Selecteer een pagina

 Iedere maand een creatie-date met jezelf (en met mij;-))

Jouw maandelijkse Creatie-date

Ik faciliteer (iedere maand) een ruimte voor jou,
om je eigen pad weer te voelen én te zien.
Een plek waar jouw creativiteit en energie ruimte en richting krijgen. Individuele begeleiding én verbinding en support van een groep.

Om te voelen waar je de komende maand op mag focussen en te reflecteren op de afgelopen maand.

Om inspiratie te ontvangen. Om diep van binnen te voelen dat jij goed genoeg bent. Vanuit liefdevolle waardering voor jezelf, creëren aan jouw bedrijf en je creaties.

Je hoeft niet in je eentje te reizen. Samen jouw pad ontdekken is veel gezelliger, leuker en lichter.

Tot snel op jouw creatie-date!

Ik geloof dat wanneer jij volledig voelt dat je volledig bent,
dit ook voelbaar wordt in de energie. Dit is ultieme zelfliefde.
En die volledige energie, mag duidelijker naar voren komen.

Voor jezelf. En voor buiten.
Zodat iedereen jou in het hart kan sluiten.

Wie is Rosanne?

Ik ben mama van Sky & Bodhi 👶🐶,
energetische webdesigner (12+ jaar),
business mentor voor creatieve ondernemers ,
reiki master en 4/6 emotionele projector
(voor de mede-HD liefhebbers)
 

Ik had een ontembare groeidrang in het ondernemerschap.

Het ondernemerschap was bijna een verslaving. Ik had een schaalbaar en succesvol bedrijf met veel vrijheid. Alleen verloor ik de creativiteit en verbinding in mijn leven. Ik verlangde naar meer diepgang met klanten. Uiteindelijk was mijn grootste inzicht, dat ik de verbinding kwijt was met mezelf. Mijn bedrijf was de laatste jaren niet meer in balans. Ik ondernam veel vanuit mijn mannelijke energie en ik was heel resultaatgericht.

Mijn grootste les is nu dat ik ‘goed’ genoeg ben.

Ik heb jaren heel hard gewerkt en een supermooi bedrijf opgebouwd. Alleen ging mijn eigen gezondheid eronderuit. Ik gaf meer ‘energie’ aan mijn bedrijf, dan wat ik uiteindelijk had (herkenbaar voor mede-projectors;-)). Ik verdiende ruim een ton per jaar, maar was ik écht gelukkig? Ik voelde een bepaalde leegte van binnen. Ik leefde totaal niet in alignment en volgens mijn design.

Ik ben mij toen gaan verdiepen in energiewerk.

Ik kwam weer thuis in wie ik in essentie ben. Ik kon mij weer verbinden met mijzelf en niet alleen met de ondernemer in mij. Ik ervaar de volledige toestemming om mij nu al goed genoeg te voelen in wie ik ben, los van wat ik heb. Ik gun jou dit ook! Dat je volledig kunt thuiskomen en dat je complete heelheid, rust en voldoening voelt in het ondernemerschap (wat je vervolgens reflecteert op je website).

Leef niet naar je dromen toe,
(be)leef je droom al in jezelf en in het nu.

Hoe kan ik je begeleiden?

01

Mijn proces in een podcast

Laat je (maandelijks) inspireren!

In mijn podcast vertel ik mijn reis in het ondernemerschap (mijn reflecties, fijne meditaties en relaxte business/creatietips). Iedere maand doe ik een collectieve afstemming over de creatie energie van de maand. 

02

Iedere maand een creatie-date met jezelf (en met de groep)

Jouw maandelijkse Creatie date

Ik faciliteer een ruimte voor jou, om je eigen pad weer te voelen én te zien. Een plek waar jouw creativiteit en energie ruimte en richting krijgen. Individuele begeleiding én verbinding en support van een groep. Om te voelen waar je de komende maand op mag focussen en te reflecteren op de afgelopen maand.

03

Ik ben jouw energetische website guide en business mentor in één.

Zin om samen te
gaan reizen?

Ik stem met liefde af wat je wensen zijn voor je bedrijf en voor je website (of online aanbod). Ik bied jou een veilige, inspirerende en creatieve container waar wij samen co-creëren! Graag plan ik een gesprek in om te voelen wat ik voor jou kan betekenen.

Eerst kennismaken?
Ik plan graag een gesprek met je in.

14 + 13 =

Aantal lieverds die ik mocht helpen in haar creatie reis

Lieve woorden van..

01

Deirdre van Rise In

Moeiteloosheid in het creatieproces

“Wat echt als een bonus voelde in onze samenwerking was nogmaals de moeiteloosheid in het creatieproces. We konden steeds intuïtief om de beurt aan de website werken, maar er waren ook vaste contact momenten en afstemmingen waardoor het heel goed in balans was en heel erg snel heeft kunnen ontstaan vanuit ease en plezier. Ik heb hiervoor nog nooit eerder zoveel motivatie en plezier gevoelt over werken aan mijn website en dit kwam echt wel door jouw inspiratie.”

02

Mariecke Boesaard

Ze luistert met al haar zintuigen naar je en voelt aan wat er nodig is om jou steeds een stap verder te helpen.

Soms zijn deze stappen klein en soms juist heel groot. Ze heeft respect voor jou, jouw proces en het tempo daarvan en dat is haar grote kracht: ze probeert geen zaadjes vroegtijdig uit de grond te trekken of een bloem te creëren die dat zaadje helemaal niet in zich heeft. Wil je oprechte, authentieke, afgestemde en bezielde begeleiding? Dan raad ik je Rosanne met heel mijn hart aan.

03

Doran van Veenendaal

Door je op de juiste momenten te laten vertragen, versnelt Rosanne de stroming. Juist door die pauzes, kon ik tijdloze keuzes maken.

Door het blauwdruk traject voel ik voor het eerst in jaren een diepe ‘website-rust’.
Het is een volledigheid die ik wel in mezelf voelde als ondernemer, maar ik kreeg het niet verankerd op mijn site. Het is echt Rosanne haar kracht om je aan te voelen. De rust die zij hierin weet te brengen is subliem. Rosanne is zeer invoelend en strategische businesspartner.

Een persoonlijk bericht van Mandy over onze reis..

met Mandy Visser (Intuïtief Performance guide)

Hé jij!

Gaan we binnenkort op een creatie-date?