DESIGN YOUR DREAM
programma 

Ik begeleid jou als sensitieve hartondernemer
naar een kloppend online programma.

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

N

Je hebt altijd naar jouw hoofd geluisterd, maar nu is het tijd om naar jouw innerlijke stem vanuit je hart te luisteren. Je voelt dat je een hartmissie hebt en dat je nog veel meer mensen mag helpen, zonder dat het jou heel veel tijd, kracht en energie kost. Hoog tijd dat jouw kostbare energie stroomt naar de juiste richting, jouw unieke pad!

N

Je werkt momenteel veel uren voor een laag uurtarief. Liever wil je jouw huidige aanbod in een online programma gieten en er een goede prijs voor vragen, een prijs die jij echt waard bent.

N

De stappen die jij keer op keer met jouw klanten hebt doorlopen, wil je nu op een duurzame manier vastleggen en toegankelijk maken voor een groter publiek.

N

Je voelt dat je met jouw huidige aanbod jezelf te kort doet. Je kunt veel meer van betekenis zijn. Je bent er klaar voor om de transformatie aan te gaan voor jezelf en voor je klanten.

N

Je wilt jouw expertstatus vergroten en inzichtelijk maken waarvoor jouw klanten bij jou moeten zijn. Je verlangt ernaar om echt te gaan staan voor je expertise.

N

Je hebt altijd hard gewerkt en daarbij mega veel gegeven aan je klanten, maar jouw energielevel vertelt jou dat het klaar is, dat het niet meer stroomt. Nu wil je slimmer ondernemen, durven vertrouwen op jouw grootste potentieel en echt van betekenis zijn voor jezelf en voor een ander.

{

 “ Jij hebt als levensdoel 
 om jouw eigen verhaal te delen, 
 niet het verhaal 
 van een ander. ” 

Iedere ondernemer komt vroeg of laat in deze fase in het ondernemerschap.

Je doet veel uitvoerend werk, maakt meer dan genoeg uren, hebt tevreden en trotse klanten, maar dit is zeker niet de laatste fase van jouw ondernemerschap. Er zit namelijk nog veel meer in je. Je hebt nog zoveel meer talenten, kennis én ervaring!

 Het moment dat jij jouw eigen pad gaat volgen,
is het moment dat je de held wordt van jouw eigen leven. 

Ik leefde mijn mantra ‘je moet hard werken om nieuwe klanten te krijgen’.

Tot het moment dat de knop om moest, want mijn energie en creativiteit begonnen op te raken. Ik stopte het hamsterwiel waarin ik al jaren rondjes rende en ging bewust de stilte opzoeken.

Altijd maar doorrennen

Daar ontstond de shift van altijd maar doorrennen, naar bewust mijn energie op een goede manier laten stromen in mijn lichaam, leven en bedrijf. Reiki is hierin voor mij cruciaal geweest, want na de cursussen Reiki 1 en 2 kreeg ik al snel meer vertrouwen in mezelf en in mijn bedrijf. Ik voelde weer zelfliefde, innerlijke rust en vrijheid in mijn creativiteit.

Mijn vrouwelijke & mannelijke kracht combineren

In het programma Design Your Dream combineer ik mijn kennis over online marketing, techniek en vormgeving & Reiki en intuïtieve business coaching. Hierin geef ik al mijn wijsheid, kennis, levenslessen en ondernemerservaring met liefde aan jou door.

“Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly,
without claiming it, she stands up for all women.’’

– Maya Angelou

 Online ondernemen is mijn magische pil
voor jouw bedrijf én voor jouw leven. 

Dit kan jij zijn …

$

Ondernemen is nog nooit zo makkelijk en licht geweest! Jij leeft jouw grootste potentieel en alles in jou stroomt weer. Je leeft en onderneemt zonder moeite in overvloed.

$

Jij krijgt veel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je kunt volledig ondernemen vanuit jezelf en met liefde voor jezelf.

$

Jij verdient ineens meer dan 10.000 euro per maand, omdat je een schaalbaar verdienmodel hebt gecreëerd voor jouw bedrijf. Je werkt niet meer uurtje-factuurtje en tijd kost ineens geen geld meer.

$

Jij bent dé expert op jouw vakgebied. Je claimt een nummer 1 positie in de markt met jouw programma. Hierdoor word je makkelijker gevraagd om te spreken of kun je hogere prijzen vragen voor jouw 1-op-1 diensten.

