GRATIS Online masterclass:

Projector & Ondernemerschap

1,5 jaar geleden kwam Human Design op mijn pad.
Ik ben een ‘Projector’ binnen de energietypes van Human Design. In het begin van deze reis had ik allemaal conditioneringen. Waarom mag ik niet meer initiëren? Waarom moet ik wachten op een uitnodiging? Ik ben een ondernemer en ik moet ‘hard’ werken om mijn geld te verdienen. Ik was mij totaal niet bewust hoe mijn ‘energie’ werkte.

Groei stond heel lang centraal in mijn bedrijf.
Ik had een ontembare groeidrang in het ondernemerschap. Het ondernemerschap was bijna een verslaving. Ik verdiende ruim een ton per jaar, maar was ik écht gelukkig? Een lange tijd ervaarde ik een bepaalde leegte en onrust in mijn lichaam. Ik had een aantal successen bereikt met mijn bedrijf, maar ik voelde nog steeds niet de juiste voldoening en bezieling in mijn bedrijf. Ik wist alleen ook niet hoe ik dit ‘gevoel’ wel kon voelen. Ik ging van lanceren naar lanceren en ik verdiende hele mooie omzetten met mijn bedrijf. Alleen liep ik nog steeds in mijn eigen schaduw en voor mijn gevoel liep ik elke keer -1 achter. 

Ik voelde een natuurlijk keerpunt en ben mij gaan verdiepen in energiewerk en Human Design.
Ik kwam weer thuis in wie ik in essentie ben. Ik kon mij weer verbinden met mijzelf en niet alleen met de ondernemer in mij. Ik ervaar de volledige toestemming om mij nu al goed genoeg te voelen in wie ik ben, los van wat ik heb. Ik gun jou dit ook! Dat je volledig kunt thuiskomen bij jezelf en in jouw bedrijf, zichtbaar zijn op jouw voorwaarden en dat je complete heelheid voelt in het ondernemerschap.

Voel jij de uitnodiging?
Op dinsdagavond 15 februari om 20:00 uur ben je van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Ik organiseer de masterclass via Zoom, waardoor het echt een interactieve masterclass wordt! Ik heb er nu al zin om al mijn verhalen, ervaringen, kennis en liefde te delen. Tot de 15e! Liefs, Rosanne

[et_bloom_inline optin_id="optin_18"]

“Ik geloof dat wanneer jij volledig voelt dat je volledig bent, dit ook voelbaarder wordt. Dit is ultieme zelfliefde.”