ONLINE PROGRAMMA OVER SUCCESVOL LANCEREN

Van 3 t/m 7 juni

VAN 0 NAAR 400 DEELNEMERS IN 3,5 JAAR

Wil jij leren hoe je succesvol ‘online’ kunt lanceren? Voor jouw programma, evenenement of 1-op-1 diensten? Ik help je graag! Lanceren vind ik geweldig en het voelt als een tweede natuur voor mij. In 3,5 jaar tijd heb ik al tientallen keren gelanceerd voor mijn onlineprogramma en totaal hebben al 400 deelnemers mijn programma’s gekocht. Ik deel in dit programma al mijn ervaringen, kennis en strategieën over lanceren en ik deel mijn eigen lanceerplan

Alleen vandaag te koop: Love to Launch programma

€ 147,- nu voor 74,-

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

6 MODULES

Les 1:

FOCUS & PLANNING

Focus op één dienst of product tijdens je eerste lancering en maak een jaarplanning.

LES 2:

LANCEER STRATEGIEEN

Welke lanceerstrategie past 100% bij jou? Ik laat alle strategieën zien die ik heb gebruikt.

LES 3:

GRATIS WAARDE

Creëer gratis waarde voor vertrouwen

LES 4:

VERLIEFD OP JE AANBOD

Hoe maak je ‘aanbod’ nog waardevoller

LES 5:

LIEFDEVOL VERKOPEN

Leer om succesvol te verkopen

LES 6:

BONUSSEN

De laatste trigger om ‘ja’ te zeggen

WAT KRIJG JE PRECIES?

5

Een voorbeeld lanceringsplan van mij. In dit plan deel ik marketingstrategieën, geef ik een tijdsplanning wanneer je het beste kunt beginnen, welke activiteiten je kunt organiseren tijdens je lancering etc.  

5

Een lanceertemplate (zodat je een eigen unieke lanceringsplan kan maken voor je eigen diensten)

5

Waardevolle lessen over webinars organiseren, adverteren op socialmedia, e-maillijst verdubbelen, challenges organiseren, contentplanningen en e-mailmarketing.

5

Een lijst van 50 ideeën om je product of dienst te lanceren.

5

High-vibe meditatie zodat je helemaal in de juiste energie zit als je begint met lanceren. Het is belangrijk dat je 100% gelooft in je eigen lancering zonder twijfels.

5

Ik deel mijn do’s & don’ts over lanceren en ik deel alle tools die ik gebruik tijdens het lanceren.

Excl. 21% btw

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wie ben ik?

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Met ‘Love to launch’ wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat je binnen één week al zo veel mooie resultaten kan neerzetten, niet alleen, maar samen met elkaar. Zodat je helemaal in flow bent en gaat knallen met je droomwebsite.

“Ik geloof dat wanneer jij jezelf op één zet, jouw dromen werkelijkheid worden. Ik geloof dat wanneer je JA zegt tegen jezelf, jouw dromen gaan stromen. Wanneer je het kan visualiseren, het écht kan zien, ga je erin geloven. Alleen dan ga je actie ondernemen. Jij moet de stapjes gaan zetten. Om bij jouw droom te komen.”

Mijn missie
Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in ‘doen’. Ik help vanaf het begin tot het eind om jouw droombedrijf te realiseren. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ruim drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 350 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

Alleen vandaag te koop: Love to Launch programma

€ 147,- nu voor 74,-

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.Bedankt voor je inschrijving!

Gratis Instagram cursus op 20, 21 en 22 mei:

Hoe maak je een droomwebsite met impact?

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring. Doe jij mee aan de 3-daagse? Wij gaan op maandag 20 mei starten!You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.You have Successfully Subscribed!