Podcast #8

#8 Dreamtalk: Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf weer stroomt met Marloes van Goals on Heels

Woehoe! Mijn achtste aflevering. Welkom bij de ‘DESIGN YOUR DREAM’ podcast. De podcast over dromen, durven en ook echt doen! In jezelf geloven en je grootste dromen waarmaken.

Marloes Teunissen-Arends is mijn tweede gast in mijn podcast. Marloes is dreamdesigner en deelnemer van Design Your Dream. In deze podcast gaan we horen hoe haar droomleven er uitziet en hoe ze haar droomleven heeft gecreëerd.

Goals on Heels

Personal cheerleader Marloes is vanuit de financiële dienstverlening gekomen. Zij is nu onderneemster en heeft haar bedrijf Goals on Heels. Marloes combineert coaching en advies voor vrouwen die willen beginnen met ondernemen of net een onderneming zijn gestart. Ze coacht mensen om hun conceptbedrijf opnieuw te ontwerpen en in de markt te zitten. Vaak halen deze mensen geen plezier meer uit hun huidige baan en/of leven.

Het platform voor werkgeluk

Goals on Heels kun je op twee manieren bewandelen. Je kunt project dromenvanger doen of het rebuild your business traject volgen. In project dromenvanger ga je leren groot te dromen om dat vervolgens echt te gaan doen. En als je al van jezelf een idee hebt wie je bent en wat je kunt, dan kun je met het rebuild your business traject echt gaan kijken wat je wilt bereiken in het leven. Belangrijk vindt Marloes dat mensen plezier en geluk krijgen van het beroep dat ze doen.

Start before your ready

Marloes heeft gewerkt volgens de quote ‘start before your ready’, omdat het marketingtechnisch heel slim is. Stel je maakt een product of dienst en er is niemand die het koopt, dan is dat zonde van je tijd. Dus is het veel slimmer om eerst mensen te werven voor je programma of dienst en daarna pas beginnen met het uitwerken hiervan.

Dreamstory

Onbewust zijn er altijd kleine dingen die je tegenhouden om er vol voor te gaan of om er opnieuw voor te gaan. Bijvoorbeeld een bedrijfsnaam dat je vroeger bedacht heb en waar je nog steeds op aangesproken wordt. Zo is Marloes geswitcht van Mooier leven naar Goals on Heels. In deze podcast hoor je hoe Marloes in korte tijd haar droom bedrijf heeft ontwikkeld. Via deze link kun je de dreamstory voor 2018 lezen die Marloes heeft geschreven.  

Gratis weggever

Marloes geeft heel veel waarde weg met haar gratis weggevers. Haar verkoop booster staat nu online en daarmee kun je leren verkopen zonder dat het voelt als ‘verkopen’. Klik hier.

E-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen via je website!

Wil jij snel en moeiteloos klanten kunnen aantrekken op je droomwebsite? Met deze 30 geheimen én een checklist maak jij je website helemaal 2019 proof. 

Met tips over gratis content, jouw droomklanten, branding, social media en meer. Download nu direct het e-book!

GRATIS E-BOOK: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!