Podcast #12

#12 Hoe bouw je een dreamteam?

Woehoe! Mijn twaalfde aflevering. Welkom bij de ‘DESIGN YOUR DREAM’ podcast. De podcast over dromen, durven en ook echt doen! In jezelf geloven en je grootste dromen waarmaken.

Jouw dreamteam

Vandaag ga ik het hebben over hoe jij jouw dreamteam samenstelt en hoe mijn dreamteam eruit ziet. Wie heb je eigenlijk allemaal nodig in jouw bedrijf. Heb je een VA (virtual assistent) nodig? En hoe vind je een VA die past bij jou?

Mijn dreamteam

In het begin was ik helemaal niet op zoek naar VA’s, maar kwamen ze op mijn pad. Ik vind het belangrijk dat mijn VA’s zich echt specialiseren in wat zij het beste kunnen. Nu heb ik meerdere VA’s in mijn team en in deze podcast vertel ik je over de taken die mijn VA’s uitvoeren.

Virtual Assistent

Zoek een VA die kan wat jij niet kunt. Welke eigenschappen mis jij of vind jij minder leuk om te doen? Zijn er VA’s die kunnen doen wat jij wilt uitbesteden? Voor jezelf is het ook een stok achter de deur als jij taken door je VA laat uitvoeren, zo kan je bijvoorbeeld teksten laten controleren door jou VA, die jij dan op tijd ingeleverd moet hebben. Welke onderdelen in jouw business wil jij opgevuld hebben, heb je hier één of meerdere VA’s voor nodig?

Wat voor VA zoek jij?

Waar mis je op dit moment iets of wat zou je minder willen doen? Zoek je een virtual assistent die planning en organisatie taken oppakt, een technische VA of een VA die op salesfunnels is gespecialiseerd? Als je met meerdere VA’s aan de slag wilt, denk je misschien dat dit heel veel geld kosten, maar dit valt allemaal mee. Mijn VA’s zijn tussen de één en drie uur per week voor mij bezig.

DESIGN YOUR DREAM VA’s

Als jij mijn DESIGN YOUR DREAM programma hebt gevolgd dan kun je in de academy een pagina vinden met allemaal VA’s. Zie deze link.

E-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen via je website!

Wil jij snel en moeiteloos klanten kunnen aantrekken op je droomwebsite? Met deze 30 geheimen én een checklist maak jij je website helemaal 2019 proof. 

Met tips over gratis content, jouw droomklanten, branding, social media en meer. Download nu direct het e-book!

GRATIS E-BOOK: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!