Zet jezelf
op nummer 1
in jouw leven
& business

Ontwikkel een (online) programma van binnenuit
met de kracht van online ondernemen

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

N
Je bent alleen nog maar voor klanten aan het werk. Je zegt telkens ‘ja’ tegen je klanten en ‘nee’ tegen jezelf.
N

Je wil meer vertragen in je werk. In alle rust en stilte aan je bedrijf werken. Alleen dan ben je bang dat je bedrijf achteruit loopt. 

N

Je bent altijd bezig met het verleden of de toekomst. Met geld verdienen, je bedrijf laten groeien en vooral vanuit je hoofd keuzes maken. De signalen van je lichaam en intuïtie hoor je zelden of pas (te) laat. Het is tijd om dat anders te doen en in het NU te leven.

N

Stiekem voel jij jezelf een ondernemer in loondienst. Je werkt altijd uurtje factuurtje voor klanten. Je begon ooit met ondernemen om meer vrijheid te ervaren. Je mailbox en je klanten bepalen jouw agenda. 

N

Je onderneemt nu onbewust vanuit een ‘mannelijke’ energie. Je werkt hard. Je probeert altijd te presteren en je bent een echte controlefreak. Je verlangt naar meer balans en vanuit vertrouwen te ondernemen.

N

Je hebt een succesvol bedrijf aan de buitenkant, maar je voelt diep van binnen dat je niet gelukkig bent. Je wil ook innerlijke succes voelen.

N

Je hebt mega veel levenservaring, enorme bak vol kennis en je kunt wel een boek schrijven met al je levenslessen. Je voelt je van binnen al een ‘teacher’. Je wil graag jouw lessen doorgeven.

N

Je hebt geleerd om altijd hard en veel te werken. Nu is het tijd om het roer om te gooien. Om slimmer te werken en vanuit je HART. Zodat je een succesvol bedrijf kunt runnen volledig vanuit jezelf.

{

“ Je hebt als levensdoel
om je eigen verhaal te delen,
niet het verhaal
van een ander. ”

Ik denk dat iedere ondernemer bij deze ‘fase’ komt in het ondernemerschap.

Je doet veel uitvoerend werk. Je maakt veel uren in een week. Je hebt tevreden en trotse klanten, maar dit is zeker niet de laatste fase van het ondernemerschap. Er zit nog veel meer in je! Je hebt zoveel talent, kennis én ervaring.

 Het moment dat je eigen pad gaat volgen,
is het moment dat je de held wordt van je eigen leven. 

Ik ken alle situaties hierboven. Ongeveer 5 jaar geleden zorgde ik ook slecht voor mijzelf. Mijn bedrijf stond altijd op nummer 1 en daarmee ook mijn klanten. Zelf stond ik op de 100ste plek ongeveer ;-)! Ik maakte websites voor vrouwelijke ondernemers en ik had een mega succesvol bedrijf.

Alleen het vuurtje in mij werd steeds kleiner. Ik vond het maken van websites op een geven moment niet zo leuk meer en ik verloor het plezier in het ondernemerschap. Ik was 24/7 aan het werk. Elke dag waren er wel brandjes om te blussen voor klanten. Geen één dag was hetzelfde en ik wist nooit echt waar ik aan toe was. Ik had geen controle meer over mijn eigen agenda en mijn eigen bedrijf.

Ik was de vrijheid kwijt. Het vuurtje waarmee ik mijn bedrijf ooit begon was verdwenen. Ik stond op een kruispunt en dacht echt: Wat wordt de volgende stap in mijn leven?

Ik moest eerst weer in mezelf geloven. Liefde voor mezelf vinden, net als het lef om ‘nee’ te zeggen tegen klanten. Zodat ik echt ‘ja’ kon gaan zeggen tegen mezelf. Ik wist dat ik niet langer iedereen tevreden kon houden. Ik moest leren om mijn eigen grenzen aan te geven. Dat was geen makkelijke stap, maar ik wist dat het nodig was om mijn voldoening, rust en vrijheid terug te vinden.

Dat was voor mij de eerste stap om het roer om te gooien. Om vol vanuit vertrouwen te gaan leven en ondernemen. De tweede stap was om niet weer HARD te werken, maar om het slimmer aan te pakken met de kracht van online ondernemen. Ik startte met een eigen online programma. Ik stopte met de uitvoering van mijn werkzaamheden en begon met mijn eigen levenslessen, ervaring en kennis te teachen. De kracht van geven. Hoe bijzonder?!

“Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly,
without claiming it, she stands up for all women.’’

– Maya Angelou

 Online ondernemen is mijn magische pil
voor je bedrijf én voor je leven. 

Dit kan jij zijn..

$

Ondernemen is nog nooit zo makkelijk en licht geweest! Je hebt veel meer tijd voor jezelf en voor je dierbaren. Je bent een leuker mens waardoor alles om je heen gaat groeien.

$

Je krijgt veel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je kunt volledig ondernemen vanuit jezelf en met liefde voor jezelf.

$

Je verdient ineens meer dan 10.000 euro per maand, omdat je een schaalbaar verdienmodel hebt gecreëerd voor je bedrijf. Je werkt niet meer uurtje-factuurtje. Tijd kost ineens geen geld meer.

$

Je hebt een succesvol online bedrijf met misschien één virtueel assistent. Je hoeft geen mega groot team te runnen, want je werkt helemaal online. De kosten blijven laag en de tools zorgen ervoor dat alles is geautomatiseerd.

$

Je bent dé expert op jouw vakgebied. Je claimt een nummer 1 positie in de markt met jouw programma.Hierdoor word je makkelijker gevraagd om te spreken of kun je hogere prijzen vragen voor je 1-op-1 diensten.

