Zet jezelf op nummer 1 in jouw leven en business 

Met de kracht van online ondernemen
bouw jij een bedrijf dat echt bij je past.
Een bedrijf waar je energie uithaalt, geluk en voldoening.
Een business die jou VRIJ maakt.

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

N

Je bent alleen nog maar voor klanten aan het werk. Je zegt telkens ‘ja’ tegen je klanten en ‘nee’ tegen jezelf.

N

Je hebt de afgelopen maanden weinig rust gehad in je bedrijf. Je denkt elke keer over een paar weken wordt het rustiger. In werkelijkheid blijft het druk en onrustig.

N

Je energie is laag in de weekenden, omdat je volle werkdagen hebt gedraaid. Je hebt echt ‘oplaadtijd’ nodig op je vrije dagen. Daardoor ben je geen leuker mens voor je kinderen, partner of vrienden.

N

Je bent altijd bezig met de toekomst. Met geld verdienen, je bedrijf laten groeien en vooral vanuit je hoofd keuzes maken. De signalen van je lichaam en intuïtie hoor je zelden of pas (te) laat. Het is tijd om dat anders te doen en jezelf NU serieus te nemen.

N

Je eigen werkzaamheden vind je zo langzamerhand saai en eentonig. Je doet iedere keer hetzelfde. Je zoekt meer uitdaging en je wilt meer ‘aan’ je bedrijf werken in plaats van ‘in’.

N

Het voelt vaak alsof je in loondienst bent bij je eigen onderneming of bij het bedrijf van je klanten. Dat was niet de bedoeling toen je startte met ondernemen.

N

Je hebt een succesvol bedrijf, maar je voelt je van binnen helemaal niet zo succesvol. Je weet van binnen dat het niet klopt op deze manier. Je hebt bijna geen vrije tijd en je bent alleen maar aan het werk.

N

Je hebt mega veel kennis en ervaring die ook waardevol is voor anderen. Je zou graag jouw lessen door willen geven.

N

Je hebt jaren hard gewerkt. Nu is het tijd om het roer om te gooien. Om slimmer te werken en vanuit je HART. Zodat je een succesvol bedrijf kunt runnen (van binnenuit) EN goed voor jezelf kunt zorgen.

{

“Je hebt als levensdoel om je eigen verhaal te delen,
niet het verhaal van een ander.”

Ik denk dat iedere vrouw bij deze ‘fase’ komt in het leven.

Je doet veel uitvoerend werk. Je hebt tevreden en trotse klanten, maar dit is zeker niet de laatste fase van het ondernemerschap.
Er zit nog veel meer in je! Je hebt zoveel talent, kennis én ervaring.

 Mijn eigen transformatie 

Ik ken alle situaties hierboven. Ongeveer 5 jaar geleden zorgde ik ook slecht voor mijzelf. Mijn bedrijf stond altijd op nummer 1 en daarmee ook mijn klanten. Zelf stond ik op de 100ste plek ongeveer ;-)! Ik maakte websites voor vrouwelijke ondernemers en ik had een mega succesvol bedrijf.

Alleen het vuurtje in mij werd steeds kleiner. Ik vond het maken van websites op een geven moment niet zo leuk meer en ik verloor het plezier in het ondernemerschap. Ik was 24/7 aan het werk. Elke dag waren er wel brandjes om te blussen voor klanten. Geen één dag was hetzelfde en ik wist nooit echt waar ik aan toe was. Ik had geen controle meer over mijn eigen agenda en mijn eigen bedrijf.

Ik was de vrijheid kwijt. Het vuurtje waarmee ik mijn bedrijf ooit begon was verdwenen. Ik stond op een kruispunt en dacht echt: Wat wordt de volgende stap in mijn leven?

Ik moest eerst weer in mezelf geloven. Liefde voor mijzelf vinden, net als het lef om ‘nee’ te zeggen tegen klanten. Zodat ik echt ‘ja’ kon gaan zeggen tegen mezelf. Ik wist dat ik niet langer iedereen tevreden kon houden. Ik moest leren om mijn eigen grenzen aan te geven. Dat was geen makkelijke stap, maar ik wist dat het nodig was om mijn voldoening, rust en vrijheid terug te vinden.