$

Jij hebt een succesvol online bedrijf met (misschien) 1 virtueel assistent. Je hoeft geen mega groot team te runnen, want je werkt helemaal online. De kosten blijven laag en de tools zorgen ervoor dat alles is geautomatiseerd.

$

Jij bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt, om te reizen over de wereld of om meer tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Je bent vrij om vanuit je hart jouw eigen keuzes te maken.

“Rosanne is echt de katalysator voor mij geweest om dromen om te zetten in daden. Vorig jaar liep ik al met het idee voor een Structuurjunkie cursus. Maar het bleef eerst bij een idee, ik had geen concreet beeld bij hoe ik dit nu wilde gaan doen. Ik wist toen: dit is het, dit moet ik gaan doen. Hierdoor ben ik het ook echt gaan doen dit jaar en mijn programma staat nu met 15 deelnemers. Het voelt nog een beetje onwerkelijk, er is zoveel tijd in gaan zitten, zoveel liefde en energie, en nu is het écht! ”

Cynthia Schultz (structuurjunkie & blogger)

 Jouw groeireis naar binnen … 

DESIGN YOUR DREAM 6 maanden TRAJECT

Alles wat jij nodig hebt om van binnenuit een succesvol online bedrijf én programma te starten.
Ik begeleid jou naar een kloppend online programma.

Ik begeleid je persoonlijk bij het laten stromen van jouw energie, het finetunen wat het beste bij jou past,
het bouwen van jouw kloppend online droomprogramma, een winstgevende salespage en succesvolle lancering.

01. 

Inzoomen & visualiseren over jouw online programma

De eerste stap is aan de slag met module 1 van mijn programma. Je gaat een plan maken voor jouw (online) bedrijf, je gaat een intentie zetten, visualiseren over jouw droomleven en programma, je eigen voorwaarden bepalen, inzoomen op jezelf, jouw verhaal en voorwaarden. Dit alles is dé basis om vervolgens jouw unieke droomprogramma te gaan creëren.

02. 

Online programma concreet maken en zorgen voor heldere focus in je aanbod

Zonder goed plan voor jouw programma blijven je ideeën vaag. Veel blijft achter in je hoofd en komt niet tot concrete actie. Erg zonde! Juist door een goed plan neer te zetten, creëer je duidelijkheid en focus. Precies wat een ondernemer nodig heeft. In deze stap gaan we werken aan dat plan. We gaan concreet maken wat nu nog ‘onduidelijk’ in jouw hoofd zit. Na deze stap heb jij het onderwerp, prijs, ideale deelnemer en de modules van jouw online programma helder.

03. 

Salespage teksten schrijven die raken!

Op jouw verkooppagina of salespage creëert jouw potentiële klant een band met jou. Juist door jouw eigen verhaal en kwetsbaarheid te delen, zorg je voor oprechte verbinding.
Pas dan weten je klanten wie jij bent en waarom zij voor jou kiezen.

04. 

Bouwen aan jouw fundering 

Vervolgens ga jij aan de slag met bouwen van een fundering voor jouw programma. Je krijgt in mijn academie een websitetemplate voor jouw salespage en voor een online academie. Binnen no-time heb jij technisch een complete salespage (incl. webshop) en online academie staan. Je kunt daarna ook makkelijk nieuwe (vervolg)cursussen toevoegen aan jouw bestaande academie.

05. 

Vanuit vertrouwen lanceren

Ik help en ondersteun je om jouw programma vol vertrouwen te lanceren. Ik help je stap voor stap bij de lancering en samen maken wij een intutitief lanceringsplan wat goed voelt voor jou! 

06.

6 maanden ben ik er 100% voor je!

Tijdens het hele proces van het ontwikkelen, bouwen en lanceren van jouw online droomprogramma ondersteun in jou met intuïtieve business coaching (online sessies). Ik combineer mijn sessies met Reiki behandelingen op afstand, meditaties en business coaching. Maandelijks hebben wij een vaste afspraak (1-op-1), waarin ik jou coach. Daarnaast heb je maandelijks toegang tot online samenwerkdagen en Q&A coachingcalls.

Voel jij een JAAA?!

