Lanceer in één maand een waanzinnig plan voor je droomwebsite
en (online) bedrijf!

Ik nodig je uit om samen met mij
jouw droom werkelijkheid te maken.

Herken jij dit..?

R

Al maanden staat op je to-do lijst: ‘aan de slag te gaan met je website’, maar elke keer stel je het uit of weet je niet zo goed waar je moet beginnen.

R

Je website stroomt niet meer.. Waardoor je ook super weinig klanten binnenkrijgt via je website. Dit moet veranderen. Je wilt vanaf nu weer klanten manifesteren via je droomwebsite!

R

Je gunt jezelf nog te weinig tijd om je droom echt serieus te nemen, bijvoorbeeld door een eigen bedrijf starten of echt aan de slag gaan met een nieuwe dienst of product. Hierdoor zien jouw potentiële klanten ook nog niet wie jij echt bent.

R

Je wil een gratis weggever integreren op je website, nieuwsbriefformulier, online cursus aanbieden via je website, webshop voor je online producten of workshops. Maar geen idee waar je moet beginnen?

R

Je huidige webbouwer heeft weinig tijd en het kost je veel geld om wijzigingen door te voeren. Heb je nieuwe ideeën? Wil je meer groeien in het online ondernemen? Je huidige webbouwer heeft daar geen ervaring mee. Je krijgt elke keer te horen dat het niet mogelijk is.

Ben jij een vrouwelijke ondernemer
en ben je klaar om jezelf online te laten zien?

Wil jij meer in je kracht staan én ook nog iets teruggeven aan de wereld?
Meld je dan nu aan voor de kickstartmaand: lanceer in 30 dagen een plan voor jouw droomwebsite en bedrijf!
De volledige bijdrage gaat naar verkooptrainingen voor jonge vrouwen in Uganda,
zodat zij ook een toekomst voor zichzelf kunnen bouwen. Een initiatief van Plan International Nederland.
Zo creëer je jouw droomplan en help je anderen dit ook te doen. Klinkt goed toch?

“Het maken van mijn eigen website heeft er mede voor gezorgd dat ik steeds meer in mezelf ben gaan geloven. Ik heb echt een flinke stap gezet in hoe serieus ik mijn bedrijf neem en dat is te zien aan mijn website nu. “

Kristy Verboom

Wat bedoel je precies met een Kickstartmaand?

Met de Kickstartmaand wil ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw droomwebsite & (online) bedrijf! Iedereen die mee doet heeft hetzelfde doel: je dromen najagen en aan de slag met een droomplan schrijven voor jouw website. Zodat jij helemaal kan shinen en jezelf kan zijn op je nieuwe website. Waarom zou je alleen je website bouwen? Van andere onderneemsters krijg je juist enorm veel inspiratie! Je ontdekt jouw blinde vlekken en je kunt brainstormen met gelijkgestemden. Plus – niet te vergeten – een mentor (ik ;-)) die jullie adviseert en helpt om een super toffe droomwebsite te maken die helemaal bij jou past! Een website waar jij straks vol trots en verwondering naar zit te kijken!

Hoe ziet de Kickstartmaand eruit?

DAG 1: Maak een plan voor je droomwebsite

 • Toegang tot les 1 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Werkboek van 19 pagina’s
 • Je maakt een plan voor je droomwebsite
 • Jouw ideale klant, verdienmodellen, kernwaarden, missie worden duidelijk tijdens les 1.
 • Het belangrijkste is waar jij met jouw website op gaat focussen.
 • Wat is jouw nummer 1 doel?

DAG 3: Teksten & gratis weggever

 • Toegang tot les 2 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Je krijgt duidelijk welke pagina’s je wilt gebruiken
 • Je gaat aan de slag met teksten schrijven
 • Je homepage qua indeling wordt duidelijk
 • Je gaat een waardevolle gratis weggever bedenken

DAG 5: Jouw droom lay-out

 • Toegang tot les 3 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Je gaat een digitaal brandboard maken
 • Je stijl en sfeer wordt duidelijk op je website
 • Je verzamelt favoriete lettertypes & kleuren
 • Je verzamelt je favoriete websites

DIT KRIJG JIJ ER EXTRA BIJ:

BESLOTEN FACEBOOKGROEP

Je mag de hele maand november onbeperkt vragen stellen in de besloten Facebookgroep van de online Kickstartmaand. Over je droomwebsite, WordPress, online ondernemen en nog veel meer.

ELKE DAG 1 TIP

Je ontvangt elke dag in je mailbox een hele waardevolle tip over hoe je moeiteloos klanten kunt krijgen via je droomwebsite.
30 dagen elke dag één tip. Reken maar uit hoeveel kansen je hierdoor kunt creëren.

LIVE COACHING

Elke week kom ik live in de besloten Facebookgroep waar ik één uur live coaching geef over jouw droomwebsite maken & online ondernemen. Ik behandel al je vragen!

EXCLUSIEVE MASTERCLASS VAN 2 UUR

Aan het eind van de maand op donderdag 29 november om 10:00 uur of om 20:00 uur. Ik geef je live een demonstratie hoe jij een droomwebsite bouwt in WordPress. Ik ga websites reviewen en nóg veel meer tips geven!

