Selecteer een pagina

Ik laat jou zien dat je volledig kunt thuiskomen op jouw nieuwe website. Voel volledig, dat je volledig bent met je online aanwezigheid.

Jarenlang voelde ik heel veel steun en liefde in het ondernemerschap.

Ik voelde me niet alleen. Ik was 24/7 met mijn bedrijf bezig. Ik zat in een mega creatieve flow. Ik groeide financieel heel hard. Mijn klanten waren enorm lief. Ik kreeg veel erkenning en waardering. Ik manifesteerde heel veel mooie dromen. Het ondernemerschap voelde als een enorme kick. Alleen voelde het wel echt veilig? Kon ik alle successen echt dragen? Ben ik niet te snel gegroeid?

Ik was altijd super gemotiveerd. Ik was echt een doener. Totdat ik steeds meer voelde van mag het ook zachter? Waarom werk ik zo hard? Waarom ben ik zo ambitieus? Waarom zijn mijn dromen zo grootst? Ik voelde dat ik niet aan het ondernemen was om te groeien. Ik was aan het ondernemen, omdat het mijn grootste en fijnste afleiding was. Een afleiding om niet echt te hoeven voelen.

Mag ik mij gewoon even onveilig voelen? Mag ik mij even k*t voelen? Mag ik ook gewoon even zijn zonder altijd door te hoeven rennen? Ik vond dit erg moeilijk.

Ik was niet ‘thuis’ in mijn eigen lichaam én bedrijf. Ik was altijd aan het geven, alleen kon ik heel moeilijk ontvangen.

Wat heel herkenbaar was voor mij…

5

In mijn bedrijf was ik altijd aan het trekken aan nieuwe klanten. Ik was altijd aan het rennen. Ik had een enorme controledrang. Ik wilde precies weten hoe ik nieuwe klanten kreeg en ik ging van lancering naar lancering. Ik ‘draagde’ heel veel in mijn bedrijf en het voelde totaal niet duurzaam.

5

Ik voelde veel onrust, onveiligheid en weinig ruimte om vanuit enthousiasme te creëren aan mijn bedrijf. 

5

Ik leefde niet volgens mijn human design. Ik had heel veel (bescherm)laagjes om mij heen gecreëerd. 

5

Je krijgt energetische oefeningen, zodat jij vanuit de juiste energie in balans kunt ondernemen en groeien.

5

Je voelt enorme liefde voor jezelf. Je hebt geen gehaast of geremd gevoel meer in je bedrijf. Je voelt van binnen een enorme liefde, dankbaarheid, erkenning en waardering.

Sta in die verbinding met jezelf.
Daarin voel je jouw waarde.
Zoek niet naar waarde vóór je ogen.
Maar voel hem eerst in jouw lijf.

In jouw lijf stroomt energie.
Waar ga jij heen, als je de stroming volgt?
Waar brengt ie je naartoe?

Een energie die volledig is, en niet zoekende is.

Ik help onderneemsters met een website, waarin hun energie krachtiger voelbaar is.
Een energie die volledig is, en niet zoekende is.

Het is mijn gave om de verhoogde energie van jezelf,
tastbaar te maken voor je website (en bedrijf).

Een website is een reflectie van jou. Het plaatje dat vanbinnen leeft,
en wat je ook aan de buitenkant geeft.

Ik geloof dat wanneer jij volledig voelt dat je volledig bent, dit ook voelbaarder wordt. Dit is ultieme zelfliefde. En die volledige energie, mag duidelijker naar voren komen.

Voor jezelf. En voor buiten.
Zodat iedereen jou in het hart kan sluiten.

Ik werk en begeleid vanuit 3 kernbeloftes:

01.

Vertragen

Snelheid kan tegen je werken. Je kunt pas reflecteren als je stilstaat. Daarom is de vertraging zo belangrijk en is rijpingstijd zo waardevol.

Want dan kom je erachter wat je intentie werkelijk is. Dan krijg je weer helderheid. Dan pas maak je zuivere keuzes.

Energiewerk zorgt voor de gezonde vertraging. Het levert je voel,- en onderzoekstijd, waardoor je niet steeds hoeft bij te schaven in een later stadium.

02.

Geloven

Je komt tot je recht, wanneer jezelf op nummer één zet. Geloof meer in jezelf. Als je naar buiten kijkt, voel je je bescheiden. Maar als je naar binnen kijkt, voel je je groots. Hoe ‘thuis’ is het op jouw website? Ben je thuis voor jezelf en voor een ander? 

