Online programma
DESIGN YOUR DREAM

Ontwikkel een (online) programma van binnenuit
met de kracht van online ondernemen

 MELD JE AAN VOOR DE WACHTLIJST!

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst van mijn programma DESIGN YOUR DREAM. Je ontvangt als eerste een mail wanneer de deuren opengaan met een hele fijne korting en extra toffe bonussen (o.a. met een live dag met mij samen).

DESIGN YOUR DREAM is een online programma. Helemaal vormgegeven om jouw online droombedrijf én leven in te richten zoals JIJ het wilt. Je hebt de mogelijkheid om geheel zelfstandig mijn online programma te volgen met 1-op-1 business coaching van mij.

Aan het eind van mijn DESIGN YOUR DREAM programma heb jij een online programma én droomwebsite ontwikkelt die 100% bij jou past. Helemaal op jouw voorwaarden en met jezelf op de eerste plek.

“Ik heb een tweedaagse samen met Rosanne meegemaakt. Dit waren hele bijzondere dagen. Niet alleen hebben we samen het raamwerk van mijn academie gebouwd en mijn huisstijl opnieuw vormgegeven, Rosanne heeft ook meegekeken naar de lancering en strategieën hierover gedeeld.

Wat ik heel fijn vind aan het samenwerken met Rosanne is dat ze al haar kennis inzet om jou te laten groeien. Het live samenwerken vond ik het meest waardevol, daarnaast heb je een mega online bibliotheek aan naslagwerk in de vorm van het online programma waar je mee uit de voeten kan.

Ik raad het programma zeker aan, omdat het je op een makkelijke manier meeneemt in hoe je je eigen online academie kan bouwen. Wat ik zo leuk vind aan Rosanne is dat ze je altijd even stretcht in jouw eigen mogelijkheden. Zij is je hierin iedere keer een stapje voor en nodigt je uit dit stapje te zetten.

Deborah de Poorter

“Rosanne is echt de katalysator voor mij geweest om dromen om te zetten in daden. Vorig jaar liep ik al met het idee voor een Structuurjunkie cursus. Maar het bleef eerst bij een idee, ik had geen concreet beeld bij hoe ik dit nu wilde gaan doen. Begin dit jaar ging ik Rosanne volgen en leerde ik haar programma kennen. Ik wist toen: dit is het, dit moet ik gaan doen. In het programma heb ik alles geleerd over het maken van een online programma/training/cursus en ook de technische kant. Hierdoor ben ik het ook echt gaan doen dit jaar en mijn programma staat nu met 15 deelnemers. Het voelt nog een beetje onwerkelijk, er is zoveel tijd in gaan zitten, zoveel liefde en energie, en nu is het écht! ”

Cynthia Schultz (structuurjunkie & blogger)

 Resultaten van dreamdesigners 

Mijn droom was een online business zodat ik overal zou kunnen werken en ik heel veel vrouwen zou kunnen bereiken en helpen. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest doen omdat de online wereld compleet nieuw was voor mij. Toen ik op de website van Rosanne kwam wist ik meteen dat ik op de goede plek was. Niet alleen door haar enorme (technische) kennis maar ook door haar stijl en manier van werken.

Wat Rosanne heel goed doet is je altijd de mogelijkheid geven om voorzichtig te proberen of kennis te maken met haar en haar programma’s, bijv. door webinars, challenges of kick-starts. Ik deed mee met zo’n kick-start en was meteen onder de indruk! Door de lessen van Rosanne was ik in staat om mijn eigen website te bouwen. Zo cool!

Toen de website stond was het tijd voor de online academie en ook die heb ik samen met Rosanne gemaakt. Door de samenwerkdagen en de begeleiding van Rosanne ging dat super goed en kon ik al snel de eerste deelnemers toelaten.

Ik ben nog steeds weleens verbaasd over hoeveel ik heb geleerd en hoe stevig mijn online bedrijf nu staat.
Zonder Rosanne zou ik niet staan waar ik nu sta…

Mirjam Heijder

MindBee

Ik wilde al een tijd een onlineprogramma maken zodat ik mijn klanten nog beter kan helpen. Aan ideeën en content geen gebrek maar waar haal ik de tijd vandaan? En dan ook die techniek nog…

Doordat ik al langer klant ben bij Rosanne, weet ik dat ik bij Rosanne in goede handen ben. Rosanne heeft veel ervaring met het maken van het onlineprogramma’s en de techniek die daarbij komt kijken. Ik wilde ook een stok achter de deur om dat programma nu eindelijk te gaan maken.