EXTRA BONUSSEN

 • De 11 beste positeringsadviezen van Doran Veenendaal
 • Training ‘hoe schrijf je een waanzinnige over mij pagina’ van Christine
 • Training ‘hoe creëer je een authentiek brand voor je bedrijf’ van Elsa Schaddelee
 • Training: ‘hoe werkt ontwerptool Canva’ van mij (Rosanne)

WIN WIN!

Op vrijdag 16 november en vrijdag 7 december maak je kans op een gratis 1-op-1 inspiratiegesprek met mij van 1 uur (online of bij mij op kantoor in Apeldoorn). Ik ga je 1 uur lang helpen met brainstormen en ik deel al mijn adviezen & tips! Aan het eind van het gesprek ga jij met een mega mooi idee naar huis!

Wat is het resultaat aan het eind van de maand?

i

Je hebt een mega website handboek (3 werkboeken) om een vliegende start te maken met jouw droomwebsite!

Je hebt een brandboard gemaakt en je weet al precies hoe jouw droomwebsite eruit komt te zien!

Je hebt een plan gemaakt om van je website een klantmagneet te maken!

Je hebt een duidelijk doel & focus gecreëerd voor je nieuwe website.

Aantal deelnemers die 'JA' zeggen tegen hun dromen

Aantal verkooptrainingen voor jonge vrouwen in Uganda

Totaal in euro's (opbrengst voor Plan Nederland)

BEN JIJ KLAAR OM TE GEVEN?

Voor €25,- doneer je één verkooptraining aan een jonge vrouw in Uganda om haar bedrijf te laten starten.
Koop of een kaartje voor jezelf of koop er twee en geef één kaartje aan je collega-buddy of vriendin!

“Door Design Your Dream durfde ik in de spotlights te gaan staan, iets wat ik altijd liever uit de weg ging. Maar door de motiverende reacties van de deelneemsters en Rosanne werd ik een stuk zekerder van mijn zaak.”

Suzan Knaapen

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Met deze Kickstartmaand wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat je binnen één maand al zo veel mooie resultaten kan neerzetten, niet alleen, maar samen met elkaar. Zodat je helemaal in flow bent en in de winter gaat knallen met je droomwebsite!

Mijn missie
Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in ‘doen’. Ik help vanaf het begin tot het eind om jouw droombedrijf te realiseren. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Twee jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Met dit online programma heb ik al meer dan 300 onderneemsters geholpen met hun droomwebsite.

Veelgestelde vragen

Waarom is de kickstartmaand niet gratis?

Je krijgt toegang tot drie lessen van mijn online programma en normaal gesproken betaal je voor mijn programma meer dan €997,- excl. BTW.

Hoe werkt het precies?

Zodra je hier jouw kaartje koopt voor de online kickstartmaand krijg je direct een mail van mij met een opdracht en krijg je toegang tot mijn besloten online academie (waar les 1, 2 en 3 voor je openstaan). Op dag 1, 3 en 5 krijg je toegang tot een les. Alle lessen blijven één maand (in november) toegankelijk en je hebt één maand toegang tot de besloten Facebookgroep. Waar je dagelijks en wekelijks gecoacht wordt door mij.

Tot wanneer kan ik de video's blijven bekijken?

De video’s, extra bonussen en lessen zijn één maand (november) toegankelijk om te kijken.

Wat krijg ik als ik me inschrijf?

 • + In de eerste week krijg je toegang tot les 1, 2 en 3 en een aantal bonuslessen.+ 30 dagen exclusief toegang tot mijn programma DESIGN YOUR DREAM t.w.v. €997,-+ Toegang tot hele waardevolle bonussen/opnames van mijn event in de academie+ Online masterclass eind november van circa 2 uur+ Iedere dag een tip in je mailbox over hoe jij moeiteloos klanten krijgt via je website+ Besloten Facebookgroep met iedere week live coaching+ 24/7 vragen stellen in de Facebookgroep+ Maak kans op een gratis inspiratiegesprek met mij van 1 uur+ Alle opbrengsten gaan naar Plan Nederland.

Krijg ik 12,50 euro terug als ik meedoe met jouw programma?

Yes! Stel dat je aan de eind van de kickstartmaand besluit om mee te doen met mijn programma krijg je €12,50 korting op mijn programma. Je doet dan eigenlijk gratis mee met de kickstartmaand.

Moet ik ervaring hebben met WordPress?

Nee, dat hoeft niet!

“Haar programma heeft mijn leven veranderd. Want als je jezelf voor gaat stellen dat je je website gaat maken. Ga je je droom voorstellen. Ze zet je daarmee niet alleen functioneel in de lift (website bouwen).”

Doran van Veenendaal

Aantal deelnemers die 'JA' zeggen tegen hun dromen

Aantal verkooptrainingen voor jonge vrouwen in Uganda

Totaal in euro's (opbrengst voor Plan Nederland)

Pin It on Pinterest