MAAK JE DROOMWEBSITE IN 3 DAGEN!

SAMEN MET 4 ONDERNEEMSTERS OP 29, 30, 31 januari

HERKEN JIJ ONDERSTAANDE ‘PROBLEMEN’ ALS ONDERNEEMSTER?

R

Ik heb te weinig tijd om jouw online programma te volgen en ik wil graag 1-op-1 geholpen worden.

R

Ik weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen om elke avond een tutorial (video) te zoeken voor het maken van mijn website.

R

Ik worstel met de technische kant van het maken van een website en ik heb niemand die mij hierbij kan helpen.

R

Mijn doel om een eigen website te maken stel ik elke keer uit. Het moet nu gebeuren!

JOUW DROOM

Droom jij van een mooie en perfect werkende website?
Maar heb je het super druk met je bedrijf en wil je niet al te veel tijd besteden aan je website? 

Wil jij geen klanten meer verliezen zodra ze jouw website bezoeken?
Wil jij alle ins & outs weten van WordPress?
Wil je graag met een gerust hart al je vragen snel en eenvoudig kunnen stellen
in een besloten Facebook groep met gelijkstemden?

Meld je aan voor driedaagse workshop op 29, 30 en 31 januari 2018 in Wissel (vlakbij Epe)!
Het eindresultaat is een perfect werkende website geheel afgestemd op jouw wensen. De website heb je bovendien in eigen beheer en je hebt geleerd hoe je de website zelf makkelijk kunt onderhouden.

WAT GAAN WIJ DOEN?

Kickstart!

Online groepssessie met alle onderneemsters

Voorstelronde, brainstormen over je bedrijf en voorbereiden voor de driedaagse.

Brandbord op maat

Brandbord van je huisstijl

Tijdens de kickstart krijg je een werkboek mee met een aantal vragen. Dit werkboek stuur je naar mij op en dan maak ik een persoonlijk brandbord van je bedrijf. Je kunt dit brandbord als ondersteuning gebruiken bij het bouwen van je website.

Dag 1:

Basis WordPress, Divi en fotoshoot

Op dag 1 leren wij de basis van WordPress & Divi. De basis van je website staat en je krijgt een uitgebreide fotoshoot van Marleen Sahetapy. Je gaat aan de slag met pagina’s aanmaken.

Dag 2:

JOUW DROOM
LAY-OUT!

Op dag 2 gaan wij aan de slag met jouw droomlay-out. Je gaat jouw favoriete kleuren & lettertypes instellen. Je website ‘huisstijlproof’ maken en je maakt met de foto’s van Marleen mooie headers in Canva.

Dag 3:

Finetunen, plugins & listbuilding

Op dag 3 ga je website helemaal finetunen, mooi maken en de laatste plugins toevoegen voor nog meer functionaliteiten op je website. Je maakt alvast een landingspage aan voor je gratis weggever.

Afsluiting

1-op-1 Skype sessie

Als afsluiting om de driedaagse hebben wij nog een 1-op-1 Skype sessie om nog je laatste vragen goed te beantwoorden en ik ga je website controlen en de laatste puntjes op de i zetten.

Wil je de driedaagse training in 6 termijnen betalen?
Voor betaling in 6 maandelijkse termijnen van €250,- per maand.

(*) Wil je graag gebruikmaken van een testdomein om je website in te bouwen? En uiteindelijk de website verhuizen naar je huidige domein? De kosten hiervoor bedragen € 50,-.
(**) Live driedaagse workshop vindt plaats in Wissel (Villa Heidebad) op 29, 30 en 31 januari 2018. Inclusief 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner en onbeperkt snacks & sapjes.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

OVER MIJ

Ik ben Rosanne Raubun (26 jaar) en sinds mijn 21ste trotse eigenaar van Stijlvol Creatie. Mijn eigen bedrijf voelt als een kindje. In een korte tijd ben ik enorm gegroeid, zowel qua opdrachten als ervaring.

Ik heb al meer dan honderd websites & huisstijlen mogen maken voor vrouwelijke ondernemers, want daar richt ik me op. Ook heb in het verleden meerdere workshops gegeven in MailChimp.

Ik heb de opleiding Grafisch Vormgever op het CIBAP in Zwolle gevolgd en heb tijdens mijn opleiding bij drie reclamebureaus stage gelopen. Voor mijn eindopdracht ben ik als online designer aan de slag gegaan bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Ik heb voor dit hotel een nieuw concept speciaal voor kinderen ontwikkeld en in de markt gezet. In het jaar 2015 ben ik afgestudeerd en intussen ben ik hard aan het werk om mijn design- en marketingkennis te verspreiden en delen met het online programma DESIGN YOUR DREAM. Zo heb ik bijvoorbeeld al een succesvolle online challenge georganiseerd over WordPress en de ‘Presenteer Jezelf Challenge’ waaraan maar liefst 2.000 vrouwelijke ondernemers uit heel Nederland deelnamen.

