DESIGN YOUR DREAM
intuïtief online programma 

Voel jij dat je ‘ready’ bent om  jouw grootste potentieel te leven?
Alleen voel jij ook dat je nu aan jouw maximum zit qua energielevel?
Je hebt niet meer uren in de week en je wilt het liefst minder werken?
Je wilt jouw kostbare energie en kracht besteden aan jouw grootste potentieel en niet dagelijks bezig met praktische zaken en uitvoerende taken.
Jij bent een sensitieve hartondernemer en je verlangt naar een (online) aanbod
met meer vrijheid, zodat jij alleen nog kunt focussen op jouw grootste potentieel.

…je kunt vandaag al direct starten met jouw droomprogramma!
Hoe tof dat jij al binnen paar weken al kunt shinen met een kloppend online programma?

“Door het Design your dream programma heb ik eindelijk mijn online programma ‘Gezond leven leuk maken’ kunnen ontwikkelen. Je coacht me altijd vol geduld, rust en liefde, je hebt mijn angsten over het technische aspect weggenomen en me precies daar geholpen waar ik het nodig had. Het was voor mij best een stap zo’n grote investering te maken in mijn bedrijf, maar het was elke cent dubbel en dwars waard. Sterker nog, ik heb het al ruimschoots terug verdiend 😊”

Marloes Korver-Waardijk (YouTuber & diëtist bij Optima Vita)

Mijn droom was een online business zodat ik overal zou kunnen werken en ik heel veel vrouwen zou kunnen bereiken en helpen. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest doen omdat de online wereld compleet nieuw was voor mij. Toen ik op de website van Rosanne kwam wist ik meteen dat ik op de goede plek was. Niet alleen door haar enorme (technische) kennis maar ook door haar energie en manier van werken.😊”

Mirjam van MindBee (Slow living coach)

“Ik was pas net begonnen met mijn werk als hsp coach, toen ik merkte dat er meer in zat. Ik wilde meer vrouwen helpen, en dan echt veel meer, maar ik wilde niet méér hoeven werken. Dat zou ten koste gaan van mezelf en mijn gezin. 
Begin 2020 (in januari) heb ik mijn HSP academie gelanceerd. Waar ik vorig jaar 15 mensen kon coachen (omdat ik 10 uur per week werk), zijn er nu in 1,5 maand tijd meer dan 50 deelnemers ingestapt in mijn programma. Mijn omzet is al bijna verdubbeld ten opzichte van heel 2019! 

Margreet Bronk (HSP coach)

 Ik stelde mezelf de vraag …
“Wat kan ik loslaten of digitaliseren in mijn bedrijf om mijn grootste potentieel te gaan leven?” 

Mijn bedrijf stond altijd op nummer 1 en daarmee ook mijn klanten. Ik maakte websites voor vrouwelijke ondernemers en ik had een mega succesvol bedrijf.

Alleen het vuurtje in mij werd steeds kleiner. Ik vond het maken van websites op een geven moment niet zo leuk meer en ik verloor het plezier in het ondernemerschap. Ik was 24/7 aan het werk. Elke dag waren er wel brandjes om te blussen voor klanten. Geen één dag was hetzelfde en ik wist nooit echt waar ik aan toe was. Ik had geen controle meer over mijn eigen agenda en mijn eigen bedrijf.

Ik was de vrijheid kwijt. Het vuurtje waarmee ik mijn bedrijf ooit begon was verdwenen. Ik stond op een kruispunt en dacht echt: Wat wordt de volgende stap in mijn leven?

Wat kan ik loslaten of digitaliseren in mijn bedrijf om mijn grootste potentieel te leven? Ik begon met een lijstje te maken van taken en opdrachten die mij geen energie meer gaven. Daarna begon ik na te denken over .. welke taken kan ik digitaliseren? Zo bundelde ik alles wat ik WEL kon digitaliseren (mijn kennis) in een online academie. Dit zorgde voor meer vrijheid, rust en vertrouwen in mijn bedrijf.

