Hét traject om jouw droomwebsite
vanuit intuïtie te realiseren <3

Website op maat

Wil jij samen met mij de reis maken om echt even naar ‘binnen’ te keren en na te denken over jouw droombedrijf? Want als jij echt 100% vanuit je intuïtie samen met mij jouw droomwebsite bouwt dan gaat je bedrijf mega stromen.

Is dit herkenbaar voor je?

♥ Je wil een authentieke website maken echt van binnen naar buiten (de inspiratie uit jezelf halen i.p.v. afhankelijk zijn van een ander).

♥ Je wil van jezelf een eigen persoonlijk merk maken (waardoor jouw expertstatus groeit). Misschien net als ik ook onder je eigen naam verder.

♥ Op dit moment stroomt jouw huidige website nog niet. Je moet echt ‘moeite’ doen om klanten te krijgen.

♥ Jouw huidige website is vooral gemaakt vanuit het ‘hoofd’ terwijl jij veel meer vanuit het ‘hart‘ wil ondernemen.

Voel jij dat je graag samen met mij (1-op-1) een droomwebsite op maat wil bouwen? Van binnen naar buiten? Bekijk hieronder mijn aanbod.

Ik had weinig twijfels om met Rosanne in zee te gaan. Het fijne vond ik dat Rosanne door haar achtergrond zowel verstand heeft van kleur en vormgeving als van de technische kant. Dat was voor mij echt een essentiele combinatie omdat ik daar voorheen tegenaan was gelopen. Het bedrag dat Rosanne vraagt is ook heel goed te doen, zeker als je erachter komt wat je er allemaal voor terug krijgt. Het is het dubbel en dwars waard geweest. Niet alleen omdat ik nu een hele mooie website heb, maar ook omdat ik door het proces van het maken van de website, heel goed heb mogen nadenken over mijn bedrijf (welke klanten wil ik bedienen, waar sta ik voor en hoe ga ik dat zichtbaar maken?). Rosanne heeft me daar heel fijn in begeleid en me heel veel geleerd.

Ik kan dit aan iedere onderneemster aanraden die niet alleen een website nodig heeft, maar echt eens goed wil nadenken over wat zij wil uitstralen met haar bedrijf en zichtbaarder wil worden. Bovendien kun je doordat je alle tools krijgt om zelf een website te bouwen, alle kennis van wordpress gebruiken om zelf aanpassingen te doen aan je site. Je bent daardoor van niemand meer afhankelijk. Dat is voor mij ook een enorme plus!

Suzanne van der Poel

Waar het hart vol van is

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Blijf op de hoogte!

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Bedankt voor je inschrijving!

25 musthaves plugins voor WordPress

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

Gratis Instagram cursus: Creëer meer vrijheid en onafhankelijkheid met een online programma

Als je je aanmeldt voor de gratis cursus, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!

HOW-TO GIDS: Zo begin je een succesvol online bedrijf

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook maandelijks gratis tips en inspiratie voor je droomwebsite. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

You have Successfully Subscribed!