Selecteer een pagina

Jouw kwetsbaarheid is je kracht en ik vertel je waarom

Om jouw online droomprogramma te realiseren, moet je je behoorlijk kwetsbaar opstellen. En laat kwetsbaarheid nu iets zijn wat voor velen best lastig is. Hieronder een greep uit kwetsbare onzekerheden die bij mij opspeelden toen ik mijn online programma lanceerde:

  • Je programma aan de wereld presenteren en geen reacties krijgen.
  • Opkomen voor jezelf als iemand kritiek heeft op jouw programma.
  • Video’s maken van jezelf, ook als je niet tevreden bent over je uiterlijk
  • 100% geloven in je eigen programma en in je waarde, ook als het onderwerp van je programma (nog) niet uniek is.
  • Om hulp vragen als het technisch niet lukt of als je nog twijfelt over de inhoud, ook al vind je hulp vragen moeilijk.
  • Een pilotgroep starten en vragen om feedback.
  • Nee zeggen tegen betaalde opdrachten en je durven focussen op je eigen programma.

Kwetsbaarheid wordt vaak gezien als zwakte. Maar kwetsbaarheid vereist moed. Wanneer je je kwetsbaar opstelt, bestaat er de kans op falen, mislukking en afwijzing. Hóe moedig ben je om je daaraan bloot te stellen? Precies: héél moedig! Juist door je kwetsbaarheid te tonen, ben je de puurste en krachtigste versie van jezelf.

Zekerheid of kwetsbaarheid: wat komt eerst?
Vaak durven we ons pas kwetsbaar op te stellen zodra we zekerheid hebben. Bijvoorbeeld zodra je zeker weet dat je iemand kunt vertrouwen. Maar hoe weet je dat zeker?

Er is zo veel in het leven wat we niet zeker weten. Al helemaal bij het bouwen van een online programma. Begin daarom met delen van jouw waarde en kwetsbaarheid. Vanaf dan groeit het vertrouwen vanzelf. Van jou in jezelf en van jouw deelnemers in je programma. Dus: geloof in jezelf, laat de controle los en voel je bevrijd en krachtig!

Verbinding is een belangrijke factor
En wat nog meer bij kwetsbaarheid hoort? Hulp vragen. Verbinden met de mensen om je heen: specialisten, your loved ones, maar ook je potentiële klanten. Bij het vragen van hulp stel je je kwetsbaar op. Je kunt immers afgewezen worden. Echter, verbinding hoort bij de mensheid. Juist in het proces naar jouw eigen online programma kan je een helpende hand gebruiken. En met dat duwtje in de rug kom je vervolgens ontzettend ver!

Dus…
Heb jij de moed om niet perfect te zijn?
Durf jij je kwetsbaarheid als kracht te zien?
Laat jij je rol als perfectionist nu écht los?

Ja?!

Dan sta ik voor jou klaar om te bouwen aan je online droomprogramma. Bekijk hier mijn programma. Ik help je met de transformatie van een uitvoerend aanbod naar een kloppend online programma voor sensitieve hartondernemers!

[GRATIS E-BOOK]
Start met 5 simpele stappen een online programma

voor meer rust & energie in jouw bedrijf

=

Jij bent een sensitieve hartondernemer en je hebt een goedlopend bedrijf of praktijk, maar je verlangt naar meer rust, energie en ontspanning.

=

Je werkt momenteel veel uren voor een laag uurtarief. Liever wil je jouw huidige aanbod in een online programma gieten en er een goede prijs voor vragen, een prijs die jij echt waard bent.

=

De stappen die jij keer-op-keer met jouw klanten hebt doorlopen, wil jij nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.