Selecteer een pagina

Maak jij een online programma vanuit je hart of hoofd?

5 jaar geleden stond ik voor dezelfde positie als jou. Ik stelde mijzelf de volgende vraag:

“Ga ik een online programma maken of niet?”

Ik had het mega druk met mijn bedrijf.
Ik maakte websites voor ondernemers en uiteraard gaan alle betalende klanten voor.
Ik verdien nu nog niks met mijn programma, dus ik kan beter gewoon doorgaan met mijn huidige werk. Ik moet mijn tijd nuttig besteden, want ik heb al zo weinig vrije tijd.

Ook vroeg ik mijzelf af… “Wie koopt nu mijn online programma?”
Ik moet wel een goedkoop programma aanbieden, want anders zijn ‘goedkope’ webbouwers nog goedkoper om een website uit te besteden dan met mijn programma meedoen.

Maar.. waarom? Waarom zouden ondernemers investeren in een programma terwijl je ook gratis tools hebt om een website te bouwen. Of dat je een buurjongen aan de overkant vraagt om een website te laten bouwen.

Ik had allemaal gedachtes in mijn hoofd.
Zijn deze gedachten echt waar? Of verzin ik dit allemaal? Zijn het feitelijk gedachtes of is het alleen mijn waarheid?

Maar…

Dit is mijn geluk geweest 5 jaar geleden.

Ik kon ook heel goed luisteren naar mijn intuïtie. Ik voelde dat ik wel eens groot kon worden met een online programma. Ik voelde dat een online programma voor meer rust kon zorgen in mijn bedrijf. Waardoor ik langzaam kon stoppen met uitvoerend werk. Ik voelde ook dat mijn missie veel groter is dan ondernemers leren om een website of online academie te bouwen. Mijn missie of te wel ‘design your own dream’. Ik geloof dat jij echt je eigen droom kunt vormgeven hoe jij het wil! Alleen je moet er wel zelf in geloven.

Inmiddels is het 5 jaar later en heb ik al meer dan 450 ondernemers geholpen met een droomwebsite, online academie en succesvolle lancering. Ik had sinds mijn online programma elk jaar een omzet van 100.000 euro. Ik had dit nooit kunnen bereiken met alleen websites maken.

Ik had ook 5 jaar geleden kunnen luisteren naar mijn hoofd (en mijn alle gedachtes). Dan was ik waarschijnlijk nooit begonnen met een online programma. Maar ik luisterde naar mijn hart.

Nu wil ik graag de vraag aan jou stellen.

Ga jij vandaag de sprong maken om aan de slag te gaan met jouw online programma? Of ga je stoppen en weer verder met je huidige werkzaamheden?

De keuze is volledig aan jou.

Als jij voelt dat je wil doorgaan met een online programma dan wil ik je met heel mijn hart helpen om een succesvol online programma te bouwen vanuit je hart. Ik help je met de transformatie van een uitvoerend aanbod naar een kloppend online programma voor sensitieve hartondernemers! 

Bekijk hier mijn programma.

[GRATIS E-BOOK]
Start met 5 simpele stappen een online programma

voor meer rust & energie in jouw bedrijf

=

Jij bent een sensitieve hartondernemer en je hebt een goedlopend bedrijf of praktijk, maar je verlangt naar meer rust, energie en ontspanning.

=

Je werkt momenteel veel uren voor een laag uurtarief. Liever wil je jouw huidige aanbod in een online programma gieten en er een goede prijs voor vragen, een prijs die jij echt waard bent.

=

De stappen die jij keer-op-keer met jouw klanten hebt doorlopen, wil jij nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.