Maak je bedrijf (én website)
human design proof!

Online experience van 4 weken

Wie ben jij in essentie?
Wie ben jij als jij volledig innerlijk aanwezig bent in je bedrijf en op je website?

Sta in die verbinding met jezelf.
Daarin voel je jouw waarde.
Zoek niet naar waarde vóór je ogen.
Maar voel hem eerst in jouw lijf.
Alle antwoorden zitten in jou.
Ben jij ready om jezelf op een diepere laag te ontdekken?

Ik geloof dat wanneer jij volledig voelt dat je volledig bent,
dit ook voelbaar wordt in de energie. Dit is ultieme zelfliefde.
En die volledige energie, mag duidelijker naar voren komen.

Voor jezelf. En voor buiten.
Zodat iedereen jou in het hart kan sluiten.

Welke thema's ga ik bespreken?

$

Ik vertel over iedere energietype en geef praktische tips over hoe jij je bedrijf vormgeeft volgens jouw energietype en de vertaalslag naar je website en online uitstraling.

$

Waarom het zo belangrijk is om vanuit alignment (met jezelf op nr. 1) te creëren en innerlijk aanwezig te zijn in jouw bedriijf en op jouw website.

$

Waarom jouw profiel, autoriteit, motivatie, zon poort en environment zo belangrijk is voor je bedrijf en website.

$

Wanneer voelt het zuiver en kloppend als jij aan de slag gaat met nieuwe teksten schrijven, kiezen voor een scherpere positionering of nieuw aanbod.

$

Balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie in het creatieproces én in de uitstraling op jouw website.

$

Hoe jij tijdens het creatie/lancerings- en promotieproces in verbinding blijft met jezelf en jouw design.

$

Ik deel mijn visie over human design en hoe ik de vertaalslag maak naar je website en bedrijf. 

Je krijgt:

L

Masterclass replay: ‘Maak je bedrijf en website human design proof!’ van 2,5 uur (geschikt voor alle energietypes binnen human design en voor newbies en ervaren human design kenners).

L

Meditatie audio voor alle energietypes binnen HD. Ik neem voor iedere energietype een afgestemde meditatie op. Heel fijn om iedere dag in te tunen op jouw energietype en te verbinden met je eigen energie. 

L

Inclusief live programma met wekelijks een zoomcall op maandagochtend. Tijdens de call geef ik feedback, zijn een paar hotseat plekken voor een afgestemde HD business reading en sluit ik af met een meditatie om vanuit de juiste energie te creëren. Van 18 september t/m 23 oktober. 

L

Aan het eind van de 4 weken is jouw bedrijf én website human design proof! Trek je veel makkelijker en vol vertrouwen nieuwe klanten aan met jouw fijne energie. Je voelt in je hele lijf dat je weer helemaal geactiveerd bent en je bent weer helemaal in verbinding met jezelf en je bedrijf!

Ik ben mama van Sky & Bodhi 👶🐶,
energetische business designer, reiki master
en 4/6 emotionele projector
(voor de mede-HD liefhebbers)
 

Ik had een ontembare groeidrang in het ondernemerschap.

Het ondernemerschap was bijna een verslaving. Ik had een schaalbaar en succesvol bedrijf met veel vrijheid. Alleen verloor ik de creativiteit en verbinding in mijn leven. Ik verlangde naar meer diepgang met klanten. Uiteindelijk was mijn grootste inzicht, dat ik de verbinding kwijt was met mezelf. Mijn bedrijf was de laatste jaren niet meer in balans. Ik ondernam veel vanuit mijn mannelijke energie en ik was heel resultaatgericht.

Mijn grootste les is nu dat ik ‘goed’ genoeg ben.

Ik heb jaren heel hard gewerkt en een supermooi bedrijf opgebouwd. Alleen ging mijn eigen gezondheid eronderuit. Ik gaf meer ‘energie’ aan mijn bedrijf, dan wat ik uiteindelijk had (herkenbaar voor mede-projectors;-)). Ik verdiende ruim een ton per jaar, maar was ik écht gelukkig? Ik voelde een bepaalde leegte van binnen. Ik leefde totaal niet in alignment en volgens mijn design.

Ik ben mij toen gaan verdiepen in energiewerk.

Ik kwam weer thuis in wie ik in essentie ben. Ik kon mij weer verbinden met mijzelf en niet alleen met de ondernemer in mij. Ik ervaar de volledige toestemming om mij nu al goed genoeg te voelen in wie ik ben, los van wat ik heb. Ik gun jou dit ook! Dat je volledig kunt thuiskomen en dat je complete heelheid, rust en voldoening voelt in het ondernemerschap.

Aantal lieverds die ik mocht helpen in haar webdesign reis

Lieve woorden van..

01

Deirdre van Rise In

Moeiteloosheid in het creatieproces

“Wat echt als een bonus voelde in onze samenwerking was nogmaals de moeiteloosheid in het creatieproces. We konden steeds intuïtief om de beurt aan de website werken, maar er waren ook vaste contact momenten en afstemmingen waardoor het heel goed in balans was en heel erg snel heeft kunnen ontstaan vanuit ease en plezier. Ik heb hiervoor nog nooit eerder zoveel motivatie en plezier gevoelt over werken aan mijn website en dit kwam echt wel door jouw inspiratie.”

02

Mariecke Boesaard

Ze luistert met al haar zintuigen naar je en voelt aan wat er nodig is om jou steeds een stap verder te helpen.

Soms zijn deze stappen klein en soms juist heel groot. Ze heeft respect voor jou, jouw proces en het tempo daarvan en dat is haar grote kracht: ze probeert geen zaadjes vroegtijdig uit de grond te trekken of een bloem te creëren die dat zaadje helemaal niet in zich heeft. Wil je oprechte, authentieke, afgestemde en bezielde begeleiding? Dan raad ik je Rosanne met heel mijn hart aan.

03

Doran van Veenendaal

Door je op de juiste momenten te laten vertragen, versnelt Rosanne de stroming. Juist door die pauzes, kon ik tijdloze keuzes maken.

Door het blauwdruk traject voel ik voor het eerst in jaren een diepe ‘website-rust’.
Het is een volledigheid die ik wel in mezelf voelde als ondernemer, maar ik kreeg het niet verankerd op mijn site. Het is echt Rosanne haar kracht om je aan te voelen. De rust die zij hierin weet te brengen is subliem. Rosanne is zeer invoelend en strategische businesspartner.

Een persoonlijk bericht van Mandy over onze reis..

met Mandy Visser (Intuïtief Performance guide)

Leef niet naar je dromen toe,
(be)leef je droom al in jezelf en in het nu.