$

Je bent een vrij mens. Je bent vrij om te staan waar je wil, om te reizen over de wereld, om meer tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Je bent vrij om je eigen keuzes te maken.

“Rosanne is echt de katalysator voor mij geweest om dromen om te zetten in daden. Vorig jaar liep ik al met het idee voor een Structuurjunkie cursus. Maar het bleef eerst bij een idee, ik had geen concreet beeld bij hoe ik dit nu wilde gaan doen. Begin dit jaar ging ik Rosanne volgen en leerde ik haar programma kennen. Ik wist toen: dit is het, dit moet ik gaan doen. In het programma heb ik alles geleerd over het maken van een online programma/training/cursus en ook de technische kant. Hierdoor ben ik het ook echt gaan doen dit jaar en mijn programma staat nu met 15 deelnemers. Het voelt nog een beetje onwerkelijk, er is zoveel tijd in gaan zitten, zoveel liefde en energie, en nu is het écht! ”

Cynthia Schultz (structuurjunkie & blogger)

 Introducing .. 

DESIGN YOUR DREAM Academy

Alles wat je nodig hebt om een succesvol online bedrijf én programma te starten van binnenuit.
Design your OWN life en bouw je business daaromheen.

DESIGN YOUR DREAM is een (online) jaarprogramma.
Helemaal vormgegeven om jouw online droombedrijf én leven in te richten zoals JIJ het wilt.
Je hebt de mogelijkheid om geheel zelfstandig mijn online programma te volgen met 1-op-1 begeleiding van mij.

Aan het eind van mijn DESIGN YOUR DREAM programma heb jij een online programman én droomwebsite ontwikkelt die 100% bij jou past.
Helemaal op jouw voorwaarden en met jezelf op de eerste plek.

Jouw groeireis naar binnen 

Ga samen met mij jouw groeireis maken van 12 maanden.
Je kunt tot 1 juli 2020 aanmelden.

 Wat krijg je allemaal in het programma? 

Toegang tot de online Design Your Dream Academy

Video’s (meer dan 20 uur aan lesmateriaal)

i

7 werkboeken (meer dan 40 pagina’s)

Template van een winstgevende salespage opmaak

m

Gratis plugins & thema (t.w.v. 500 dollar)

26 bonuslessen van gastexperts

Template online academie raamwerk met een lesvoorbeeld

|

Maandelijks groep coaching met Rosanne

Gratis support in besloten Facebookgroep

“Ik heb een tweedaagse samen met Rosanne meegemaakt. Dit waren hele bijzondere dagen. Niet alleen hebben we samen het raamwerk van mijn academie gebouwd en mijn huisstijl opnieuw vormgegeven, Rosanne heeft ook meegekeken naar de lancering en strategieën hierover gedeeld.

Wat ik heel fijn vind aan het samenwerken met Rosanne is dat ze al haar kennis inzet om jou te laten groeien. Het live samenwerken vond ik het meest waardevol, daarnaast heb je een mega online bibliotheek aan naslagwerk in de vorm van het online programma waar je mee uit de voeten kan.

Ik raad Next Level zeker aan, omdat het je op een makkelijke manier meeneemt in hoe je je eigen online academie kan bouwen. Wat ik zo leuk vind aan Rosanne is dat ze je altijd even stretcht in jouw eigen mogelijkheden. Zij is je hierin iedere keer een stapje voor en nodigt je uit dit stapje te zetten.

Deborah de Poorter

Alle modules

Mijn DESIGN YOUR DREAM reis bestaat uit 5 stappen. Deze volgen elkaar logisch op.
Dat wil zeggen: jij kan het proces loslaten en aan mij toevertrouwen.
Jij hoeft alleen maar te focussen op jouw bedrijf, het maken van een droomwebsite en een online academie.

“Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten.”

;

01. 

Design your OWN dream!

Vanuit vertrouwen een focusplan maken voor je (online) bedrijf, droomwebsite & programma van binnenuit.

=

Diep in jezelf en je eigen hartmissie duiken.

=

Je (nog verborgen) potentieel aanboren en helderheid scheppen voor je bedrijf én online/offline aanbod.

=

Je eigen kwetsbaarheid, transformatie en verhaal onarmen en gebruiken als kracht.

=

Je eigen voorwaarden én grenzenlijst maken voor jezelf. Regie over je leven én bedrijf. 

=

Jouw droomleven vormgeven. Hoe wil jij leven én werken? Hoe ziet je ideale week eruit? Wij gaan eerst aan de slag met jouw dreamlife en daaromheen bouwen wij jouw online bedrijf.

=

Een compleet werkboek om jouw online droombedrijf van binnenuit concreet te maken!

02. 

Maak een plan voor jouw online programma

Maak je programma inhoudelijk concreet.

=

Visualiseer hoe jouw droomprogramma eruit ziet over 1 jaar.

=

Je eigen transformatiereis, kennis en levenslessen vertaal je naar een
online programma. Je gaat een programma vormgeven dat schaalbaar is.
Compleet online of een combinatie met offline.

=

Je online programma concreet maken. Low-end of high-end programma, aantal modules, altijd open of werken met rondes etc.

=

Je leert zien wat je ECHT waard bent. Moneymindset. Wat ga je vragen voor je programma? Low-end of high-end?

=

Je eigen planning. Hoeveel tijd wil je reserveren om jouw online programma te bouwen en te lanceren?

03. 

Winstgevende salespage

Schrijf en bouw een magische salespage voor jouw programma

=

Je krijgt in mijn programma een werkboek met de juiste vragen om goede salespage teksten te schrijven.

=

Een Divi template voor je salespage. Je hoeft geen salespage meer te bouwen of te ontwerpen. Je hoeft alleen nog te vullen.

04. 

