1-OP-1 LANCEERCOACHING 

VAN 0 NAAR 400 DEELNEMERS IN 3,5 JAAR

Wil jij leren hoe je succesvol online kunt ondernemen én lanceren van binnenuit?
Wil je samen met mij sparren over creatieve online verdienmodellen? Ik help je graag!
Lanceren en online ondernemen vind ik geweldig en het voelt als een tweede natuur voor mij.
In 3,5 jaar tijd heb ik al tientallen keren gelanceerd voor mijn onlineprogramma
en totaal hebben al 400 deelnemers mijn programma’s gekocht.

Ik deel in de online coachsessie en in de cursus al mijn ervaringen, kennis en strategieën
over lanceren en ik deel mijn eigen lanceerplan

1-op-1 online coachsessie
incl. Liefde voor Lanceren programma

€ 147,
nu voor € 97,00

6 MODULES

Les 1:

FOCUS & PLANNING

Focus op één dienst of product tijdens je eerste lancering en maak een jaarplanning.

LES 2:

LANCEER STRATEGIEEN

Welke lanceerstrategie past 100% bij jou? Ik laat alle strategieën zien die ik heb gebruikt.

LES 3:

TOOLS

Welke tools, plugins en programma’s heb je nodig om succesvol te kunnen lanceren?

LES 4:

VERLIEFD OP JE AANBOD

Hoe maak je ‘aanbod’ nog waardevoller

LES 5:

LIEFDEVOL VERKOPEN

Leer om succesvol te verkopen

LES 6:

WINSTGEVENDE TESTIMONIALS

Welke vragen moet jij stellen aan je klanten voor een winstgevende testimonial.

WAT KRIJG JE PRECIES?

5

Online kickstart lanceersessie met mij van 1,5 uur. In de online sessie via Zoom ga ik je inspireren, motiveren en strategieën geven zodat je helemaal READY bent voor het online ondernemerschap. Vanuit vertrouwen en liefde ga jij jouw aanbod lanceren.

5

Een voorbeeld lanceringsplan van mij. In dit plan deel ik marketingstrategieën, geef ik een tijdsplanning wanneer je het beste kunt beginnen, welke activiteiten je kunt organiseren tijdens je lancering etc.  

5

Een lanceertemplate (zodat je een eigen unieke lanceringsplan kan maken voor je eigen diensten)

5

Waardevolle lessen over webinars organiseren, adverteren op socialmedia, e-maillijst verdubbelen, challenges organiseren, contentplanningen en e-mailmarketing.

5

Een lijst van 50 ideeën om je product of dienst te lanceren.

5

High-vibe meditatie zodat je helemaal in de juiste energie zit als je begint met lanceren. Het is belangrijk dat je 100% gelooft in je eigen lancering zonder twijfels.

5

Ik deel mijn do’s & don’ts over lanceren en ik deel alle tools die ik gebruik tijdens het lanceren.

Exclusief 21% btw

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Met ‘Liefde voor lanceren’ wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat je binnen één week al zo veel mooie resultaten kan neerzetten, niet alleen, maar samen met elkaar. Zodat je helemaal in flow bent en gaat knallen met je droomwebsite.

“Ik geloof dat wanneer jij jezelf op één zet, jouw dromen werkelijkheid worden. Ik geloof dat wanneer je JA zegt tegen jezelf, jouw dromen gaan stromen. Wanneer je het kan visualiseren, het écht kan zien, ga je erin geloven. Alleen dan ga je actie ondernemen. Jij moet de stapjes gaan zetten. Om bij jouw droom te komen.”

Mijn missie
Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in ‘doen’. Ik help vanaf het begin tot het eind om jouw droombedrijf te realiseren. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ruim drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 400 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

Nu tijdelijk voor € 97,-!

Na Rosanne al een tijdje te volgen op Instagram en via haar podcast besloot ik in juni het Liefde voor lanceren programma (toen nog Love to launch) aan te schaffen. Het was voor mij een laagdrempelige manier om kennis te maken met de programma’s van Rosanne. Bovendien was ik op dat moment een Instagram-training aan het lanceren, dus ik kon haar adviezen direct toepassen. Mijn eerste gedachte toen ik het begon aan het programma? “Had ik dit maar geweten vóórdat ik begon met lanceren!” Rosanne geeft onwijs veel praktische tips waaruit je zelf de onderdelen kunt kiezen die bij jou passen. Zo maak je je lancering echt ‘eigen’ en dat werkt toch het best. De Instagram-training ging 17 juni van start met 75 betalende deelnemers, een supermooi resultaat! Ik ben wel benieuwd hoeveel deelnemers het hadden kunnen zijn als ik op tijd was begonnen met het toepassen van de tips uit Liefde voor lanceren. 😉

Het voorbeeld van Rosannes lanceerplan vond ik onwijs waardevol, het geeft je een duidelijk beeld van de tijds- en geldinvestering die zij heeft gedaan in haar lancering en wat het haar heeft opgeleverd. Ook de werkboeken die je bij elke les kunt downloaden zijn echt handig. De vragen die je daarin moet beantwoorden laten je niet alleen nadenken over hoe jij je programma of product onder de aandacht gaat brengen, maar ook over bijvoorbeeld je ideale klant en hoe jij je persoonlijke verhaal wilt vertellen op je website of in je webinar.

Mede door het Liefde voor lanceren programma heb ik zoveel vertrouwen in Rosanne dat ik inmiddels haar Next Level programma heb aangeschaft en momenteel ben ik dus bezig met het ontwikkelen van mijn eigen online programma!

Wendy van Wijngaarden

Toen Rosanne de cursus Liefde voor Lanceren op haar verjaardag lanceerde wist ik meteen dat ik mee wilde doen. Ik begon met al wat achtergrond kennis over lanceren aan de cursus en wilde vooral gaan fine-tunen aan mijn eigen lancering. Wat ik niet had verwacht is dat ik mede dankzij deze cursus de stap durfde te zetten om nog maar op één dienst te focussen en daar al mijn aandacht aan te geven. Mijn traject wat al op de plank lag, maar waar te weinig mee gebeurde, heb ik opnieuw leven ingeblazen en opnieuw gelanceerd middels de technieken die ik van Rosanne leerde tijdens Liefde voor Lanceren. De cursus gaf me ontzettend veel handvatten zodat ik lanceren helemaal eigen kon maken en een manier kon vinden die bij mij past. Ik ben super blij dat ik heb deelgenomen. Lanceren is inmiddels echt heel leuk geworden en ik zal zeker vaker het materiaal erbij pakken wanneer ik in de toekomst weer ga lanceren!

Marloes van Goals on Heels

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!