Ik stopte met de uitvoering van mijn werkzaamheden en begon met mijn eigen levenslessen, ervaring en kennis te teachen. De kracht van geven. Hoe bijzonder?!

En mijn grootste potentieel? Mijn energie, mijn kracht, mijn intuïtie dat deel ik nu in 1 op 1 businesscoaching. Ik vind het heerlijk om af te stemmen op een sensitieve hartondernemer, om volledig bij jouw essentie te komen. Zodat jij vanuit jouw eigen kracht ook een droomacademie gaat bouwen en je nog steeds (zonder TE veel energie) jouw grootste potentieel kunt leven.

{

 “ Jij hebt als levensdoel 
 om jouw eigen verhaal te delen, 
 niet het verhaal 
 van een ander. ” 

“Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly,
without claiming it, she stands up for all women.’’

– Maya Angelou

 Geef jezelf de toestemming om volledig te ontvangen. 

 Je bent het ECHT waard! 

Dit kan jij zijn …

$

Ondernemen is nog nooit zo makkelijk en licht geweest! Jij leeft jouw grootste potentieel en alles in jou stroomt weer. Je leeft en onderneemt zonder moeite in overvloed.

$

Jij krijgt veel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je kunt volledig ondernemen vanuit jezelf en met liefde voor jezelf.

$

Jij verdient ineens meer dan 10.000 euro per maand, omdat je een schaalbaar verdienmodel hebt gecreëerd voor jouw bedrijf. Je werkt niet meer uurtje-factuurtje en tijd kost ineens geen geld meer.

$

Jij bent dé expert op jouw vakgebied. Je claimt een nummer 1 positie in de markt met jouw programma. Hierdoor word je makkelijker gevraagd om te spreken of kun je hogere prijzen vragen voor jouw 1-op-1 diensten.

$

Jij hebt een succesvol online bedrijf met (misschien) 1 virtueel assistent. Je hoeft geen mega groot team te runnen, want je werkt helemaal online. De kosten blijven laag en de tools zorgen ervoor dat alles is geautomatiseerd.

$

Jij bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt, om te reizen over de wereld of om meer tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Je bent vrij om vanuit jouw hart jouw eigen keuzes te maken.

“Rosanne is echt de katalysator voor mij geweest om dromen om te zetten in daden. Vorig jaar liep ik al met het idee voor een Structuurjunkie cursus. Maar het bleef eerst bij een idee, ik had geen concreet beeld bij hoe ik dit nu wilde gaan doen. Ik wist toen: dit is het, dit moet ik gaan doen. Hierdoor ben ik het ook echt gaan doen dit jaar en mijn programma staat nu met 15 deelnemers. Het voelt nog een beetje onwerkelijk, er is zoveel tijd in gaan zitten, zoveel liefde en energie, en nu is het écht! ”

Cynthia Schultz (structuurjunkie & blogger)

Ik help je de komende maanden bij …

01. 

Jezelf de rust, vertrouwen en toestemming geven om naar binnen te keren.

Je gaat volledig vanuit rust een intuïtief plan maken voor jouw (online) bedrijf, je gaat een intentie zetten, visualiseren over jouw droomleven, verlangens en programma, je eigen voorwaarden bepalen, inzoomen op jezelf, jouw verhaal en voorwaarden. Dit is dé basis om vervolgens jouw unieke droomprogramma te gaan creëren van binnenuit op basis van jouw energie.

02. 

Online programma concreet maken en zorgen voor heldere focus in je aanbod

Wij gaan samen volledig de diepte in om een waanzinnig & waardevol online programma te ontwikkelen. Samen gaan wij concreet maken wat nu nog ‘onduidelijk’ in jouw hoofd zit. Na deze stap heb jij het onderwerp, prijs, ideale deelnemer en de modules van jouw online programma helder. Je gaat vanuit de juiste flow, energie en vertrouwen creëren!