Dat was voor mij de eerste stap om het roer om te gooien. Om vol vanuit vertrouwen te gaan leven en ondernemen. De tweede stap was om niet weer HARD te werken, maar om het slimmer aan te pakken met de kracht van online ondernemen. Ik startte met een eigen online programma. Ik stopte met de uitvoering van mijn werkzaamheden en begon met mijn eigen levenslessen, ervaring en kennis te teachen. De kracht van geven. Hoe bijzonder?!

“Each time a woman stands up for herself, without knowing it possibly, without claiming it, she stands up for all women.’’

– Maya Angelou

 Online ondernemen is jouw eigen kracht in het licht zetten 
 en starten met JOUW leven en bedrijf. 

Dit kan jij zijn..

$

Ondernemen is nog nooit zo makkelijk en licht geweest! Jij hebt veel meer tijd voor jezelf en voor jouw dierbaren. Jij bent een leuker mens waardoor alles om je heen gaat groeien.

$

Jij krijgt veel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Je kunt volledig ondernemen vanuit jezelf en met liefde voor jezelf.

$

Jij verdient ineens meer dan 10.000 euro per maand, omdat je een schaalbaar verdienmodel hebt gecreëerd voor jouw bedrijf. Je werkt niet meer uurtje-factuurtje. Tijd kost ineens geen geld meer.

$

Jij bent dé expert op jouw vakgebied. Je claimt een nummer 1 positie in de markt met jouw programma. Hierdoor word je makkelijker gevraagd om te spreken of kun je hogere prijzen vragen voor jouw 1-op-1 diensten.

$

Jij hebt een succesvol online bedrijf met misschien één virtueel assistent. Je hoeft geen mega groot team te runnen, want je werkt helemaal online. De kosten blijven laag en de tools zorgen ervoor dat alles is geautomatiseerd.

$

Jij bent een vrij mens. Je bent vrij om te staan waar je wil, om te reizen over de wereld, om meer tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Je bent vrij om jouw eigen keuzes te maken.

“Rosanne is echt de katalysator voor mij geweest om dromen om te zetten in daden. Al een tijdje liep ik al met het idee voor een Structuurjunkie cursus. Maar het bleef eerst bij een idee, ik had geen concreet beeld bij hoe ik dit nu wilde gaan doen. Begin dit jaar ging ik Rosanne volgen en leerde ik haar programma kennen. Ik wist toen: dit is het, dit moet ik gaan doen. In het programma heb ik alles geleerd over het maken van een online programma/training/cursus en ook de technische kant. Hierdoor ben ik het ook echt gaan doen dit jaar en mijn programma staat nu met 15 deelnemers. 

Cynthia Schultz (structuurjunkie & blogger)

 Introducing .. 

DESIGN YOUR DREAM Business & Life Academy

Alles wat je nodig hebt om een succesvol online bedrijf te starten van binnenuit. Design your OWN life en bouw je business daaromheen.

DESIGN YOUR DREAM is een online programma. Helemaal vormgegeven om jouw online droombedrijf én leven in te richten zoals JIJ het wilt. Je hebt de mogelijkheid om geheel zelfstandig mijn online programma te volgen of met extra 1:1 coaching van Rosanne.

Aan het eind van mijn DESIGN YOUR DREAM programma heb jij een succesvol online bedrijf. Helemaal op jouw voorwaarden en met jezelf op de eerste plek.

Balans vind je in alles, maar begint binnen jezelf.

DE INVESTERING EN WAT KRIJG JE PRECIES?

“Rosanne is echt de katalysator voor mij geweest om dromen om te zetten in daden. Al een tijdje liep ik al met het idee voor een Structuurjunkie cursus. Maar het bleef eerst bij een idee, ik had geen concreet beeld bij hoe ik dit nu wilde gaan doen. Begin dit jaar ging ik Rosanne volgen en leerde ik haar programma kennen. Ik wist toen: dit is het, dit moet ik gaan doen. In het programma heb ik alles geleerd over het maken van een online programma/training/cursus en ook de technische kant. Hierdoor ben ik het ook echt gaan doen dit jaar en mijn programma staat nu met 15 deelnemers. 

Cynthia Schultz (structuurjunkie & blogger)

 AANTAL MODULES 

DESIGN YOUR DREAM academy bestaat uit 4 modules. Deze volgen elkaar logisch op. Dat wil zeggen: jij kan het proces loslaten en aan mij toevertrouwen. Jij hoeft alleen maar te focussen op jouw droombedrijf en het zetten van de krachtige stappen die ik je in de lessen aanreik.

“Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten.”

;

01.

Terug naar de kern

Verbinding met jezelf en met een ander (jouw droomklant).