Boek nu vrijblijvend een gratis Inner Flow Sessie! Tijdens de Inner Flow Sessie geef ik energie aan jouw licht. Hierdoor durf je weer in jezelf te geloven en ga je staan voor jouw eigen online plannen. Je voelt dat je een missie hebt namelijk: ‘jouw droomprogramma waarin jij heel veel mensen gaat helpen!’.

“Door het Design your dream programma heb ik eindelijk mijn online programma ‘Gezond leven leuk maken’ kunnen ontwikkelen. De inhoud had ik al bedacht, maar hoe ik dat technisch moest gaan werken was nog een raadsel. Rosanne, ontzettend bedankt!

Je hebt me in een paar weken geleerd om zelf een salespage en een online omgeving te bouwen die helemaal bij me passen. Mede door jou heb ik vol vertrouwen en enthousiasme mijn eerste lancering kunnen doen, met als prachtig resultaat een tot de nok toe volle aanmeldingslijst. 100 deelnemers zijn enthousiast gestart!

Je coacht me altijd vol geduld, rust en liefde, je hebt mijn angsten over het technische aspect weggenomen en me precies daar geholpen waar ik het nodig had. Het was voor mij best een stap zo’n grote investering te maken in mijn bedrijf, maar het was elke cent dubbel en dwars waard. Sterker nog, ik heb het al ruimschoots terug verdiend 😊.”

Marloes Korver-Waardijk (YouTuber & diëtist bij Optima Vita)

 6 maanden coaching en extra begeleiding! 

=

Je krijgt toegang tot 6 online samenwerkdagen via Zoom (elke maand), zodat je al je vragen aan mij kunt stellen en gefocust een hele dag kunt werken aan jouw online programma.

=

Je krijgt toegang tot 6 online Q&A via Zoom (elke maand). In deze calls kan jij alle (business) vragen stellen. Ik combineer de online Q&A’s met een groepsmeditatie en reiki behandeling op afstand. De focus is om jouw energie weer te laten stromen.

=

Naast de online samenwerkdagen via Zoom kun je dagelijks (en onbeperkt) je vragen stellen in de besloten Facebookgroep. Gea, mijn lieve assistent, checkt een aantal keer per dag de besloten Facebookgroep.

Duurzame investering voor de toekomst

Gewoonlijk betaal je voor een webbouwer of virtueel assistent een uurprijs als je vragen hebt of aanpassingen voor je website en/of online academie door wilt voeren. Als je eenmaal lid bent van mijn programma kun je ALTIJD gratis je vragen stellen in de community. Je doet het dus niet alleen, maar samen met een groep gelijkgestemden!

Dit zit in mijn online academie:

Toegang tot de online Design Your Dream Academy

Video’s (meer dan 20 uur aan lesmateriaal)

i

7 werkboeken (meer dan 40 pagina’s)

Template van een winstgevende salespage opmaak

m

Gratis plugins & thema (t.w.v. 500 dollar)

26 bonuslessen van gastexperts

Template online academie raamwerk met een lesvoorbeeld

|

Maandelijks samenwerkdagen met Rosanne

Gratis support in besloten Facebookgroep

Geloof jij in je eigen droomprogramma?

Boek nu gratis inner flow sessie. Tijdens de Inner Flow Sessie geef ik energie aan jouw licht. Hierdoor durf je weer in jezelf te geloven en ga je staan voor jouw eigen online programma. Je voelt je missie weer: jouw droomprogramma waarin jij heel veel mensen gaat helpen!

Pssst … je vindt hieronder nog vele extra’s
wat jouw droombedrijf nog meer licht te geven!

"

Bonustrainingen:

Bonus 1 (mijn allergrootste bonus!)

Hoe maak je een droomwebsite in WordPress met thema Divi

Een complete bonusmodule waarin in 12 lessen wordt uitgelegd stap voor stap hoe jij een droomwebsite met WordPress en het thema Divi, kunt bouwen. De kracht van zelf je eigen website bouwen is mega krachtig. Je kunt letterlijk jouw ideeën, kracht en energie verwerken op jouw website. Je leert tips over het integreren van een webshop, gratis weggever, onderhouden, bloggen en vindbaarheid in Google.

(waarde € 1499,-)

Bonus 2:

Hoe ontvang je goede testimonials?

