Over mij

Mijn naam is Rosanne Raubun, ik ben 29 jaar en woon in Epe; een dorp op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Ik ben een dreamcoach en webdesigner, en heb al honderden vrouwelijke ondernemers geholpen om hun droombedrijf zichtbaar te maken. Ik hou van dromen; maar ik bén een echte doener. Ik begon tijdens mijn studieperiode al met ondernemen. Dat maakt dat ik in de afgelopen zeven jaar al vele vrouwelijke ondernemers heb geholpen. Ik heb vele dromen gehoord, en ik heb vele werkelijkheid zien worden. Ik help droombedrijven neer te zetten met de juiste persoonlijke stappen, website, programma’s, creativiteit en online marketing.

Drie jaar geleden ben ik gestart met een speciaal onlineprogramma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je in drie maanden tijd leert je droomwebsite te realiseren.

Ik heb al meer dan 400 onderneemsters geholpen met een droomwebsite met mijn online programma.

MIJN MISSIE

Mijn missie is om vrouwen te laten stralen. Alle vrouwen mogen gezien worden, ook jij! Ik hield mijzelf altijd op de achtergrond, en hoefde niet in de schijnwerpers te staan. Vanaf het moment dat ik mijn eigen bedrijf startte dacht ik: nu moet ik mijzelf laten zien, dit is het moment! Dit is de beste beslissing ooit geweest, en ik heb al veel bereikt sinds ik vol overtuiging met mijn bedrijf bezig ben.

Door mijn werk kom ik met bijzondere vrouwelijke ondernemers in aanmerking. Ik vind het erg interessant om met en voor deze vrouwen te werken. Vrouwen zijn over het algemeen bescheiden en durven niet alles, maar ze zijn prima in staat om zakelijke ideeën te ontwikkelen en hun kansen te benutten! Ik wil jou als vrouwelijke ondernemer graag ondersteunen bij waar ik goed in ben: het maken van mooie ontwerpen. Op die manier probeer ik jou te motiveren om jezelf goed te presenteren; of dat nu via een website of onlineprogramma is. Door die stralende presentatie krijg je meer klanten en meer succes!

MIJN VERHAAL

Als tiener was ik al bezig met het bewerken van foto’s van vriendinnen. Ik wist al heel vroeg dat ik graag mooie dingen maak. Na de middelbare school koos ik daarom voor een opleiding waarin ik mijn creativiteit goed kon gebruiken: het CIBAP; een opleiding tot grafisch vormgever. Via deze opleiding liep ik ook mijn eerste stage en leerde daar creatief vorm te geven op een stijlvolle manier.

In 2015 ben ik afgestudeerd bij Van der Valk Hotel Apeldoorn, als onlinedesigner voor een nieuw concept voor kinderen met de hbo-opleiding Communication & Multimedia Design in Arnhem. In deze opleiding kon ik mijn eigen stijl verder ontwikkelen en leerde ik enorm veel bij op het gebied van marketing en techniek.

OP MIJN 21STE..

Op mijn 21ste startte ik met mijn bedrijf Stijlvol Creatie. Als jonge onderneemster en studente maakte ik van mijn passie mijn beroep. Mijn bedrijf is snel gegroeid, en ik werk nu voor klanten in heel Nederland. Ik heb onder andere huisstijlen gemaakt voor Smart&Sexy, Go-Kids, Ninni Vi, MortenZ, Hart&Ziel, Innerheart en maak verkooppagina’s & online academies voor MPOP cursisten van Simone Levie.

Ik geef regelmatig workshops over WordPress, MailChimp en Canva.

E-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen via je website!

Wil jij snel en moeiteloos klanten kunnen aantrekken op je droomwebsite? Met deze 30 geheimen én een checklist maak jij jouw website helemaal 2019-proof

Met tips over gratis content, jouw droomklanten, branding, social media en meer. Download nu direct het e-book!

MY DREAMTEAM

Suzanne van Beek

Suzanne is mijn oud-stagiaire. Ze helpt mee met designopdrachten. Ik ben superblij met zo’n talentvolle stagiaire in mijn dreamteam!

Lynn van der Meer

Ik kan niet meer zonder Lynn. Lynn is mijn sales VA (virtual assistent). Ze helpt mee om mijn programma DESIGN YOUR DREAM nog succesvoller te maken met behulp van salesfunnels en advertenties.

Gea Harkema-Simons

Gea is mijn technische VA! Ze ondersteunt mij in de besloten Facebookgroep en helpt alle dreamdesigners met de support helpdesk. Iedere maand organiseert Gea live Q&A uurtjes voor alle deelnemers.

Opleidingen: 

{

“Ik ben oprecht dankbaar voor jou Rosanne Raubun. Met jou voel ik een hartconnectie. Dat gaat verder dan een nieuwe website of een onlineprogramma dat ik via jou bouw. Je creëert kansen en ik voel dat je in mij(n bedrijf) gelooft. En ik geloof in jou en jouw mooie hartmissie. Mooier wordt een connectie niet.”

Doran van Veenendaal

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis 3-daagse: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis 3-daagse, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte wanneer ik een nieuwe ronde start van Next Level!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Gratis e-book: 30 geheimen om moeiteloos klanten te krijgen

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!