Online academie bouwen 

Schaalbaar online programma maken mét jouw levenservaring & kennis.

=

Je leert hoe je een eigen online academie bouwt met WordPress in dezelfde huisstijl als je website.

=

Je leert alle technische koppelingen. Hoe maak je een webshop met iDeal? Hoe koppel je jouw webshop met Active Campaign? Je aanmeldingsproces van jouw programma is helemaal geautomatiseerd.

=

Je leert hoe je video’s & audio’s kunt opnemen/bewerken en hoe je online werkboeken maakt in Canva.

05. 

Liefde voor lanceren

Je leert succesvol online te  lancereen met jouw online programma.

=

Je programma is helemaal ‘ready’ om te lanceren. Zonder lancering geen klanten. Je gaat in deze module een ijzersterke
creatieve lancering bedenken.

=

Je leert hoe je op een authentieke manier kunt verkopen.

Bonus

Websiteprogramma
(t.w.v. €1447,-)

Hoe maak je jouw droomwebsite in WordPress met thema Divi

=

Je krijgt als extra bonus ook toegang tot het complete websiteprogramma van DESIGN YOUR DREAM. Inclusief het Divi thema (t.w.v. 249 dollar). Je leert ook een droomwebsite bouwen met WordPress inclusief alle bonussen over SEO, AVG wet, webshop maken etc. 

Wanneer je lekker in je vel zit kun je beter presteren, helderder nadenken en creatiever zijn.
Dat is dé formule naar succes!

Rondleiding in mijn academie

Extra bonustrainingen:

Bonus 1:

Hoe organiseer je winstgevende webinars?

Wil je graag webinars inzetten om meer klanten te krijgen voor jouw online bedrijf? Maar heb je geen idee wat een goed inhoudelijk webinar is? Of hoe het technisch werkt om een webinar online te organiseren? In deze bonus vertel ik alles over mijn ervaringen met webinars geven. Ik review mijn beste webinar en geef je een handig stappenplan. Zo kun je ook gemakkelijk en met de juiste tools aan de slag.

(waarde € 367,-)

Bonus 2:

Hoe ontvang je goede testimonials?

Testimonials, oftewel lieve woorden van je klanten, zijn misschien wel het allerbelangrijkste op je website! Ze zorgen ervoor dat je website ‘social proof’ is. Maar stel je de wel de juiste vragen aan je klanten? Met deze bonus ga je van ‘prima’ naar echtmooie en dankbare testimonials. Testimonials die echt raken!

(waarde € 97,-)

Bonus 3:

How To Write – Hoe schrijf je een winstgevende salespage?

Je hebt een online programma, je hebt een salespage, maar hoe ga je daadwerkelijk je programma verkopen? De teksten op je salespage zijn mega belangrijk. Je krijgt in mijn programma een werkboek met de juiste vragen om goede salespage teksten te schrijven.

(waarde € 247,-)

Bonus 4:

Master in ontwerpprogramma Canva

Canva is een ontwerpprogramma voor dummies! Echt iedereen kan in Canva werken. Het is mega gebruiksvriendelijk, gratis en je hoeft geen ontwerper te zijn. Je leert in de bonustraining over Canva alles over headers maken, teksten over foto’s plaatsen, met filters werken, ebooks maken, presentaties voor je webinars of een online werkboek voor een les.

(waarde € 199,-)

Bonus 5:

Hoe werkt mailprogramma Active Campaign & MailChimp

Je leert alle ins&outs over hoe je een nieuwsbrief opmaakt, verstuurt en koppelt met je eigen website. Hoe maak je een gratis weggever en hoe kan je dit koppelen met je nieuwsbriefprogramma.

(waarde € 199,-)

Bonus 6:

Lanceer je eigen podcast!

Eén van je dromen is om een eigen podcast op te starten. Maar hoe doe je dat? Welke microfoon heb je nodig of welke programma’s heb je nodig om je podcast online te zetten? Ik heb zelf een podcast en ik vertel je stap voor stap hoe jij je eigen podcast online kunt zetten.

(waarde € 97,-)

 Psst… je krijgt nog meer! 

7

Online masterclasses
van gastexperts

Masterclass 01. 

Positionering vanuit
het hart

De beste positioneringsadviezen waarmee je harten verovert in de markt van Doran van Veenendaal. Wist je dat mensen eerder kiezen voor merken en ondernemers die een hoger doel dienen? Het is dus heel belangrijk dat potentiële klanten zich kunnen identificeren met jou. En met jouw waarom.

Doran van Veenendaal is positionering expert, hartstrateeg, bedrijfsbezieler en (business) coach.

Masterclass 02. 

De kracht van focussen & minimaliseren

Minimalistisch ondernemen gaat over bewust stilstaan bij wat echt nodig is in je bedrijf. Wat maakt jou echt gelukkig en waar wil je meer tijd en aandacht aan besteden? Ilona Annema van Minimalistisch ondernemen geeft tips om meer te focussen met jouw online programma.

Ilona Annema. Eigenaar & Business Minimalist bij Minimalistisch Ondernemen.

Masterclass 03. 

Vang de inhoud van jouw online programma

Hoe zorg je ervoor dat je het ‘gouden’ idee vindt voor jouw programma? Dat je een ijzersterk inhoudelijk programma hebt dat klopt? Jette van Duijn is leerexpert en zij leert jou in deze masterclass hoe jij jouw inhoud kunt vangen in een online programma. Niet alleen een specifiek idee, zodat je echt een specifieke markt kunt claimen. Maar ook leertechnisch een goed programma. Zodat je deelnemers geheel zelfstandig de beste resultaten kunnen behalen met jouw programma.

Jette van Duijn is goudvanger
en aanbodexpert.