Dankzij het programma van Rosanne staat mijn online academie, werkt de techniek en als ik er een keer niet uitkom kan ik terugvallen op de deskundige hulp van Rosanne en haar team. Ik nu zelfs bezig met het ontwikkelen van een tweede onlineprogramma: de blije ondernemer. Dat was mij niet gelukt zonder het programma en de ondersteuning van Rosanne.

Het meest waardevolle aspect van het programma is voor mij persoonlijk het vertrouwen dat als ik er niet uitkom, ik terug kan vallen op deskundige hulp. En dat het niet alleen gaat over het bouwen van de academie maar ook alles wat daarbij komt kijken zoals de promotie van je onlineprogramma. Ook op nieuwe ontwikkelingen zoals de AVG speelt ze in. De Facebookgroep waar je altijd terecht kunt met je vragen is voor mij ook waardevol. Ik heb het programma van Rosanne als meerdere keren aanbevolen in mijn eigen netwerk.

Start before you are ready is van toepassing op Rosanne en daarmee inspireert zij mij. Alleen door te doen (ook al is het nog niet perfect) leer je en kun je bijsturen. Dat maakt dat ik sneller in beweging kom en al meer mensen heb kunnen helpen.

Aike Borghuis

Ik liep al een tijdje rond met een idee over een online Branding Academy, maar ik had geen idee hoe ik dat het beste kon aanpakken. Toen zag ik (op vakantie notabene) een berichtje op Instagram van Rosanne, ze had een nieuw programma waarmee ze ondernemers wilde helpen met het neerzetten van een onlineprogramma. Top! Ik heb me eigenlijk direct ingeschreven na een prettig gesprek met Rosanne, want ik had er een goed gevoel bij. Als Brand specialist ben ik met mijn klanten continu bezig dat JUISTE GEVOEL over te brengen op je ideale klant. Dat is een essentieel onderdeel van een succesvol droombedrijf. En Rosanne is daar natuurlijk een prachtig voorbeeld van: what you see is what you get. Je voelt je welkom en geen vraag is te gek.

Rosanne is begaan met jou als deelnemer van haar programma, je bent geen nummertje maar een echt persoon. En dat is ook precies wat ik mijn klanten wil bijbrengen en laten zien. Dus ik vind het heerlijk dat ik dat zelf heb mogen ervaren bij Rosanne.

Het programma leert je stap voor stap een onlineprogramma op te zetten. Vanuit de basis starten met een duidelijke focus, wat heel fijn is. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, het wordt je aangereikt: je krijgt fijne tips and tricks. Maar je moet er wel voor werken! En dat was hetgeen waar ik naar op zoek was, ik heb namelijk de tijd niet om alles zelf uit te zoeken. Ik vind het fijn om bij andere collega-ondernemers gebruik te kunnen maken van hun expertise. Uiteindelijk, stap voor stap heb ik een onlineprogramma opgebouwd. Een mooi design (wat voor mij natuurlijk mijn werk is) maar het zit ook allemaal goed in elkaar. Dat vond ik meteen ook het meest waardevol; een dergelijk systeem zelf ontdekken kost gewoon veel tijd.

En ik vond het superfijn dat Rosanne het begrijpelijk en behapbaar maakte. Je zag er niet zo tegenop, want het is natuurlijk best veel werk. Daarnaast vond ik het fijn om samen met andere ondernemers aan hetzelfde project te werken: we konden elkaar steunen, helpen en motiveren. Want ja, soms zit het ook even tegen. En hoe fijn is het dan dat je even kan spuien tegen de andere deelnemers? Zo help je elkaar naar een volgend niveau en behaal je prachtige resultaten!

Dus mocht je overwegen om dit traject aan te gaan en je wilt graag een goed functionerende en mooi onlineprogramma lanceren? Dan zou ik dit programma zeker aanraden! 

