Ik nodig je uit om samen met mij jouw droom werkelijkheid te maken.

Herken jij dit..?

R

Al maanden staat op je to-do lijst om aan de slag te gaan met je website, maar elke keer stel je het uit of weet je niet zo goed waar je moet beginnen.

R

Je twijfelt over kleuren, lettertypes, welke foto’s je kunt plaatsen op je website, welke domeinnaam kies je, welke webhosting is goed, op welke diensten moet je je focussen op mijn website? Hierin mis je houvast en een groep gelijkgestemden die samen met jou ook aan de slag willen met een website.

R

Je gunt jezelf nog te weinig tijd om je droom echt serieus te nemen (bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten of echt aan de slag gaan met een nieuwe dienst of product). Waardoor je potentiële klanten ook nog niet zien hoe jij echt bent.

“Het maken van mijn eigen website heeft er mede voor gezorgd dat ik steeds meer in mezelf ben gaan geloven. Ik heb echt een flinke stap gezet in hoe serieus ik mijn bedrijf neem en dat is te zien aan mijn website nu. “

Kristy Verboom

Wat bedoel je precies met een kickstartweek?

Met de kickstartweek wil ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw droomwebsite & bedrijf! Iedereen heeft hetzelfde doel: je dromen najagen en aan de slag met een droomplan schrijven voor je website. Zodat jij na de zomer helemaal kunt shinen en jezelf kunt zijn op je nieuwe website. Waarom zou je alleen je website bouwen? Terwijl je van andere onderneemsters enorm veel inspiratie krijgt! Je ontdekt je blinde vlekken en je kunt brainstormen met gelijkgestemden plus niet te vergeten een mentor (ik ;-)) die jullie adviseert en helpt om een super toffe droomwebsite te maken die helemaal bij jou past! Een website waar jij straks vol trots en verwondering naar zit te kijken!

Hoe ziet de kickstartweek eruit?

DAG 1: Maak een plan voor je droomwebsite

 • Toegang tot les 1 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Werkboek van 19 pagina’s
 • Je maakt een plan voor je droomwebsite
 • Jouw ideale klant, verdienmodellen, kernwaarden, missie worden duidelijk tijdens les 1.
 • Het belangrijkste is waar jij met jouw website op gaat focussen.
 • Wat is jouw nummer 1 doel?

DAG 2: Teksten & gratis weggever

 • Toegang tot les 2 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Je krijgt duidelijk welke pagina’s je wil gebruiken
 • Je gaat aan de slag met teksten schrijven
 • Je homepage qua indeling wordt duidelijk
 • Je gaat een waardevolle gratis weggever bedenken

DAG 3: Jouw droom lay-out

 • Toegang tot les 3 van online programma DESIGN YOUR DREAM
 • Je gaat een digitale brandboard maken
 • Je stijl en sfeer wordt duidelijk op je website
 • Je verzamelt favoriete lettertypes & kleuren
 • Je verzamelt je favoriete websites

DAG 4: Online training WordPress

 • Op donderdagavond krijg je een WordPress online live training om 20:00-21:30 uur
 • Ik vertel over mijn favoriete thema Divi
 • Wat je allemaal met WordPress & Divi kan
 • Google vindbaarheid
 • Op het eind kan je live vragen stellen aan mij

Dag 5: Inspiratieborrel

Op dag 5 gebeurt er iets magisch! Namelijk de eerste 30 mensen die zich inschrijven voor de inspiratieborrel zijn van harte welkom op mijn dreamoffice op vrijdagmiddag 6 juli in Apeldoorn. Tijdens de borrel presenteert iedereen haar plan en krijg je gratis advies van mij! Je krijgt tijdens de borrel heel veel exclusieve tips van mij! De inspiratieborrel is puur een extra bonus en het is niet erg als je niet kunt komen! Ik ga de borrel ook live uitzenden in een besloten Facebookgroep.

Bonussen

Besloten Facebookgroep waar je elke dag vragen kunt stellen en met elkaar kunt verbinden & brainstormen! Zo deelt iedereen haar favoriete websites zodat je mega veel inspiratie krijgt! Je krijgt een dream big podcast van mij voor extra motivatie in je vakantie. Verder krijg je een exclusieve opname te zien van mijn persoonlijke verhaal over hoe ik mijn droomleven creëer. Dit is een opname van een talk tijdens mijn event.