Naast deze online masterclasses geven andere experts ook nog korte workshops over:

 Juridisch advies over AVG wet   | Logo maken in Canva   | HSP en ondernemerschap  | Branding tips | Adverteren op Facebook & Instagram  | Juiste schrijfstijl ontdekken   | Pinterest Marketing | Listbuilding  | Je eigen weggever maken  |
Goede VA vinden?  | En.. niet vergeten SEO (vindbaarheid in Google) 

 

 ELKE MAAND
VOLOP BEGELEIDING 

Feedback & technisch vragenuurtjes met Rosanne & Gea

=

Wij organiseren maandelijks online samenwerkdagen via Zoom om al je vragen te kunnen stellen aan Rosanne.

=

Naast de online sessies via Zoom kun je dagelijks (en onbeperkt) je vragen stellen in de besloten Facebookgroep. Gea, mijn lieve assistent, checkt een aantal keer per dag de besloten Facebookgroep.

Duurzame investering voor de toekomst

Normaal betaal je voor een webbouwer of virtueel assistent een uurprijs als je vragen hebt of aanpassingen voor je website en/of online academie door wilt voeren. Als je eenmaal lid bent van mijn programma kun je ALTIJD gratis je vragen stellen in de community. Je doet het dus niet alleen, maar samen met een groep gelijkgestemden!

Ben jij er klaar voor?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is. Een dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

Jouw groeireis naar binnen 

Ga samen met mij jouw groeireis maken van 12 maanden. 
Je kunt tot 1 juli 2020 aanmelden.

INCLUSIEF ALLE EXTRA’S:

=

Levenslang toegang in academie + dagelijkse support

=

Werkboek ‘maak een intuïtief plan voor je online droombedrijf’.

=

30 uitgebreide online lessen.

=

Toegang tot besloten Facebookgroep.

=

Maandelijks online samenwerkdagen via Zoom.

=

Online masterclasses van gastexperts

=

Korting op fotoshoot van Marleen Sahetapy

=

Inclusief Divi thema (t.w.v. 249 dollar lifetime access) en inclusief Wishlist Member plugin (t.w.v. 199 dollar)

Het liefste wil ik mijn programma morgen al af hebben. Kan ik mijn eigen tempo bepalen?

Ja dat kan zeker! Stel dat je al zo snel mogelijk wil lanceren dan kunnen wij samen een planning maken om het ook echt haalbaar te maken. Ik denk wel dat het goed is om eerst te gaan lanceren en dat je daarna jezelf nog 1 a 2 maanden geeft om je programma te maken. Je lanceert dan alvast een earlybird kaartje voor je programma. Verder kan ik alle lessen voor je openzetten zodat je eigen tempo kunt bepalen. Je hebt ook levenslang toegang tot mijn programma.

Ik vind het nog best een dure investering per maand. Kan ik dit bedrag terugverdienen?

Denk je dat het realistisch om 247,- euro per maand terug te verdienen met jouw online programma en website? Ik ga je helemaal begeleiden met het bouwen en lanceren van jouw programma. Zelf verdien ik gemiddeld tussen de 10.000-15.000 euro per maand met mijn programma. Stel de vraag aan jezelf denk jij dat je het per maand gaat terugverdienen?

Er staan mega veel programma's online. Waarom zou ik nu nog beginnen met een online programma?

Ik kreeg deze mooie quote van een deelnemer: “Ergens in de wereld zoekt iemand precies naar wat jij te bieden hebt.”. Er zullen vast al online programma’s zijn in jouw vakgebied. Maar jij bent als persoon uniek. Als jij echt je eigen unieke programma maakt wat helemaal bij jou als persoon past. Dan maakt het niet uit dat er nog duizenden online programma’s zijn. Geloof echt in je eigen superpower!

Is dit wel de juiste timing met het coronavirus om te investeren en aan de slag te gaan met een online programma?

We zitten sowieso nog een maand binnen. Wat wil jij doen voor jezelf en voor je bedrijf in deze maand? Ga je focussen op angst of focussen op liefde? Ik denk juist dat alles gebeurt met een reden. Juist in deze tijd is het fijn om te focussen en te reflecteren. Wat kost mij energie en wat geeft mij energie? Wat heb ik de afgelopen jaren geleerd? Wat zijn mijn grootste inzichten? Wat is mijn rode draad in het leven? Het is juist goed om in deze tijd naar binnen te keren en te kijken wat jij nu echt kunt geven aan deze wereld.

Ik denk niet dat ik genoeg motivatie en tijd heb om te investeren in een online programma? Vaak maak ik een online programma niet af.

Ik snap je helemaal. Ik wil je graag met twee dingen helpen en hopelijk ben je dan overtuigd dat het wel iets voor je is. Allereerste is het niet helemaal ‘online’ in de zin van je doet het helemaal zelfstandig. Nee als je mijn programma koopt en dan maak ik gelijk een afspraak met je voor de eerste online 1op1 coachcall. Samen tijdens onze eerste call maken we een planning voor de komende maanden. Daarna plannen wij ook alvast de tweede en derde call in zodat je echt een stok achter deur hebt. Ook vraag ik aan wanneer je bij een online samenwerkdag komt. Je gaat sowieso niet stil zitten met mijn programma. Ten tweede ik geloof dat de antwoorden uit jezelf komen. Je kunt wel alles uitbesteden of alles uit het ‘boekje’ doen. Of altijd maar luisteren naar anderen. Als jij zelf aan de slag gaat met je online programma en website. Dan komt het echt volledig vanuit je hart. Je gaat vanuit je intuïtie creëren en mooie dingen maken. Potentiële deelnemers voelen dit aan. Dat dit echt jouw kindje is en van niemand anders. Je gaat echt van binnen naar buiten werken ipv andersom.

