Ik nodig je uit om samen met mij jouw online droomprogramma werkelijkheid te maken binnen één week!

Herken jij dit..?

R

Als je het boek ‘Een werkweek van 4 uur‘ leest denk je.. hoe kan ik dit ooit realiseren voor mijn bedrijf?

R

Je wil de stap maken van zzp-er richting ondernemer, je wilt groeien van ‘uurtje factuurtje’ richting jouw eigen online aanbod.

R

De stappen die jij keer op keer met je klanten hebt doorlopen wil je nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.

R

Je wilt al jouw expertise, kennis en ervaring van de afgelopen jaren samensmelten tot een mooi online programma waarmee jij mensen verder kunt helpen.

R

Voel jij je een ondernemer in loondienst? Omdat je eigenlijk hele volle werkdagen maakt en super weinig vrije tijd hebt voor je gezin, vrienden en voor jezelf? Wil je meer de switch maken van ‘in’ je bedrijf werken naar ‘aan’ je bedrijf werken.

“DESIGN YOUR DREAM betekent voor mij vrijheid. Vrijheid om te ondernemen zoals ik dat wil. Mijn salespage en online programma er zo uit te laten zien zoals ik dat wil. Het is mijn visitekaartje. Het geeft weer wie ik ben en hoe ik onderneem.”

Marjan van de Bult

Wat bedoel je precies met
een kickstartweek?

 

Met de kickstartweek wil ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw online programma waar je al een tijdje over droomt maar wat nu werkelijkheid gaat worden! Reserveer één week om echt actie te ondernemen! Kom in de ‘DOEN’ stand.

Iedereen heeft hetzelfde doel: je dromen najagen en de stap te zetten om te groeien naar een Next Level in je bedrijf.

Zodat jij helemaal kunt shinen en al je kennis kunt delen in jouw online programma. Waarom zou je alleen je online programma bouwen? Terwijl je van andere onderneemsters enorm veel inspiratie krijgt! Je ontdekt je blinde vlekken en je kunt brainstormen met gelijkgestemden. Plus niet te vergeten een mentor (ik ;-)) die jullie adviseert en helpt om een super tof online programma te maken die helemaal bij jou past! Ik help jou te focussen en te kijken waar jij jezelf helemaal mee kunt onderscheiden van alle andere ondernemers.

Hoe ziet de kickstartweek eruit?

DAG 1: Visualiseer je droom online programma

 • Toegang tot les 1 van online programma DESIGN YOUR DREAM Next Level
 • Werkboek met 9 intensieve vragen om je droom programma helder te krijgen
 • Je gaat groot dromen en aan de slag met doelen opschrijven voor je programma
 • Je gaat tijd blokken in je agenda om aan de slag te gaan met je grootste dromen!
 • Vanaf nu ga je echt meer ‘nee’ zeggen tegen klanten

DAG 2: Concreet maken

 • Toegang tot les 2 van online programma DESIGN YOUR DREAM Next Level
 • Je gaat nu duidelijk maken hoeveel lessen je gaat maken voor je programma
 • Wordt het een laagdrempelige cursus of echt een high-end programma?
 • Je gaat de prijs bepalen van je programma

DAG 3: Jouw droom academie

 • Toegang tot les 3 van online programma DESIGN YOUR DREAM Next Level
 • Je krijgt een werkboek met een stappenplan hoe je goede teksten schrijft voor je verkooppagina
 • Je krijgt een structuur zodat je precies weet welke teksten je waar moet plaatsen op je verkooppagina
 • Ook krijg je van mij super veel inspirerende verkooppagina’s te zien waarmee je inspiratie kunt opdoen.

DAG 4: Online live training over academies bouwen

 • Op donderdagavond krijg je een online live training van 20:00-21:30 uur
 • Ik vertel hoe je met Divi een academie kunt bouwen en hoe deze beveiligd is.
 • Op het eind kan je live vragen stellen aan mij

Dag 5: Gratis inspiratiegesprek

Op dag 5 gebeurt er iets magisch! Namelijk, je maakt kans op een gratis inspiratiegesprek met mij van 30 minuten!

Meld je aan voor de kickstartweek en maak kans op een gratis inspiratiegesprek om al je vragen aan mij te stellen. Ik denk 30 minuten met je mee om een fantastisch mooi online programma te creëren!