Marte Methorst

Toen Rosanne startte met haar programma was ik meteen enthousiast, omdat ik weet hoe Rosanne werkt had ik geen twijfels over de cursus. Ik was wel onzeker over wat ik ondernemers kan leren in een online-programma… Rosanne heeft me zo goed geholpen mij over mijn onzekerheid heen te helpen. Ik besloot mijn onzekerheid opzij te zetten na een Skypegesprek met Rosanne, en te gaan voor mijn bedrijf!

Door het volgen van haar programma ben ik mezelf veel serieuzer gaan nemen als ondernemer, heb ik hele leuke contacten opgedaan met andere online ondernemers, heb ik veel bijgeleerd over WordPress en sta ik nu aan de vooravond van het lanceren van mijn eigen onlineprogramma! Het meest waardevolle aan de programma’s van Rosanne vind ik dat je altijd in het cursus gedeelte kunt; je kunt altijd even kijken hoe het ook alweer zat, maar je krijgt ook alle nieuwe content, zo fijn! Ook vond ik de live tweedaagse enorm waardevol. Zo fijn om de tijd te nemen om aan je bedrijf te werken in zo’n sfeervolle omgeving. Ik heb beide programma’s aanbevolen in mijn netwerk!

Rosanne geeft niet een online cursus; maar ze. heeft ook een hele fijne community waar je steeds weer terecht kunt met je vragen en onzekerheden. Rosanne geeft haar cursisten zoveel zelfvertrouwen en een heel fijn podium! Dank je wel Rosanne xx

Suzan Biemans

Laat ik beginnen waar ik géén twijfels over had: ik wist dat dit een goed programma zou zijn, want ik heb al meerdere programma’s van Rosanne gevolgd en dit is altijd kwaliteit. Je behaalt je resultaat. Maar ik twijfelde wel over mijn tijd; ik heb het druk met mijn onderneming en dan dit er nog bij doen. Zou dat nu wel het juiste moment zijn? Ook was ik maar aan het rekenen met hoeveel klanten je de investering eruit kon halen. Zou het me wel wat gaan opleveren?

Over de kosten maakte ik me al snel niet meer druk om. Ik weet dat met enkele klanten ik de kosten eruit zou gaan halen. Ik twijfelde het langste over de benodigde tijd. Het programma is een half jaar. Eigenlijk met goed plannen kom je heel ver of kun je het gewoon af hebben. Maar toen ik het toch drukker kreeg en even minder prioriteit wilde geven, had ik ook ruimte om nog enkele maanden langer over te doen. Maar is dit nu de reden van mijn besluit? Nee, eigenlijk niet. Mijn hart was mijn beslissing: het leek me zo leuk en geweldig om dit programma te maken en veel meer mensen te kunnen helpen met mijn programma. Ik had er gewoon zin in om dit te gaan doen. Goede beslissing!

Ik heb nu een programma waar ik heel trots op ben. Het is echt een programma geworden waar opdrachtgevers heel veel aan hebben en met zekerheid hun gewenste resultaat behalen. Eigenlijk heb ik nog nooit zo’n resultaatgericht programma gemaakt. Als je mijn programma volgt, dan heb je gegarandeerd aan het einde een eigen product in handen. In mijn programma maak je een beleidsplan om beter onderwijs te bereiken voor (hoog)begaafde leerlingen. Dit is gewoon echt af na het volgen van mijn programma. Maar ik heb gedurende het traject ook heel veel geleerd over het bereiken van klanten en je programma goed in de markt te zetten, en dat merk je. Ik heb direct geïnteresseerden en zelfs een opdrachtgever die het voor meer dan 40 scholen af wil nemen. Dit betekent voor mij heel veel meer omzet dan ik had verwacht. En programma’s volgen bij Rosanne samen met een groepje andere ondernemers is ook heel gezellig en een waardevol.

Ook in dit programma zijn de stappen weer zo gestructureerd en helder, dat je er niet tegen op hoeft te zien. Je kunt bij het maken van een online programma echt jezelf verliezen: door de bomen het bos niet meer zien. Maar met het volgen van het programma voorkom je dat. En dan is het ook veel beter te doen tussen je drukke werkzaamheden. Je hoeft niet alles te overzien en te weten. Het wordt stap voor stap aangereikt en je hoeft steeds maar een klein stukje weer verder te ontwikkelen. Zo is het prima te doen. De beste opties en constructies zijn al voor je uitgezocht, staan voor je klaar en een rustig pad om alles te ontwikkelen. Ook is de hulp van Rosanne altijd dichtbij als je toch ergens vastloopt. Zo fijn! Ik vertel iedereen over het programma. Ik weet ook dat collega-ondernemers heel nieuwsgierig zijn naar mijn online programma en wellicht ook wel zoiets willen gaan maken.