Wanneer zijn de online samenwerkdagen?

De online samenwerkdagen zijn meestal op maandag of dinsdag. Je kunt zelf bepalen wanneer je online aanschuift. 

Moet ik heel technisch zijn om een programma te kunnen bouwen?

Nee helemaal niet! Je hebt alleen je internetbrowser nodig en geen andere technische programma’s op je computer. Verder hoor ik van oud-deelnemers dat ik echt in jip & janneke taal uitleg. Iedereen snapt mijn video’s! 

Moet ik een ervaren ondernemer zijn om deel te nemen?

Nee natuurlijk niet! Ik heb ook veel startende ondernemers geholpen met mijn programma. Wat een groot voordeel voor starters is dat je ook toegang krijgt tot mijn websiteprogramma. Je kunt naast je online academie ook nog een droomwebsite bouwen! Waarom eerst jaren ploeteren? Terwijl je direct goed kunt beginnen! Ik ben fan als je nu al begint met online ondernemen :-)! 

Prijzen zijn excl. 21% btw. Je kunt mijn DESIGN YOUR DREAM programma 14 dagen uitproberen.
Stel dat je dan nog niet tevreden bent? Dan krijg je geld terug.

“Zoek niet naar geluk, maar naar betekenis en groei. Dan ervaar je wat geluk écht is.”


Wie is Rosanne?

Ik ben business- & dreamdesigner. De afgelopen jaren begeleidde ik al honderden vrouwelijke ondernemers. Ik hielp ze om hun online droombedrijf op te zetten én zichtbaar te maken. Ruim vier jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je droomwebsite en online academie realiseerd. Ik heb al meer dan 400 onderneemsters geholpen met mijn programma.

Ik geloof dat je jezelf niet over de kop hoeft te werken om je droombedrijf neer te zetten. Ik geloof dat je niet steeds over je grenzen hoeft te gaan om succesvol te ondernemen. Ik geloof dat je jezelf niet hoeft te verwaarlozen om een goedlopend bedrijf te hebben. Ik geloof dat je niet altijd met je klanten en bedrijf bezig hoeft te zijn om vooruit te komen. Zelf gebeurde me dat wel bijna. Zo wilde ik niet leven!

Ik maakte de switch van offline ondernemen naar een online programma. Ik hervond mijn creativiteit, mijn energie en vond mijn werk weer leuk. Doordat ik mijn grenzen duidelijk communiceerde en meer tijd overhield om mijn bedrijf te laten groeien, ervaarde ik eindelijk de balans en vrijheid waar ik al langer zo naar verlangde. Dat gun ik jou ook!

REFERENTIES

Mijn droom was een online business zodat ik overal zou kunnen werken en ik heel veel vrouwen zou kunnen bereiken en helpen. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest doen omdat de online wereld compleet nieuw was voor mij. Toen ik op de website van Rosanne kwam wist ik meteen dat ik op de goede plek was. Niet alleen door haar enorme (technische) kennis maar ook door haar stijl en manier van werken.

Wat Rosanne heel goed doet is je altijd de mogelijkheid geven om voorzichtig te proberen of kennis te maken met haar en haar programma’s, bijv. door webinars, challenges of kick-starts. Ik deed mee met zo’n kick-start en was meteen onder de indruk! Door de lessen van Rosanne was ik in staat om mijn eigen website te bouwen. Zo cool!

Toen de website stond was het tijd voor de online academie en ook die heb ik samen met Rosanne gemaakt. Door de samenwerkdagen en de begeleiding van Rosanne ging dat super goed en kon ik al snel de eerste deelnemers toelaten.

Ik ben nog steeds weleens verbaasd over hoeveel ik heb geleerd en hoe stevig mijn online bedrijf nu staat.
Zonder Rosanne zou ik niet staan waar ik nu sta…

Mirjam Heijder

MindBee

Ik wilde al een tijd een onlineprogramma maken zodat ik mijn klanten nog beter kan helpen. Aan ideeën en content geen gebrek maar waar haal ik de tijd vandaan? En dan ook die techniek nog…

Doordat ik al langer klant ben bij Rosanne, weet ik dat ik bij Rosanne in goede handen ben. Rosanne heeft veel ervaring met het maken van het onlineprogramma’s en de techniek die daarbij komt kijken. Ik wilde ook een stok achter de deur om dat programma nu eindelijk te gaan maken.

Dankzij het programma van Rosanne staat mijn online academie, werkt de techniek en als ik er een keer niet uitkom kan ik terugvallen op de deskundige hulp van Rosanne en haar team. Ik nu zelfs bezig met het ontwikkelen van een tweede onlineprogramma: de blije ondernemer. Dat was mij niet gelukt zonder het next level-programma en de ondersteuning van Rosanne.

Het meest waardevolle aspect van het programma is voor mij persoonlijk het vertrouwen dat als ik er niet uitkom, ik terug kan vallen op deskundige hulp. En dat het niet alleen gaat over het bouwen van de academie maar ook alles wat daarbij komt kijken zoals de promotie van je onlineprogramma. Ook op nieuwe ontwikkelingen zoals de AVG speelt ze in. De Facebookgroep waar je altijd terecht kunt met je vragen is voor mij ook waardevol. Ik heb het programma van Rosanne als meerdere keren aanbevolen in mijn eigen netwerk.

Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.