> Je leert om gelukkiger en krachtiger in het leven te staan.
> Je leert om meer compassie te hebben voor jezelf.
> Zelfliefde is je eigen kwetsbaarheid accepteren. Licht en donker. Yin en yang. Je ontwikkelt een liefdevolle relatie met jezelf. Je krijgt meer zelfvertrouwen en daardoor meer kracht.
> Als je in jezelf en in jouw bedrijf gelooft dan heb je een veel sterkere mindset om succesvol te worden met jouw bedrijf.
> Je moet eerst van jezelf leren houden en daarna kunnen dierbaren, maar ook liefdevolle klanten van jou houden. Je krijgt alleen nog maar dankbare klanten op jouw pad.

02.

Freedom plan.

Design your own dreamlife & business.

> Als je geen grenzenlijstje voor jezelf maakt, heb je geen regels voor je bedrijf. En dus geen regie over je leven én bedrijf. Je eigen voorwaarden zijn zo belangrijk om een bedrijf te runnen.
> Hoeveel dagen wil je vrij zijn? Hoe wil jij leven? Wij gaan eerst aan de slag met jouw dreamlife en daaromheen bouwen wij jouw online bedrijf.
> Visualiseren over jouw droomleven. Jij bent de designer.
> Inzoomen op je eigen verhaal en je droombedrijf vormgeven.

03.

Afgestemd (online) aanbod.

Combineer jouw aanbod met een online programma.

> Je eigen transformatiereis, kennis en levenslessen vertaal je naar een
online programma. Je gaat een programma vormgeven wat bij jou past en wat jij
wilt doorgeven. Compleet online of een combinatie met offline.
> Je leert hoe je een mega waardevolle en winstgevende salespage maakt en
vormgeeft in jouw huisstijl voor jouw online programma.
> Je leert hoe je een eigen online academie bouwt met WordPress in dezelfde huisstijl als je website.
> Je leert zien wat je ECHT waard bent. Moneymindset. Wat ga je vragen voor je programma? Low-end of high-end?

04.

Online presence

Aan de slag met jouw zichtbaarheid en droomwebsite.

> Hoe wil jij jezelf presenteren online? Aan de buitenwereld?
> Presenteer je nieuwe online bedrijf op een intuïtieve website. Je leert hoe je met dit programma een droomwebsite bouwt in WordPress met thema Divi (t.w.v. 249,- dollar)
> Maak een droomwebsite die 100% bij jou past.
> Aan de slag met online marketing & vindbaarheid in Google

05.

Liefde voor verkopen.

Creëer aantrekkingskracht rondom jouw aanbod.

> Je programma is helemaal ‘ready’ om te lanceren/verkopen. Zonder verkoopstrategie heb je geen klanten. Je gaat in deze module een ijzersterke
creatieve strategie bedenken.
> Je leert hoe je op een authentieke manier kunt verkopen.

Wanneer jij lekker in je vel zit kun je beter presteren, helderder nadenken en creatiever zijn. Dat is dé formule naar succes!

Extra bonustrainingen:

Bonus 1:

Hoe organiseer je winstgevende webinars?

Wil je graag webinars inzetten om meer klanten te krijgen voor jouw online bedrijf? Maar heb je geen idee wat een goed inhoudelijk webinar is? Of hoe het technisch werkt om een webinar online te organiseren? In deze bonus vertel ik alles over mijn ervaringen met webinars geven. Ik review mijn beste webinar en geef je een handig stappenplan. Zo kun je ook gemakkelijk en met de juiste tools aan de slag.

(waarde € 367,-)

Bonus 2:

Hoe ontvang je goede testimonials?

Testimonials, oftewel lieve woorden van je klanten, zijn misschien wel het allerbelangrijkste op jouw website! Ze zorgen ervoor dat je website ‘social proof’ is. Maar stel je de wel de juiste vragen aan je klanten? Met deze bonus ga je van ‘prima’ naar echt mooie en dankbare testimonials. Testimonials die echt raken!

(waarde € 97,-)

Bonus 3:

How to write – Hoe schrijf je een winstgevende salespage?

Je hebt een online programma, je hebt een salespage, maar hoe ga je daadwerkelijk jouw programma verkopen? De teksten op je salespage zijn mega belangrijk. Je krijgt in mijn programma een werkboek met de juiste vragen om goede salespage teksten te schrijven.