Inspiratieborrel bij mij op kantoor (vol)

LET OP (!): Ik heb maar 30 plekken voor mijn inspiratieborrel op vrijdagmiddag 6 juli in Apeldoorn (op mijn dreamoffice). Koop snel een kaartje voor de online kickstartweeek en verzeker een gratis plekje bij de borrel.

Tijdens de borrel pitch je jouw plan en geef ik gratis advies hoe jij veel sneller kunt doorgroeien naar je mooiste dromen. Verder gaan wij tijdens de borrel samen met elkaar hele mooie plannen maken en wie weet heb jij na de zomer een waanzinnige website staan!

 

Wat is het resultaat aan het eind van de week?

i

Je hebt een mega website handboek (3 werkboeken) om een vliegende start te maken met jouw droomwebsite!

Je hebt een brandboard gemaakt en je weet al precies hoe jij droomwebsite eruit komt te zien!

Je hebt een plan gemaakt om van je website een klantmagneet te maken!

Je hebt een duidelijk doel & focus gecreëerd voor je nieuwe website.

“Door Design Your Dream durfde ik in de spotlights te gaan staan, iets wat ik altijd liever uit de weg ging. Maar door de motiverende reacties van de deelneemsters en Rosanne werd ik een stuk zekerder van mijn zaak.”

Suzan Knaapen

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Met deze kickstartweek wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat je binnen één week al zo veel mooie resultaten kan neerzetten, niet alleen, maar samen met elkaar. Zodat je helemaal in flow bent en in de zomer gaat knallen met je droomwebsite!

Mijn missie
Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in ‘doen’. Ik help vanaf het begin tot het eind om jouw droombedrijf te realiseren. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Twee jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 300 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

 

Veelgestelde vragen

Waarom is de kickstartweek niet gratis?

Je krijgt toegang tot drie lessen van mijn online programma en normaal gesproken betaal je voor mijn programma meer dan €647,- excl. BTW. Plus de eerste 30 deelnemers krijgen een gratis kaartje voor de inspiratieborrel.

Hoe werkt het precies?

Zodra je hier jouw kaartje koopt voor de online mastermind krijg  je vanaf 2 juli dagelijks een mail van mij met een opdracht en krijg je toegang tot mijn besloten online academie (waar les 1, 2 en 3 voor je openstaan) en toegang tot de besloten facebookgroep met gelijkgestemden. Op dag 1, 2 en 3 krijg je toegang tot een les en op dag 4 krijg je een online training via Zoom over WordPress. Op de laatste dag is het mogelijk om live bij mij op kantoor jouw idee te pitchen aan mij en aan de groep. Zodat je waardevolle tips krijgt om nog sneller te groeien met je bedrijf & website.

Ik kan helaas niet op de inspiratieborrel komen van 6 juli heeft de kickstartweek dan wel zin?

Ja natuurlijk! De inspiratieborrel op 6 juli is puur een extra bonus! Ook kom ik regelmatig live in de besloten Facebook groep zodat je de sfeer kan meeproeven.

Tot wanneer kan ik de video's blijven bekijken?
De video’s, extra bonussen en lessen zijn één week toegankelijk om te kijken. Op zondag 8 juli zet ik alles weer op verborgen.
Wat krijg ik als ik me inschrijf?
 • 5 dagen exclusief toegang tot mijn programma (les 1,2 en 3)
 • Besloten Facebookgroep waar je 24/7 vragen kunt stellen aan mij
 • Online training van 1,5 uur over WordPress
 • De eerste 30 deelnemers krijgen een gratis ticket voor mijn inspiratieborrel op 6 juli
 • Extra bonussen
Hoe weet ik dat ik bij de eerste 30 aanmeldingen zit voor de gratis inspiratieborrel?
Ik zet het duidelijk op deze pagina als de inspiratieborrel vol zit!
Krijg ik 17 euro terug als ik meedoe met jouw programma?
Yes! Stel dat je aan de eind van de kickstartweek besluit om mee te doen met mijn programma krijg je €17,- korting op mijn programma. Je doet dan eigenlijk gratis mee met de kickstartweek + inspiratieborrel!
Moet ik ervaring hebben met WordPress?
Nee, je krijgt de basis uitgelegd van WordPress tijdens de live training op donderdagavond.

“Haar programma heeft mijn leven veranderd. Want als je jezelf voor gaat stellen dat je je website gaat maken. Ga je je droom voorstellen. Ze zet je daarmee niet alleen functioneel in de lift (website bouwen).”

Doran van Veenendaal

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM AAN DE SLAG TE GAAN MET JOUW DROOMWEBSITE?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pin It on Pinterest