Podcast #9

#9 Mijn intenties voor 2019 en de wet van aantrekking voor je website

Woehoe! Mijn negende aflevering. Welkom bij de ‘DESIGN YOUR DREAM’ podcast. De podcast over dromen, durven en ook echt doen! In jezelf geloven en je grootste dromen waarmaken.

Intenties voor 2019

In deze aflevering vertel ik je over mijn intenties voor 2019 en welke middelen mij daarbij helpen. Zo heb ik apps van mijn telefoon afgehaald en VA’s die mij helpen. Doordat ik nu een half jaar een hond heb kom ik meer toe aan rust door te wandelen met de hond en meer in de buitenlucht zijn.

Intentie voor je website

Hoe zorg je ervoor dat je eigen website nog veel specialer wordt en je het gebruikt als een persoonlijk dagboek? Als je dit van binnenuit wilt creëren kun je goed gebruik maken van de wet van aantrekking. Als je je website door een webbouwer laat maken dan ga je op den duur toch het persoonlijke aspect missen. Door je website zelf te maken kan je blijven aanpassen als jouw mening veranderd.

De wet van aantrekking

Deze wet betekent dat als je heel graag iets wilt, dat je je gaat inbeelden dat je dit al hebt. Je gelooft en visualiseert er echt in dat je dit al hebt. Dit kun je ook doen met je droomwebsite. Zo kun je je inbeelden wat voor reacties je krijgt, welke blogs of podcast goed gelezen en geluisterd worden. Hoe visualiseer je jouw droomwebsite over een jaar? Kijk ook naar websites van collega-ondernemers en vul in wat voor onderdelen je op deze website zou willen zien. En welke onderdelen jou triggeren op de website. Deze onderdelen zou je ook in jouw website kunnen verwerken.

Gelukkig nieuwjaar!

Ik wens jullie allemaal een stralend 2019. Ik hoop dat ik jullie dit jaar vanuit de juiste intenties voor je droombedrijf en droomwebsite kan zetten, zodat je nog meer vanuit rust, ontspanning en creativiteit kan ondernemen zoals jij dat wilt.

Ga je ook aan de slag met jouw online droomprogramma?

E-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen via je website!

Wil jij snel en moeiteloos klanten kunnen aantrekken op je droomwebsite? Met deze 30 geheimen én een checklist maak jij je website helemaal 2019 proof. 

Met tips over gratis content, jouw droomklanten, branding, social media en meer. Download nu direct het e-book!

GRATIS E-BOOK: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!