Testimonials, oftewel lieve woorden van je klanten, zijn misschien wel het allerbelangrijkste op jouw website! Ze zorgen ervoor dat je website ‘social proof’ is. Maar stel je de wel de juiste vragen aan je klanten? Met deze bonus ga je van ‘prima’ naar echt mooie en dankbare testimonials. Testimonials die echt raken!

(waarde € 97,-)

Bonus 3:

How To Write – Hoe schrijf je een winstgevende salespage?

Je hebt een online programma & je hebt een salespage, maar hoe ga je daadwerkelijk jouw programma verkopen? De teksten op je salespage zijn mega belangrijk. Daarom krijg je in mijn programma een werkboek met de juiste vragen om goede salespage teksten te schrijven.

(waarde € 247,-)

Bonus 4:

Master in ontwerpprogramma Canva

Canva is een ontwerpprogramma voor dummies! Echt iedereen kan in Canva werken. Het is mega gebruiksvriendelijk, gratis en je hoeft geen ontwerper te zijn. Je leert in de bonustraining over Canva alles over headers maken, teksten over foto’s plaatsen, met filters werken, ebooks en presentaties voor je webinars of een online werkboek voor een les maken.

(waarde € 199,-)

Bonus 5:

Hoe werkt mailprogramma Active Campaign 

Je leert alle ins & outs over hoe je een nieuwsbrief opmaakt, verstuurt en koppelt met jouw eigen website. Hoe maak je een gratis weggever en hoe kun je dit koppelen met je nieuwsbriefprogramma?

(waarde € 199,-)

Bonus 6:

Lanceer jouw eigen podcast!

Eén van jouw dromen is om een eigen podcast op te starten. Maar hoe doe je dat? Welke microfoon heb je nodig of welke programma’s heb je nodig om jouw podcast online te zetten? Ik heb zelf een podcast en ik vertel je stap voor stap hoe jij jouw eigen podcast online kunt zetten.

(waarde € 97,-)

 Psst… je krijgt nog meer! 

7

Online masterclasses
van gastexperts

Masterclass 01. 

Positionering vanuit
het hart

De beste positioneringsadviezen van Doran van Veenendaal, waarmee jij harten gaat veroveren. Wist je dat mensen eerder kiezen voor merken en ondernemers die een hoger doel dienen? Het is dus heel belangrijk dat potentiële klanten zich kunnen identificeren met jou en jouw ‘waarom’.

Doran van Veenendaal is positionering expert, hartstrateeg, bedrijfsbezieler en (business) coach.

Masterclass 02. 

De kracht van focussen & minimaliseren

Minimalistisch ondernemen gaat over bewust stilstaan bij wat echt nodig is in je bedrijf. Wat maakt jou gelukkig en waar wil jij meer tijd en aandacht aan besteden? Ilona Annema van Minimalistisch ondernemen geeft tips om meer te focussen met jouw online programma.

Ilona Annema. Eigenaar & Business Minimalist bij Minimalistisch Ondernemen.

Masterclass 03. 

Vang de inhoud van jouw online programma

Hoe zorg je ervoor dat jij het ‘gouden’ idee vindt voor jouw programma? Dat je een ijzersterk inhoudelijk programma hebt dat klopt? Jette van Duijn is leerexpert en zij leert jou in deze masterclass hoe jij jouw inhoud kunt vangen in een online programma. Niet alleen een specifiek idee, zodat je echt een specifieke markt kunt claimen, maar ook leertechnisch een goed programma. Zodat je deelnemers geheel zelfstandig de beste resultaten kunnen behalen met jouw programma.

Jette van Duijn is goudvanger
en aanbodexpert.

Naast deze online masterclasses geven andere experts ook nog korte workshops over:

 Juridisch advies over AVG wet   | Logo maken in Canva   | HSP en ondernemerschap  | Branding tips | Adverteren op Facebook & Instagram  | Juiste schrijfstijl ontdekken   | Pinterest Marketing | Listbuilding  | Je eigen weggever maken  |
Goede VA vinden?  | En.. niet vergeten SEO (vindbaarheid in Google) 

 

Ben jij er klaar voor?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is.
Een dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

Wie is Rosanne?

Ik ben business- & dreamdesigner. De afgelopen jaren begeleidde ik honderden vrouwelijke ondernemers en hielp hen om hun online droombedrijf op te zetten én zichtbaar te maken. Ruim vijf jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je jouw droomwebsite en online academie realiseert. Ik heb al meer dan 450 onderneemsters geholpen met mijn programma.

