Leer succesvol te lanceren van binnenuit!

50% intuïtie en 50% strategie

Ik geloof heel erg dat online lanceren twee kanten heeft. Je kunt een ijzersterke strategie hebben of een magische salesfunnel, maar als het niet kloppend voelt en niet stroomt dan heb je weinig aan jouw strategie.

Ik heb met mijn online programma DESIGN YOUR DREAM al tientallen lanceringen georganiseerd. Van webinars, challenges organiseren tot 1-op-1 gesprekken.

Mijn grootste en succesvolle lancering was een omzet van 40.000 euro (met een advententiebudget van minder dan €1.000,-).

Wat is mijn intentie met de cursus?

In mijn online cursus Liefde voor Lanceren wil ik je twee belangrijke aspecten leren. Ik wil je leren dat de ‘energie’ echt kloppend moet zijn bij een lancering. Je leert in mijn cursus om echt van lanceren te houden. Verliefd worden op je eigen intuïtieve lancering met een hele slimme strategie.

Lanceren en online ondernemen vind ik mega geweldig en het voelt als een tweede natuur voor mij. Inmiddelss doen al meer dan 500 deelnemers mee aan mijn ‘high-end’ online programma DESIGN YOUR DREAM.

Ik deel in de cursus Liefde voor Lanceren al mijn ervaringen, kennis, enthousiaste energie en strategieën over lanceren en je krijgt een kijkje achter de schermen hoe ik lanceer! 

Nu tijdelijke actie (!)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gun jezelf een moeiteloze en makkelijke lancering <3

Wil je starten met een succesvol online lancering voor jouw programma, cursus, dienst, workshop of product? Wil je 100% vertrouwen krijgen in jouw lancering? Voel jij een YES? Doe mee met mijn online cursus Liefde voor Lanceren!

€ 147,
nu voor € 97,00

5 MODULES + bonus

Les 1:

FOCUS & PLANNING

Focus op één dienst of product tijdens je eerste lancering en maak een jaarplanning.

LES 2:

LANCEER STRATEGIEEN

Welke lanceerstrategie past 100% bij jou? Ik laat alle strategieën zien die ik heb gebruikt.

LES 3:

TOOLS

Welke tools, plugins en programma’s heb je nodig om succesvol te kunnen lanceren?

LES 4:

VERLIEFD OP JE AANBOD

Hoe maak je ‘aanbod’ nog waardevoller

LES 5:

LIEFDEVOL VERKOPEN

Leer om succesvol te verkopen

Bonus:

WINSTGEVENDE TESTIMONIALS

Welke vragen moet jij stellen aan je klanten voor een winstgevende testimonial.

WAT KRIJG JE PRECIES?

5

Een voorbeeld lanceringsplan van mij. In dit plan deel ik marketingstrategieën, geef ik een tijdsplanning wanneer je het beste kunt beginnen, welke activiteiten je kunt organiseren tijdens je lancering etc.  

5

Een lanceertemplate (zodat je een eigen unieke lanceringsplan kan maken voor je eigen diensten)

5

Een lijst van 50 ideeën om je product of dienst te lanceren.

5

Waardevolle lessen over webinars organiseren, adverteren op socialmedia, e-maillijst verdubbelen, challenges organiseren, contentplanningen en e-mailmarketing.

5

High-vibe meditatie zodat je helemaal in de juiste energie zit als je begint met lanceren. Het is belangrijk dat je 100% gelooft in je eigen lancering zonder twijfels.

5

Ik deel mijn do’s & don’ts over lanceren en ik deel alle tools die ik gebruik tijdens het lanceren.

Nu tijdelijke actie (!)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Exclusief 21% btw

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Met ‘Liefde voor lanceren’ wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat je binnen één week al zo veel mooie resultaten kan neerzetten, niet alleen, maar samen met elkaar. Zodat je helemaal in flow bent en gaat knallen met je lancering.

