Over mij

Mijn naam is Rosanne Raubun, ik ben 27 jaar en woon in Epe, een dorp op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Ik help vrouwelijke ondernemers bij het maken van een stijlvolle website en huisstijl, zodat ze nog meer kunnen stralen en meer winst behalen. Vorig jaar ben ik gestart met een speciaal websiteprogramma – DESIGN YOUR DREAM – om droomwebsites te realiseren.

MIJN MISSIE

Mijn missie is om vrouwen te laten stralen. Alle vrouwen mogen gezien worden, ook jij! Zelf hield ik mij altijd op de achtergrond. Ik hoefde niet in de schijnwerpers te staan, maar vanaf het moment dat ik mijn eigen bedrijf startte dacht ik: Nu moet ik mijzelf laten zien, dit is het moment! Dit is de beste beslissing ooit en ik heb al veel bereikt sinds ik vol overtuiging met mijn bedrijf bezig ben.

Door mijn werk kom ik met bijzondere vrouwelijke ondernemers in aanraking. Ik vind het erg interessant om met en voor deze vrouwen te werken. Vrouwen zijn over het algemeen bescheiden en durven niet alles. Maar ze zijn prima in staat om zakelijke ideeën te ontwikkelen en hun kansen te benutten! Ik wil jou als vrouwelijke ondernemer graag ondersteunen bij waar ik goed in ben: het maken van mooie ontwerpen! Op die manier probeer ik jou te motiveren om jezelf goed te presenteren, of dat nu via een website, online programma, challenge of een Facebook omslag is. Door die stralende presentatie krijg je meer klanten en meer succes!

MIJN VERHAAL

Als tiener was ik al bezig met het bewerken van foto’s van vriendinnen. Ik wist al heel vroeg dat ik graag mooie dingen maak. Na de middelbare school koos ik daarom voor een opleiding waarin ik mijn creativiteit goed kon gebruiken: het CIBAP, een opleiding tot grafisch vormgever. Via deze opleiding liep ik ook mijn eerste stage en leerde daar creatief vorm te geven op een stijlvolle manier.

In 2015 ben ik afgestudeerd bij Van der Valk Hotel Apeldoorn, als online designer voor een nieuw concept voor kinderen met de HBO-opleiding Communication & Multimedia Design in Arnhem. In deze opleiding kon ik mijn eigen stijl verder ontwikkelen en leer ik enorm veel bij op het gebied van marketing en techniek.

OP MIJN 21STE..

Op mijn 21ste startte ik met mijn bedrijf Stijlvol Creatie. Als jonge onderneemster en studente maakte ik van mijn passie mijn beroep. Mijn bedrijf is snel gegroeid, en ik werk nu voor klanten in heel Nederland. Ik heb onder andere huisstijlen gemaakt voor Smart&Sexy, Go-Kids, Ninni Vi, MortenZ, Hart&Ziel, Innerheart en maak verkooppagina’s & online academies voor MPOP cursisten van Simone Levie.

Ik geef regelmatig workshops over WordPress, MailChimp en Canva.

MY DREAMTEAM

DEBORAH DE POORTER

Deborah is mijn online projectmanager, coach, VA en sparringspartner :-)! Eigenlijk kan ik met alles bij Deborah terecht. Deborah zorgt dat ik enorm kan groeien met mijn bedrijf en zij optimaliseert al mijn online diensten. Ik ben super blij met deze superheld in mijn dreamteam!

LYNN VAN DER MEER

Ik kan niet meer zonder Lynn. Lynn is mijn technische VA (virtueel assistent). Wanneer je een bericht stuurt naar DESIGN YOUR DREAM krijg je van mij maar ook vaak een super snelle reactie terug van Lynn. Zij ondersteunt namelijk net als ik alle deelnemers van het websiteprogramma DESIGN YOUR DREAM.

MARLEEN SAHETAPY

Marleen is de allerbeste fotografe die ik ken. Marleen heeft alle foto’s voor mijn website gemaakt. Ook heeft ze gewerkt voor onder andere Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel, sieradenmerk Buddha To Buddha, Joia Creado Por Ilona en Kiwa Nederland B.V. Met mijn programma DESIGN YOUR DREAM krijg je een aantrekkelijke korting op een portretsessie van Marleen.

NYNKE GROEN

Nynke is een oud-klasgenoot van mij. Wanneer ik aan logo’s denk dan denk ik aan Nynke. Ze heeft intussen al tientallen onderneemsters geholpen met de creatie van een logo en huisstijl. Deelnemers van mijn programma krijgen een mooie korting op een logo ontwerp.

LINDA EVEN

Digital nomad Linda verblijft telkens op een andere zonnige bestemming. Ik heb Linda tijdens de HBO-opleiding Communications & Multimedia Design ontmoet. Zij heeft zich vervolgens gespecialiseerd in Google marketing. Tijdens mijn programma geeft zij allerlei handige en praktische tips over hoe je beter gevonden wordt via Google.

ILSE TEN BROEK

Ilse is grafisch ontwerper en zij biedt ondersteuning bij het maken van prachtige sociale media ontwerpen, ebooks en werkboeken. In mijn programma leert ze deelnemers hoe ze zelf een fraai ebook kunnen ontwerpen met een bijbehorende mock-up.

Opleidingen: 

“Ik ben oprecht dankbaar voor jou Rosanne Raubun. Met jou voel ik een hartconnectie. Dat gaat verder dan een nieuwe website of een online programma wat ik via jou bouw. Je creëert kansen en ik voel dat je in mij(n bedrijf) gelooft. En ik geloof in jou en jouw mooie hartmissie. Mooier wordt een connectie niet.”

Doran van Veenendaal

Pin It on Pinterest