Online training:

Maak een plan voor jouw (online) droombedrijf!

Zonder plan blijf je zoeken..

Misschien herken je het wel. Je wil dolgraag een eigen bedrijf starten of je wil graag een online programma maken. Je bent direct met de uitwerking bezig en met het ‘bouwen’ van alle plannen. Je vergeet de belangrijkste stap namelijk even stil staan en ‘voelen’ wat wil je nu eigenlijk? Waar sta je voor? Waar wil je nu echt op focussen? Wat is je plan? Want zonder plan blijf je zoeken en rondjes lopen. Je twijfelt bij elke keuze en je bedrijf wankelt. Gun jezelf even een moment van stilte en een hele mooie fundering voor je bedrijf.

Begin niet met jaren ploeteren in je bedrijf,
maar zorg voor een extreme focus en maak een plan volledig
vanuit je hart waardoor je bedrijf ineens MEGA gaat stromen!

Visualiseer je droomleven & bepaal je eigen voorwaarden.
Zet jezelf op nummer 1 in je leven én bedrijf! Je stelt je voor dat je je jouw droom al gerealiseerd hebt. Waar je dan bent, met wie je dan bent en hoe dat op dat moment voelt. Doordat je jouw verlangen helemaal doorleeft en voelt, creëer je daarbij de juiste energie, en dat is cruciaal.

|

Zoom in op jezelf van binnen naar buiten & vertel jouw unieke verhaal.
De kracht van een succesvol online bedrijf is heel dicht bij jezelf blijven. Hoe beter jij jezelf leert kennen, hoe bewuster jij die keuzes in je bedrijf kunt maken die echt bij je passen. De juiste klanten zullen je zo zonder twijfel weten te vinden.

Ontwerp je droombedrijf én aanbod volledig vanuit intuïtie.
We gaan nadenken over dat ultieme aanbod dat alleen jij voor je klanten hebt. Een aanbod dat jouw klanten niet kunnen weigeren, en waar jij voor jezelf ook precies uithaalt wat belangrijk is voor jou. Qua voldoening, maar ook in omzet en bijvoorbeeld energie of gezondheid.

Wil je toegang tot mijn eerste module ‘Maak een plan voor jouw (online) droombedrijf?’.
Meld je aan en start direct met jouw droomplan!

Nu voor € 37,- 

“Deze module heeft me zoveel focus en helderheid gegeven!”

Zonder deze module had ik daar heel lang over gedaan, maar nu heb ik in de flow eigenlijk alle onderdelen al geschreven. Rosanne legt op een rustige manier uit en geeft voorbeelden van haarzelf, dat, samen met de heldere werkboeken en mooie meditatie maakt het heel makkelijk om het voor je te zien en je plan te schrijven.

Mijke Linssen

www.soulplay.nl

“Ik had een manier nodig om uit te zoomen.”

Ik ben nu 2 jaar bezig met mijn bedrijf, en voelde dat het wrong, de beschikbare tijd met de hoeveelheid impact die ik wil maken en wat ik het liefste wil doen. Ik had een manier nodig om uit te zoomen. Door de module “Maak een plan voor jouw (online) droombedrijf” lukte dit heel goed.

Wat ik mooi vind aan deze lessen, is dat je bij het begin begint en echt helemaal uitzoomt. De vele vragen die Rosanne daarbij stelt, helpen om te visualiseren hoe je het voor je ziet, en het vervolgens concreet te maken. Wat je wil doen, voor wie, en hoe. Steeds vanuit jezelf, niet wat een ander wil of verwacht.

Elisabeth van Heiningen

www.vormaanverlies.nl

Ik dacht eerst heeft deze module nog wel meerwaarde voor mij? Ik heb al zoveel nagedacht over mijn visie en doelgroep.”

Je hebt me aangemoedigd om naar binnen te blijven keren. Ik ben zo snel geneigd mijn aanbod aan te passen aan wat gangbaar is en aan tips van anderen. Maar het mag van binnenuit komen, uit mijn hart. Zodat mijn bedrijf voor 100% bij mij past.

Famke van Wuijckhuijse

www.eenopgeruimdthuis.nl

Nu voor € 37,- 

GRATIS ROADMAP:Van offline naar online

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!