Als je een onlineprogramma wilt maken, twijfel dan niet over dit programma van Rosanne en alle deskundigheid van Rosanne. Ik werk sinds 2012 met Rosanne en zij heeft me nog nooit teleurgesteld. Ze staat echt voor je klaar en haar programma zit heel praktisch, begrijpelijk en gestructureerd in elkaar. En elke keer groeit mijn onderneming als ik weer een kwaliteitsslag heb gemaakt met haar programma’s: nieuwe websites of een online programma. Het levert echt persoonlijke en financiële groei op!

Sonja Morbé

Een hele tijd liep ik al met het idee om een onlineprogramma te gaan maken. Ik besloot om het programma te gaan volgen, omdat ik wist dat ik gewoon NU moest beginnen met het maken van het programma. Als ik zou wachten op het juiste moment, dan zou het waarschijnlijk nooit gebeuren. Voordat ik het programma van Rosanne ging doen wist ik niet zeker of het handig was om zelf een programma te gaan maken, of dat ik dat wilde uitbesteden. Maar het idee om het helemaal uit handen te geven vond ik niet prettig. Ik vind het fijner dat ik zelf aanpassingen kan doen in mijn programma en niet voor ieder klein dingetje een websitebouwer moet mailen.
Dankzij het programma heb ik in een korte periode een onlineprogramma neergezet. Ik had nog geen ervaring met websites maken, maar door de lessen van Rosanne had ik dat zo onder de knie. Het is voor mij nu een kleine moeite om iets aan te passen in mijn academie. Ik heb heel veel geleerd van de lessen van Rosanne. Ook mijn salespage ziet er prachtig uit, helemaal in mijn eigen stijl. Anderen zijn echt onder de indruk als ze zien hoe mijn pagina’s eruit zien. Ik voel me echt supertechnisch nu ik gewoon weet hoe het werkt.
Het meest waardevolle vond ik de live samenwerkdagen, waarin ik echt heel veel werk heb kunnen verzetten. En daardoor had ik een stok achter de deur, om het idee echt om te gaan zetten naar een werkend onlineprogramma. Binnen vier maanden na de start van het programma, is de eerste groep in mijn onlineprogramma gestart. Binnenkort ga ik het programma opnieuw lanceren. Ik ben er superblij mee!
Susanne Walstock

Al een tijdje liep ik rond met plannen voor het maken van een onlineprogramma en ik wilde daar heel graag iets mee doen. In het verleden had ik al eens een cursus daarvoor gevolgd, maar er kwam niets echt van de grond. Omdat ik met het basisprogramma van DESIGN YOUR DREAM al kennis had gemaakt met de overzichtelijke uitleg van Rosanne, waarmee mijn website supermooi en authentiek geworden is, ben ik ook ingestapt bij het Next Level-programma van DESIGN YOUR DREAM. Wat mij eerder niet lukte, gebeurde met Rosanne’s programma ineens wel: mijn eerste onlineprogramma werd een feit! Rosanne geeft je een stappenplan waardoor alle puzzelstukjes vanzelf op hun plek vallen.

Ik ben Rosanne superdankbaar voor haar praktische raad en daad, want inmiddels ben ik alweer bezig met een volgend programma! Zonder haar deskundige, gestructureerde en enthousiaste hulp was ik waarschijnlijk nu nog aan het zoeken naar hoe ik een onlineprogramma van de grond kan krijgen. Ik vind het een superaanrader dus, het programma van DESIGN YOUR DREAM!

Karin Janssen

GRATIS EBOOK: Start in 5 simpele stappen met een online programma voor meer rust & energie in jouw bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je online droombedrijf. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor de online kickstartweek!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

Maak een gratis proefaccount aan in mijn DESIGN YOUR DREAM academie [7 DAGEN TOEGANG]

Maak een gratis proefaccount aan in mijn DESIGN YOUR DREAM academie [7 DAGEN TOEGANG]

 

Joehoe wat supertof! Je hoort heel snel van mij.