Ik maakte de shift van ‘altijd hard werken’ naar ondernemen vanuit mijn hart.
Ik hervond mijn creativiteit, mijn energie en vond mijn werk weer leuk. Doordat ik mijn grenzen duidelijk communiceerde en meer tijd overhield om mijn bedrijf te laten groeien, mijn grootste potentieel te gaan leven, kwam ik eindelijk in balans en voelde de vrijheid waar ik al langer zo naar verlangde. Dat gun ik jou ook!

Nu is het jouw tijd! Ik verzamel met liefde al mijn ervaring, kennis en energie om samen met jou een kloppend programma te bouwen en te lanceren!

REFERENTIES

Mijn droom was een online business zodat ik overal zou kunnen werken en ik heel veel vrouwen zou kunnen bereiken en helpen. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest doen omdat de online wereld compleet nieuw was voor mij. Toen ik op de website van Rosanne kwam wist ik meteen dat ik op de goede plek was. Niet alleen door haar enorme (technische) kennis maar ook door haar stijl en manier van werken.

Wat Rosanne heel goed doet is je altijd de mogelijkheid geven om voorzichtig te proberen of kennis te maken met haar en haar programma’s, bijv. door webinars, challenges of kick-starts. Ik deed mee met zo’n kick-start en was meteen onder de indruk! Door de lessen van Rosanne was ik in staat om mijn eigen website te bouwen. Zo cool!

Toen de website stond was het tijd voor de online academie en ook die heb ik samen met Rosanne gemaakt. Door de samenwerkdagen en de begeleiding van Rosanne ging dat super goed en kon ik al snel de eerste deelnemers toelaten.

Ik ben nog steeds weleens verbaasd over hoeveel ik heb geleerd en hoe stevig mijn online bedrijf nu staat.
Zonder Rosanne zou ik niet staan waar ik nu sta…

Mirjam Heijder

MindBee

Ik liep al een tijdje rond met een idee over een online Branding Academy, maar ik had geen idee hoe ik dat het beste kon aanpakken. Toen zag ik (op vakantie notabene) een berichtje op Instagram van Rosanne, ze had een nieuw programma waarmee ze ondernemers wilde helpen met het neerzetten van een onlineprogramma. Top! Ik heb me eigenlijk direct ingeschreven na een prettig gesprek met Rosanne, want ik had er een goed gevoel bij. Als Brand specialist ben ik met mijn klanten continu bezig dat JUISTE GEVOEL over te brengen op je ideale klant. Dat is een essentieel onderdeel van een succesvol droombedrijf. En Rosanne is daar natuurlijk een prachtig voorbeeld van: what you see is what you get. Je voelt je welkom en geen vraag is te gek.

Rosanne is begaan met jou als deelnemer van haar programma, je bent geen nummertje maar een echt persoon. En dat is ook precies wat ik mijn klanten wil bijbrengen en laten zien. Dus ik vind het heerlijk dat ik dat zelf heb mogen ervaren bij Rosanne.

Het programma leert je stap voor stap een onlineprogramma op te zetten. Vanuit de basis starten met een duidelijke focus, wat heel fijn is. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, het wordt je aangereikt: je krijgt fijne tips and tricks. Maar je moet er wel voor werken! En dat was hetgeen waar ik naar op zoek was, ik heb namelijk de tijd niet om alles zelf uit te zoeken. Ik vind het fijn om bij andere collega-ondernemers gebruik te kunnen maken van hun expertise. Uiteindelijk, stap voor stap heb ik een onlineprogramma opgebouwd. Een mooi design (wat voor mij natuurlijk mijn werk is) maar het zit ook allemaal goed in elkaar. Dat vond ik meteen ook het meest waardevol; een dergelijk systeem zelf ontdekken kost gewoon veel tijd.

En ik vond het superfijn dat Rosanne het begrijpelijk en behapbaar maakte. Je zag er niet zo tegenop, want het is natuurlijk best veel werk. Daarnaast vond ik het fijn om samen met andere ondernemers aan hetzelfde project te werken: we konden elkaar steunen, helpen en motiveren. Want ja, soms zit het ook even tegen. En hoe fijn is het dan dat je even kan spuien tegen de andere deelnemers? Zo help je elkaar naar een volgend niveau en behaal je prachtige resultaten!

