Online training (tijdelijk gratis):

Deepdive plan voor jouw (online) droombedrijf

Jouw droomreis naar binnen!

In de online training (module 1 van mijn complete DESIGN YOUR DREAM programma) gaan wij aan de slag met een plan maken voor jouw online droombedrijf. Gun jezelf hier een aantal weken voor om naar binnen te keren in jezelf. Het doel van deze module is vooral om je even stil te laten staan bij jezelf. Je raakt als ondernemer snel beinvloed door alle ‘online’ prikkels, alleen heel diep van binnen voel je heel intuitief welke keuzes goed zijn voor jou in jouw onderneming. Gun jezelf een moment om naar binnen te keren. Alle magische antwoorden zittten al in jou! 

Stop even met doorrennen en sta even stil wat er binnenin ons leeft. Bij de verlangens in ons hart, de vragen die we hebben en de antwoorden die we zoeken. Terwijl in dat stilstaan zoveel waarde, richting en focus zit.

Focus die ons gaat helpen om van onze dromen ook daadwerkelijk een kloppend droombedrijf en online programma te bouwen <3! Om vervolgens in een mega groeiversnelling te komen!

“Je hoeft het niet buiten jezelf te zoeken.
Alle antwoorden vind je in jezelf. ”

OVERZICHT LESSEN:

LES 01.

Visualiseer je droomleven & bepaal je eigen voorwaarden.

Zet jezelf op nummer 1 in je leven én bedrijf! Je stelt je voor dat je je jouw droom al gerealiseerd hebt. Waar je dan bent, met wie je dan bent en hoe dat op dat moment voelt. Doordat je jouw verlangen helemaal doorleeft en voelt, creëer je daarbij de juiste energie, en dat is cruciaal.

LES 02.

Zoom in op jezelf van binnen naar buiten & vertel jouw unieke verhaal.


De kracht van een succesvol online bedrijf is heel dicht bij jezelf blijven. Hoe beter jij jezelf leert kennen, hoe bewuster jij die keuzes in je bedrijf kunt maken die echt bij je passen. De juiste klanten zullen je zo zonder twijfel weten te vinden.

LES 03.

Ontwerp je droombedrijf én aanbod volledig vanuit intuïtie.


We gaan nadenken over dat ultieme aanbod dat alleen jij voor je klanten hebt. Een aanbod dat jouw klanten niet kunnen weigeren, en waar jij voor jezelf ook precies uithaalt wat belangrijk is voor jou. Qua voldoening, maar ook in omzet en bijvoorbeeld energie of gezondheid.

Wil je toegang tot mijn eerste module ‘Maak een plan voor jouw (online) droombedrijf?’.
Meld je aan en start direct met jouw droomplan!

Normaal voor €37,- nu tijdelijk gratis!
Gebruik de kortingscode ‘droombedrijf’

“Deze module heeft me zoveel focus en helderheid gegeven!”

Zonder deze module had ik daar heel lang over gedaan, maar nu heb ik in de flow eigenlijk alle onderdelen al geschreven. Rosanne legt op een rustige manier uit en geeft voorbeelden van haarzelf, dat, samen met de heldere werkboeken en mooie meditatie maakt het heel makkelijk om het voor je te zien en je plan te schrijven.

Mijke Linssen

www.soulplay.nl

“Ik had een manier nodig om uit te zoomen.”

Ik ben nu 2 jaar bezig met mijn bedrijf, en voelde dat het wrong, de beschikbare tijd met de hoeveelheid impact die ik wil maken en wat ik het liefste wil doen. Ik had een manier nodig om uit te zoomen. Door de module “Maak een plan voor jouw (online) droombedrijf” lukte dit heel goed.

Wat ik mooi vind aan deze lessen, is dat je bij het begin begint en echt helemaal uitzoomt. De vele vragen die Rosanne daarbij stelt, helpen om te visualiseren hoe je het voor je ziet, en het vervolgens concreet te maken. Wat je wil doen, voor wie, en hoe. Steeds vanuit jezelf, niet wat een ander wil of verwacht.

Elisabeth van Heiningen

www.vormaanverlies.nl

Ik dacht eerst heeft deze module nog wel meerwaarde voor mij? Ik heb al zoveel nagedacht over mijn visie en doelgroep.”

Je hebt me aangemoedigd om naar binnen te blijven keren. Ik ben zo snel geneigd mijn aanbod aan te passen aan wat gangbaar is en aan tips van anderen. Maar het mag van binnenuit komen, uit mijn hart. Zodat mijn bedrijf voor 100% bij mij past.

Famke van Wuijckhuijse

www.eenopgeruimdthuis.nl

Normaal voor €37,- nu tijdelijk gratis!
Gebruik de kortingscode ‘droombedrijf’

GRATIS EBOOK: Start in 5 simpele stappen met een online programma voor meer rust & energie in jouw bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Maak een gratis proefaccount aan in mijn DESIGN YOUR DREAM academie [7 DAGEN TOEGANG]

Maak een gratis proefaccount aan in mijn DESIGN YOUR DREAM academie [7 DAGEN TOEGANG]

 

Joehoe wat supertof! Je hoort heel snel van mij.