Podcast #19

#16 DROOMLEVEN van high-end businesscoach Suzanne van Schaik

Welkom bij de ‘DESIGN YOUR DREAM’ podcast. De podcast over dromen, durven en ook echt doen! In jezelf geloven en je grootste dromen waarmaken. Het is mijn missie om jouw dromen om te zetten in DOEN. Zodat jij kan zijn wie jij werkelijk bent.

Hoe creëer je echt meer WAARDE in je bedrijf?

Ik vind het altijd fascinerend om ondernemers te interviewen over hun droomleven. Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit? Wat is je droomomzet? Welke dromen wil je dit jaar nog realiseren en nog veel meer boeiende vragen! En toen dacht ik .. ik start een nieuwe podcastserie over “Mijn Droomleven”. Ik ga inspirerende ondernemers interviewen over hun droomleven.

Deze week is één van de laatste droomleven interviews met inspirerende ondernemers. Daarna ga ik zelf weer hele mooie podcasts maken met mijn eigen ervaringen & tips. Maar.. de gast van deze week is mega BIJZONDER. Ik heb high-end businesscoach Suzanne van Schaik geinterviewd voor mijn podcast. Suzanne helpt ervaren, ambitieuze coaches, trainers, adviseurs en consultants om van hun dienst een programma van €25.000,- of meer te maken en deze succesvol te verkopen. Ik vind haar marketingboodschap al zo krachtig en dat maakte mij nieuwsgierig om haar te interviewen. Ze helpt echt succesvolle ondernemers, maar hoe doet ze het zelf? Hoe ziet haar droomleven eruit? 

Ben jij benieuwd naar..

  • Hoe verkoop je succesvol een product van 10.000 euro of meer.
  • Hoe ga je straks het moederschap en ondernemerschap combineren.
  • Hoe ziet je ideale werkweek eruit en hoe belangrijk is vrijheid voor Suzanne.
  • Waarom Instagram eigenlijk helemaal niet zo belangrijk is als wat je denkt.
  • Waarom het zo waardevol is om high-end te ondernemen en om echt je prijzen te verhogen of zelfs te verdubbelen. 
  • Waarom investeren in jezelf de allerbeste keuze is.

Beluister dan snel de podcast samen met Suzanne van Schaik. 

Veel liefs,

E-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen via je website!

Wil jij snel en moeiteloos klanten kunnen aantrekken op je droomwebsite? Met deze 30 geheimen én een checklist maak jij je website helemaal 2019 proof. 

Met tips over gratis content, jouw droomklanten, branding, social media en meer. Download nu direct het e-book!

GRATIS E-BOOK: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!