Jouw veilige thuis, voel je in jezelf en lichaam. Als je je diep van binnen niet veilig voelt, kan je daar niet op bouwen. Als ego voelt dat je niet veilig bent, blijft het altijd een gevecht. Wanneer je meer veiligheid en zekerheid omarmt, maak je makkelijker zuivere keuzes vanuit je hart. We gaan ervaren dat veiligheid er nu al is. Vanuit die fundering bouwen we verder aan je website en bedrijf.

03.

Voelen

Bewandel je eigen pad. Bedenk zelf de route en voel hem ook. Een ander kan dit nooit voor je doen. Jij bent de bestuurder, geen bijrijder. Jij bepaalt. Ik zie iedereen als een uniek exemplaar.

We brengen jouw eigen energie in je website en maken hem helemaal eigen. Zo voel je de kracht en essentie erachter. Jouw eigen bezieling en creativiteit maken je website voelbaar. Dit is fijn voor jezelf (én de voelende bezoeker). 

Be the lighthouse ✨

Stevig en geaard op één plek staan. Jouw licht laten schijnen waardoor potentiële klanten jou kunnen vinden.

Ik zie een website ook wel als een vuurtoren. Een fijne plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Terug naar de kern. Zonder laagjes. Je pure emoties en gevoel laten stromen. Vanuit vertrouwen en veiligheid helemaal jouw plek innemen. Puur door je eigen licht te laten zien.

Coming home

webdesign & mentorship 1:1 traject

 

5

Ik ben jouw creatieve rechterhand voor 6 maanden. Je mag op mij leunen, je mag alles aan mij vragen en ik ben jou sparringspartner. Je mag thuiskomen in jezelf en ik bied je daar alle ruimte en tijd voor.

5

Je krijgt iedere zes weken een retreatmiddag in Epe. Tijdens de retreats duiken wij in jouw human design. Je krijgt van mij een business healing om echt vanuit je hart heldere keuzes te maken. Ik begeleid je om je essentie van dichtbij te voelen en weer thuis te komen bij jezelf.

5
Samen bouwen wij een website, jouw veilige bedding en fundering waarop je kunt bouwen. Ik stem af op jouw human design én energie en ga aan de slag met een kloppende energetische website op maat. Het is een co-creatie. Vanuit deze krachtige energie en verbinding met jezelf ontwerpen wij samen een afgestemde website voor jouw bedrijf.
5

Je hebt 6 maanden support en 1:1 coaching via WhatsApp en Zoom om vragen te stellen over je website en nieuwe energetische stappen die gaat zetten in je bedrijf.

5

Investering is 5000,- excl. btw.
Of betaal 900,- excl. btw euro per maand
(in 6 termijnen).

Deze vrouwen gingen je voor!

Ik zet je stil.
En we volgen jouw energie.
Leven én ondernemen volgens jouw design.
Dit alleen al is een verademing op zich.
Met alle rust en ruimte om te reflecteren: ‘wie ben ik?’
Samen bouwen wij een holistische business fundering die echt alle kanten van jou belicht. Licht en donker.
Vrouwelijke en mannelijke energie. 

Wie is Rosanne?

WEBDESIGNER, BUSINESS MENTOR,
REIKI MASTER, PROJECTOR 4/6,
MAMA VAN SKY EN HONDJE BODHI

Ik ben Rosanne Raubun, al ruim 10 jaar ondernemer, meer dan honderden websites gebouwd en founder van programma DESIGN YOUR DREAM.

Groei stond heel lang centraal. Ik had een ontembare groeidrang in het ondernemerschap. Het ondernemerschap was bijna een verslaving. Ik verdiende ruim een ton per jaar, maar was ik écht gelukkig? Ik voelde een bepaalde leegte van binnen. Ik was alleen maar aan het presteren en leefde totaal niet in alignment en volgens mijn human design.

Ik ben mij toen gaan verdiepen in energiewerk en human design. Ik kwam weer thuis in wie ik in essentie ben. Ik kon mij weer verbinden met mijzelf en niet alleen met de ondernemer in mij. Ik ervaar de volledige toestemming om mij nu al goed genoeg te voelen in wie ik ben, los van wat ik heb. Ik gun jou dit ook! Dat je volledig kunt thuiskomen en dat je complete heelheid, rust en voldoening voelt in het ondernemerschap. 

Het is mijn gave om te verbinden met jou en jouw energie. Ik design een nieuwe ruimte voor jou, waar jij volledig jezelf kunt zijn. Deze ruimte maak ik heel concreet door een website met jou te designen. Een website is de blauwdruk van wie jij in essentie bent. De droom die nu al in jou zit. Jouw website en bedrijf, zijn daar een uiting van.