Selecteer een pagina

Mijn voorbeelden <3

Ik deel met alle liefde mijn voorbeelden met jullie. Deze voorbeelden zijn mijn coaches en mentor. Het zijn vier vrouwen van wie ik enorm veel heb geleerd. Ik stel je graag aan ze voor:

1. Simone Levie

Simone Levie is een zeer succesvol online business coach. Binnen een jaar heeft ze bijna 300 ondernemers geholpen met een prachtige online bedrijf. Ze is bij velen ook wel bekend om haar online programma MPOP (Maak Prachtige Online & offline Programma’s).

Ik ken Simone al een aantal jaren. De eerste keer dat ik Simone tegenkwam was bij een netwerkbijeenkomst in Apeldoorn. Later volgde ik een van mijn eerste workshops bij haar. Ze zei meteen tegen mij: “Rosanne, jij moet je helemaal focussen op de doelgroep vrouwelijke ondernemers. Communiceer het nu meteen op je website en social media kanalen”. Ik volgde haar advies op en groeide vervolgens enorm dankzij deze belangrijke stap. Vervolgens plaatste ik enkele maanden later een bericht op Twitter dat ik op zoek was naar een stagebedrijf voor mijn HBO studie. Simone reageerde enkele minuten later met: “Jaaa, kom bij mij stagelopen!!“. Ik heb tijdens mijn stageperiode enorm veel geleerd van haar over online marketing en ondernemen. Ik kreeg ter afsluiting van mijn stage een supergaaf cadeau van Simone. Namelijk een driedaagse cursus van Laura Babeliowsky, één van Nederlands bekendste businesscoaches. Dit was voor mij ontzettend waardevol.

Daarna ging ik verder met studeren en enige tijd later was ik afgestudeerd. Ik plaatste vol trots een berichtje op Facebook dat ik fulltime voor mijn bedrijf aan de slag ging. Ik kreeg toen een berichtje van Simone en die zei: “Wil je voor mijn sterrenklanten een online academie bouwen, een salespage en een landingspage voor de challenge?”. Wow, dacht ik. Deze kans pak ik met beide handen aan!

Simone heeft altijd super veel vertrouwen in mij gehad. Ik heb altijd erg fijn samengewerkt met haar. Simone is mijn grootste inspiratiebron en voorbeeld. Ze bewijst met haar online programma dat je echt groot kunt worden als online ondernemer. Dankjewel Simone! Dankzij jou ben ook ik enorm gegroeid met mijn eigen online en offline programma’s.

2. Dolly Heuveling van Beek

Dolly Heuveling van Beek werkt met mensen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen. En ja, ik ben ook zo gek! 🙂. Ik ben groot fan van Dolly en van haar droomdoelen methode.

Je weet het vast al wel, maar ik ben fan van het woord ‘droom’. Ik geloof echt in grootse dromen. Dolly had een prachtig online programma gemaakt over hoe je droomdoelen kunt realiseren. Dit programma heb ik bij haar gevolgd. Daarna heb ik bij haar de Nieuwe Coach opleiding gevolgd. Ik wilde namelijk meer verdieping in mijn werk creëren en zelf klanten gaan coachen. Ik heb van Dolly geleerd hoe ik vanuit mijn gevoel en intuïtie kan coachen. Ik heb leren mediteren en manifesteren. Hoe gaaf is het om een grote groep met vrouwen te inspireren en overtuigen dat ze in hun dromen mogen en durven te geloven? Dat heb ik echt geleerd van Dolly! Wow, ik vind haar vibe en haar energie ontzettend fijn. Zij is absoluut een belangrijke mentor voor mij geweest tijdens mijn ondernemerschap.

3. Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is eigenaresse van Annicvw.com (voormalig ILoveFashionNews.com). Ze is ondernemer, adviseur voor ondernemers, spreker en YouTuber. Annic heeft het boek ‘Masterclass Ondernemen’ geschreven.

Annic volg ik wekelijks. Ik bekijk altijd haar vlogs en inspirerende video’s op YouTube. Ik vind haar een ontzettend krachtig en doelgericht persoon. Ik wilde graag gecoacht worden door een ondernemende vrouw met veel ervaring in de online wereld. I Love Fashion News werd in 2009 opgericht door Annic en groeide al snel uit tot de grootste modenieuws website van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Ze heeft inmiddels al meer dan 17.000 abonnees op YouTube en belachelijk veel volgers op Instagram. Annic is een groot voorbeeld voor mij en daarom besloot ik om bij haar een consultancy traject af te nemen. Ik heb samen met Annic een heel duidelijk plan gemaakt voor 2017. Een van de resultaten hiervan is dat ik eindelijk ‘nee’ durf te zeggen tegen klanten. Annic is echt een girlboss met een sterke persoonlijkheid. Nadat ik bij Annic was geweest, groeide het geloof in mijzelf en voel ik nu heel duidelijk aan waar mijn grenzen liggen.

4. Marie Forleo

Marie Forleo is één van de grootste online onderneemsters ter wereld. Ik volg bij haar B-school. Dit is een online cursus waarin je leert hoe je succesvol een (online) bedrijf runt. 

Momenteel volg ik B-school en leer ik nu echt de fijne kneepjes en belangrijke details van online ondernemen. Ik leer nu bijvoorbeeld waarom listbuilding zo ontzettend belangrijk voor je bedrijf is. Haar cursus is van grote toegevoegde waarde voor mij. Marie is echt een ideaal voorbeeld wat betreft online ondernemen.

Mijn advies: start ook met het volgen van deze powervrouwen!

Veel liefs,

[GRATIS E-BOOK]
Start met 5 simpele stappen een online programma

voor meer rust & energie in jouw bedrijf

=

Jij bent een sensitieve hartondernemer en je hebt een goedlopend bedrijf of praktijk, maar je verlangt naar meer rust, energie en ontspanning.

=

Je werkt momenteel veel uren voor een laag uurtarief. Liever wil je jouw huidige aanbod in een online programma gieten en er een goede prijs voor vragen, een prijs die jij echt waard bent.

=

De stappen die jij keer-op-keer met jouw klanten hebt doorlopen, wil jij nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.