Transformatie van
offline naar een
kloppend online
programma

Online programma &
1 op 1 businesscoaching

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

N

Je hebt ervaring met 1 op 1 werken en wil dit huidige aanbod in een online variant gieten.

N

De stappen die jij keer op keer met jouw klanten hebt doorlopen wil je nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.

N

Jij wilt de stap maken van zzp-er richting ondernemer, je wilt groeien van ‘uurtje factuurtje’ richting jouw eigen online aanbod.

N
Je weet dat wat jij te geven hebt, honderden mensen kan helpen en je wilt hen nu ook bereiken.
N

Je hebt een succesvol bedrijf aan de buitenkant, maar jij voelt diep van binnen dat je niet gelukkig bent. Jij wil ook innerlijke succes voelen.

N

Je wilt jouw expertstatus vergroten en inzichtelijk maken waarvoor jouw klanten bij jou moeten zijn. Echt gaan staan voor je expertise. 

N

Je hebt geleerd om altijd hard en veel te werken. Nu is het tijd om het roer om te gooien. Om slimmer te werken en vanuit jouw hart.

{

“ Jij hebt als levensdoel
om jouw eigen verhaal te delen,
niet het verhaal
van een ander. ”

Ik denk dat iedere ondernemer bij deze ‘fase’ komt in het ondernemerschap.

Je doet veel uitvoerend werk. Je maakt veel uren in een week. Je bent tevreden en trotse klanten, maar dit is zeker niet de laatste fase van het ondernemerschap. Er zit nog veel meer in je! Je hebt zoveel talent, kennis én ervaring.

 Het moment dat jij jouw eigen pad gaat volgen,
is het moment dat je de held wordt van jouw eigen leven. 

Ik ken alle situaties hierboven. Ongeveer 5 jaar geleden zorgde ik ook slecht voor mijzelf. Mijn bedrijf stond altijd op nummer 1 en daarmee ook mijn klanten. Zelf stond ik op de 100ste plek ongeveer ;-)! Ik maakte websites voor vrouwelijke ondernemers en ik had een mega succesvol bedrijf.

Alleen het vuurtje in mij werd steeds kleiner. Ik vond het maken van websites op een geven moment niet zo leuk meer en ik verloor het plezier in het ondernemerschap. Ik was 24/7 aan het werk. Elke dag waren er wel brandjes om te blussen voor klanten. Geen één dag was hetzelfde en ik wist nooit echt waar ik aan toe was. Ik had geen controle meer over mijn eigen agenda en mijn eigen bedrijf.

Ik was de vrijheid kwijt. Het vuurtje waarmee ik mijn bedrijf ooit begon was verdwenen. Ik stond op een kruispunt en dacht echt: Wat wordt de volgende stap in mijn leven?

Ik moest eerst weer in mezelf geloven. Liefde voor mijzelf vinden, net als het lef om ‘nee’ te zeggen tegen klanten. Zodat ik echt ‘ja’ kon gaan zeggen tegen mezelf. Ik wist dat ik niet langer iedereen tevreden kon houden. Ik moest leren om mijn eigen grenzen aan te geven. Dat was geen makkelijke stap, maar ik wist dat het nodig was om mijn voldoening, rust en vrijheid terug te vinden.

Dat was voor mij de eerste stap om het roer om te gooien. Om vol vanuit vertrouwen te gaan leven en ondernemen. De tweede stap was om niet weer HARD te werken, maar om het slimmer aan te pakken met de kracht van online ondernemen. Ik startte met een eigen online programma. Ik stopte met de uitvoering van mijn werkzaamheden en begon met mijn eigen levenslessen, ervaring en kennis te teachen. De kracht van geven. Hoe bijzonder?!

“Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly,
without claiming it, she stands up for all women.’’

– Maya Angelou

 Online ondernemen is mijn magische pil
voor jouw bedrijf én voor jouw leven. 

Dit kan jij zijn..

$

Ondernemen is nog nooit zo makkelijk en licht geweest! Jij hebt veel meer tijd voor jezelf en voor jouw dierbaren. Jij bent een leuker mens waardoor alles om je heen gaat groeien.

$

Jij krijgt veel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je kunt volledig ondernemen vanuit jezelf en met liefde voor jezelf.

$

Jij verdient ineens meer dan 10.000 euro per maand, omdat je een schaalbaar verdienmodel hebt gecreëerd voor jouw bedrijf. Je werkt niet meer uurtje-factuurtje. Tijd kost ineens geen geld meer.

