Mijn verhaal

Mijn naam is Rosanne Raubun, ik ben 30 jaar en woon in Epe; een dorp op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Mijn missie is om jou te helpen bij het creëren van jouw droomleven door het bouwen van jouw droomwebsite of online programma. Als dreamcoach en webdesigner help ik jou voor jezelf te kiezen met een online bedrijf op jouw voorwaarden. Dat doe ik niet zomaar.

Ongeveer 5 jaar geleden zorgde ik heel slecht voor mijzelf.

Mijn bedrijf stond altijd op nummer 1 en daarmee ook mijn klanten. Zelf stond ik op de 100ste plek ongeveer ;-)! Ik maakte websites voor vrouwelijke ondernemers en ik had een mega succesvol bedrijf.

"

Mijn verhaal

Mijn naam is Rosanne Raubun, ik ben 30 jaar en woon in Epe; een dorp op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Mijn missie is om jou te helpen bij het creëren van jouw droomleven, door het bouwen van jouw droomwebsite of online programma. Als dreamcoach en webdesigner help ik jou voor jezelf te kiezen met een online bedrijf op jouw voorwaarden. Dat doe ik niet zomaar.

Ongeveer 5 jaar geleden zorgde ik heel slecht voor mijzelf.

Mijn bedrijf stond altijd op nummer 1 en daarmee ook mijn klanten. Zelf stond ik op de 100ste plek ongeveer ;-)! Ik maakte websites voor vrouwelijke ondernemers en ik had een mega succesvol bedrijf.

Ik was de vrijheid kwijt.

Alleen het vuurtje in mij werd steeds kleiner. Ik vond het maken van websites op een geven moment niet zo leuk meer en ik verloor het plezier in het ondernemerschap. Ik was 24/7 aan het werk. Elke dag waren er wel brandjes om te blussen voor klanten. Geen één dag was hetzelfde en ik wist nooit echt waar ik aan toe was. Ik had geen controle meer over mijn eigen agenda en mijn eigen bedrijf. Het vuurtje waarmee ik mijn bedrijf ooit begon was verdwenen.

Ik stond op een kruispunt en dacht echt: Wat wordt de volgende stap in mijn leven?

Ik moest eerst weer in mijzelf geloven.

Liefde voor mezelf vinden, net als het lef om ‘nee’ te zeggen tegen klanten. Zodat ik echt ‘ja’ kon gaan zeggen tegen mezelf. Ik wist dat ik niet langer iedereen tevreden kon houden. Ik moest leren om mijn eigen grenzen aan te geven. Dat was geen makkelijke stap, maar ik wist dat het nodig was om mijn voldoening, rust en vrijheid terug te vinden. Dat was voor mij de eerste stap om het roer om te gooien. Om vol vanuit vertrouwen te gaan leven en ondernemen.

Stoppen met hard werken

De tweede stap was om niet weer hard te werken, maar om het slimmer aan te pakken met de kracht van online ondernemen. Ik startte met een eigen online programma. Ik stopte met de uitvoering van mijn werkzaamheden en begon  mijn eigen levenslessen, ervaring en kennis te teachen. De kracht van geven. Hoe bijzonder?!

Voor mijn 30ste

Ik ben dit jaar 30 jaar geworden en ik heb op mijn 30ste al meer dan 450 onderneemsters geholpen met een online droomprogramma en winstgevende website. De afgelopen 4 jaar heb ik elk jaar een omzet gehad van meer dan 100.000 euro.

Mijn belangrijkste doel was beter voor mijzelf zorgen. Mezelf op nummer 1 zetten. De grootste transformatie in mijn bedrijf was mijn jaaromzet.

Nu help ik jou om jouw droombedrijf neer te zetten

Nu 5 jaar later wil ik jou als ambitieuze ondernemer leren om een succesvol droomprogramma op te bouwen. Ik wil graag mijn lessen doorgeven aan jou!

Zie het bouwen van jouw droombedrijf als een reis naar jezelf. Waar word je gelukkig van? Wat wil je loslaten? Volgens welke principes wil jij werken en leven? Met een online bedrijf word jij de baas van jouw agenda en grenzen. Jij creëert een aanbod dat naadloos aansluit op wie je bent en waar je voor staat. Ik help jou ondernemen vanuit intuïtie, met een dosis strategie. Zo weet je niet alleen dat het klopt, maar voel je het ook. Daarom gaan we terug naar jouw authentieke zelf – daar waar de antwoorden liggen. Ik ben jouw liefdevolle stok achter de deur om die stappen ook echt te gaan zetten. Als vanzelf gaat het stromen en groeit je omzet. Je zorgt goed voor jezelf, voelt je vrij en doet waar jij blij van wordt. Je wordt niet meer geleefd, maar je leeft!