Dus mocht je overwegen om dit traject aan te gaan en je wilt graag een goed functionerende en mooi onlineprogramma lanceren? Dan zou ik dit programma zeker aanraden! 

Marte Methorst

Een hele tijd liep ik al met het idee om een onlineprogramma te gaan maken. Ik besloot om het Next Level-programma te gaan volgen, omdat ik wist dat ik gewoon NU moest beginnen met het maken van het programma. Als ik zou wachten op het juiste moment, dan zou het waarschijnlijk nooit gebeuren. Voordat ik het programma van Rosanne ging doen wist ik niet zeker of het handig was om zelf een programma te gaan maken, of dat ik dat wilde uitbesteden. Maar het idee om het helemaal uit handen te geven vond ik niet prettig. Ik vind het fijner dat ik zelf aanpassingen kan doen in mijn programma en niet voor ieder klein dingetje een websitebouwer moet mailen. 
 
Dankzij het Next Level-programma heb ik in een korte periode een onlineprogramma neergezet. Ik had nog geen ervaring met websites maken, maar door de lessen van Rosanne had ik dat zo onder de knie. Het is voor mij nu een kleine moeite om iets aan te passen in mijn academie. Ik heb heel veel geleerd van de lessen van Rosanne. Ook mijn salespage ziet er prachtig uit, helemaal in mijn eigen stijl. Anderen zijn echt onder de indruk als ze zien hoe mijn pagina’s eruit zien. Ik voel me echt supertechnisch nu ik gewoon weet hoe het werkt. 
Het meest waardevolle vond ik de live samenwerkdagen, waarin ik echt heel veel werk heb kunnen verzetten. En daardoor had ik een stok achter de deur, om het idee echt om te gaan zetten naar een werkend onlineprogramma. Binnen vier maanden na de start van het Next Level-programma, is de eerste groep in mijn onlineprogramma gestart. Binnenkort ga ik het programma opnieuw lanceren. Ik ben er superblij mee! 
Susanne Walstock

Ik wilde al een tijd een onlineprogramma maken zodat ik mijn klanten nog beter kan helpen. Aan ideeën en content geen gebrek maar waar haal ik de tijd vandaan? En dan ook die techniek nog…

Doordat ik al langer klant ben bij Rosanne, weet ik dat ik bij Rosanne in goede handen ben. Rosanne heeft veel ervaring met het maken van het onlineprogramma’s en de techniek die daarbij komt kijken. Ik wilde ook een stok achter de deur om dat programma nu eindelijk te gaan maken.

Dankzij het programma van Rosanne staat mijn online academie, werkt de techniek en als ik er een keer niet uitkom kan ik terugvallen op de deskundige hulp van Rosanne en haar team. Ik nu zelfs bezig met het ontwikkelen van een tweede onlineprogramma: de blije ondernemer. Dat was mij niet gelukt zonder het next level-programma en de ondersteuning van Rosanne.

Het meest waardevolle aspect van het programma is voor mij persoonlijk het vertrouwen dat als ik er niet uitkom, ik terug kan vallen op deskundige hulp. En dat het niet alleen gaat over het bouwen van de academie maar ook alles wat daarbij komt kijken zoals de promotie van je onlineprogramma. Ook op nieuwe ontwikkelingen zoals de AVG speelt ze in. De Facebookgroep waar je altijd terecht kunt met je vragen is voor mij ook waardevol. Ik heb het programma van Rosanne als meerdere keren aanbevolen in mijn eigen netwerk.

Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.

Aike Borghuis

Laat ik beginnen waar ik géén twijfels over had: ik wist dat dit een goed programma zou zijn, want ik heb al meerdere programma’s van Rosanne gevolgd en dit is altijd kwaliteit. Je behaalt je resultaat. Maar ik twijfelde wel over mijn tijd; ik heb het druk met mijn onderneming en dan dit er nog bij doen. Zou dat nu wel het juiste moment zijn? Ook was ik maar aan het rekenen met hoeveel klanten je de investering eruit kon halen. Zou het me wel wat gaan opleveren?

