weet te verbinden. Het resultaat is dat jij als vrouw weer opgemerkt wordt en uitstraalt wie je wilt zijn. Ik zeg, je bent dan écht onweerstaanbaar succesvol en trekt moeiteloos aan wat je wilt. Of het nu klanten zijn of de aller tofste baan.

Wat staat er op jouw dankbaarheidslijstje van 2017? Maak een top 5!
 1. Ik ben enorm dankbaar voor mijn lieve gezin, Ronald en zoon Skip. Ze staan zó achter mij. Niet alles komt als ondernemer zoals jij het wilt. Er blijven elke dag uitdagingen die je telkens vragen dicht bij jezelf te blijven. Zij roepen steevast op dat moment, “Kom op, we staan achter je”. Ook al weet je dat je het zelf moet doen, het is zo fijn dat ze je onvoorwaardelijk steunen. Ondanks dat ze het niet altijd begrijpen, laten ze wel weten dat ze er altijd voor mij zijn.
 2. Enorm dankbaar ben ik ook voor de lieve dierbare vriendschappen die ik het afgelopen jaar heb opgedaan. Hoe fijn is het dat je aan 1 woord genoeg hebt om elkaar te begrijpen en dat je successen kunt delen. Vriendschap voor het leven!
 3. Afgelopen jaar was een pittig jaar. Om eerlijk te zijn naar jezelf en te gaan staan voor wat jij wil vergt moed. Dat heb ik onderweg niet altijd zo gevoeld, maar ik ben ontzettend dankbaar dat het gelukt is en dat ik hier zo veel van mocht leren. Dat neem ik voor altijd mee en is nu onderdeel van wie ik ben.
 4. Dat ik vanuit intuïtie mijn weg door het leven heen vind. Als perfectionist was dat wel de grootste hobbel. Vastomlijnde doelen, taken, gaven mij nooit de ruimte om creatief te zijn. Daar heb ik nu gelukkig een goede balans in gevonden.
 5. Ik ben dankbaar voor de fijne plek waar we wonen. Het is een thuis en voelt als een heerlijk warme jas.
Wat heeft mijn programma DESIGN YOUR DREAM voor jou betekend?

Rosanne is gewoon een topper. Ze heeft mijn website fantastisch gemaakt. Zelf ben ik daar helemaal niet handig in en wist dus direct “zij mag het doen”. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen mijn wensen boven tafel te krijgen. Ik had namelijk een idee over hoe het eruit moest komen te zien, maar ontdekte gaandeweg dat dat niet uitstraalde wie ik ben. Ik heb daar best even mee geworsteld. Ze heeft dat goed aangevoeld, bijgestuurd en het resultaat is prachtig geworden! Ik heb al veel complimenten over de site mogen ontvangen. Zo zie je maar dat als je in je hoofd iets bedenkt, het vaak helemaal niet zo loopt. Het resultaat mag er zijn.

Welke dromen zet jij op jouw wensenlijstje (to-do lijst) voor 2018?
 1. Elke maand 1 inspiratie dag ‘Versterk je Uitstraling’ organiseren, zodat ondernemende vrouwen kennis met mij en mijn werkwijze kunnen maken.
 2. Het is mijn doel om in 2018 zes groepstrajecten te draaien.
 3. Op het podium spreken. Vrouwen motiveren en inspireren de beste (en mooiste) versie van zichzelf te worden. Zodat zij zichzelf durven te laten zien en vol zelfvertrouwen zich kunnen onderscheiden!
 4. 2018 wordt het jaar waarin ik een online programma opzet.
 5. Het uitbreiden van mijn team met een VA.
 6. Financiële vrijheid creëren.
 7. Een nieuwe auto.
 8. Een vast weekend per half jaar alleen op de hei (of aan het strand met zon ;))
★ Website van Mandy bloomforlife.nl

Bedankt voor het delen van jouw Dreamstory Mandy! Heb jij nu ook al mega veel zin in 2018? Download gratis mijn werkboek ‘Maak een plan voor website‘ en maak een waanzinnig plan voor volgend jaar!

Veel liefs en tot morgen bij de volgende dreamstory <3
#loveyourdreamstory

GRATIS DOWNLOAD

Maak een plan voor
je website!

[magicactionbox]

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs

DREAMSTORY #21: Linda Wolfs Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé

DREAMSTORY #20: Sonja Morbé Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien vind...

Lees meer
DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete

DREAMSTORY #19: Maris Nunumete Heb jij al een wensenlijstje gemaakt voor 2018 wat jij wil bereiken? De hele maand december deel ik elke dag een dreamstory, met de dromen en wensen van super leuke onderneemsters (mijn dreamdesigners). Laat je inspireren of misschien...

Lees meer

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!