$

Jij bent dé expert op jouw vakgebied. Je claimt een nummer 1 positie in de markt met jouw programma. Hierdoor word je makkelijker gevraagd om te spreken of kun je hogere prijzen vragen voor jouw 1-op-1 diensten.

$

Jij hebt een succesvol online bedrijf met misschien één virtueel assistent. Je hoeft geen mega groot team te runnen, want je werkt helemaal online. De kosten blijven laag en de tools zorgen ervoor dat alles is geautomatiseerd.

$

Jij bent een vrij mens. Je bent vrij om te staan waar je wil, om te reizen over de wereld, om meer tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Je bent vrij om jouw eigen keuzes te maken.

“Rosanne is echt de katalysator voor mij geweest om dromen om te zetten in daden. Vorig jaar liep ik al met het idee voor een Structuurjunkie cursus. Maar het bleef eerst bij een idee, ik had geen concreet beeld bij hoe ik dit nu wilde gaan doen. Begin dit jaar ging ik Rosanne volgen en leerde ik haar programma kennen. Ik wist toen: dit is het, dit moet ik gaan doen. In het programma heb ik alles geleerd over het maken van een online programma/training/cursus en ook de technische kant. Hierdoor ben ik het ook echt gaan doen dit jaar en mijn programma staat nu met 15 deelnemers. Het voelt nog een beetje onwerkelijk, er is zoveel tijd in gaan zitten, zoveel liefde en energie, en nu is het écht! ”

Cynthia Schultz (structuurjunkie & blogger)

 Introducing .. 

DESIGN YOUR DREAM TRAJECT

Alles wat jij nodig hebt om een succesvol online bedrijf én programma te starten van binnenuit.
Design your OWN life en bouw jouw business daaromheen.

DESIGN YOUR DREAM is een (online) programma met een mogelijkheid op 1-op-1 business coaching en persoonlijke begeleiding bij het bouwen van jouw droomacademie en winstgevende salespage. Vijf jaar heb ik gewerkt aan een succesvol online programma. Inmiddels heb ik meer dan 450 ondernemers geholpen in mijn academie. Ik wil mijn lessen doorgeven.

Ik wil in het najaar van 2020 alleen ondernemers helpen die volledig gecommit zijn en dolgraag ECHT succesvol willen worden met een (online) programma.

Jouw groeireis naar binnen 

 Mijn stappenplan 

Mijn DESIGN YOUR DREAM reis bestaat uit 5 stappen. Deze volgen elkaar logisch op.
Dat wil zeggen: jij kan het proces loslaten en aan mij toevertrouwen.
Jij hoeft alleen maar te focussen op jouw bedrijf, het maken van een droomwebsite en een online academie.

“Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten.”

;

01. 

Jouw droomleven designen

Hoe wil jij leven én werken? Hoe ziet jouw ideale week eruit? Minder 1-op-1 werken en meer een schaalbaar verdienmodel. Regie over jouw leven én bedrijf.

Eerste maand (deel 1)

02. 

Jouw persoonlijke transformatiereis

Hoe ziet jouw eigen transformatiereis eruit? Wat heb jij geleerd? Jouw eigen kennis, ervaring en levenslessen vertaal je naar een kloppend online programma. Documenteer in één keer alles. Hoe effectief en waardevol?

Eerste maand (deel 2)

03. 

Start before you’re ready

Gun jezelf een moeiteloze start. Een programma is altijd in ontwikkeling. Start met verkopen van jouw programma met een winstgevende salespage. Anders blijft het vaak bij een heel mooi idee.

Tweede maand

04. 

Een online academie bouwen

Een complete online academie op één plek met al jouw lessen. Je hoeft nooit meer iets dubbel uit te leggen. Het proces van aanmelding tot de laatste les helemaal automatiseren.

Derde maand

05. 

Liefde voor lanceren

Jouw programma is helemaal ‘ready’ om te lanceren. Zonder lancering geen klanten. Lanceringen organiseer je een aantal keer per jaar. Dit zorgt voor meer rust in jouw eigen marketing en sales.

Vierde maand

Bonus

Website programma
(t.w.v. €1447,-)

Hoe maak je jouw droomwebsite in WordPress met thema Divi (t.w.v. 249 dollar)

Wanneer jij lekker in je vel zit kun je beter presteren, helderder nadenken en creatiever zijn.
Dat is dé formule naar succes!