Ik voelde het moment al een tijdje naderen: er moet een website komen zodat mijn samenwerking met Sonja zichtbaar is. De vraag was alleen, maken we die zelf, of laten we het doen? Uit handen geven leek mij niks, het maakt ons te afhankelijk van anderen voor het onderhouden. Vandaar dat we op de driedaagse bij Rosanne uitkwamen. Maar…
Eerlijk gezegd had ik er een hard hoofd in dat we echt in een week een website konden bouwen.
Maar wow! Het werkt echt super motiverend om, met de begeleiding van Rosanne, drie dagen volledig bezig te zijn met deze klus. Rosanne weet goed wat iedereen nodig heeft wat inspiratie en hulp betreft. Ze heeft ons volledig ondergedompeld in de wereld achter al die mooie websites.
En met resultaat: binnen een week stond onze prachtige website online! En helemaal mooi is dat ik nu met veel meer zelfvertrouwen de website onderhoud.
Merel Sprong

Specialist Hoogbegaafheid

Ik heb bij Rosanne nu een tweede website ontwikkeld. En ik ga met haar ook een online-programma ontwikkelen. Het samenwerken met Rosanne is heel prettig: ze heeft een hele rustige optimistische persoonlijkheid. Ze geeft alle ruimte om op jouw eigen manier en in jouw eigen stijl te gaan ontwikkelen.

Haar expertise is daarbij onmisbaar, want met websites loop je gegarandeerd soms tegen iets aan. En het lukt haar altijd een oplossing te vinden. Haar trajecten zitten ook echt heel goed in elkaar: de stappen zijn logisch na elkaar gezet, waardoor je zo snel mogelijk tot een heel mooi resultaat komt. Het is me zelfs gelukt om in één week een mooie site te lanceren.

Alles is goed geregeld en de locaties zijn ook heerlijk om te werken. Ook zo fijn dat je alles nog even na kan kijken op haar video’s. Rosanne, je bent top!

Sonja Morbé

Specialist Hoogbegaafheid

Ik heb in maart 2017 de Driedaagse bij Rosanne gevolgd. Ik heb hier heel veel aan gehad. Rosanne neemt overal de tijd voor, je bouwt samen stap voor stap je website op en ze weet echt waar ze het over heeft. Rosanne heeft heel veel kennis van zaken en veel ervaring, dat merkte ik gelijk. Ook heeft ze snel door wat jij specifiek nodig hebt. Zo voelt ze bijvoorbeeld goed aan, wat jouw stijl is en wat voor uitstraling je wilt op je website. Rosanne werkt heel snel, zodat je veel kan doen in korte tijd. Ze gebruikt al jouw tijd heel effectief.

Daarnaast vind ik Rosanne als mens heel fijn en warm. Door privé omstandigheden heb ik uiteindelijk mijn website later pas af kunnen maken en dat was voor Rosanne geen probleem, ook al was de Driedaagse al lang afgelopen. Ze kijkt dus ook echt naar jou als mens en niet alleen als klant.

Wat ik ook een grote meerwaarde vind, is de besloten Facebook groep waar je al je vragen kan stellen. Rosanne en/of haar assistente reageren vaak snel en duidelijk. En anders zijn er vaak andere vrouwen die je helpen. Het altijd vragen kunnen stellen is een grote meerwaarde voor mij, want een website bouwen is 1, maar daarna begint het eigenlijk pas ervaar ik nu en dan is deze ‘hulpdienst’ super belangrijk.

Ik kan elke vrouw die een website wil bouwen aanraden om dit bij Rosanne te doen. Ze is ervaren, zeer kundig, heeft heel veel kennis, heeft een goed gevoel voor stijl en schoonheid en is bovenal een heel fijn mens met een groot hart!

Mariecke Boesaard

Metmariecke.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Ik ben totaal niet technisch. Wat nu?
WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je hoeft niet te programmeren of te coderen. Vind je het toch eng? Het voordeel van de driedaagse is dat ik naast je zit en je kan begeleiden!
Wat is het voordeel van deze driedaagse?
Het voordeel is dat wij samen in drie dagen tijd gaan knallen! Je hebt geen losse eindjes, je maakt snelle beslissingen en in drie dagen tijd ben je echt gefocust bezig met je droomwebsite. Je krijgt direct feedback van mij waardoor je veel sneller klaar bent met je website.
Wat heb ik nodig voor de workshop?
Het is fijn om al een huisstijl te hebben voor je bedrijf. Je hebt al een logo en je bent al bezig geweest met de eerste opzet van je teksten voor op je website.
Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in 6 termijnen betalen. Zie de prijzentabel hierboven.
Ik kan helaas niet op deze data's. Geef je de workshop nog een keer?
Ja, ik ga deze driedaagse workshop zeker herhalen. Dit wordt waarschijnlijk rond januari 2018.
Moet ik al ervaring hebben met WordPress?
Nee, je krijgt de basis uitgelegd van WordPress
Ik ben nog niet begonnen met mijn eigen bedrijf. Kan ik dan wel meedoen?
Ja, je kunt zeker meedoen. Het is wel belangrijk dat je weet wat je precies wilt met je bedrijf. Wat is je visie/missie en ideale klant?

Pin It on Pinterest