Selecteer een pagina

‘Hoe ik de regie verloor in mijn bedrijf en weer herpakte..’

 

Vorige week had ik een gesprek met een potentiële klant en ineens voelde ik mij weer het verlegen meisje van 21.

Ik voelde dat ze de regie nam over mij.
Dat ze boven mij stond en het liefste wilde ze gisteren al alles af hebben. Vroeger had ik alles laten vallen en was ik direct aan de slag gegaan met de klant. Ik werkte hele avonden door om crazy deadlines te halen.

Ik durfde geen ‘nee’ te zeggen.
En hoe mijn werkweek eruit zag? Ik wist niet ineens dat je een werkweek zelf mocht bepalen. Ik had 0% regie over mijn eigen bedrijf.

5 jaar geleden heb ik daarom een belangrijke keuze gemaakt.
Ik startte ik met mijn eigen online programma. Ik wilde efficiënter gaan werken. Niet elke keer hetzelfde uitleggen aan klanten. Mijn lessen online documenteren.

Ik (als introverte ondernemer) kwam de afgelopen 5 jaar steeds meer op voor mezelf. Ik nam stap voor stap weer de regie terug in mijn bedrijf en in mijn leven. Tot de dag van vandaag ben ik daar enorm dankbaar voor. Ik bepaal zelf mijn grenzen. Ik bepaal zelf mijn regels. Ik ontwerp mijn eigen (online) droomprogramma. Ik bepaal zelf wanneer ik wil werken en ik heb geen deadlines meer van klanten.

Alleen vorige week had ik een gesprek met een potentiële klant en ineens voelde ik NEE dit wil ik niet. Ik wil niet samenwerken met een klant die direct bij de eerste gesprek al mijn grenzen bereikt. Ineens voelde ik mijn ‘jonge’ ik weer.

Deze keuze had ik 5 jaar geleden heel erg moeilijk gevonden. Maar juist door mijn eigen online programma. Door al het zelfvertrouwen wat ik heb opgebouwd met mijn online programma. Durf ik nu 5 jaar laten volledig vanuit mijn hart keuzes te maken en ‘nee’ te zeggen.

Ik gun jou dit ook!
Vooral als je het gevoel hebt dat je ook niet helemaal jezelf kunt zijn in jouw bedrijf.

Stoppen met rennen voor klanten.
Stoppen met uitvoerend werk.
Niet meer uurtje factuurtje werken, maar staan voor je eigen waarde.
Je eigen succesmethode ontwikkelen die 100% bij jou past.
Niet meer uren te reizen, maar vanuit je woonkamer een succesvol online business runnen.

Ik gun jou dit ook!
Ik gun jou geen zwaar leven.
Ik gun jou ook volledige regie in jouw bedrijf en leven.
Ik gun jou dit echt!

Wil je samen met mij kijken of een online programma iets is voor jou? Bekijk hier mijn programma.

[GRATIS E-BOOK]
Start met 5 simpele stappen een online programma

voor meer rust & energie in jouw bedrijf

=

Jij bent een sensitieve hartondernemer en je hebt een goedlopend bedrijf of praktijk, maar je verlangt naar meer rust, energie en ontspanning.

=

Je werkt momenteel veel uren voor een laag uurtarief. Liever wil je jouw huidige aanbod in een online programma gieten en er een goede prijs voor vragen, een prijs die jij echt waard bent.

=

De stappen die jij keer-op-keer met jouw klanten hebt doorlopen, wil jij nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.