Podcast #1

#1 Mijn verhaal.. en omring jezelf met mensen die geloven in jouw dromen

Woehoe! Mijn allereerste aflevering. Welkom bij de ‘DESIGN YOUR DREAM’ podcast. De podcast over dromen, durven en ook echt doen! In jezelf geloven en je grootste dromen waarmaken. In deze podcast vertel ik mijn ondernemersverhaal en waarom jij je moet omringen met mensen die geloven in jouw dromen.

Succesvolle onderneemster

Ik neem je mee ongeveer 7-8 jaar geleden toen het begon te kriebelen om te starten met een eigen bedrijf en ik vertel je hoe ik ben gegroeid tot een succesvolle ondernemer. Ik heb een mbo opleiding grafisch vormgever en hbo opleiding communicatie en multimedia design gedaan.

Marktplaats advertentie

Toen ik 20 jaar was maakte ik een marktplaats advertentie voor het bouwen van websites, dit liep zo goed dat ik mijn bijbaantje kon opzeggen. Na het behalen van mijn propedeuse wilde ik het officieel gaan aanpakken en schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Vanaf dat moment begon mijn ondernemerschap echt!

Persoonlijk

Nadat ik uit een negatieve spiraal kwam, mij helemaal ontwikkelde met websites bouwen kreeg ik steeds meer nieuwe klanten. Ik wilde mij alleen nog maar omringen met positieve mensen. Naarmate de tijd besloot ik mij te richtten op vrouwelijke onderneemsters. Na het maken van allemaal keuzes stroomde het binnen met klanten. Ook ging ik workshops geven naar aanleiding van mijn wensenlijstje dat ik elk jaar maakte. Door het maken van websites voor grote namen, kreeg ik een hoog podium en kwamen er nog meer klanten op mij af. Ik kreeg zoveel klanten dat ik bijna geen vrije tijd meer had. Op dat moment ben ik begonnen met mijn online programma Design Your Dream.

‘Het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven is om alle tijd die je hebt,
te besteden aan je droomleven.’

Online kickstartweek

Aan het eind van mijn podcast vertel ik ook over mijn online kickstartweek! Wil jij ook graag je bedrijf naar de next level tillen? Meer aan de slag met online ondernemen? Ben je nieuwsgierig naar mijn online kickstartweek op 3 september? Klik hier.

E-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen via je website!

Wil jij snel en moeiteloos klanten kunnen aantrekken op je droomwebsite? Met deze 30 geheimen én een checklist maak jij je website helemaal 2019 proof. 

Met tips over gratis content, jouw droomklanten, branding, social media en meer. Download nu direct het e-book!

GRATIS E-BOOK: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!