Aike Borghuis

Ik liep al een tijdje rond met een idee over een online Branding Academy, maar ik had geen idee hoe ik dat het beste kon aanpakken. Toen zag ik (op vakantie notabene) een berichtje op Instagram van Rosanne, ze had een nieuw programma waarmee ze ondernemers wilde helpen met het neerzetten van een onlineprogramma. Top! Ik heb me eigenlijk direct ingeschreven na een prettig gesprek met Rosanne, want ik had er een goed gevoel bij. Als Brand specialist ben ik met mijn klanten continu bezig dat JUISTE GEVOEL over te brengen op je ideale klant. Dat is een essentieel onderdeel van een succesvol droombedrijf. En Rosanne is daar natuurlijk een prachtig voorbeeld van: what you see is what you get. Je voelt je welkom en geen vraag is te gek.

Rosanne is begaan met jou als deelnemer van haar programma, je bent geen nummertje maar een echt persoon. En dat is ook precies wat ik mijn klanten wil bijbrengen en laten zien. Dus ik vind het heerlijk dat ik dat zelf heb mogen ervaren bij Rosanne.

Het programma leert je stap voor stap een onlineprogramma op te zetten. Vanuit de basis starten met een duidelijke focus, wat heel fijn is. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, het wordt je aangereikt: je krijgt fijne tips and tricks. Maar je moet er wel voor werken! En dat was hetgeen waar ik naar op zoek was, ik heb namelijk de tijd niet om alles zelf uit te zoeken. Ik vind het fijn om bij andere collega-ondernemers gebruik te kunnen maken van hun expertise. Uiteindelijk, stap voor stap heb ik een onlineprogramma opgebouwd. Een mooi design (wat voor mij natuurlijk mijn werk is) maar het zit ook allemaal goed in elkaar. Dat vond ik meteen ook het meest waardevol; een dergelijk systeem zelf ontdekken kost gewoon veel tijd.

En ik vond het superfijn dat Rosanne het begrijpelijk en behapbaar maakte. Je zag er niet zo tegenop, want het is natuurlijk best veel werk. Daarnaast vond ik het fijn om samen met andere ondernemers aan hetzelfde project te werken: we konden elkaar steunen, helpen en motiveren. Want ja, soms zit het ook even tegen. En hoe fijn is het dan dat je even kan spuien tegen de andere deelnemers? Zo help je elkaar naar een volgend niveau en behaal je prachtige resultaten!

Dus mocht je overwegen om dit traject aan te gaan en je wilt graag een goed functionerende en mooi onlineprogramma lanceren? Dan zou ik dit programma zeker aanraden! 

Marte Methorst

Toen Rosanne startte met Next Level was ik meteen enthousiast, omdat ik weet hoe Rosanne werkt had ik geen twijfels over de cursus. Ik was wel onzeker over wat ik ondernemers kan leren in een online-programma… Rosanne heeft me zo goed geholpen mij over mijn onzekerheid heen te helpen. Ik besloot mijn onzekerheid opzij te zetten na een Skypegesprek met Rosanne, en te gaan voor mijn bedrijf!

Door het volgen van Next Level ben ik mezelf veel serieuzer gaan nemen als ondernemer, heb ik hele leuke contacten opgedaan met andere online ondernemers, heb ik veel bijgeleerd over WordPress en sta ik nu aan de vooravond van het lanceren van mijn eigen onlineprogramma! Het meest waardevolle aan de programma’s van Rosanne vind ik dat je altijd in het cursus gedeelte kunt; je kunt altijd even kijken hoe het ook alweer zat, maar je krijgt ook alle nieuwe content, zo fijn! Ook vond ik de live tweedaagse enorm waardevol. Zo fijn om de tijd te nemen om aan je bedrijf te werken in zo’n sfeervolle omgeving. Ik heb beide programma’s aanbevolen in mijn netwerk!

Rosanne geeft niet een online cursus; Design your Dream en Next Level zijn een fijne community waar je steeds weer terecht kunt met je vragen en onzekerheden. Rosanne geeft haar cursisten zoveel zelfvertrouwen en een heel fijn podium! Dank je wel Rosanne xx

Suzan Biemans

Laat ik beginnen waar ik géén twijfels over had: ik wist dat dit een goed programma zou zijn, want ik heb al meerdere programma’s van Rosanne gevolgd en dit is altijd kwaliteit. Je behaalt je resultaat. Maar ik twijfelde wel over mijn tijd; ik heb het druk met mijn onderneming en dan dit er nog bij doen. Zou dat nu wel het juiste moment zijn? Ook was ik maar aan het rekenen met hoeveel klanten je de investering eruit kon halen. Zou het me wel wat gaan opleveren?

Over de kosten maakte ik me al snel niet meer druk om. Ik weet dat met enkele klanten ik de kosten eruit zou gaan halen. Ik twijfelde het langste over de benodigde tijd. Het programma is een half jaar. Eigenlijk met goed plannen kom je heel ver of kun je het gewoon af hebben. Maar toen ik het toch drukker kreeg en even minder prioriteit wilde geven, had ik ook ruimte om nog enkele maanden langer over te doen. Maar is dit nu de reden van mijn besluit? Nee, eigenlijk niet. Mijn hart was mijn beslissing: het leek me zo leuk en geweldig om dit programma te maken en veel meer mensen te kunnen helpen met mijn programma. Ik had er gewoon zin in om dit te gaan doen. Goede beslissing!

Ik heb nu een programma waar ik heel trots op ben. Het is echt een programma geworden waar opdrachtgevers heel veel aan hebben en met zekerheid hun gewenste resultaat behalen. Eigenlijk heb ik nog nooit zo’n resultaatgericht programma gemaakt. Als je mijn programma volgt, dan heb je gegarandeerd aan het einde een eigen product in handen. In mijn programma maak je een beleidsplan om beter onderwijs te bereiken voor (hoog)begaafde leerlingen. Dit is gewoon echt af na het volgen van mijn programma. Maar ik heb gedurende het traject ook heel veel geleerd over het bereiken van klanten en je programma goed in de markt te zetten, en dat merk je. Ik heb direct geïnteresseerden en zelfs een opdrachtgever die het voor meer dan 40 scholen af wil nemen. Dit betekent voor mij heel veel meer omzet dan ik had verwacht. En programma’s volgen bij Rosanne samen met een groepje andere ondernemers is ook heel gezellig en een waardevol.