Over de kosten maakte ik me al snel niet meer druk om. Ik weet dat met enkele klanten ik de kosten eruit zou gaan halen. Ik twijfelde het langste over de benodigde tijd. Het programma is een half jaar. Eigenlijk met goed plannen kom je heel ver of kun je het gewoon af hebben. Maar toen ik het toch drukker kreeg en even minder prioriteit wilde geven, had ik ook ruimte om nog enkele maanden langer over te doen. Maar is dit nu de reden van mijn besluit? Nee, eigenlijk niet. Mijn hart was mijn beslissing: het leek me zo leuk en geweldig om dit programma te maken en veel meer mensen te kunnen helpen met mijn programma. Ik had er gewoon zin in om dit te gaan doen. Goede beslissing!

Ik heb nu een programma waar ik heel trots op ben. Het is echt een programma geworden waar opdrachtgevers heel veel aan hebben en met zekerheid hun gewenste resultaat behalen. Eigenlijk heb ik nog nooit zo’n resultaatgericht programma gemaakt. Als je mijn programma volgt, dan heb je gegarandeerd aan het einde een eigen product in handen. In mijn programma maak je een beleidsplan om beter onderwijs te bereiken voor (hoog)begaafde leerlingen. Dit is gewoon echt af na het volgen van mijn programma. Maar ik heb gedurende het traject ook heel veel geleerd over het bereiken van klanten en je programma goed in de markt te zetten, en dat merk je. Ik heb direct geïnteresseerden en zelfs een opdrachtgever die het voor meer dan 40 scholen af wil nemen. Dit betekent voor mij heel veel meer omzet dan ik had verwacht. En programma’s volgen bij Rosanne samen met een groepje andere ondernemers is ook heel gezellig en een waardevol.

Ook in dit programma zijn de stappen weer zo gestructureerd en helder, dat je er niet tegen op hoeft te zien. Je kunt bij het maken van een online programma echt jezelf verliezen: door de bomen het bos niet meer zien. Maar met het volgen van het programma voorkom je dat. En dan is het ook veel beter te doen tussen je drukke werkzaamheden. Je hoeft niet alles te overzien en te weten. Het wordt stap voor stap aangereikt en je hoeft steeds maar een klein stukje weer verder te ontwikkelen. Zo is het prima te doen. De beste opties en constructies zijn al voor je uitgezocht, staan voor je klaar en een rustig pad om alles te ontwikkelen. Ook is de hulp van Rosanne altijd dichtbij als je toch ergens vastloopt. Zo fijn! Ik vertel iedereen over het programma. Ik weet ook dat collega-ondernemers heel nieuwsgierig zijn naar mijn online programma en wellicht ook wel zoiets willen gaan maken.

Als je een onlineprogramma wilt maken, twijfel dan niet over dit programma van Rosanne en alle deskundigheid van Rosanne. Ik werk sinds 2012 met Rosanne en zij heeft me nog nooit teleurgesteld. Ze staat echt voor je klaar en haar programma zit heel praktisch, begrijpelijk en gestructureerd in elkaar. En elke keer groeit mijn onderneming als ik weer een kwaliteitsslag heb gemaakt met haar programma’s: nieuwe websites of een online programma. Het levert echt persoonlijke en financiële groei op!

Sonja Morbé

 “Power is not given
to you.
You have to take it”

– Beyonce Knowles

Veelgestelde vragen

Zijn er nog extra kosten voor het bouwen van een online programma naast jouw programma?

Nee voor het bouwen van een online academie zijn geen  extra kosten. Je zit niet vast aan een abonnement. Je krijgt van mij  levenslang toegang tot het thema Divi en  plugin Wishlist Member. Verder bouw je jouw online academie in WordPress. WordPress is een gratis contentsysteem. Wat ik wel  adviseer is om een nieuwsbriefprogramma  te kopen (om jouw lesmails automatisch in te plannen) en bijvoorbeeld een factuurprogramma. Maar dit is allemaal optioneel en niet verplicht.

Mijn onderwerp voor mijn online programma is nog niet helemaal helder. Is dit programma dan wel geschikt?

Ik vind het juist heel fijn als jouw programma nog niet helemaal op papier staat. Ik begeleid jouw in het proces van idee tot lancering. Vertrouw erop dat je alle antwoorden krijgt in mijn programma met mijn lessen, kennis en coaching.

Ik twijfel tussen uitbesteden van een online academie of toch zelf doen?