03. 

Salespage teksten schrijven die raken!

Op jouw verkooppagina of salespage creëert jouw potentiële klant een band met jou. Juist door jouw eigen verhaal en kwetsbaarheid te delen, zorg je voor oprechte verbinding. Pas dan weten je klanten wie jij bent en waarom zij voor jou kiezen.

04. 

Bouwen aan jouw fundering

Vervolgens ga jij aan de slag met bouwen van een fundering voor jouw programma. Je krijgt in mijn academie een websitetemplate voor jouw salespage en voor een online academie. Binnen no-time heb jij technisch een complete salespage (incl. webshop) en online academie staan. Je kunt daarna ook makkelijk nieuwe (vervolg)cursussen toevoegen aan jouw bestaande academie.

05. 

Vanuit vertrouwen lanceren

Ik help en ondersteun je om jouw programma vol vertrouwen te lanceren. Ik help je stap-voor-stap bij de lancering en samen maken wij een intutitief lanceringsplan wat goed voelt voor jou!

06.

Altijd support en begeleiding

Tijdens het hele proces van het ontwikkelen, bouwen en lanceren van jouw online droomprogramma heb je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je altijd terecht kunt voor vragen!

“Ik wilde al een tijd een onlineprogramma maken zodat ik mijn klanten nog beter kan helpen. Aan ideeën en content geen gebrek maar waar haal ik de tijd vandaan? En dan ook die techniek nog…Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.”

Aike Borghuis (Systemisch coach)

“Rosanne is een prachtig voorbeeld van: what you see is what you get. Je voelt je welkom en geen vraag is te gek. Rosanne is begaan met jou als deelnemer van haar programma, je bent geen nummertje maar een echt persoon. En dat is ook precies wat ik mijn klanten wil bijbrengen en laten zien. Dus ik vind het heerlijk dat ik dat zelf heb mogen ervaren bij Rosanne.”

Marte Methorst (Brandcoach & Branddesigner)

“Het meest waardevolle vond ik de live samenwerkdagen, waarin ik echt heel veel werk heb kunnen verzetten. En daardoor had ik een stok achter de deur, om het idee echt om te gaan zetten naar een werkend onlineprogramma. Binnen vier maanden na de start van het Next Level-programma, is de eerste groep in mijn onlineprogramma gestart. 

Susanne Walstock

Mijn grootste intentie is om jou in beweging te krijgen!

“De beste dag van jouw leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is.
En dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

…ben jij er vandaag klaar voor om de eerste stap te zetten?

Ik ben Rosanne.

Businesscoach, reiki healer & dreamdesigner.

De afgelopen jaren begeleidde ik honderden vrouwelijke ondernemers en hielp hen om hun online droombedrijf op te zetten én zichtbaar te maken. Ruim vijf jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je jouw droomwebsite en online academie realiseert. Ik heb al meer dan 450 onderneemsters geholpen met mijn programma.

Ik maakte de shift van ‘altijd hard werken’ naar ondernemen vanuit mijn hart.
Ik hervond mijn creativiteit, mijn energie en vond mijn werk weer leuk. Doordat ik mijn grenzen duidelijk communiceerde en meer tijd overhield om mijn bedrijf te laten groeien, mijn grootste potentieel te gaan leven, kwam ik eindelijk in balans en voelde de vrijheid waar ik al langer zo naar verlangde. Dat gun ik jou ook!

Nu is het jouw tijd! Ik verzamel met liefde al mijn ervaring, kennis en energie om samen met jou een kloppend programma te bouwen en te lanceren!

 “Power is not given
to you.
You have to take it”

– Beyonce Knowles

Veelgestelde vragen

Mijn onderwerp voor mijn online programma is nog niet helemaal helder. Is dit programma dan wel geschikt?