(waarde € 247,-)

Bonus 4:

Master in ontwerpprogramma Canva

Canva is een ontwerpprogramma voor dummies! Echt iedereen kan in Canva werken. Het is mega gebruiksvriendelijk, gratis en je hoeft geen ontwerper te zijn. Je leert in de bonustraining over Canva alles over headers maken, teksten over foto’s plaatsen, met filters werken, ebooks maken, presentaties voor je webinars of een online werkboek voor een les.

(waarde € 199,-)

Bonus 5:

Hoe werkt mailprogramma Active Campaign & MailBlue?

Je leert alle ins&outs over hoe je een nieuwsbrief opmaakt, verstuurt en koppelt met jouw eigen website. Hoe maak je een gratis weggever en hoe kan je dit koppelen met je nieuwsbriefprogramma.

(waarde € 199,-)

Bonus 6:

Lanceer jouw eigen podcast!

Eén van jouw dromen is om een eigen podcast op te starten. Maar hoe doe je dat? Welke microfoon heb je nodig of welke programma’s heb je nodig om jouw podcast online te zetten? Ik heb zelf een podcast en ik vertel je stap voor stap hoe jij jouw eigen podcast online kunt zetten.

(waarde € 97,-)

 Psst… je krijgt nog meer! 

7

Online masterclasses
van gastexperts

Masterclass 01. 

Positionering vanuit het hart

De beste positioneringsadviezen waarmee je harten verovert in de markt van Doran van Veenendaal. Wist je dat mensen eerder kiezen voor merken en ondernemers die een hoger doel dienen? Het is dus heel belangrijk dat potentiële klanten zich kunnen identificeren met jou. En met jouw waarom.

Doran van Veenendaal is positionering expert, hartstrateeg, bedrijfsbezieler en (business) coach.

Masterclass 02. 

De kracht van focussen & minimaliseren

Minimalistisch ondernemen gaat over bewust stilstaan bij wat echt nodig is in je bedrijf. Wat maakt jou echt gelukkig en waar wil jij meer tijd en aandacht aan besteden? Ilona Annema van Minimalistisch ondernemen geeft tips om meer te focussen met jouw online programma.

Ilona Annema. Eigenaar & Business Minimalist bij Minimalistisch Ondernemen.

Masterclass 03. 

Vang de inhoud van jouw online programma

Hoe zorg je ervoor dat jij het ‘gouden’ idee vindt voor jouw programma? Dat je een ijzersterk inhoudelijk programma hebt dat klopt? Jette van Duijn is leerexpert en zij leert jou in deze masterclass hoe jij jouw inhoud kunt vangen in een online programma. Niet alleen een specifiek idee, zodat je echt een specifieke markt kunt claimen. Maar ook leertechnisch een goed programma. Zodat je deelnemers geheel zelfstandig de beste resultaten kunnen behalen met jouw programma.

Jette van Duijn is goudvanger
en aanbodexpert.

WAT VOOR BEGELEIDING KRIJGEN ZE IN JOUW PROGRAMMA?

Live Q&A sessies via Facebook Live of Zoom

=

Wij organiseren maandelijks online samenwerkdagen via Zoom om al je vragen te kunnen stellen aan Rosanne.

=

Naast de online sessies via Zoom kun je dagelijks (en onbeperkt) je vragen stellen in de besloten Facebookgroep. Gea, mijn lieve assistent, checkt een aantal keer per dag de besloten Facebookgroep.

Duurzame investering voor de toekomst

Normaal betaal je voor een webbouwer of virtueel assistent een uurprijs als je vragen hebt of aanpassingen voor je website en/of online academie door wilt voeren. Als je eenmaal lid bent van mijn programma kun je ALTIJD gratis je vragen stellen in de community. Je doet het dus niet alleen, maar samen met een groep gelijkgestemden!

Ben jij er klaar voor?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is. Een dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

Stel jezelf hieronder voor..

Ik ben business- & dreamdesigner. De afgelopen jaren begeleidde ik al honderden vrouwelijke ondernemers. Ik hielp ze om hun online droombedrijf op te zetten én zichtbaar te maken. Ruim vijf jaar geleden ben ik gestart met een speciaal online programma – DESIGN YOUR DREAM – waarin je droomwebsite en online academie realiseerd. Ik heb al meer dan 450 onderneemsters geholpen met mijn programma.