Rondleiding in mijn academie

Extra bonustrainingen:

Bonus 1:

Hoe organiseer je winstgevende webinars?

Wil je graag webinars inzetten om meer klanten te krijgen voor jouw online bedrijf? Maar heb je geen idee wat een goed inhoudelijk webinar is? Of hoe het technisch werkt om een webinar online te organiseren? In deze bonus vertel ik alles over mijn ervaringen met webinars geven. Ik review mijn beste webinar en geef je een handig stappenplan. Zo kun je ook gemakkelijk en met de juiste tools aan de slag.

(waarde € 367,-)

Bonus 2:

Hoe ontvang je goede testimonials?

Testimonials, oftewel lieve woorden van je klanten, zijn misschien wel het allerbelangrijkste op jouw website! Ze zorgen ervoor dat je website ‘social proof’ is. Maar stel je de wel de juiste vragen aan je klanten? Met deze bonus ga je van ‘prima’ naar echt mooie en dankbare testimonials. Testimonials die echt raken!

(waarde € 97,-)

Bonus 3:

How To Write – Hoe schrijf je een winstgevende salespage?

Je hebt een online programma, je hebt een salespage, maar hoe ga je daadwerkelijk jouw programma verkopen? De teksten op je salespage zijn mega belangrijk. Je krijgt in mijn programma een werkboek met de juiste vragen om goede salespage teksten te schrijven.

(waarde € 247,-)

Bonus 4:

Master in ontwerpprogramma Canva

Canva is een ontwerpprogramma voor dummies! Echt iedereen kan in Canva werken. Het is mega gebruiksvriendelijk, gratis en je hoeft geen ontwerper te zijn. Je leert in de bonustraining over Canva alles over headers maken, teksten over foto’s plaatsen, met filters werken, ebooks maken, presentaties voor je webinars of een online werkboek voor een les.

(waarde € 199,-)

Bonus 5:

Hoe werkt mailprogramma Active Campaign & MailChimp

Je leert alle ins&outs over hoe je een nieuwsbrief opmaakt, verstuurt en koppelt met jouw eigen website. Hoe maak je een gratis weggever en hoe kan je dit koppelen met je nieuwsbriefprogramma.

(waarde € 199,-)

Bonus 6:

Lanceer jouw eigen podcast!

Eén van jouw dromen is om een eigen podcast op te starten. Maar hoe doe je dat? Welke microfoon heb je nodig of welke programma’s heb je nodig om jouw podcast online te zetten? Ik heb zelf een podcast en ik vertel je stap voor stap hoe jij jouw eigen podcast online kunt zetten.

(waarde € 97,-)

 Psst… je krijgt nog meer! 

7

Online masterclasses
van gastexperts

Masterclass 01. 

Positionering vanuit
het hart

De beste positioneringsadviezen waarmee je harten verovert in de markt van Doran van Veenendaal. Wist je dat mensen eerder kiezen voor merken en ondernemers die een hoger doel dienen? Het is dus heel belangrijk dat potentiële klanten zich kunnen identificeren met jou. En met jouw waarom.

Doran van Veenendaal is positionering expert, hartstrateeg, bedrijfsbezieler en (business) coach.

Masterclass 02. 

De kracht van focussen & minimaliseren

Minimalistisch ondernemen gaat over bewust stilstaan bij wat echt nodig is in je bedrijf. Wat maakt jou echt gelukkig en waar wil jij meer tijd en aandacht aan besteden? Ilona Annema van Minimalistisch ondernemen geeft tips om meer te focussen met jouw online programma.

Ilona Annema. Eigenaar & Business Minimalist bij Minimalistisch Ondernemen.

Masterclass 03. 

Vang de inhoud van jouw online programma

Hoe zorg je ervoor dat jij het ‘gouden’ idee vindt voor jouw programma? Dat je een ijzersterk inhoudelijk programma hebt dat klopt? Jette van Duijn is leerexpert en zij leert jou in deze masterclass hoe jij jouw inhoud kunt vangen in een online programma. Niet alleen een specifiek idee, zodat je echt een specifieke markt kunt claimen. Maar ook leertechnisch een goed programma. Zodat je deelnemers geheel zelfstandig de beste resultaten kunnen behalen met jouw programma.