Bonussen

Besloten Facebookgroep waar je elke dag vragen kunt stellen en met elkaar kunt verbinden & brainstormen! Zo deelt iedereen haar ideeën voor een online programma zodat je mega veel inspiratie krijgt! Verder kom ik regelmatig live op Instagram zodat ik je live kan coachen. Ook kom ik live in de Facebookgroep om mijn succesverhalen en tips over hoe mijn programma zo groot is geworden en hoe jij dit ook kunt bereiken te geven!

Wat is het resultaat aan het eind van de week?

i

Je hebt een mega plan voor je online programma om een vliegende start te maken!

Je hebt alle teksten geschreven voor je verkooppagina zodat je straks kunt shinen met een mooie verkooppagina.

Je hebt alle tricks & tools gekregen van mij om een goede start te maken met je online programma

Je hebt een duidelijk doel & focus gecreëerd voor je online programma.

“Door Design Your Dream durfde ik in de spotlights te gaan staan, iets wat ik altijd liever uit de weg ging. Maar door de motiverende reacties van de deelneemsters en Rosanne werd ik een stuk zekerder van mijn zaak.”

Suzan Knaapen

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Met deze kickstartweek wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat je binnen één week al zo veel mooie resultaten kan neerzetten, niet alleen, maar samen met elkaar. Zodat je helemaal in flow bent en gaat knallen met je online programma!

Mijn missie
Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in ‘doen’. Ik help vanaf het begin tot het eind om jouw droombedrijf te realiseren. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Twee jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 400 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

Successen die ik mocht behalen

– Twee succesvolle events georganiseerd met meer dan 150 personen
– Drie online programma’s met meer dan 400 betalende deelnemers
– Mijn jaaromzet is binnen één jaar verdubbeld dankzij mijn online programma
– Succesvol dreamteam om mij heen verzameld

Veelgestelde vragen

Waarom is de kickstartweek niet gratis?

Je krijgt toegang tot drie lessen van mijn online programma en normaal gesproken betaal je voor mijn programma meer dan € 1997,- excl. BTW. En je maakt kans op een gratis inspiratiegesprek met mij.

Hoe werkt het precies?

Zodra je jouw kaartje koopt voor de online kickstartweek krijg je vanaf 9 september dagelijks een mail van mij met een opdracht en krijg je toegang tot mijn besloten online academie (waar les 1, 2 en 3 voor je openstaan) en toegang tot de besloten facebookgroep met gelijkgestemden. Op dag 1, 2 en 3 krijg je toegang tot een les en op dag 4 krijg je een online training over hoe maak je een online cursus? Op de laatste dag maak je kans op een gratis inspiratiegesprek.

Tot wanneer kan ik de video's blijven bekijken?

De video’s, extra bonussen en lessen zijn één week toegankelijk om te kijken. Op zondag 15 september zet ik alles weer op verborgen.

Wat krijg ik als ik me inschrijf?

 • 5 dagen exclusief toegang tot mijn programma (les 1, 2 en 3)
 • Besloten Facebookgroep waar je 24/7 vragen kunt stellen aan mij
 • Online training van 1,5 uur over hoe maak ik een online programma?
 • Je maakt kans op een gratis inspiratiegesprek
 • Extra bonussen

Krijg ik het geld terug als ik meedoe met jouw programma?

Yes! Stel dat je aan de eind van de kickstartweek besluit om mee te doen met mijn programma krijg je het geld van de kickstartweek  terug en ontvang je een kortingscode voor mijn programma. Je doet dan eigenlijk gratis mee met de kickstartweek.

Moet ik ervaring hebben met WordPress of Divi?

Nee, je krijgt de basis uitgelegd van WordPress tijdens de live training op donderdagavond.

“Ik ben oprecht dankbaar voor jou Rosanne Raubun. Met jou voel ik een hartconnectie. Dat gaat verder dan een nieuwe website of een online programma wat ik via jou bouw. Je creëert kansen en ik voel dat je in mij(n bedrijf) gelooft. En ik geloof in jou en jouw mooie hartmissie. Mooier wordt een connectie niet.”

Doran van Veenendaal

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM AAN DE SLAG TE GAAN MET JOUW DROOMPROGRAMMA?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

DESIGN YOUR DREAM deuren sluit zondagavond 1 maart!Start nu >>

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!