DESIGN YOUR DREAM NEXT LEVEL

Creëer een online droomprogramma die bij jou past! <3

Droom jij van een online programma… Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

R

je hebt eigenlijk helemaal geen tijd en je werkt 5 dagen in de week voor klanten

R

je hebt weinig plezier in je werk omdat teveel werkt

R

je bent toe om de volgende stap te zetten en echt serieus te groeien met jouw bedrijf

R

je wil klanten loslaten, vaker ‘nee’ zeggen en gaan werken met een dreamteam

R

je wil meer vrijheid creëren voor je gezin en jezelf

R

je vindt dat het nu tijd is om alle kennis die je hebt om te zetten tot een programma

R

je gaat nu niet meer tientallen of honderden klanten helpen maar duizenden! Maak je bedrijf schaalbaar en durf groots te dromen

R

je durft te staan voor jouw expertstatus en durf 100% jezelf te zijn. Jij bent helemaal goed zoals jij bent!

“DESIGN YOUR DREAM betekent voor mij vrijheid. Vrijheid om te ondernemen zoals ik dat wil. Mijn salespage en academie er zo uit te laten zien zoals ik dat wil. Het is mijn visitekaartje. Het geeft weer wie ik ben en hoe ik onderneem.”

Marjan van de Bult

MIJN DROOM

Ik droom van een wereld waarin vrouwen vanuit eigen kracht hun online droombedrijf en programma neerzetten. Zodat je als vrouw kunt zijn wie je werkelijk bent. Ik droom ervan dat vrouwelijke ondernemers een inspirerende plek hebben, waar zij zich kunnen ontwikkelen. Persoonlijk en zakelijk.

Een plek waar je je kunt verbinden en inspireren. Leren. Van anderen en van jezelf. Een plek waar je kunt dromen. En ook gaat ‘doen’. Waar jij je bedrijf manifesteert met je online programma.

PROGRAMMA DESIGN YOUR DREAM ‘NEXT LEVEL’

Een online en offline programma van 8 weken met één pauzeweek. Je ontvangt elke maandag om 9:00 uur een les van mij in je mailbox. Ik start mijn programma met een online kickstart-sessie om 20:00 uur. Je kunt altijd terecht in de besloten Facebook groep voor vragen. Aan het einde van mijn programma heb je een online programma, een mega plan om je programma te lanceren en je bent meer zichtbaar online!

WIL JIJ DIT OOK…?

R

Samen bouwen

Ik geloof in de kracht van verbinding. DESIGN YOUR DREAM heeft een prachtige online community opgezet waarin vrouwen zich verbinden. Veel vrouwen zijn nu ook in real life verbonden. En ze hebben één ding gemeen. Samen werken ze aan hun droomprogramma. Samen helpen ze elkaar om in je eigen kracht te staan. Samen kom je verder.

R

Groeien in jouw bedrijf

De aanjager van een droom is kracht om te willen groeien. De kracht om het beste leven te creëren voor jezelf. De kracht om jezelf geluk te gunnen. Jouw ambitie zorgt ervoor dat je jouw droom serieus neemt. En dat je gaat groeien.

R

Vrijheid en onafhankelijkheid

Mijn Next Level programma is erop gericht dat je het ‘zelf’ kan en gaat realiseren. Je start direct met het vormgeven van jouw droomprogramma. Het feit dat jij zelf jouw programma en droombedrijf bouwt, maakt het puur en krachtig. Jouw liefde, energie en werkelijke zelf zit erin. Met jouw online programma creëer je vrijheid en onafhankelijkheid.

R

Trots zijn op jezelf

Jezelf zichtbaar maken en jouw droombedrijf opzetten is een spannend proces. Daarom is de ontwikkeling van jou als persoon minstens net zo belangrijk als die van jouw bedrijf. Ik geloof dat je jouw droombedrijf neerzet vanuit zelfwaarde en zelfverzekerdheid. Ik help onderneemsters online te laten stralen. Jij wordt dé expert in jouw vakgebied.