Jette van Duijn is goudvanger
en aanbodexpert.

Naast deze online masterclasses geven andere experts ook nog korte workshops over:

 Juridisch advies over AVG wet   | Logo maken in Canva   | HSP en ondernemerschap  | Branding tips | Adverteren op Facebook & Instagram  | Juiste schrijfstijl ontdekken   | Pinterest Marketing | Listbuilding  | Je eigen weggever maken  |
Goede VA vinden?  | En.. niet vergeten SEO (vindbaarheid in Google) 

 

 ELKE MAAND
VOLOP BEGELEIDING 

Feedback & technisch vragenuurtjes met Rosanne & Gea

=

Wij organiseren maandelijks online samenwerkdagen via Zoom om al je vragen te kunnen stellen aan Rosanne.

=

Naast de online sessies via Zoom kun je dagelijks (en onbeperkt) je vragen stellen in de besloten Facebookgroep. Gea, mijn lieve assistent, checkt een aantal keer per dag de besloten Facebookgroep.

Duurzame investering voor de toekomst

Normaal betaal je voor een webbouwer of virtueel assistent een uurprijs als je vragen hebt of aanpassingen voor je website en/of online academie door wilt voeren. Als je eenmaal lid bent van mijn programma kun je ALTIJD gratis je vragen stellen in de community. Je doet het dus niet alleen, maar samen met een groep gelijkgestemden!

Ben jij er klaar voor?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is. Een dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

Wie is Rosanne?

Ik ben business- & dreamdesigner. De afgelopen jaren begeleidde ik al honderden vrouwelijke ondernemers. Ik hielp ze om hun online droombedrijf op te zetten én zichtbaar te maken. Ruim vijf jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je droomwebsite en online academie realiseerd. Ik heb al meer dan 450 onderneemsters geholpen met mijn programma.

Ik maakte de switch van offline ondernemen naar een online programma. Ik hervond mijn creativiteit, mijn energie en vond mijn werk weer leuk. Doordat ik mijn grenzen duidelijk communiceerde en meer tijd overhield om mijn bedrijf te laten groeien, ervaarde ik eindelijk de balans en vrijheid waar ik al langer zo naar verlangde. Dat gun ik jou ook!

Nu is het jouw tijd! Ik verzamel met liefde al mijn ervaring, kennis en energie om samen met jou een succesvol programma te bouwen en te lanceren!

Heb je over 10 jaar spijt als je het nu NIET doet?

Bouw aan je eigen levenswerk! Wees trots op jezelf wat je tot nu allemaal al hebt geleerd. Zorg dat je jouw kennis en ervaring gaat documenteren. Voor jezelf, voor je (klein)kinderen, voor iedere vrouw of man hier op de wereld.

“Het is beter om je eigen levenspad met kronkels te bewandelen,
dan een perfect pad van een ander.”

“Rosanne ik wil je op deze manier nog een keer bedanken voor de peper die je in mijn reet hebt gestopt. Jij bent een enorme inspiratie voor me en je hebt me zoveel geholpen in de weg naar mijn online programma toe. Ik zie zoveel mogelijkheden door jou!”

Cynthia Schultz Structuurjunkie & blogger
Cynthia Schultz

“Ik heb in 2 weken tijd al veel meer vrouwen kunnen helpen en meer verdient dan in het hele afgelopen jaar. Je maakt beloftes meer dan waar <3.”

Margreet Bronk HSP coach
Margreet Bronk

“Jaa zo leuk!! Heb mijn verkooppagina qua lay-out en grotendeels de invulling al af <3.
Man wat ben ik nu al trots! Ziet er echt profi uit. Je cursus maakt me nu al zo blij!”

Marloes Korver-Waardijk Dietist en vlogger Optima Vita
Marloes Korver-Waardijk

“Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.”

Aike Borghuis Life coach
Aike Borghuis

“Wat ik zo leuk vind aan Rosanne is dat ze je altijd even stretcht in jouw eigen mogelijkheden. Zij is je hierin iedere keer een stapje voor en nodigt je uit dit stapje te zetten.”

Deborah de Poorter Business coach
Deborah de Poorter

Niet twijfelen maar DOEN. Boek nu een vrijblijvend gesprek!

Wil je weten of mijn programma iets voor je is? Boek een vrijblijvend gesprek.

GRATIS ROADMAP:Van offline naar online

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!