Ik vind het juist heel fijn als jouw programma nog niet helemaal op papier staat. Ik begeleid met mijn lessen jouw in het proces van idee tot lancering. Vertrouw erop dat je alle antwoorden krijgt in mijn programma.

Wat krijg ik precies in het programma qua modules en begeleiding?

Mijn online academie bestaat uit 4 modules die zijn onderverdeeld in heel veel lessen. Totaal telt mijn programma meer dan 25 lessen en meer dan 15 bonussen van gastexperts.

Qua begeleiding heb je levenslang support in de besloten Facebookgroep.

Mijn onderwerp voor mijn online programma is nog niet helemaal helder. Is dit programma dan wel geschikt?

Ik vind het juist heel fijn als jouw programma nog niet helemaal op papier staat. Ik begeleid jou in het proces van idee tot lancering. Vertrouw erop dat je alle antwoorden krijgt in mijn programma.

Ik twijfel tussen uitbesteden van een online academie of toch zelf doen?

De grootste voordeel van zelf een online programma bouwen incl. begeleiding van mij is dat jij echt van binnen naar buiten gaat bouwen en creëren. Vergelijk het met een wereldreis maken. Als jij alle routes van een wereldreis laat uitbesteden door een reisorganisatie dan is het ook niet meer jouw reis. Het juist heel waardevol als jij op een kruispunt staat en zelf de juiste route mag bepalen. Ook als jouw online academie af is dan kan je makkelijk blijven groeien en doorontwikkelen, zonder dat jouw online academie & salespage verouderd.

Verder is het uiteindelijk een duurzame investering (in tijd en geld), omdat jij niet altijd blijft betalen voor de nazorg aan een partij of virtueel assistent.

Er staan mega veel programma's online. Waarom zou ik nu nog beginnen met een online programma?

Ik kreeg deze mooie quote van een deelnemer: “Ergens in de wereld zoekt iemand precies naar wat jij te bieden hebt.”. Er zullen vast al online programma’s zijn in jouw vakgebied. Maar jij bent als persoon uniek. Als jij echt je eigen unieke programma maakt wat helemaal bij jou als persoon past. Dan maakt het niet uit dat er nog duizenden online programma’s zijn. Geloof echt in jouw eigen superpower!

Ps. Ik ben ruim 5 jaar geleden ook begonnen. En kijk waar ik nu sta? Gun jezelf om echt een starter te zijn. Een pasgeboren baby hoeft ook niet gelijk een goede baan of een succesvol bedrijf te runnen.

Moet ik heel technisch zijn om een programma te kunnen bouwen?

Nee helemaal niet! Je hebt alleen je internetbrowser nodig en geen andere technische programma’s op je computer. Verder hoor ik van oud-deelnemers dat ik echt in jip & janneke taal uitleg. Iedereen snapt mijn video’s!

Moet ik een ervaren ondernemer zijn om deel te nemen?

Nee natuurlijk niet! Ik heb ook veel startende ondernemers geholpen met mijn programma. Wat een groot voordeel voor starters is dat je ook toegang krijgt tot mijn websiteprogramma. Je kunt naast jouw online academie ook nog een droomwebsite bouwen! Waarom eerst jaren ploeteren? Terwijl je direct goed kunt beginnen! Ik ben fan als je nu al begint met online ondernemen :-)!

Ben jij ‘ready’ om vanuit rust & vertrouwen een
online programma te bouwen?

Je kunt altijd binnen 14 dagen nog je geld terugkrijgen <3.
Ben jij READY om jouw kennis te gaan delen?

GRATIS EBOOK: Start in 5 simpele stappen met een online programma voor meer rust & energie in jouw bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Maak een gratis proefaccount aan in mijn DESIGN YOUR DREAM academie [7 DAGEN TOEGANG]

Maak een gratis proefaccount aan in mijn DESIGN YOUR DREAM academie [7 DAGEN TOEGANG]

 

Joehoe wat supertof! Je hoort heel snel van mij.