8 DROOM MODULES

Les 1:

DREAM BIG

Maak je droom nog veel groter! Alles is mogelijk. Met een persoonlijke visualisatieoefening van mij.

LES 2:

JOUW DROOM PROGRAMMA

Je gaat focussen. Je gaat een onderwerp kiezen voor je online programma en dit helemaal uitwerken.

LES 3:

SALESPAGE TEKSTEN

Je leert goede verkoopteksten schrijven

LES 4:

SALESPAGE BOUWEN

Maak een waanzinnige salespage voor je programma.

LES 5:

ONLINE PROGRAMMA

Je gaat aan de slag om je programma te bouwen.

LES 6:

LESSEN MAKEN

Aan de slag met video’s, werkboeken, audio etc!

LES 7:

JEZELF EXPLODEREN 

Hoe kan jij jezelf en jouw bedrijf laten zien aan IEDEREEN?

LES 8:

LANCEER JOUW DROOM

Maak een plan voor je lancering.

BONUS 1

Salesfunnels & Facebook advertenties
bouwen samen met Lynn

BONUS 2

Ben je opzoek naar meer focus
binnen je online programma?
Ilona helpt je mee!

BONUS 3

Hoe organiseer
ik een webinar met
WebinarGeek?

BONUS 4

Hoe vind ik een goede VA?
Tips van Danielle Leuvering

BONUS 5

Korting op een werkboek
ontwerp van ontwerper Ilse!

BONUS 6

Cursus video monteren van Marlieke

BONUS 7

Cursus opbouw van je lessen
van Online Video Marketing expert Dannis

DESIGN YOUR DREAM NEXT LEVEL

Wil je het programma in 10 termijnen betalen?
Voor betaling in 10 maandelijkse termijnen van 165,- per maand klik hier

Wil je het programma in 10 termijnen betalen? 
Voor betaling in 10 maandelijkse termijnen van 105,- per maand klik hier.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

“Ik had eerder nooit verwacht mijn eigen website te kunnen bouwen. Doordat ik steeds beter voor ogen had welke richting ik op wilde met mijn bedrijf, wist ik ook dat hier een goede website bij hoorde. In het hele proces vond ik het erg fijn om in de facebookgroep te zoeken naar ervaringen en vragen van anderen.”

Kristy Verboom

OVER MIJ

Ik ben Rosanne Raubun. Ik ben een dreamcoach en webdesigner. Ik heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ik hou van dromen. Maar ik bén een echte doener. Ik begon tijdens mijn studieperiode al met ondernemen. Dat maakt dat ik in de afgelopen vijf jaar al vele vrouwelijke ondernemers heb geholpen. Ik heb vele dromen gehoord. En ik heb vele werkelijkheid zien worden. Ik help droombedrijven neer te zetten met de juiste persoonlijke stappen, website, programma’s, creativiteit en online marketing. Drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite realiseren. Ik heb al meer dan 330 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

REFERENTIES

Ik wilde al een tijd een online programma maken zodat ik mijn klanten nog beter kan helpen. Aan ideeën en content geen gebrek maar waar haal ik de tijd vandaag? En dan ook die techniek nog…

Doordat ik al langer klant ben bij Rosanne weet ik dat ik bij Rosanne in goede handen ben. Rosanne heeft veel ervaring met het maken van het online programma’s en de techniek die daarbij komt kijken. Ik wilde ook een stok achter de deur om dat programma nu eindelijk te gaan maken.

Dankzij het programma van Rosanne staat mijn online academie, werkt de techniek en als ik er een keer niet uitkom kan ik terugvallen op de deskundige hulp van Rosanne en haar team. Ik nu zelfs bezig met het ontwikkelen van een tweede online programma: de blije ondernemer. Dat was me niet gelukt zonder het next level programma en de ondersteuning van Rosanne.

