Nieuw in 2020!
Ik ga een klein groepje ambititeuze onderneemsters
1-op-1 begeleiden met een succesvol onlineprogramma bouwen en ik help mee met jouw eerste lancering.

Max. plek voor 10 personen (eerste halfjaar van 2020)

Droom jij van een onlineprogramma, Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

R

Je wil de stap maken van zzp-er richting ondernemer, je wilt groeien van ‘uurtje factuurtje’ richting jouw eigen online aanbod.

R

De stappen die jij keer op keer met je klanten hebt doorlopen wil je nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.

R

Je bent toe om de volgende stap te zetten en echt serieus te groeien met jouw bedrijf.

R

Je wilt vaste klanten loslaten, vaker ‘nee’ zeggen en echt durven staan voor je eigen bedrijf.

R

Je wilt al jouw expertise, kennis en ervaring van de afgelopen jaren samensmelten tot een mooi online programma waarmee jij mensen verder kunt helpen.

R

Je hebt het gevoel dat je elke keer hetzelfde doet bij je klanten, waardoor je jouw passie langzaam kwijtraakt. Je wil jouw bedrijf efficienter maken met een online programma waardoor je niet elke keer dezelfde uitleg hoeft te geven. 

R

Voel jij je een ondernemer in loondienst? Omdat je eigenlijk hele volle werkdagen maakt en super weinig vrije tijd hebt voor je gezin, vrienden en voor jezelf? Wil je meer de switch maken van ‘in’ je bedrijf werken naar ‘aan’ je bedrijf werken.

Jouw doel in 2020 is aan de slag met een onlineprogramma

Je wil misschien zelf een onlineprogramma maken met behulp van een cursus zonder extra begeleiding. Als ik kijk naar alle ondernemers met een onlineprogramma zijn er maar weinig succesvolle ondernemers die doorbreken met een programma. Ze lanceren misschien één ronde en daarna hoor je niks meer. Je ziet maar weinig ondernemers die echt durven te focussen. Die een aantal jaar durven te focussen op één onlineprogramma. Vaak als ondernemer blijf je in je eigen twijfels en onzekerheden geloven. Waardoor je nooit 100% gelooft in je eigen programma. Dit heeft alles te maken met mindset en zelfvertrouwen in jezelf.

Ik geloof dat iedereen een eigen online academie kan bouwen (of laten bouwen). Maar de meeste ondernemers missen ondersteuning en coaching op het gebied van zichtbaarheid, zelfvertrouwen, mindset, enorme focus, de verkeerde prioriteiten stellen en kennis van online lanceren.

Mijn eigen goud is dat ik kennis heb, van het bouwen van een online academie, het lanceren van een programma maar ik voel vooral met mijn (hoge antennes;-)) en mijn creativiteit of je programma aanslaat bij jouw ideale doelgroep. Ik vind het tof om samen een geniaal idee te bedenken voor jouw programma. Als je een idee hebt moet je vervolgens aan de slag met een focusplan om alleen daarop te durven focussen. Je krijgt van mij 1op1 coaching op het gebied van mindset en lanceren. Want als je te veel ‘afleiding’ hebt naast je programma. Ga je nooit groot worden met je eigen programma.

“Met de hulp van Rosanne hebben we stap voor stap samen een academie gebouwd. Het meest waardevol vond ik dat ik niet alles alleen hoefde te doen. Rosanne en de community hielpen daar bij. Ik zou het zeker aanraden aan andere mensen en ondernemers, met het traject wordt het maken van een online programma veel eenvoudiger!”

Cynthia Schultz (structuurjunkie & blogger)

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe 1-op-1 programma?

Wil jij 1-op-1 gecoacht worden door mij? En supergraag aan de slag gaan met een eigen onlineprogramma inclusief één succesvolle lancering? In zes maanden tijd krijg je 1-op-1 begeleiding van mij inclusief drie vip live dagen en elke maand een online coachcall en wekelijks begeleiding via Whatsapp. Ik ga zes maanden lang meelopen in jouw bedrijf en je ziet mij echt als een mentor en businesscoach. Je krijgt toegang tot al mijn kennis, mijn netwerk, mijn ervaring en mijn bereik. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je e-mailadres achter via onderstaande button. Ik heb in het voorjaar van 2020 plek voor 10 personen. Het traject is volledig 1-op-1 met mij en je krijgt uiteraard toegang tot mijn hele online academie (t.w.v. €2500,-).

Ben jij al een deelnemer van DESIGN YOUR DREAM? Van mijn website of Next Level-programma?
Als deelnemer krijg je een scherpe korting op dit traject.

“Ik heb een tweedaagse samen met Rosanne meegemaakt. Dit waren hele bijzondere dagen. Niet alleen hebben we samen het raamwerk van mijn academie gebouwd en mijn huisstijl opnieuw vormgegeven, Rosanne heeft ook meegekeken naar de lancering en strategieën hierover gedeeld.

Wat ik heel fijn vind aan het samenwerken met Rosanne is dat ze al haar kennis inzet om jou te laten groeien. Het live samenwerken vond ik het meest waardevol, daarnaast heb je een mega online bibliotheek aan naslagwerk in de vorm van het online programma waar je mee uit de voeten kan.

Ik raad het traject zeker aan, omdat het je op een makkelijke manier meeneemt in hoe je je eigen online academie kan bouwen. Wat ik zo leuk vind aan Rosanne is dat ze je altijd even stretcht in jouw eigen mogelijkheden. Zij is je hierin iedere keer een stapje voor en nodigt je uit dit stapje te zetten.

Deborah de Poorter

Durf jij met mij de stap te nemen? 

‘Start before you’re ready’

Ik wilde al een tijd een onlineprogramma maken zodat ik mijn klanten nog beter kan helpen. Aan ideeën en content geen gebrek maar waar haal ik de tijd vandaan? En dan ook die techniek nog…

Doordat ik al langer klant ben bij Rosanne, weet ik dat ik bij Rosanne in goede handen ben. Rosanne heeft veel ervaring met het maken van het onlineprogramma’s en de techniek die daarbij komt kijken. Ik wilde ook een stok achter de deur om dat programma nu eindelijk te gaan maken.

Dankzij het programma van Rosanne staat mijn online academie, werkt de techniek en als ik er een keer niet uitkom kan ik terugvallen op de deskundige hulp van Rosanne en haar team. Ik nu zelfs bezig met het ontwikkelen van een tweede onlineprogramma: de blije ondernemer. Dat was mij niet gelukt zonder het traject en de ondersteuning van Rosanne.

Het meest waardevolle aspect van het programma is voor mij persoonlijk het vertrouwen dat als ik er niet uitkom, ik terug kan vallen op deskundige hulp. En dat het niet alleen gaat over het bouwen van de academie maar ook alles wat daarbij komt kijken zoals de promotie van je onlineprogramma. Ook op nieuwe ontwikkelingen zoals de AVG speelt ze in. De Facebookgroep waar je altijd terecht kunt met je vragen is voor mij ook waardevol. Ik heb het programma van Rosanne als meerdere keren aanbevolen in mijn eigen netwerk.

Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.

Aike Borghuis

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!