Ik maakte de switch van offline ondernemen naar een online programma. Ik hervond mijn creativiteit, mijn energie en vond mijn werk weer leuk. Doordat ik mijn grenzen duidelijk communiceerde en meer tijd overhield om mijn bedrijf te laten groeien, ervaarde ik eindelijk de balans en vrijheid waar ik al langer zo naar verlangde. Dat gun ik jou ook!

Probeer in het ‘over mij’ stukje jouw verhaal te vertellen en laat zien dat jij de  expert bent! Heb je ook een opleiding gevolgd of veel ervaring?

REFERENTIES

Bekijk ook de bonusles in mijn academie over goede testimonialsvragen aan klanten.
De juiste vragen stellen aan jouw klanten is mega belangrijk voor de referentie.

Mijn droom was een online business zodat ik overal zou kunnen werken en ik heel veel vrouwen zou kunnen bereiken en helpen. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest doen omdat de online wereld compleet nieuw was voor mij. Toen ik op de website van Rosanne kwam wist ik meteen dat ik op de goede plek was. Niet alleen door haar enorme (technische) kennis maar ook door haar stijl en manier van werken.

Wat Rosanne heel goed doet is je altijd de mogelijkheid geven om voorzichtig te proberen of kennis te maken met haar en haar programma’s, bijv. door webinars, challenges of kick-starts. Ik deed mee met zo’n kick-start en was meteen onder de indruk! Door de lessen van Rosanne was ik in staat om mijn eigen website te bouwen. Zo cool!

Toen de website stond was het tijd voor de online academie en ook die heb ik samen met Rosanne gemaakt. Door de samenwerkdagen en de begeleiding van Rosanne ging dat super goed en kon ik al snel de eerste deelnemers toelaten.

Ik ben nog steeds weleens verbaasd over hoeveel ik heb geleerd en hoe stevig mijn online bedrijf nu staat.
Zonder Rosanne zou ik niet staan waar ik nu sta…

Mirjam Heijder

MindBee

Ik wilde al een tijd een onlineprogramma maken zodat ik mijn klanten nog beter kan helpen. Aan ideeën en content geen gebrek maar waar haal ik de tijd vandaan? En dan ook die techniek nog…

Doordat ik al langer klant ben bij Rosanne, weet ik dat ik bij Rosanne in goede handen ben. Rosanne heeft veel ervaring met het maken van het onlineprogramma’s en de techniek die daarbij komt kijken. Ik wilde ook een stok achter de deur om dat programma nu eindelijk te gaan maken.

Dankzij het programma van Rosanne staat mijn online academie, werkt de techniek en als ik er een keer niet uitkom kan ik terugvallen op de deskundige hulp van Rosanne en haar team. Ik nu zelfs bezig met het ontwikkelen van een tweede onlineprogramma: de blije ondernemer. Dat was mij niet gelukt zonder het next level-programma en de ondersteuning van Rosanne.

Het meest waardevolle aspect van het programma is voor mij persoonlijk het vertrouwen dat als ik er niet uitkom, ik terug kan vallen op deskundige hulp. En dat het niet alleen gaat over het bouwen van de academie maar ook alles wat daarbij komt kijken zoals de promotie van je onlineprogramma. Ook op nieuwe ontwikkelingen zoals de AVG speelt ze in. De Facebookgroep waar je altijd terecht kunt met je vragen is voor mij ook waardevol. Ik heb het programma van Rosanne als meerdere keren aanbevolen in mijn eigen netwerk.

Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.

Aike Borghuis

Een hele tijd liep ik al met het idee om een onlineprogramma te gaan maken. Ik besloot om het Next Level-programma te gaan volgen, omdat ik wist dat ik gewoon NU moest beginnen met het maken van het programma. Als ik zou wachten op het juiste moment, dan zou het waarschijnlijk nooit gebeuren. Voordat ik het programma van Rosanne ging doen wist ik niet zeker of het handig was om zelf een programma te gaan maken, of dat ik dat wilde uitbesteden. Maar het idee om het helemaal uit handen te geven vond ik niet prettig. Ik vind het fijner dat ik zelf aanpassingen kan doen in mijn programma en niet voor ieder klein dingetje een websitebouwer moet mailen. 
 