Het meest waardevolle aspect van het programma is voor mij persoonlijk het vertrouwen dat als ik er niet uitkom ik terug kan vallen op deskundige hulp. En dat het niet alleen gaat over het bouwen van de academie maar ook alles wat daarbij komt kijken zoals de promotie van je online programma. Ook op nieuwe ontwikkelingen zoals de AVG speelt ze in. De facebookgroep waar je altijd terecht kunt met je vragen is voor mij ook waardevol. Ik heb het programma van Rosanne als meerdere keren aanbevolen in mijn eigen netwerk.

Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.

Aike Borghuis

Ik liep al een tijdje rond met een idee over een online Branding Academy. Maar ik had geen idee hoe ik dat het beste kon aanpakken. Toen zag ik (op vakantie notabene) een berichtje op Instagram van Rosanne, ze had een nieuw programma waarmee ze ondernemers wilde helpen met het neerzetten van een Online Academy. Top! Ik heb me eigenlijk direct ingeschreven na een prettig gesprek met Rosanne, want ik had er een goed gevoel bij. Als Brand specialist ben ik met mijn klanten continue bezig dat JUISTE GEVOEL over te brengen op je ideale klant. Dat is een essentieel onderdeel van een succesvol droombedrijf. En Rosanne is daar natuurlijk een prachtig voorbeeld van, what you see is what you get. Je voelt je welkom en geen vraag is te gek.

Rosanne is begaan met jou als deelnemer van haar programma, je bent geen nummertje maar een echt persoon. En dat is ook precies wat ik mijn klanten wil bijbrengen en laten zien. Dus ik vind het heerlijk dat ik dat zelf heb mogen ervaren bij Rosanne.

Het programma leert je stap voor stap een Academy op te zetten. Vanuit de basis starten met een duidelijke focus, wat heel fijn is. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, het wordt je aangereikt, je krijgt fijne tips en trics. Maar je moet er wel voor werken! En dat was hetgeen waar ik naar op zoek was. Ik heb namelijk de tijd niet om alles zelf uit te zoeken, ik vind het fijn om bij andere collega ondernemers gebruik te kunnen maken van hun expertise. Uiteindelijk, stap voor stap heb ik een Academy opgebouwd. Een mooi design (wat voor mij natuurlijk mijn werk is) maar het zit ook allemaal goed in elkaar. Dat vond ik meteen ook het meest waardevol, een dergelijk systeem zelf ontdekken kost gewoon veel tijd.
En ik vond het super fijn dat Rosanne het begrijpbaar en behapbaar maakte. Je zag er niet zo tegenop, want het is natuurlijk best veel werk. Daarnaast vond ik het fijn om samen met andere ondernemers aan hetzelfde project te werken. We konden elkaar steunen, helpen en motiveren. Want ja, soms zit het ook even tegen. En hoe fijn is het dan dat je even kan spuien tegen de andere deelnemers. Zo help je elkaar naar een volgend niveau en behaal je prachtige resultaten.
Dus mocht je overwegen om dit traject aan te gaan en je wilt graag een goed functionerende en mooie Academy lanceren? Dan zou ik dit programma zeker aanraden! 
Marte Methorst

Toen Rosanne startte met Next Level was ik meteen enthousiast, omdat ik weet hoe Rosanne werkt had ik geen twijfels over de cursus. Ik was wel onzeker over wat ik ondernemers kan leren in een online programma … Rosanne heeft me zo goed geholpen mij over mijn onzekerheid heen te helpen. Ik besloot mijn onzekerheid opzij te zetten na een skype gesprek met Rosanne & te gaan voor mijn bedrijf!