Omdat we van binnen naar buiten werken klopt jouw website of programma met wie jij bent.
Geen standaard template en onpersoonlijke webbouwer, maar duurzame keuzes die eigen voelen. Vanuit jouw authentieke verhaal en stijl inspireer jij anderen. Jouw klant voelt dat en jij ook. Niet groots en zakelijk, maar persoonlijk en warm. Als jouw website of programma af is, voel jij je trots en zelfverzekerd. Het klopt immers met wie jij bent.

Wil ook jij een online bedrijf neerzetten dat past bij wie jij bent? 

10 feitjes over mij

01. Introvert, HSP’er, heel intuïtief en was vroeger heel verlegen

02. Als ik ga winkelen in een (onbekende) stad. Ga ik met liefde op zoek naar ‘spiriwiri’ winkeltjes. Ik ben super spiritueel. Liefde voor carddecks, kristallen etc. Maar ik ben ook mega nuchter ;-).

03. Vroeger was ik een kattenmeisje maar sinds 2,5 jaar ben ik helemaal verliefd op mijn hondje Bodhi (beagle)

04. Sinds 5 jaar heb ik een relatie met Geoffrey. Wij wonen samen in Epe en hij is ook ondernemer.

05. Vorig jaar heb ik alleen met mijn jaaromzet een huis gekocht van bijna 300.000.

06.  Vanaf mijn 21ste ondernemer en ik heb nooit een fulltime baan gehad. Vijf jaar geleden gestart met een online programma. Mijn reden? Omdat ik niet elke keer hetzelfde wilde uitleggen aan mijn klanten ;-)! Pas later kreeg ik echt liefde voor online ondernemen.

07. Vroeger verkocht ik appels en peren op de markt. Tijdens mijn ‘verkoper’ periode ben ik aardig uit mijn schulp gekropen.

08. Heel veel liefde voor zee & strand en de mooiste Airbnb huisjes uitzoeken.

09. Ik ben half Moluks en half Nederlands

10. Ik ben gek op ‘kennis’ opdoen. Ik lees wekelijks heel veel boeken en volg zelf ook veel online programma’s. Never stop learning <3!

MY DREAMTEAM

Gea Harkema-Simons

Gea is mijn technische VA! Ze ondersteunt mij in de besloten Facebookgroep en helpt alle dreamdesigners met de support helpdesk. Iedere maand organiseert Gea live Q&A uurtjes voor alle deelnemers.

Suzanne van Beek

Suzanne is mijn oud-stagiaire. Ze helpt mee met designopdrachten. Ik ben superblij met zo’n talentvolle stagiaire in mijn dreamteam!

Lynn van der Meer

Ik kan niet meer zonder Lynn. Lynn is mijn sales VA (virtual assistent). Ze helpt mee om mijn programma DESIGN YOUR DREAM nog succesvoller te maken met behulp van salesfunnels en advertenties.

Opleidingen: 

“Rosanne ik wil je op deze manier nog een keer bedanken voor de peper die je in mijn reet hebt gestopt. Jij bent een enorme inspiratie voor me en je hebt me zoveel geholpen in de weg naar mijn online programma toe. Ik zie zoveel mogelijkheden door jou!”

Cynthia Schultz Structuurjunkie & blogger
Cynthia Schultz

“Ik heb in 2 weken tijd al veel meer vrouwen kunnen helpen en meer verdient dan in het hele afgelopen jaar. Je maakt beloftes meer dan waar <3.”

Margreet Bronk HSP coach
Margreet Bronk

“Jaa zo leuk!! Heb mijn verkooppagina qua lay-out en grotendeels de invulling al af <3.
Man wat ben ik nu al trots! Ziet er echt profi uit. Je cursus maakt me nu al zo blij!”

Marloes Korver-Waardijk Dietist en vlogger Optima Vita
Marloes Korver-Waardijk

“Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.”

Aike Borghuis Life coach
Aike Borghuis

“Wat ik zo leuk vind aan Rosanne is dat ze je altijd even stretcht in jouw eigen mogelijkheden. Zij is je hierin iedere keer een stapje voor en nodigt je uit dit stapje te zetten.”

Deborah de Poorter Business coach
Deborah de Poorter

GRATIS ROADMAP:Van offline naar online

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!