Ook in dit programma zijn de stappen weer zo gestructureerd en helder, dat je er niet tegen op hoeft te zien. Je kunt bij het maken van een online programma echt jezelf verliezen: door de bomen het bos niet meer zien. Maar met het volgen van het programma voorkom je dat. En dan is het ook veel beter te doen tussen je drukke werkzaamheden. Je hoeft niet alles te overzien en te weten. Het wordt stap voor stap aangereikt en je hoeft steeds maar een klein stukje weer verder te ontwikkelen. Zo is het prima te doen. De beste opties en constructies zijn al voor je uitgezocht, staan voor je klaar en een rustig pad om alles te ontwikkelen. Ook is de hulp van Rosanne altijd dichtbij als je toch ergens vastloopt. Zo fijn! Ik vertel iedereen over het programma. Ik weet ook dat collega-ondernemers heel nieuwsgierig zijn naar mijn online programma en wellicht ook wel zoiets willen gaan maken.

Als je een onlineprogramma wilt maken, twijfel dan niet over dit programma van Rosanne en alle deskundigheid van Rosanne. Ik werk sinds 2012 met Rosanne en zij heeft me nog nooit teleurgesteld. Ze staat echt voor je klaar en haar programma zit heel praktisch, begrijpelijk en gestructureerd in elkaar. En elke keer groeit mijn onderneming als ik weer een kwaliteitsslag heb gemaakt met haar programma’s: nieuwe websites of een online programma. Het levert echt persoonlijke en financiële groei op!

Sonja Morbé

Een hele tijd liep ik al met het idee om een onlineprogramma te gaan maken. Ik besloot om het Next Level-programma te gaan volgen, omdat ik wist dat ik gewoon NU moest beginnen met het maken van het programma. Als ik zou wachten op het juiste moment, dan zou het waarschijnlijk nooit gebeuren. Voordat ik het programma van Rosanne ging doen wist ik niet zeker of het handig was om zelf een programma te gaan maken, of dat ik dat wilde uitbesteden. Maar het idee om het helemaal uit handen te geven vond ik niet prettig. Ik vind het fijner dat ik zelf aanpassingen kan doen in mijn programma en niet voor ieder klein dingetje een websitebouwer moet mailen. 
 
Dankzij het Next Level-programma heb ik in een korte periode een onlineprogramma neergezet. Ik had nog geen ervaring met websites maken, maar door de lessen van Rosanne had ik dat zo onder de knie. Het is voor mij nu een kleine moeite om iets aan te passen in mijn academie. Ik heb heel veel geleerd van de lessen van Rosanne. Ook mijn salespage ziet er prachtig uit, helemaal in mijn eigen stijl. Anderen zijn echt onder de indruk als ze zien hoe mijn pagina’s eruit zien. Ik voel me echt supertechnisch nu ik gewoon weet hoe het werkt. 
Het meest waardevolle vond ik de live samenwerkdagen, waarin ik echt heel veel werk heb kunnen verzetten. En daardoor had ik een stok achter de deur, om het idee echt om te gaan zetten naar een werkend onlineprogramma. Binnen vier maanden na de start van het Next Level-programma, is de eerste groep in mijn onlineprogramma gestart. Binnenkort ga ik het programma opnieuw lanceren. Ik ben er superblij mee! 
Susanne Walstock

Al een tijdje liep ik rond met plannen voor het maken van een onlineprogramma en ik wilde daar heel graag iets mee doen. In het verleden had ik al eens een cursus daarvoor gevolgd, maar er kwam niets echt van de grond. Omdat ik met het basisprogramma van DESIGN YOUR DREAM al kennis had gemaakt met de overzichtelijke uitleg van Rosanne, waarmee mijn website supermooi en authentiek geworden is, ben ik ook ingestapt bij het Next Level-programma van DESIGN YOUR DREAM. Wat mij eerder niet lukte, gebeurde met Rosanne’s programma ineens wel: mijn eerste onlineprogramma werd een feit! Rosanne geeft je een stappenplan waardoor alle puzzelstukjes vanzelf op hun plek vallen.

Ik ben Rosanne superdankbaar voor haar praktische raad en daad, want inmiddels ben ik alweer bezig met een volgend programma! Zonder haar deskundige, gestructureerde en enthousiaste hulp was ik waarschijnlijk nu nog aan het zoeken naar hoe ik een onlineprogramma van de grond kan krijgen. Ik vind het een superaanrader dus, het Next Level-programma van DESIGN YOUR DREAM!  

Karin Janssen

 “Power is not given
to you.
You have to take it”

– Beyonce Knowles

Heb je over 10 jaar spijt als je het nu NIET doet?

Bouw aan je eigen levenswerk! Wees trots op jezelf wat je tot nu allemaal al hebt geleerd. Zorg dat je jouw kennis en ervaring gaat documenteren. Voor jezelf, voor je (klein)kinderen, voor iedere vrouw of man hier op de wereld.

“Het is beter om je eigen levenspad met kronkels te bewandelen,
dan een perfect pad van een ander.”

Jouw groeireis naar binnen 

Ga samen met mij jouw groeireis maken van 12 maanden.
Je kunt tot 1 juli 2020 aanmelden.

INCLUSIEF ALLE EXTRA’S:

=

Levenslang toegang in academie + dagelijkse support

=

Werkboek ‘maak een intuïtief plan voor je online droombedrijf’.

=

30 uitgebreide online lessen.

=

Toegang tot besloten Facebookgroep.