Door het volgen van Next Level ben ik mezelf veel serieuzer gaan nemen als ondernemer, heb ik hele leuke contacten opgedaan met andere online ondernemers, heb ik veel bijgeleerd over WordPress & sta ik nu aan de vooravond van het lanceren van mijn eigen online programma! Het waardevolst aan de programma’s van Rosanne vind ik dat je altijd in het cursus gedeelte kunt, je kunt altijd even kijken hoe het ook al een weer zat, maar je krijgt ook alle nieuwe content, zo fijn! Ook vond ik de live tweedaagse enorm waardevol, zo fijn om de tijd te nemen om aan je bedrijf te werken in zo een sfeervolle omgeving. Ik heb beide programma’s aanbevolen in mijn netwerk!

Rosanne geeft niet een online cursus, Design your Dream en Next Level zijn een fijne community waar je steeds weer terecht kunt met je vragen en onzekerheden. Rosanne geeft haar cursisten zoveel zelfvertrouwen & een heel fijn podium! Dankjewel Rosanne xx

Suzan Biemans

Laat ik beginnen waar ik géén twijfels over had: ik wist dat dit een goed programma zou zijn, want ik heb al meerdere programma’s van Rosanne gevolgd en dit is altijd kwaliteit. Je behaalt je resultaat. Maar ik twijfelde wel over mijn tijd. Ik heb het druk met mijn onderneming en dan dit er nog bij doen. Zou dat nu wel het juiste moment zijn? Ook was ik maar aan het rekenen met hoeveel klanten je de investering eruit kon halen. Zou het me wel wat gaan opleveren?

Over de kosten maakte ik me al snel niet meer druk om. Ik weet dat met enkele klanten ik de kosten eruit zou gaan halen. Ik twijfelde het langst over de benodigde tijd. Het programma is een half jaar. Eigenlijk met goed plannen kom je heel ver of kan je het gewoon af hebben. Maar toen ik het toch drukker kreeg en even minder prioriteit wilde geven, had ik ook ruimte om nog enkele maanden langer over te doen. Maar is dit nu de reden van mijn besluit? Nee, eigenlijk niet. Mijn hart was mijn beslissing: het leek me zo leuk en geweldig om dit programma te maken en veel meer mensen te kunnen helpen met mijn programma. Ik had er gewoon zin in om dit te gaan doen. Goede beslissing!

Ik heb nu een programma waar ik heel trots op ben. Het is echt een programma geworden waar opdrachtgevers heel veel aan hebben en met zekerheid hun gewenste resultaat halen. Eigenlijk heb ik nog nooit zo’n resultaatgericht programma gemaakt. Als je mijn programma volgt, dan heb je gegarandeerd aan het einde een eigen product in handen. In mijn programma maak je een beleidsplan om beter onderwijs te bereiken voor (hoog)begaafde leerlingen. Dit is gewoon echt af na het volgen van mijn programma. Maar ik heb gedurende het traject ook heel veel geleerd over het bereiken van klanten en je programma goed in de markt te zetten. En dat merk je. Ik heb direct geïnteresseerde en zelfs een opdrachtgever die het voor meer dan 40 scholen af wil nemen. Dit betekent voor mij heel veel meer omzet dan ik had verwacht. En programma’s volgen bij Rosanne samen met een groepje andere ondernemers is ook heel gezellig en een waardevol.

Ook in dit programma zijn de stappen weer zo gestructureerd en helder, dat je er niet tegen op hoeft te zien. Je kunt bij het maken van een online programma echt jezelf verliezen: door de bomen het bos niet meer zien. Maar met het volgen van het programma voorkom je dat. En dan is het ook veel beter te doen tussen je drukke werkzaamheden. Je hoeft niet alles te overzien en te weten. Het wordt stap voor stap aangereikt en je hoeft steeds maar een klein stukje weer verder te ontwikkelen. Dan is het prima te doen. De beste opties en constructies zijn al voor je uitgezocht, staan voor je klaar en een rustig pad om alles te ontwikkelen. Ook is de hulp van Rosanne altijd dichtbij als je toch ergens vastloopt. Zo fijn! Ik vertel iedereen over het programma. Ik weet ook dat collega ondernemers heel nieuwsgierig zijn naar mijn online programma en wellicht ook wel zoiets willen gaan maken.

