Podcast #7

#7 Dreamtalk: Ondernemen vanuit vertrouwen met Doran van Veenendaal

Woehoe! Mijn zevende aflevering. Welkom bij de ‘DESIGN YOUR DREAM’ podcast. De podcast over dromen, durven en ook echt doen! In jezelf geloven en je grootste dromen waarmaken. In deze podcast vertel ik mijn ondernemersverhaal en waarom jij je moet omringen met mensen die geloven in jouw dromen.

Doran van Veenendaal is mijn eerste gast in mijn podcast.

Doran is eigenaresse van Positionering from the heart. Ze helpt mensen met de positionering en branding van hun bedrijf. Met je eigen positionering en branding vanuit jouw innerlijk. Waar sta je voor en wat zijn je waarden/visie en wat is je hartmissie?

Eerst moet je goed nadenken over wat je belangrijk vindt aan de binnenkant, dus de positionering, in plaats van dat je gelijk op een vormgever afstapt. Als je je positie duidelijk hebt, zijn de stappen die volgen veel makkelijker voor jezelf. Je krijgt een duidelijker beeld wat je wilt laten zien met je website, wat je aanbod moet zijn en op welke doelgroep jij jezelf wilt richten.

Doran helpt mensen die echt ondernemen vanuit hun hart.

Als je niet zo goed weet hoe de ‘why’ in jouw bedrijf is, ben je bij Doran aan het juiste adres. Een dag bij Doran ziet er zo uit: je zit lekker aan het water en krijgt een diepgaand interview met creatieve vragen. Zo krijgt Doran een beeld over jou en met die basis kan Doran daar een werk manifest aan koppelen.

Heeft jou bedrijf al betekenis?

Je bedrijf krijgt pas betekenis als je het niet alleen van binnen naar buiten keert, maar als je het ook van buiten naar binnen gaat verbinden. Er moet herkenning kunnen ontstaan tussen jou en je klanten.

‘Natuurlijk zijn er quotes van anderen die goed bij je bedrijf passen, maar de stevigheid voelen van je eigen bedrijf, daar heb je je eigen woorden bij nodig en daar kan ik je bij helpen.’

Tip: Het is goed om bij alles wat je meekrijgt om je heen, jezelf af te vragen of je dat voelt omdat het moet of omdat je het echt wil.

Hoe ga je te werk?

Wat is het dan wat je wilt? Wil je een challenge organiseren of wil je graag content delen en publiek aanspreken. Als je dat laatste graag wilt dan zijn er meer mogelijkheden dan alleen een challenge organiseren. Dus kijk naar het eindresultaat wat je wilt en probeer de weg daarnaar toe vanuit je hart. Door bijvoorbeeld een vraag te stellen: Op welke manier heb ik plezier om mijn kennis te delen? Waar voel je enthousiasme bij?

Wil je meer weten over hoe je je dagelijks leven leeft vanuit je hart? Luister dan de waardevolle podcast en download het gratis e-book op Doran’s website! Klik hier.

E-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen via je website!

Wil jij snel en moeiteloos klanten kunnen aantrekken op je droomwebsite? Met deze 30 geheimen én een checklist maak jij je website helemaal 2019 proof. 

Met tips over gratis content, jouw droomklanten, branding, social media en meer. Download nu direct het e-book!

GRATIS E-BOOK: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!