Mijn favoriete Airbnb huisjes in Nederland

 

Eén van mijn grootste hobby’s is om avondenlang leuke Airbnb huisjes op te zoeken. Af en toe zeg ik dan tegen mijn vriend: “Volgende week ben ik even een paar daagjes tussenuit.“. Ik vind het heerlijk om een paar dagen alleen op pad te gaan. Vaak bedenk ik voor mijzelf wel een thema waar ik graag aan wil werken bijvoorbeeld aan de slag met je website, onlineprogramma of boek schrijven. Tijdens mijn trip probeer ik werk en ontspanning wel echt in balans te houden. Ik maak nooit een planning van te voren en ik voel echt waar ik op dat moment behoefte aan heb.

Waarom kies ik voor Airbnb?
Ik krijg mega veel inspiratie als ik op een inspirerende plek ga overnachten & werken. Ik zie gewoon aan het interieur dat de huisjes met liefde zijn ingericht. Geweldig vind ik! Verder heb ik weleens in een groot bungalowpark gezeten maar dan moet je echt alles zelf regelen en vaak heel netjes achterlaten. Bij Airbnb hoef je bijna geen extra spullen mee te nemen (handdoeken, beddengoed, koffie/thee, alle keukengerei, toiletpapier etc. zit vaak al in het huisje). Laatst was ik een bungalowhuisje en ik was helemaal gewend aan Airbnb en zelfs afwasmiddel moesten we nog zelf halen. Als je eenmaal aan Airbnb bent gewend dan wil je niet anders!

Hoe weet je dat een huisje goed is?
Ik kijk altijd naar de reviews. Verder ben ik wel kritisch op een huisje en het moet voor mij wel echt ‘perfect’ uitzien ;-)! Dus het komt bij mij niet vaak voor dat ik ontevreden ben over een huisje.

Wil jij € 25,- euro korting op je eerste huisje via Airbnb?
Als je via deze link een huisje reserveert krijg jij € 25,- korting en ik krijg zelf weer reistegoed voor mijn volgende reis. Win Win voor ons beide! De korting is geldig voor alle huisjes in Nederland of buitenland.

 

En.. nu mijn favorieten op een rij.

Zandvoort
Huisje direct aan het strand. Je hoeft alleen de weg over te steken. Dit was mijn eerste Airbnb huisje aan zee in Zandvoort.
Klik hier >>

Vierhouten (Veluwe)
Ik ben zelf nog niet in dit huisje geweest, omdat het echt op 15 minuten rijafstand is vanaf mijn huis. Maar dit huis staat hoog op mijn verlanglijstje. Midden in het bos heerlijk! Wil jij hier binnenkort naar toe? Let me know! Misschien kunnen wij samen een koffie-date inplannen.
Klik hier >>

Noordwijk aan Zee
Voor de oplettende kijker .. in dit huisje heb ik samen met Marleen aantal hele mooie foto’s gemaakt voor mijn fotoshoot. Dit huisje is wel iets duurder maar je hebt wel drie hele luxe slaapkamers met tweepersoonsbedden. Je kunt dus bijvoorbeeld met 3-4 businessbuddies in zo’n mooi huisje.
Klik hier >>

Bussum
Dit is een studio naast het huis van de verhuurders. Je hebt hier wel een klein beetje last van de verhuurders omdat je samen de ingang deelt. Maar het is perfect als je hier een paar dagen alleen zit om te werken aan je bedrijf! Ook zit het direct naast de Bussumse heide en een heel fijn restaurant om te ontbijten/lunchen.
Klik hier >>

Noordwijk aan Zee
Echt 5 minuten loopafstand naar het strand en de winkelstraat. Ook een hele fijne plek. Ik ben hier samen met mijn vriend Geoffrey geweest.
Klik hier >>


Cuijk (vlakbij Nijmegen)
Dit was ook echt een pareltje! Wij hadden toen ook prachtig weer en ik heb nog een paar baantjes gezwommen in het zwembad. Ik ging al één dag eerder naar dit huisje toe zodat ik de middag/avond en begin van de ochtend voor mijzelf had om nog te kunnen creëren. Daarna kwam mijn vriend.
Klik hier >>

Zandvoort
In dit huisje heb ik veel video’s opgenomen voor mijn onlineprogramma. Heerlijk huisje om alleen te zijn met een prachtige badkamer met bad! Het enige nadeel vond ik is dat je de binnentuin deelt met een ander Airbnb huisje. Je komt ze alleen tegen als ze weggaan. Ik vond dit verder niet storend. Ook dit is echt op 3 minuten loopafstand vanaf het strand en ook heel dichtbij het dorpje en supermarkt.
Klik hier >>


Scheveningen
Dit was ook echt een prachtig appartement met loopafstand naar het strand. Het enige nadeel is dat het naast een drukke weg ligt. Je hoort in de nacht best veel lawaai. De verhuurders delen ook gratis oordopjes uit en toen ik eenmaal mijn oordopjes in had viel ik direct inslaap 🙂
Klik hier >>

Epe
Wauw.. ik ben hier nog niet geweest omdat dit huisje gewoon bij mij in de woonplaats staat ;-)! En volgens mij heb je geen internet. Dit is wel goed als je bijvoorbeeld wil schrijven voor je boek of blogs. Even heerlijk afzonderen van de rest en misschien af en toe je 4G gebruiken. Als je hier in je eentje naar toe gaat nodig je mij toch wel uit voor een kop koffie? :-D! Ik kan hier wel brainstormen hoor ;-).
Klik hier

Ermelo
Hier ben ik nog niet geweest.. maar staat ook hoog op mijn verlanglijstje. Lekker in het bos en dichtbij huis voor mij.
Klik hier >>

25 euro korting!

Vergeet niet om de van de korting gebruik te maken. Klik hier om met € 25,- korting je eerste huisje te boeken. Kom je binnenkort dichtbij mij in de buurt? Ik woon in Epe dus stuur mij gerust een bericht via Instagram.

Veel plezier en geniet ervan!!

Veel liefs,
Rosanne

Ps: Laat ook even weten als je een huis hebt geboekt van dit lijstje!

[GRATIS E-BOOK]
Start met 5 simpele stappen een online programma

voor meer rust & energie in jouw bedrijf

=

Jij bent een sensitieve hartondernemer en je hebt een goedlopend bedrijf of praktijk, maar je verlangt naar meer rust, energie en ontspanning.

=

Je werkt momenteel veel uren voor een laag uurtarief. Liever wil je jouw huidige aanbod in een online programma gieten en er een goede prijs voor vragen, een prijs die jij echt waard bent.

=

De stappen die jij keer-op-keer met jouw klanten hebt doorlopen, wil jij nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.

GRATIS EBOOK: Start in 5 simpele stappen met een online programma voor meer rust & energie in jouw bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!