Als je een online programma wilt maken, twijfel dan niet over dit programma van Rosanne en alle deskundigheid van Rosanne. Ik werk sinds 2012 met Rosanne en zij heeft me nog nooit teleurgesteld. Ze staat echt voor je klaar en haar programma zit heel praktisch, begrijpelijk en gestructureerd in elkaar. En elke keer groeit mijn onderneming als ik weer een kwaliteitsslag heb gemaakt met haar programma’s: nieuwe websites, een online programma. Het levert echt persoonlijke en financiële groei op!

Sonja Morbé

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben totaal niet technisch. Wat nu?

WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je hoeft niet te programmeren of te coderen. Merk je toch dat het programma niet voor je werkt, neem dan contact met me op, dan kunnen we samen kijken hoe je toch alles uit het online programma kunt halen. In het uiterste geval is het mogelijk om na de eerste twee lessen alsnog je deelname te annuleren.

Kan ik dit programma wel doen op mijn computer?

Je hebt alleen internet nodig op je computer. Bijvoorbeeld Google Chrome.

Heb ik een nieuwe website nodig voor mijn online academie?

Je huidige website blijft gewoon online staan, gedurende dat jij bezig met de nieuwe academie. Wij gaan onder een aparte WordPress omgeving starten met het bouwen van een academie. Ik leg in de lessen stap voor stap uit hoe je een aparte WordPress omgeving kunt installeren op je eigen webhosting.

 

 

Moet ik eerst jouw basis programma DESIGN YOUR DREAM volgen? Voordat ik meedoen met Next level?

Als je mijn Next Level programma koopt krijg je gratis toegang tot mijn basisporgramma van DESIGN YOUR DREAM.

 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kunt in 10 termijnen betalen. Bekijk de exacte prijzen onder het prijzentabel.

Ik heb al een huisstijl en een website, hoe kan ik dit verwerken in een online programma?

 

Tijdens de video’s krijg je tips hoe je de bestaande huisstijl kunt verwerken in een nieuwe lay-out van je programma.

Moet ik al ervaring hebben met WordPress?

Nee, je krijgt de basis uitgelegd van WordPress.

 

 

Ik ben nog niet begonnen met mijn eigen bedrijf. Kan ik dan wel meedoen?

Ja, je kunt zeker meedoen. Het is wel belangrijk dat je weet wat je precies wilt met je bedrijf. Wat is je visie/missie en ideale klant?

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.

Tot wanneer blijven de video’s online staan?

 

De video’s blijven altijd online staan.

Tot wanneer blijft de besloten Facebookgroep actief?

De besloten Facebookgroep van DESIGN YOUR DREAM next blijft twee maanden actief. Daarna heb je nog een maand de tijd om vragen te stellen en daarna mag je gratis lid worden van de Facebookgroep van DESIGN YOUR DREAM waar alle deelnemers van mijn programma’s in zitten.

 

 

Ik heb al deelgenomen aan Design your Dream, krijg ik nu korting?

Wat gaaf dat je je droomwebsite hebt gemaakt met Design your Dream! Super leuk dat je interesse hebt in het Next Level programma. Voor mijn Next Level programma betaal je nu €997,- excl. 21% BTW als deelnemer. 

 

 

“Ik ben oprecht dankbaar voor jou Rosanne Raubun. Met jou voel ik een hartconnectie. Dat gaat verder dan een nieuwe website of een online programma wat ik via jou bouw. Je creëert kansen en ik voel dat je in mij(n bedrijf) gelooft. En ik geloof in jou en jouw mooie hartmissie. Mooier wordt een connectie niet.”

Doran van Veenendaal

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.You have Successfully Subscribed!