Dankzij het Next Level-programma heb ik in een korte periode een onlineprogramma neergezet. Ik had nog geen ervaring met websites maken, maar door de lessen van Rosanne had ik dat zo onder de knie. Het is voor mij nu een kleine moeite om iets aan te passen in mijn academie. Ik heb heel veel geleerd van de lessen van Rosanne. Ook mijn salespage ziet er prachtig uit, helemaal in mijn eigen stijl. Anderen zijn echt onder de indruk als ze zien hoe mijn pagina’s eruit zien. Ik voel me echt supertechnisch nu ik gewoon weet hoe het werkt. 
Het meest waardevolle vond ik de live samenwerkdagen, waarin ik echt heel veel werk heb kunnen verzetten. En daardoor had ik een stok achter de deur, om het idee echt om te gaan zetten naar een werkend onlineprogramma. Binnen vier maanden na de start van het Next Level-programma, is de eerste groep in mijn onlineprogramma gestart. Binnenkort ga ik het programma opnieuw lanceren. Ik ben er superblij mee! 
Susanne Walstock

Veelgestelde vragen

Probeer in dit lijstje ook herkenbare bezwaren mee te nemen. Bijvoorbeeld ik vind het te prijzig of ik heb weinig tijd.

Het liefste wil ik mijn programma morgen al af hebben. Kan ik mijn eigen tempo bepalen?

Ja dat kan zeker! Stel dat je al zo snel mogelijk wil lanceren dan kunnen wij samen een planning maken om het ook echt haalbaar te maken. Ik denk wel dat het goed is om eerst te gaan lanceren en dat je daarna jezelf nog 1 a 2 maanden geeft om je programma te maken. Je lanceert dan alvast een earlybird kaartje voor je programma. Verder kan ik alle lessen voor je openzetten zodat je eigen tempo kunt bepalen. Je hebt ook levenslang toegang tot mijn programma.

Ik vind het nog best een dure investering. Kan ik dit bedrag terugverdienen?

Denk je dat je mijn programma weer kunt terugverdienen? Stel jij vraagt €500,- voor jouw programma dan heb je 6 deelnemers nodig. Ik ga je helemaal begeleiden met het bouwen en lanceren van jouw programma. Zelf verdien ik gemiddeld tussen de 10.000-15.000 euro per maand met mijn programma. Stel de vraag aan jezelf denk jij dat je mijn programma gaat terugverdienen?

Er staan mega veel programma's online. Waarom zou ik nu nog beginnen met een online programma?

Ik kreeg deze mooie quote van een deelnemer: “Ergens in de wereld zoekt iemand precies naar wat jij te bieden hebt.”. Er zullen vast al online programma’s zijn in jouw vakgebied. Maar jij bent als persoon uniek. Als jij echt je eigen unieke programma maakt wat helemaal bij jou als persoon past. Dan maakt het niet uit dat er nog duizenden online programma’s zijn. Geloof echt in je eigen superpower!

Wanneer zijn de online samenwerkdagen?

De online samenwerkdagen zijn meestal op maandag of dinsdag. Je kunt zelf bepalen wanneer je online aanschuift. 

Moet ik heel technisch zijn om een programma te kunnen bouwen?

Nee helemaal niet! Je hebt alleen je internetbrowser nodig en geen andere technische programma’s op je computer. Verder hoor ik van oud-deelnemers dat ik echt in jip & janneke taal uitleg. Iedereen snapt mijn video’s! 

Moet ik een ervaren ondernemer zijn om deel te nemen?

Nee natuurlijk niet! Ik heb ook veel startende ondernemers geholpen met mijn programma. Wat een groot voordeel voor starters is dat je ook toegang krijgt tot mijn websiteprogramma. Je kunt naast je online academie ook nog een droomwebsite bouwen! Waarom eerst jaren ploeteren? Terwijl je direct goed kunt beginnen! Ik ben fan als je nu al begint met online ondernemen :-)! 

“Mooie quote..”

– Naam

Heb je over 10 jaar spijt als je het nu NIET doet?

Bouw aan je eigen levenswerk! Wees trots op jezelf wat je tot nu allemaal al hebt geleerd. Zorg dat je jouw kennis en ervaring gaat documenteren. Voor jezelf, voor je (klein)kinderen, voor iedere vrouw of man hier op de wereld.

“Het is beter om je eigen levenspad met kronkels te bewandelen,
dan een perfect pad van een ander.”

Niet twijfelen maar DOEN. Boek nu een vrijblijvend gesprek!

Wil je weten of mijn programma iets voor je is? Boek een vrijblijvend gesprek.

Het is altijd goed om de mogelijkheid op je salespage te plaatsen om met jou in gesprek te gaan. Je kunt de onderstaande button linken naar je contactpagina op je website.