=

Maandelijks online samenwerkdagen via Zoom.

=

Online masterclasses van gastexperts

=

Korting op fotoshoot van Marleen Sahetapy

=

Inclusief Divi thema (t.w.v. 249 dollar lifetime access) en inclusief Wishlist Member plugin (t.w.v. 199 dollar)

Het liefste wil ik mijn programma morgen al af hebben. Kan ik mijn eigen tempo bepalen?

Ja dat kan zeker! Stel dat je al zo snel mogelijk wil lanceren dan kunnen wij samen een planning maken om het ook echt haalbaar te maken. Ik denk wel dat het goed is om eerst te gaan lanceren en dat je daarna jezelf nog 1 a 2 maanden geeft om je programma te maken. Je lanceert dan alvast een earlybird kaartje voor je programma. Verder kan ik alle lessen voor je openzetten zodat je eigen tempo kunt bepalen. Je hebt ook levenslang toegang tot mijn programma.

Ik vind het nog best een dure investering per maand. Kan ik dit bedrag terugverdienen?

Denk je dat het realistisch om 247,- euro per maand terug te verdienen met jouw online programma en website? Ik ga je helemaal begeleiden met het bouwen en lanceren van jouw programma. Zelf verdien ik gemiddeld tussen de 10.000-15.000 euro per maand met mijn programma. Stel de vraag aan jezelf denk jij dat je het per maand gaat terugverdienen?

Er staan mega veel programma's online. Waarom zou ik nu nog beginnen met een online programma?

Ik kreeg deze mooie quote van een deelnemer: “Ergens in de wereld zoekt iemand precies naar wat jij te bieden hebt.”. Er zullen vast al online programma’s zijn in jouw vakgebied. Maar jij bent als persoon uniek. Als jij echt je eigen unieke programma maakt wat helemaal bij jou als persoon past. Dan maakt het niet uit dat er nog duizenden online programma’s zijn. Geloof echt in je eigen superpower!

Is dit wel de juiste timing met het coronavirus om te investeren en aan de slag te gaan met een online programma?

We zitten sowieso nog een maand binnen. Wat wil jij doen voor jezelf en voor je bedrijf in deze maand? Ga je focussen op angst of focussen op liefde? Ik denk juist dat alles gebeurt met een reden. Juist in deze tijd is het fijn om te focussen en te reflecteren. Wat kost mij energie en wat geeft mij energie? Wat heb ik de afgelopen jaren geleerd? Wat zijn mijn grootste inzichten? Wat is mijn rode draad in het leven? Het is juist goed om in deze tijd naar binnen te keren en te kijken wat jij nu echt kunt geven aan deze wereld.

Ik denk niet dat ik genoeg motivatie en tijd heb om te investeren in een online programma? Vaak maak ik een online programma niet af.

Ik snap je helemaal. Ik wil je graag met twee dingen helpen en hopelijk ben je dan overtuigd dat het wel iets voor je is. Allereerste is het niet helemaal ‘online’ in de zin van je doet het helemaal zelfstandig. Nee als je mijn programma koopt en dan maak ik gelijk een afspraak met je voor de eerste online 1op1 coachcall. Samen tijdens onze eerste call maken we een planning voor de komende maanden. Daarna plannen wij ook alvast de tweede en derde call in zodat je echt een stok achter deur hebt. Ook vraag ik aan wanneer je bij een online samenwerkdag komt. Je gaat sowieso niet stil zitten met mijn programma. Ten tweede ik geloof dat de antwoorden uit jezelf komen. Je kunt wel alles uitbesteden of alles uit het ‘boekje’ doen. Of altijd maar luisteren naar anderen. Als jij zelf aan de slag gaat met je online programma en website. Dan komt het echt volledig vanuit je hart. Je gaat vanuit je intuïtie creëren en mooie dingen maken. Potentiële deelnemers voelen dit aan. Dat dit echt jouw kindje is en van niemand anders. Je gaat echt van binnen naar buiten werken ipv andersom.

Wanneer zijn de online samenwerkdagen?

De online samenwerkdagen zijn meestal op maandag of dinsdag. Je kunt zelf bepalen wanneer je online aanschuift. 

Moet ik heel technisch zijn om een programma te kunnen bouwen?

Nee helemaal niet! Je hebt alleen je internetbrowser nodig en geen andere technische programma’s op je computer. Verder hoor ik van oud-deelnemers dat ik echt in jip & janneke taal uitleg. Iedereen snapt mijn video’s! 

Moet ik een ervaren ondernemer zijn om deel te nemen?

Nee natuurlijk niet! Ik heb ook veel startende ondernemers geholpen met mijn programma. Wat een groot voordeel voor starters is dat je ook toegang krijgt tot mijn websiteprogramma. Je kunt naast je online academie ook nog een droomwebsite bouwen! Waarom eerst jaren ploeteren? Terwijl je direct goed kunt beginnen! Ik ben fan als je nu al begint met online ondernemen :-)! 

Prijzen zijn excl. 21% btw. Je kunt mijn DESIGN YOUR DREAM programma 14 dagen uitproberen.
Stel dat je dan nog niet tevreden bent? Dan krijg je geld terug.

“Zoek niet naar geluk, maar naar betekenis en groei. Dan ervaar je wat geluk écht is.”


“Ik ben oprecht dankbaar voor jou, Rosanne Raubun. Met jou voel ik een hartconnectie. Dat gaat verder dan een nieuwe website of een onlineprogramma dat ik via jou bouw. Je creëert kansen en ik voel dat je in mij(n bedrijf) gelooft. En ik geloof in jou en jouw mooie hartmissie. Mooier wordt een connectie niet.”

Doran van Veenendaal

GRATIS E-BOOK: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!