“Ik geloof dat wanneer jij jezelf op één zet, jouw dromen werkelijkheid worden. Ik geloof dat wanneer je JA zegt tegen jezelf, jouw dromen gaan stromen. Wanneer je het kan visualiseren, het écht kan zien, ga je erin geloven. Alleen dan ga je actie ondernemen. Jij moet de stapjes gaan zetten. Om bij jouw droom te komen.”

Mijn missie
Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in ‘doen’. Ik help vanaf het begin tot het eind om jouw online droombedrijf te realiseren. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun online droombedrijf zichtbaar te maken. Ruim vijf jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin ik je leer om een droomwebsite, lancering  en online academie te bouwen van binnenuit. Ik heb al meer dan 450 onderneemsters geholpen met mijn programma.

Nu tijdelijke actie (!)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nu tijdelijk voor € 97,-!

Na Rosanne al een tijdje te volgen op Instagram en via haar podcast besloot ik in juni het Liefde voor lanceren programma (toen nog Love to launch) aan te schaffen. Het was voor mij een laagdrempelige manier om kennis te maken met de programma’s van Rosanne. Bovendien was ik op dat moment een Instagram-training aan het lanceren, dus ik kon haar adviezen direct toepassen. Mijn eerste gedachte toen ik het begon aan het programma? “Had ik dit maar geweten vóórdat ik begon met lanceren!” Rosanne geeft onwijs veel praktische tips waaruit je zelf de onderdelen kunt kiezen die bij jou passen. Zo maak je je lancering echt ‘eigen’ en dat werkt toch het best. De Instagram-training ging 17 juni van start met 75 betalende deelnemers, een supermooi resultaat! Ik ben wel benieuwd hoeveel deelnemers het hadden kunnen zijn als ik op tijd was begonnen met het toepassen van de tips uit Liefde voor lanceren. 😉

Het voorbeeld van Rosannes lanceerplan vond ik onwijs waardevol, het geeft je een duidelijk beeld van de tijds- en geldinvestering die zij heeft gedaan in haar lancering en wat het haar heeft opgeleverd. Ook de werkboeken die je bij elke les kunt downloaden zijn echt handig. De vragen die je daarin moet beantwoorden laten je niet alleen nadenken over hoe jij je programma of product onder de aandacht gaat brengen, maar ook over bijvoorbeeld je ideale klant en hoe jij je persoonlijke verhaal wilt vertellen op je website of in je webinar.

Mede door het Liefde voor lanceren programma heb ik zoveel vertrouwen in Rosanne dat ik inmiddels haar Next Level programma heb aangeschaft en momenteel ben ik dus bezig met het ontwikkelen van mijn eigen online programma!

Wendy van Wijngaarden

Toen Rosanne de cursus Liefde voor Lanceren op haar verjaardag lanceerde wist ik meteen dat ik mee wilde doen. Ik begon met al wat achtergrond kennis over lanceren aan de cursus en wilde vooral gaan fine-tunen aan mijn eigen lancering. Wat ik niet had verwacht is dat ik mede dankzij deze cursus de stap durfde te zetten om nog maar op één dienst te focussen en daar al mijn aandacht aan te geven. Mijn traject wat al op de plank lag, maar waar te weinig mee gebeurde, heb ik opnieuw leven ingeblazen en opnieuw gelanceerd middels de technieken die ik van Rosanne leerde tijdens Liefde voor Lanceren. De cursus gaf me ontzettend veel handvatten zodat ik lanceren helemaal eigen kon maken en een manier kon vinden die bij mij past. Ik ben super blij dat ik heb deelgenomen. Lanceren is inmiddels echt heel leuk geworden en ik zal zeker vaker het materiaal erbij pakken wanneer ik in de toekomst weer ga lanceren!

Marloes van Goals on Heels

GRATIS EBOOK: Start in 5 simpele stappen met een online programma voor meer rust & energie in jouw bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Maak een gratis proefaccount aan in mijn DESIGN YOUR DREAM academie [7 DAGEN TOEGANG]

Maak een gratis proefaccount aan in mijn DESIGN YOUR DREAM academie [7 DAGEN TOEGANG]

 

Joehoe wat supertof! Je hoort heel snel van mij.