De grootste voordeel van zelf een online programma bouwen incl. begeleiding van mij is dat jij echt van binnen naar buiten gaat bouwen en creëren. Vergelijk het met een wereldreis maken. Als jij alle routes van een wereldreis laat uitbesteden door een reisorganisatie dan is het ook niet meer jouw reis. Het juist heel waardevol als jij op een kruispunt staat en zelf de juiste route mag bepalen. Ook als jouw online academie af is dan kan je makkelijk blijven groeien en doorontwikkelen, zonder dat jouw online academie & salespage als een ‘last’ aan jouw been blijft hangen. Verder is het uiteindelijk veel goedkoper omdat jij niet altijd blijft betalen voor de nazorg aan een partij of virtueel assistent.

Er staan mega veel programma's online. Waarom zou ik nu nog beginnen met een online programma?

Ik kreeg deze mooie quote van een deelnemer: “Ergens in de wereld zoekt iemand precies naar wat jij te bieden hebt.”. Er zullen vast al online programma’s zijn in jouw vakgebied. Maar jij bent als persoon uniek. Als jij echt je eigen unieke programma maakt wat helemaal bij jou als persoon past. Dan maakt het niet uit dat er nog duizenden online programma’s zijn. Geloof echt in je eigen superpower!

Wanneer zijn de online samenwerkdagen?

De online samenwerkdagen zijn meestal op maandag of dinsdag. Je kunt zelf bepalen wanneer je online aanschuift. Iedere maand organiseer ik een online samenwerkdag.

Moet ik heel technisch zijn om een programma te kunnen bouwen?

Nee helemaal niet! Je hebt alleen je internetbrowser nodig en geen andere technische programma’s op je computer. Verder hoor ik van oud-deelnemers dat ik echt in jip & janneke taal uitleg. Iedereen snapt mijn video’s! 

Moet ik een ervaren ondernemer zijn om deel te nemen?

Nee natuurlijk niet! Ik heb ook veel startende ondernemers geholpen met mijn programma. Wat een groot voordeel voor starters is dat je ook toegang krijgt tot mijn websiteprogramma. Je kunt naast je online academie ook nog een droomwebsite bouwen! Waarom eerst jaren ploeteren? Terwijl je direct goed kunt beginnen! Ik ben fan als je nu al begint met online ondernemen :-)! 

Heb je over 10 jaar spijt als je het nu NIET doet?

Bouw aan je eigen levenswerk! Wees trots op jezelf wat je tot nu allemaal al hebt geleerd. Zorg dat je jouw kennis en ervaring gaat documenteren. Voor jezelf, voor je (klein)kinderen, voor iedere vrouw of man hier op de wereld.

“Het is beter om je eigen levenspad met kronkels te bewandelen,
dan een perfect pad van een ander.”

“Rosanne ik wil je op deze manier nog een keer bedanken voor de peper die je in mijn reet hebt gestopt. Jij bent een enorme inspiratie voor me en je hebt me zoveel geholpen in de weg naar mijn online programma toe. Ik zie zoveel mogelijkheden door jou!”

Cynthia Schultz Structuurjunkie & blogger
Cynthia Schultz

“Ik heb in 2 weken tijd al veel meer vrouwen kunnen helpen en meer verdient dan in het hele afgelopen jaar. Je maakt beloftes meer dan waar <3.”

Margreet Bronk HSP coach
Margreet Bronk

“Jaa zo leuk!! Heb mijn verkooppagina qua lay-out en grotendeels de invulling al af <3.
Man wat ben ik nu al trots! Ziet er echt profi uit. Je cursus maakt me nu al zo blij!”

Marloes Korver-Waardijk Dietist en vlogger Optima Vita
Marloes Korver-Waardijk

“Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.”

Aike Borghuis Life coach
Aike Borghuis

“Wat ik zo leuk vind aan Rosanne is dat ze je altijd even stretcht in jouw eigen mogelijkheden. Zij is je hierin iedere keer een stapje voor en nodigt je uit dit stapje te zetten.”

Deborah de Poorter Business coach
Deborah de Poorter

Boek nu gratis inner flow sessie!

Tijdens de Inner Flow Sessie geef ik energie aan jouw licht. Hierdoor durf je weer in jezelf te geloven en ga je staan voor jouw eigen online programma. Je voelt je missie weer: jouw droomprogramma waarin jij heel veel mensen gaat helpen!

GRATIS ROADMAP:Van offline naar online

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!